Sada je: čet maj 08, 2025 5:19 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 9:13 am 
Član foruma

Stephane kuzim te loš dan , nista strasno . Mislim da sve treba uzeti s rezervom .Mozda je najezda i bila samo su nam je sakrili , mozda imaju takve "urađaje" da ja i ti ih ne vidimo ??? :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 9:21 am 
Član foruma

Ček ček a koji model od ovih je bio ???
http://community.webshots.com/album/45858626TSDIrh

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 9:29 am 
Član foruma

Ovi su Buša dofurali doma :shock:

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 9:34 am 
Član foruma

Evo još malo slikica
http://www.iwasabducted.com/ufogallery/

Ne znam dal smijem ali ja bih vam malo pokazao slikica UFO iz nutra , samo da ne dodju po mene neki ljudi u crnim čarapama.

A zamislite da se NLO pojavi nad Međugorjem ????
A turizam cvete. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 10:50 am 
Član foruma

A šta je ovo slika?

http://www.iskon.hr/webcafe/page/2005/0 ... 12006.html[/url]

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 11:14 am 
Član foruma

GameDeveloper, ja itekako pratim dogadanja, i o las vegasu i govorim, covijek je lijepo govorio o las vegasu ne o mexicu, sta malo su sjebalo koordinate pa na krivo mjesto dosli. mogu tak i ja prorok bit evo proricem prometnu nesrecu na ilici u iducih dva tjedna... pa kad se dogodi u vlaskoj reci cu, pa eto to je to, samo kriva ulica, i onda sam nostardamus jel? ovo sa uredajima za skrivanje i slicnim nebulozama zaboravite, u filmu se govori o tome da ce cijeli las vegas vidjeti nlo, jel vidio nije, jel bio nije... hvala. Ishatai, na slici nije nista, slika je obradena ja sam vidio orginal i nije nista samo obican svijetlosni artefakt koji se meni pojavi na 10-ke puta na mom digitalcu, ne kuzim kako netko moze biti tako tupav i oupcer se javljati u novine sa ovakvim glupostima.

ps. i jos nesto sta se tice mexica, nista ja od toga ne priznam, filmovi su nejasni, ne pokazuju siroke kadrove, ne pokazuju okolinu, nista se ne vidi... da je cudno je, ali da su nlo-i nema nikakvih dokaza....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 12:30 pm 
Član foruma

Pa dobro, nije bilo najezde. I ako je bilo, niko nije video nista posebno. Jos jedno propalo prorocanstvo koje je Vegasu donjelo milione dolara.

Uredjaji za skrivanje? Ne budite smesni. UFO-i rade sve sem skrivanja. Lete nisko, ostaju u vazduhu puno vremena, a nocu svjetle poput novogodisnjih jelki.

Its all about the benjamins 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 12:36 pm 
Član foruma

Vidi se da je ova fotka slikana dugom ekspozicijom zbog manjka svetlosti, mozda 1/2 sek i tako nesto. Pogledajte automobile na cesti u donjem delu slike. I one lice na NLO-a za ne? To gore je obican avion.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 2:06 pm 
Administrator

Evo i novog slučaja nad Zagrebom, Dugo Selo... Večernji List:

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/za ... 7/index.do

slika

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 2:11 pm 
Administrator

Citat:
Ne znam dal smijem ali ja bih vam malo pokazao slikica UFO iz nutra , samo da ne dodju po mene neki ljudi u crnim čarapama.

Pa stavi link ako imaš, neće doći, već svi ionako znaju. A da i dođu, ništa ti neće osim zastrašivanja, pa uzmi batinu i po njima... hehe!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 2:33 pm 
Član foruma

Ziggy je napisao/la:
Vidi se da je ova fotka slikana dugom ekspozicijom zbog manjka svetlosti, mozda 1/2 sek i tako nesto. Pogledajte automobile na cesti u donjem delu slike. I one lice na NLO-a za ne? To gore je obican avion.

To sam i ja pomislio ali mi ne znamo dal se to na nebu mice ili ne. Ako se ne mice ili je jako spor ekspozicija nema veze.
Neima cudi me da samo donji dio objekta izgleda "produzen". Gornji dio ima neka svjetla koja se lijepo vide. KAd bi htio osporiti ovo prije bi rekao da je montaza.

I sta avion radi tako skroz nisko nad naseljenim mjestom? I jos se spusta. On bi sigurno bio puuuno brzi od auta i time bi izgledao kao duuuga crta a ne ovako.

Hm....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 3:03 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Evo i novog slučaja nad Zagrebom, Dugo Selo... Večernji List:

http://www.vecernji-list.hr/newsroom/za ... 7/index.do

slika

Nažalost, danas fotografija više nije nikakav dokaz, jer je tehnika toliko napredovala da se sve može fotomontirati da izgleda bolje od originala!

Ostaje nam tako samo ili "iskustvo iz prve ruke" ili "vjera"!

Obratite pažnje na komentare iza članka:

"olympus
Kupi si novi aparat jer taj tvoj olympus pravi kojekakve krugove na slici, sigurno imas onaj mali slatki u bojama,,,,,losa kvaliteta.

Imam i ja par slika s tim bijelim kruzicima. Na Internetu ih ima tisuce, ako ih zelite vidjeti utipkajte rijec ORB pa cete naci objasnjenje. Da li jeovo orb ili zrno prasine, god knows

Imam takodjer Olympus - mju digital i vec sam puno puta imao 'letece tanjure'. Kao sto je netko vec napisao, to je obicno smece ili kapljica vode kombinirana s lomom svjetlosti. I, da, nije se vidjela prilikom slikanja ali se vidjela kasnije. I, da, nisam na ljetovanju u Nevidjanima (jel' postoji uopce takvo mjesto ?) pa da zovem novinare da pogledaju sliku gdje s klincima igram nogac u dovristu, a oko nas par 'letecih tanjura'. Smijeh. Al' je vijest, svaka cast.

Treba obrisati prašinu sa objektiva,prije slikanja,i evo.....nema svemiraca. To je mrvica nečega na objektivu,na koju padne svjetlo.Pošto je jako blizu,ispadne mutno.Neoštro.Obriši objektiv mekanom i čistom krpicom....i toga više nema. d

:)) photoshop ili ne, cak i mene zanima sta je to:) "Nakon što sam ga uslikala Olympusom" - moze bit reklama za Olympus ili deformacija istog aparata:) ajde nek netko objasni, ili ako je jos netko vidio nek javi:)

danas je vrlo lako uočiti takvu pojavu...
...dovoljno je znati samo osnove Photoshopa ;-)"

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 6:08 pm 
Član foruma

Organski portal osobno je napisao/la:
Ja sam kupio noz i ostrim ga svaki dan.....pa neka samo dodu ako smiju!

Ti NOSIŠ nož!!!

Nisi bio voljen u djetinjstvu...

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 6:12 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Ja sam jednu veliku mišolovku prepravio u UFOlovku... pa stavio unutra čokolade, pa da ih namamim... Kad oće čokoladu - PEC !!! Sprže se u mikrovalki... ahhaha!!!

Imam i poseban snajper - ispucava fotonski mlaz - mamlaz !!! Naciljaš u Lizija i samo pritisneš - ovaj odmah "ispari" u 4. denzitet. Hahaha!

Ja imam čelične ruke koje trgaju snagom volje (i još koječega) i EVU*.

*EVU - Enormno Velik Ud

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 9:15 pm 
Član foruma

stephan hawking je napisao/la:
GameDeveloper, ja itekako pratim dogadanja, i o las vegasu i govorim, covijek je lijepo govorio o las vegasu ne o mexicu, sta malo su sjebalo koordinate pa na krivo mjesto dosli. mogu tak i ja prorok bit evo proricem prometnu nesrecu na ilici u iducih dva tjedna... pa kad se dogodi u vlaskoj reci cu, pa eto to je to, samo kriva ulica, i onda sam nostardamus jel? ovo sa uredajima za skrivanje i slicnim nebulozama zaboravite, u filmu se govori o tome da ce cijeli las vegas vidjeti nlo, jel vidio nije, jel bio nije... hvala. Ishatai, na slici nije nista, slika je obradena ja sam vidio orginal i nije nista samo obican svijetlosni artefakt koji se meni pojavi na 10-ke puta na mom digitalcu, ne kuzim kako netko moze biti tako tupav i oupcer se javljati u novine sa ovakvim glupostima.

ps. i jos nesto sta se tice mexica, nista ja od toga ne priznam, filmovi su nejasni, ne pokazuju siroke kadrove, ne pokazuju okolinu, nista se ne vidi... da je cudno je, ali da su nlo-i nema nikakvih dokaza....

Ona snimka iz mexica, ono je pravo jer je tom događaju prisustvovao guverner i njegovi snimatelji su to snimili i u vjestima je sam govorio o tom događaju.
I ja isto bi bio sumljičav za te snimke da tome nisu prisustvovale neke visoke političke osobe koje su to potvrdile

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 14, 2005 10:32 pm 
Administrator

Citat:
Jos jedno propalo prorocanstvo

Proročanstva se uopće ne trebaju dogoditi i jako su neodređena. Kako se trenutno sve odjednom mijenja, ima i jako puno mogućnosti. Tako da se neka dogode, a neka ne. To je vrlo jednostavna stvar. Kao kladionice ili loto. Nekad dobiješ, nekad ne. I osobno, ne igram igre na sreću, jer si tada rob novcu, a to upravo hoću izbjeći. Malo će me ljudi shvatiti, ali mi se gadi novac.

Hehe... iako ga imam dovoljno koliko mi treba.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 15, 2005 1:05 am 
Član foruma

Onda to nije prorocanstvo nego nasumicno nagadjanje koje nema veze sa proricanjem, bas kao kladionice ili loto. Vise se mnogo puta pricalo o ovome pa ne zelim da se jos jednom ponavlja isto.
A tim dogadjajima moze prisustvovati i sam papa, ali to ne daje njima tezinu. Oni si videli UFO i nista vise. Ma zdravo! :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 15, 2005 9:32 am 
Član foruma

hm ne bih se složio da je photoshop , prije bih rekao lom svetlosti preko neke kapljice ali tko zna možda je potprostorni poremećaj ili čak obris pogona matičnog broda???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 15, 2005 10:22 am 
Član foruma

ja osobno u photoshop-u mogu nacrtati sto mi kod padne na pamet
tako da u biti dok niste bili u cetri oka s njom-njima
tesko da cete i vjerovati

ona fotografija iznad
vezano uz ekspoziciju
je vrlo vjerovatno tocna tvrdnja ziggy-a

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 15, 2005 10:49 am 
da imam i ja te kruzice (baloncice) po fotkama... zanimljivo je kak u istoj minuti ih nema pa se pojave, pa se micu... znaci nemoze biti na objektivu zaljepljeno? isto imam olympus

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.