Sada je: ned maj 11, 2025 4:54 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 10:00 am 
Član foruma

Neki video-zapisi sa prethodnih misija:

http://ufologie.net/htm/vidnav.htm

"When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. Sometimes there's a moment as you are awaking, when you become aware of the real world around you. But you are still dreaming."
http://ufos.tk

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 10:21 am 
Administrator

Citat:
jel se leteci medvjedici ubrajaju u UFO*?

Zanimljive misli... Hahaha!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 11:52 am 
Član foruma

o cemu vi pricate, skinuo sam ova dva filmica od 11 i od 3mb i ne vidim nista na njima... o cemu je rijec??? nije valjda opet neka vasa paranoja?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 12:08 pm 
Član foruma

pixica je napisao/la:
jel se leteci medvjedici ubrajaju u UFO*? :)

UFO je neidentificirani leteci objekt.
Ako znas da su to leteci medvjedici identificirala si ih pa ne mogu biti UFO.

I sta je to leteci tanjur ili sta vec kad sleti?

USO iliti Unidentified Standing Object.

Ja sam primjetio u gornjem lijevom kutu na nekoliko trenutaka kako je nesto proletjelo ali prekratko da bi se bilo sta tocno vidjelo. MEdutim zacijelo su to svemirski brodovi. :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 12:23 pm 
Organski portal osobno je napisao/la:
Ja sam primjetio u gornjem lijevom kutu na nekoliko trenutaka kako je nesto proletjelo ali prekratko da bi se bilo sta tocno vidjelo. MEdutim zacijelo su to svemirski brodovi. :idea:

mozda je muha? :)
oni jednako izgledaju kao ufo kad snimas kamerom :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 1:17 pm 
Član foruma

stephan hawking je napisao/la:
o cemu vi pricate, skinuo sam ova dva filmica od 11 i od 3mb i ne vidim nista na njima... o cemu je rijec??? nije valjda opet neka vasa paranoja?

Nije paranoja. Problem je sto nemamo originalni snimak (uzivo) koji je bio preko citavog ekrana. Ipak, kao sto rece Grunfer, sigurno je to neko snimio, tako da je pitanje vremena kada ce se pojaviti na netu.

"When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. Sometimes there's a moment as you are awaking, when you become aware of the real world around you. But you are still dreaming."

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 3:26 pm 
Član foruma

Adis, sto kazes na ovo :?:

http://grunfer.mondokick.com/downloads/ ... f_etcam.rm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 6:27 pm 
Član foruma

To je to, nema sta. Samo, nekako sto vise puta gledam, to mi se sve cini da je ipak u pitanju smetnja u signalu :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 27, 2005 7:18 pm 
Administrator

Citat:
mozda je muha?

Nema baš muha na tim visinama... no to i ne znači da je nlo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 28, 2005 9:00 am 
Član foruma

Zna li neko program koji bi omogucio pregledavanje ovih snimaka frame by frame?

Albert Einstein

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 28, 2005 12:50 pm 
Član foruma

Virtua Dub ili Adobe Premiere, ali preporucjem ti Virtua Dub jer je manje glomazan

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 06, 2005 11:39 am 
Član foruma

The Montauk Project:

Zadnja izmjena: Grunfer; pon aug 22, 2005 12:44 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 06, 2005 7:04 pm 
Član foruma

Kratki dio interview-a Preston Nichols te Duncan Cameron - ljudi koji su radili na Montauk Projektu.

http://grunfer.mondokick.com/downloads/ ... cy/esp.wmv 3.8 MB

http://grunfer.mondokick.com/downloads/ ... acy/et.wmv 4.6 MB

Dobro slusajte sta Preston Nichols prica :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 6:43 pm 
Član foruma

Grunfer
Sta tu ima? Par fotki radarskog tornja i bunkera pored koga se vidi neka mutna ljudska figura. A crtezi...pa izgledaju kao neke preliminarne odbacane skice za aliene u Flash Gordonu. Vanzemaljci sa velikim nosevima u spandeks odela sa antenama na usi.
Zaista smesno i jadno, posebno crtez one ruke koja ne moze sluziti za nista osim za plivanje i drpanje plena. Kako bi neko inteligentno bice koristilo te ruke za fino hvatanje i delikatne radnje???

Drugi put daj malo cenzuriraj i selektiraj stvari. Nemora da svacija losa imaginacija kvariti utisak foruma :lol:

To je moje misljenje

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 08, 2005 9:07 pm 
Član foruma

Crteži zaista izgledaju detinjasto ali možda je onaj ko ih je crtao nevešt u slikarstvu a hteo je da prikaže nešto što je video. Drugim rečima, ne znači da su laž.
Na slikama se vide samo prazne šupe na površini a ne vide se podzemni nivoi. Ima ih puno a za električne vodove koji idu pod zemlju zna se da imaju kapacitet veći od potrošnje struje grada Njujorka, tj. Srbije.

Ako hoćeš da kritikuješ prvo skupi dovoljno informacija.

I na ovim filmovima ljudi odatle nešto pričaju o tome. Da li ćeš i njih automatski da svrstaš u lažove jer nemaju facu kao Flaš Gordon?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 09, 2005 12:21 am 
Administrator

Citat:
A crtezi...pa izgledaju kao neke preliminarne odbacane skice za aliene u Flash Gordonu. Vanzemaljci sa velikim nosevima u spandeks odela sa antenama na usi.
Zaista smesno i jadno, posebno crtez one ruke koja ne moze sluziti za nista osim za plivanje i drpanje plena. Kako bi neko inteligentno bice koristilo te ruke za fino hvatanje i delikatne radnje???

Citat:
Crteži zaista izgledaju detinjasto ali možda je onaj ko ih je crtao nevešt u slikarstvu a hteo je da prikaže nešto što je video. Drugim rečima, ne znači da su laž.

Evo, pošto vidim da uopće neznate od kuda potiču ti crteži, savjetujem da pročitate sve dijelove knjiga:

Val Valerian - Matrix books ( I - IV )

Pa onda molim komentirajte sve jer ovako izvađene iz "korica" ne vrijede ništa. Tamo ćete vidjeti zašto je to tako rukom nacrtano - pa još nije bilo ovakvih kompjutera kad ih je čovjek crtao. Svaka mu čast, jer je sakupljao godinama razne informacije o kojima mi danas na ovom ( i drugim ) forumima pričamo i istražujemo. Knjige imam u PDF formatu, ali sve zajedno ima 217 MB !!! Ima prilično informacija i crteža, od NLO-a, do Maya, transformacije, raznih tehničkih dostignuća, vanzemaljske tehnologije... Eto, tko hoće, mogu mu poslat mailom, ali ako ima običan modem... trebat će mu dan-dva da to skine. U biti - zaboravite - pojedinačni file-ovi su preko 10 MB, što je maksimalni attachement za mnoge providere... probat ću nać rađe neki link na netu za skinuti...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 09, 2005 4:05 am 
Član foruma

Ne shvatajte me pogresno. Ne govorim o crtezima kao likovni kriticar vec o tome sta je na njima pretstavljeno. Mozda crtezi nisu bas sjajni ali su perfektno jasni. Sam izgled vanzemaljaca je preterano holivudski arhetipski. Da, oni izgledaju strasno, ali upravo to jako smrdi, ako me kuzite. Preterano su zivotinjski. Kao stvoreni da bi uplasili i otkrili svoje zivotinjske intencije.

Zeta Reticuli sa velikim nosom poput baba roge. Mislim da je ipak preterano i preusiljeno da bi bilo deo realnosti. Svi iz iskustva znamo da je izgled jako varljiv i da najruznija osoba moze biti jagance i obrnuto. Osim u filmu i mitologiji gde se osobine licnosti naglasuju preko spoljasnjeg izgleda. U ovim crtezima vidimo bas te mitoloske predrasude.

I sta je sa onom rukom? Nisam dobio odgovor...

Filmcici su jako zabavni, posebno kako tip objasnjava svoje radno vreme provedeno sa Reptilima i Grejsima :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 09, 2005 12:33 pm 
Administrator

Citat:
Da, oni izgledaju strasno, ali upravo to jako smrdi, ako me kuzite. Preterano su zivotinjski. Kao stvoreni da bi uplasili i otkrili svoje zivotinjske intencije.

Joj, ljudi, pa po stoti put već... oni mogu izgledati kako god požele !!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 09, 2005 1:30 pm 
Član foruma

Shuttle discovery lands safely at Edwards Air Base!

Imam snimljeno slijetanje i ako netko zeli mogu obradit video i stavit za skidanje? Snimano je infra-crvenom kamerom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 09, 2005 1:41 pm 
Član foruma

Jack
Pa upravo u tome je i problem. Mislim da bi oni trebali izgledati manje upadljivo ako zele da sakriju svoje namjere, posebno pred nekim cinovnicima koji pricaju naokolo. Zasto se jednostavno ne pojavljuju kao ljudi da bi izbegli sirenje "znanja" o njima?

Nema logike dude!!! Nemoj mi sada pricati o razlicitim percepcijama i kako nasa logika ne vazi u 4D. Ovo su ipak elementarne stvari...prosto kao pasulj

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.