Sada je: sri maj 07, 2025 3:53 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jun 01, 2005 6:59 am 
Član foruma

Pitam se samo, koliko je stara ta vijest... :roll:

Mozda je prosla baka s kolacima.... 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 01, 2005 2:16 pm 
Član foruma

Navodno od 30.5. ove godine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 01, 2005 2:21 pm 
Član foruma

Nova je, tip je izaša u javnost 29 ili 30.5 jer su mu to glasovi u glavi rekli.......kako romantično programiranje.....
Inače, obeća je od 1.6 do 15.7 veliki broj ufo-a, te da će se jedan dosta nisko spustiti te stajati tako 2 dana.....pa vidit ćemo.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 01, 2005 4:02 pm 
Administrator

Citat:
Inače, obeća je od 1.6 do 15.7 veliki broj ufo-a, te da će se jedan dosta nisko spustiti te stajati tako 2 dana.....pa vidit ćemo.....

... rekli su slijepci !!! Hahaha !

Brodovi razni su već tu... pa ljudi, čudim se što već dosad niste shvatili: NLO su "vremensko-prostorni" strojevi. Mogu biti vidljivi i ne. Mnogi su tu već godinama i dulje, kroz mnoge je već prošlo brdo aviona i naših drugih letjelica, uopće to ne znajući. Jer ako se možete "kretati kroz vrijeme", prolaziti iz denziteta u denzitet, pa što vam nije palo na pamet da mogu biti i nevidljivi. Ako si nevidljiv, ne znači da NISI TU. Drugo, mnoge buni kako je moguće "proći kroz nešto" npr. NLO, a da to ne primjetiš. Ako je NLO u "drugom stanju" - ne da će imati djete, nego da je u npr. luminescentnom ili nevidljivom stanju materije, ima samo energetsku vrijednost u našem 3. denzitetu. Ako postoji u drugoj realnosti, vremenu/prostoru, denzitetu - moguće su svakakve kombinacije.

Nemojmo se samo ograničiti na naše uobičajeno: MAJMUN RADI ONO ŠTO MAJMUN VIDI !!!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 01, 2005 7:46 pm 
Član foruma

Istina Jack samo nije u tome stvar. Stvar je u tome da mozda se polako priblizava ona lazna alien invazija. Pa kao oni nas spase od toga, i lakse ih prihvatimo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 06, 2005 8:56 pm 
Član foruma

Ja sam kupio noz i ostrim ga svaki dan.....pa neka samo dodu ako smiju!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 06, 2005 11:08 pm 
Administrator

Ja sam jednu veliku mišolovku prepravio u UFOlovku... pa stavio unutra čokolade, pa da ih namamim... Kad oće čokoladu - PEC !!! Sprže se u mikrovalki... ahhaha!!!

Imam i poseban snajper - ispucava fotonski mlaz - mamlaz !!! Naciljaš u Lizija i samo pritisneš - ovaj odmah "ispari" u 4. denzitet. Hahaha!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 07, 2005 7:47 am 
Član foruma

Ja sam za to da zovnemo Will Smitha i damo mu alienskih brod iz Area 51, i nek ih nashuta. 8) Jos kad bi Bush sjeo za upravljac kakvog F15 pa vanzemaljci ne bi imali sanse, odma bi se predali, ako su gledali "Dan Nezavisnosti" naravno

:D

Albert Einstein

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 07, 2005 8:37 am 
Član foruma

A možda su u šumi??? :D :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 07, 2005 7:56 pm 
Administrator

Ne, u bunaru !

:wink: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 08, 2005 8:17 pm 
Član foruma

Znas on iz Maratonaca :

"Nemojte ljudi ko boga vas molim!Nemam vise snage da cistim bunar!"
To rece onaj ludi dedica iz filma:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 12, 2005 3:06 pm 
Član foruma

ovo je poprilicno inrigantno, i poprilicno lako provjerljivo, samo treba koji dan strpljenja..... ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 14, 2005 11:21 am 
Administrator

Ma NLO-i su ionako već tu u velikom broju, ali nisu svi željni naseljenja na Zemlju. Tu su da promatraju "izbliza" veličanstveni prelazak denziteta i prolaz vala u ovoj točki vremena/prostora. Izgleda po svemu sudeći da će biti veeeeeliki show !!!

:wink: ( ups, oprosti Stephane... klik! Nije dobro igrati ruski rulet kad si sam u kući... hehe ! )

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 14, 2005 1:35 pm 
Član foruma

Ti si izgleda sve svoje karte uložio u taj talas koji će navodno da te odvede u neki viši 'denzitet'. Jesi li spremio dasku za surfovanje kad talas naiđe?
Zar ti se na čini da si kao svesni subjekat ključni činilac svoga stanja i da te ništa spolja ne može promeniti dok ti sam to ne učiniš?
Takođe da takva očekivanja i potpuno oslanjanje na neke spektakularne vanjske promena ide na ruku samo onima koji žele da ostanemo nesvesni i pasivni?

Ako smatraš da si svesni subjekat odgovoran za svoja stanja, evo sa čime, po mome mišljenju, možeš da uporediš svoja stanja i da vidiš koliko si napredan u tome: http://www.geocities.com/budizam/bud27b.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 14, 2005 7:20 pm 
Administrator

Citat:
Zar ti se na čini da si kao svesni subjekat ključni činilac svoga stanja i da te ništa spolja ne može promeniti dok ti sam to ne učiniš?

Hah!? Recimo što ćeš učiniti npr. kad se nađeš u npr. minskom polju... i baš me zanima jel te krivi korak i eksplozija mine ne može promjeniti kao vanjski faktor... ili recimo radioaktivno polje za koje i uopće bez aparature ne možeš odmah osjetiti...

Što se tiče svijesti - imaš 4 nivoa svijesti, pa sad neznam na koji si ti mislio... izgleda da ne na apsolutnu ukupnu svijest nekog pojedinca?

Val nije onaj po kojemu možeš surfati ukoliko nisi entitet nekog višeg denziteta, tj. da imaš tu sposobnost u točkama vremena/prostora i nisi samo materijalan.

Ok, budizam i nije loš, isto kao i sa kršćanstvom i Alahom čžš ( Mome? Reci nešto ). U svakoj vjeri ima nekih stvari koje mogu dobordoći, ali se tu treba jako otvoriti oči i paziti da se ne dođe pod manipulaciju. Jasno ako to želiš.

Niti jedan poseban izvor ne daje SVE potpune istine, pa se moramo služiti sa što VIŠE raznih informacija, odrediti njihov presjek i ustanoviti koja je nama istina rezonantna sa našim unutarnjim osjećajima, odnosno intuicijom zajedno sa logikom... težak je to posao. Tko se snađe - bit će ok, a tko ne - valjda će mu netko pomoći.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 14, 2005 8:46 pm 
Član foruma

Pre svega, neću ni ići u minsko polje jer unapred znam da ću tamo da najebem.
Budizam nije jedna-od-vera, pogotovu ne na nivou hrišćanstva i islama, već samo PRAKSA buđenja i ništa više. U njemu uopšte nema vere pa samim tim ni manipulacije, već samo golog ličnog napora da se osvestiš.
Tačno je da nijedan izvor ne daje sve, ali nije tačno da treba da se oslonimo na svoju pamet pri izboru jer nam je upravo ona problem. Do prave intuicije tek treba da dođemo. Gurđijev je lepo objasnio da svojom pameću ne možemo da se oslobodimo već samo uz pomoć onih koji su se već oslobodili. A njih nema mnogo tako da ne možeš da pogrešiš. Oni se mogu prepoznati po tome što će te naterati jedino da se kroz disciplinu sam osvestiš, a ne da čekaš nešto spolja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 14, 2005 10:20 pm 
Administrator

Citat:
A njih nema mnogo tako da ne možeš da pogrešiš. Oni se mogu prepoznati po tome što će te naterati jedino da se kroz disciplinu sam osvestiš, a ne da čekaš nešto spolja.

Tako je! Moraš sam prvo htjeti izaći, pa onda uz njihovu pomoć - izaći.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 15, 2005 1:26 am 
Član foruma

Val - ako takvo nesto ipak postoji, je fizicka pojava koja se verovatno moze objasniti naucnim terminima. Kao i svaka druga fizicka pojava hipoteticki val te moze fizicki promeniti, ali te nece prosvetliti. Mozda te prebaci u drugi "danzitet" ali te nece duhovno transformirati. Val je nada (wishfull thinking) za masovno spasenje covecanstva, a masovno spasenje propagira religija(koja kao sto vidim nije bas omiljena stvar na forumu).

Um - to je masina pomocu koje jastvo uspostavlja relacije sa svetom. Znanje nije presudno. Mozes znati faktografiju i otici na kviz ili postati magistar. Mi koristimo znanje i logiku da bi stvarali spekulacije koje mogu ali i nemoraju imati veze sa realnoscu. Recimo na osnovu logickih pretpostavki i znanja mi smo zakljucili da nismo sami u univerzumu, pa se onda prema toj konstataciji stvara citav niz analogija. Te analogije su spekulacije jer je prva konstatacija takodje spekulacija. Sve je to konstrukcija uma. Tako se stvara mitologija. U naporu da covek spozna sam sebe on umstveno spekulira i stvara "stripove" i "spejs opere". To je opet odlika religije.

Budizam nije religija vec filozofski sistem. Budizam se manje vise bavi sustinom, a ne ilustracijama

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 15, 2005 7:33 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Takođe da takva očekivanja i potpuno oslanjanje na neke spektakularne vanjske promena ide na ruku samo onima koji žele da ostanemo nesvesni i pasivni?

Tako i ja mislim. Puno njih "čeka" neke vanjske utjecaje koje će ih promjeniti (val, najezda ufo-a, drugi dolazak Krista,...), kažu da su samim rođenjem posebni (indigo djeca, kristalna djeca,...) ili se ulove filozofije koje ne zahtjeva nikakav rad na sebi.

U slučaju da stvarno postoji jedna globalna zavjera onda bi takva pasivnost samo išla na ruku onima koji stoje iza te zavjere.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 15, 2005 10:19 am 
Član foruma

potpisujem ovo gore

bez truda nema nista

sjedim na plazi dojde val i potopi me
projde val a ja kasljem od vode u dusniku
a da je bar malo poskociti i udaritiu vrh vala i nasmijati se
taj skok treba izvesti

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.