Dobro, možemo do imendana mlatiti praznu slamu i govoriti jel neka fotka fake ili nije. No, zbilja se može u Photoshopu ili bilo čemu sličnom napraviti bilo kakva slika... no, ovdje bih htio napomenuti sljedeće:
Imam zbilja desetke FILMOVA o raznim NLO-ima koji se doslovce vide kako "lete" ili se pojavljuju i slično. Mislim da se filmom isto može manipulirati, ali ne baš kao sa slikom. I da je 99% lažnog, a recimo 1% svega autentično - rezultat je isti kao i da su sve slike i filmovi točni - a to je da POSTOJE OBJEKTI za koje mi uopće neznamo kako se kreću, što su i tko ili što njima upravlja. Postoje mnoge kombinacije ljudsko/vanzemaljskih tehnika/tehnologija, bla,bla... da sad tu ne nabrajam i zaključak je da bi se malo ipak trebali i osvjestiti i u tom pogledu. Da sakupimo što više informacija o njima i da se to podijeli ljudima koje to zanima. Nekima da i NLO sleti na glavu, rekli bi da su malo zabrijali na rakiju ili slično... hehe.
Mozak mnogima uopće ne može "preraditi" informacije koje su im nepoznate. Češće to "objašnjavaju" najracionalnijim objašnjenjem kojeg se mogu sjetiti i ovisno na kojem su nivou. Ako su na jako niskim nivoima, to je obično "Božje djelo", a ako nešto malo znaju, to je ziher meteor, balon, optička varka, lom svjetla i slično. Pošto je većina ionako iluzija, ono što vidimo je obično i refleksija nečega. A to ni malo ne znači da je to - to. Treba vidjeti IZVOR a ne REFLEKSIJU.