Sada je: čet jul 17, 2025 10:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon sep 08, 2008 12:11 am 
Član foruma

ja vala spavam na balkonu tijekom ljeta pa mi je gledanje u nebo neizbjezno, a i zanimljivo je kad ti sunce postane budilica i taman stignem nahranit se suncem malo ...steta sto sam blizu gradu pa nevidim mnogo zvjezda i citavo nebo...
inace zanimljivo je kolko objekata preleti u to doba a zasad ih sve svrstavam u avione jer nemaju neku osobito zeznutu putanju...
al prije sam vidio dva objekta isli su savrseno paralelno, ostavljale stvaro debel trag i isle presporo za nekakav komet il avion...i to po danu, gledao sam ga dalekozorom, ali nista, objekt se nije vidio, trag kao da je izljecao ni iz cega...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 08, 2008 11:46 pm 
Član foruma

Danas predvecer. suton vise
SATELIT ili kojesta??
Kretanje velikom brzinom.. nema tragova.
Velika visina zum poluprofi aparat 9Mpix opticki 9X +3X digitalni zoom

Odsjaji slicno s ovog video zapisa
http://www.youtube.com/watch?v=o32dxo5e7KQ

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 20, 2008 10:35 am 
Član foruma

Evo vam malo tema za razmisljanje i razgovore...

http://fishki.net/comment.php?id=41254

pozzz

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 20, 2008 7:43 pm 
Član foruma

BREAKING NEWS!!!

Stajao sam na balkonu i pusio cigaretu, prije nekih 5 minuta...pogledao sam na nebo na sjeverozapad tamo je sjevalo naoblacilo se,no to sjevanje nije bilo ono klasicno...pocele su se na nebu izmjenjivat boje zelena,roza,plavkasta....onako ne kao sjevanje nego kao da plutaju nebom i izmjenjuju se!!! sto je to???????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 20, 2008 8:59 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
BREAKING NEWS!!!

Stajao sam na balkonu i pusio cigaretu, prije nekih 5 minuta...pogledao sam na nebo na sjeverozapad tamo je sjevalo naoblacilo se,no to sjevanje nije bilo ono klasicno...pocele su se na nebu izmjenjivat boje zelena,roza,plavkasta....onako ne kao sjevanje nego kao da plutaju nebom i izmjenjuju se!!! sto je to???????? :shock: :shock: :shock: :shock:

hmmm....možda ti se čini da te zahebavam, ali gdje si u odnosu na bundek? pitam zato što je večeras na bundeku koncert hladnog piva, a bio je vatromet. Sa moje pozicije je isto izgledalo neobično pošto sam iza jednog malog brdašca pa je bilo raznih "sijevanja" po nebu.

Teachers leave the kids alone

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 30, 2008 10:43 am 
Početnik

iteresantne slike nema sta...
mnoge jesu autentične šta jes jes al mislim da ima dosta foto shopa pogotovo na ovima gdje se vide nlo-i na mjesecu i ovi neki cudni objekti...ima li kakav foto stručnjak da nam da svoje mišljenje?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 30, 2008 3:06 pm 
Član foruma

suncasin je napisao/la:
iteresantne slike nema sta...
mnoge jesu autentične šta jes jes al mislim da ima dosta foto shopa pogotovo na ovima gdje se vide nlo-i na mjesecu i ovi neki cudni objekti...ima li kakav foto stručnjak da nam da svoje mišljenje?

ja sam stručnjak. sve je fotošopirano. :queen:

Vrh

Naslov: evo ih...
PostPostano: sri okt 15, 2008 2:10 pm 
Član foruma

Vanzemaljci u Mačvi

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/k ... ci-u-macvi

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 9:00 am 
Član foruma

Jutros onako uz jutarnju kafu slusam vesti na RTSrbije i cujem da je britansko Ministarstvo odbrane resilo da otvori oko 200 arhivskih materijala vezano za NLO-e i da ih objavi javosti. Isti objavljuju i fotografije nloa iznad aerodroma Hitrow u Londonu i sve to tako upakovanano izmedju vesti o ceni zimnice i poskupljenju cene gasa iii ...

Javnost se sracunato priprema, malo po malo na otkrivanje cinjenicnog stanja koje ce se uskoro obznaniti - naravno ne sumnjam da ce biti u vidu poluistine koja ce i dalje odgovarati patokratskim interesima i uspostavljhanju jos znacajnije kontrole....

Postaje definitivno zanimljivo za ziveti i posmatrati globalna desavanja i prestrojavanja. Svetska PERESTROJKA je u toku i bas me zanima sa koje strane ce sada da nam zavuku - a hoce, ne sumnjam...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 8:01 am 
Početnik

Interesantan film trebate obavezno pogledati nisam samo znao na koji forum da ga stavim....

http://www.theorionconspiracy.com/cast.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 9:17 pm 
Administrator

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=10767

NLO / UFO IZNAD RIJEKE ?

------------------------------------------

Željko Šepić je naš prijatelj, umjetnik fotografije, teozof i još mnogo toga... Usnimio je NLO iznad Rijeke i zamolio bih poštovanu Iridu i redakciju MAGICUSA da nam ove tri fotografije uz prateći Željkov tekst prezentiraju. Foto: Željko Šepić Pozdrav Željko od Bore i Organizacionog Odbora kampa GOZD.

-------------------------

--- On Sun, 10/19/08, zeljko sepic wrote:

From: zeljko sepic
Subject:
To: borivojbukva@yahoo.com
Date: Sunday, October 19, 2008, 8:46 AM

Boro, evo šaljem ti tri fotke onoga što je padalo sa neba dana 27.09.2008. slike ti šaljem u punoj rezoluciji tako da će potrajati dok ih skineš.

Snimljene su fotoaparatom Casio EX-F1 u (prva) 18:35:18,
slika

druga 18:35:30
slika

i treća 18:35:34
slika

Po mojoj ocjeni to je palo u more negdje između Opatije (Volosko?) i Kantride. Centar 112 nije imao nikakvh najavljenih padobranskih ili sličnih događanja niti preleta bilo kakvih letjelica (oni raspolažu sa tim informacijama). Fotke nisu bile niti u jednom programu za editiranje osim u Corelovom Fotoalbumu 6. Sretno! Željko

------------------------------------------- lijepi pozdrav od bore i veliko ti hvala na odaslanim fotkama.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 9:28 pm 
Član foruma

Zamolio bih moderatore da edituju post od villyja,da se ova stranica lakse prati...a ne da ide jos metar udesno...

Citat:
Jack987: Rješeno, smanjeno i ponovno stavljeno u post.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 08, 2008 5:20 pm 
Početnik

Ovog ljeta muz i ja kupali smo se na potezu Kantrida-Preluka. U 8. mjesecu nekoliko dana za redom ( 4-5 ) u otprilike isto vrijeme (oko 15h) na brzinu su se spojili oblaci sa svih strana i iznenadna kisa sa grmljavinom i munjama u more. Isto tako kad nije bilo kise bila je vidljiva u daljinu prema Opatiji neobicno izduzena nakupina izmaglice cca 200-300m iznad mora - inace neznam da li je to uobicajeno za jakog sunca u to doba godine. Jedan dan iznad kompleksa novih bazena na Kantridi za jakog sunca kad je tesko gledati u nebo uocila sam na jako velikoj visini srebrnobijelu tocku nepravilnog kretanja koja se jako brzo kretala s obzirom na visinu iz moje perspektive gledanja. Onda je nestala. Otisla sam u more i pogledala prema zapadu prema Uckoj. Vidim bljestavu tocku od odsjaja sunca kako stoji na mjestu (otprilike srednji dio brda) a pedalj udaljeno od bljestave tocke prolazi avion......onda je tocka nestala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 22, 2008 1:13 pm 
Član foruma

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/nlo-i- ... zraku.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 24, 2008 1:36 am 
Član foruma

Da li je moguće da je na ovoj snimci snimljena prava otmica...
http://www.youtube.com/watch?v=QkeOUzKRzLY

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 25, 2008 8:45 pm 
Moderator

Citat:
Da li je moguće da je na ovoj snimci snimljena prava otmica...
http://www.youtube.com/watch?v=QkeOUzKRzLY

Mislim da je veoma moguće da jeste. Kao što je jedan od istraživača u filmu rekao, montaža bi verovatno bila napravljena atraktivnije... ili profesionalnije.

Da li je snimljen autentičan događaj ili ne, možda je manje važno. Mislim da video i data objašnjenja istraživača dosta dobro ilustruju fenomen missing time-a. Takođe mi se veoma dopao ozbiljan i rekla bih empatičan pristup žrtvama otmica. Na žalost, ovaj se fenomen gura pod tepih i ljudi, koji ovako nešto doživljavaju – a nisu nikako malobrojni – pored proživljenog moraju da se nose i sa sopstvenim sumnjama u svoj zdrav razum i proglašavanjem njihovih nejasnih sećanja na ove događaje za bolesne fantazije od strane (stručne i veoma upućene) zajednice.
Žena u videu je to veoma lepo sažela: „to je kao da sam pronašla porodicu, shvatanje da nisam poludela.“

Missing time mogu lično da potvrdim, mada inače nemam nikakva svesna sećanja na bilo šta što bi ukazivalo na stalan kontakt, niti ubedljive sekundarne simptome. Izgubila sam sat i po u kolima, sa sve naglom pospanošću i mikro snom za volanom, i da stvar bude neobičnija, te večeri sam nekoliko puta pogledala na sat i nimalo mi nije bilo čudno da pokazuje više nego što bi trebalo. Tek sledećeg dana sam, premotavajući film, shvatila da mi nedostaje sat i po, pri čemu je tajming spolja potvrđen i nije bilo nikakvog prostora za taj vremenski gubitak.

Izveštaji o missing time su veoma česti u izveštajima, evo jednog sa ovog foruma:

„Hehe, idem kasnije oko 14 h na posao i prijatelj me nazove i kaže kako je imao čudan događaj noćas. Ja ga prekinem i pitam: "Kaj, oko 2 sata?" On se začudio i kaže pa kako znam... Eeee i onda mu ja opišem ovo gore kako sam već napisao. Kod njega je bilo u ISTO vrijeme malo drugačije iskustvo: isto je bio budan i išao je na wc. Prolazi kraj nekog sata i on pokazuje 01.45 h, ode i obavi nuždu i odmah se vraća natrag. I opet pogleda na sat - a ono vidi 02.45 h !!! Ostao je zabezeknut, veli nikom nije rekao jer bi ga, naravno, proglasili pijanim/ludim/zdrogiranim ili štogod, i da ga jedino ja razumijem i da se to jedino usudi meni reć.
Ok, kažem mu ja, i smijem se povezanom događaju ( živimo jedno 2 km daleko jedan od drugog )... i kasnije je došao do mene i još smo malo popričali o svemu tome i zaključili da se ipak prekinuo vremenski kontinuum kakvog ga mi doživljavamo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 30, 2008 4:58 pm 
Član foruma

jel moguce da je ovo danas bio cloudship nad zagrebom?

slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 30, 2008 9:29 pm 
Član foruma

Ne znam da li je jos neko primjetio, ali sinoc iz Sarajeva u pravcu jugo-zapad (Igman) na nebu vidljiva dva svjetla jedno iznad drugog. Svjetla su bila po intezitetu sjaja jaca od zvijezda i naizmjenicno su se palila i gasila. Bilo je vidljivo nekih 10-15 minuta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 04, 2008 4:50 pm 
Član foruma

Meni žao skroz što tek sad javljam, al u sedmom mjesecu 2008. godine kad sam išo iz Splita u Zagreb... vidio sam NLO iznad Splita.

Meni to tak ide malo na živce, mislim, kaj se više ne predstave, kaj se moram osjećat frustrirano, a?

Mislim mogu ja opisat riječima kaj sam vidio, al sad mi se trenutno ne da.

(Budem)

A kod sebe nisam imao prigodnu aparaturu da to snimim, no siguran sam da nisam jedini vidio jer je puno ljudi gledalo u nebo. A bila je noć.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 10, 2008 9:49 am 
Član foruma

U Zagrebu viđen NLO!

sve mi to jako cudno
vijece sigurnosti, pojava "terorizma", naoružavanje zagreba (bandica), i sad NLO
sve odjednom
puno materijala za teoreticare :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.