Sada je: pet maj 02, 2025 9:06 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: ned sep 05, 2010 9:23 pm 
Administrator

Traktor je napisao/la:

Uz rizik da me opet banuju,.....

Tipičan način davanja kredibiliteta samom sebi od strane mediokriteta.

...

Vrh

PostPostano: pon sep 06, 2010 11:09 am 
Početnik

Traktor je napisao/la:
Sve sto jeste, doslo je iz zakona privlacnosti.....

Znam što je taj zakon privlačnosti, samo mi nije jasno na što točno misliš - ja privlačim njih ili oni privlače mene :D . Ili ja privlačim gluposti u svoju glavu i umišljam stvari. Vjerojatno ovo zadnje, ali nema veze.

Lithium

Vrh

PostPostano: pon sep 27, 2010 5:08 pm 
Član foruma

Čitala sam prevod

Tjelokradice - prijevod knjige

pišem pod naslovom "abdukcije", za koje vidim da se zbivaju i tjelesne i kada je osoba u astralnom svijetu/snu. Moje iskustvo, i iskustvo mojih prijatelja i poznanika, nazvala bih drukčije ali neznam izraz za to: kada alien dođe čovjeku, kada se za njega prikopča, kada uđe u dijelove njega, o čemu piše u toj knjizi.
Podsjetilo me na priču moje prijateljice (ateistice) koja je jednom vidjela male zmajčeke ljudima zakopčane na glavu otraga, kako upravljaju njima i crpe im energiju. kaže da je jedan bio i na njenoj glavi. To nije abdukcija, nego... kako bi vi to nazvali?
U Tjelokradicama se radi o drakosima, pa mi izgleda da se to odavno ljudima događa: drako kao simbol zla/đavla, koji se prikopča na čovjeka da bi ga mučio, da bi od njega nešto uzeo (dušu, ponašanje), da bi se na neki način nahranio čovjekovom patnjom - opisivano kao "napastovanje" ili "opsjednuće" od đavla/drakosa.
Da ima i dobrih vanzemaljskih/nadzemaljskih bića i to znamo, ne samo u kršćanstvu nego i drugim vjerama.
Samo sam nabacala svoja razmišljanja... Vidite li i vi to tako?

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 1:30 pm 
Član foruma

A sto reci..

Evo napokon sam se prijavio i dobio pristup forumu.
Citam ga zadnjih 10-tak dana poprilicno cesto i kvalitetno. Do tog trenutka bi nesto snjuhnuo, uglavnom u vezi vjezbi disanja i slicno.

No, da predjem na temu..

Prije nekoliko dana, naletio sam na post od jednog clana, bas u ovom dijelu foruma, koji je bio INDENTICAN mome iskustvu. Oblio me hladan znoj, srce mi je pocelo brze lupati i osjetio sam instant andrenaline rush. NArednih cetiri-pet dana sam spavao sveukupno 7 do osam sati, sa upaljenom sobnom svjetiljkom. Zaspao bih pred zoru.. Bilo me jako strah.

O cemu se radi..

Pa pocmimo od onoga cega se sjecam, jako bistro, upravo ovog trenutka. Siguran sam da je "toga" bilo jos, al moram poraditi na sebi da se sjetim i tih trenutaka.

Znaci sa mojih 12-do recimo 14-15 godine se dosta cesto dogadjalo, kad bih otisao spavati (u svoju sobu), da bi osjetio neciju prisutnost, al toliko kvalitetno i sigurno, identicno kao kad s nekim sjedite na kavi i svjesni ste da je ta osoba TU. Osjetio bih kao korake macke ili neke zivotinje po krevetu, jedan po jedan koji bi se priblizavali meni, polagano, sigurno, ja bih se skamenio od straha, sklupcao i zaspao. Mislio sam da je to "meni u glavi". S nikim do neki dan o ovome nisam razgovarao. Sada se Vama povjeravam.
Kasnije je to preraslo u snove, u kojima lezim na prsima i osjecam duboki strah, pokusavam se micati, pobjeci, prekinuti te osjecaje al jednostavno nisam sposoban nista napraviti. KAd bih osjetio da lezim na ledjima, imao bi osjecaj kao da sam na nekakvom stolu, opet ogromni strah, totalna paraliza.. Ponovno sam imao isto iskustvo ovo ljeto..
Imao sam i izrasline iza usiju, tj, kao da mogu nesto potkozno napipati, pogotovo iza desnog uha. Vrag mi nije do mira pa bi to vazda raskopo, bilo bi krvi pa bi se povuklo.. Jako se bojim igala i sprica, kad vadim krv ili kad sam zbog bolesti morao na infuziju, oslabio bi istant, toliko da nebi mogao stisnuti saku, probljedio bih odmah..
Zanimljivo je to da sam dan-dva prije nego sam vidio navedeni post od kolege sa ovog foruma, slabo spavao, dva puta sam se trhnuo iz sna, sa strahom, sokocivsi na koljena (spavao sam na prsima..) Nisam imao apetita i opcenito sam se slabo osjecao, sto mi nije svojstveno jer sam atletski tip, vazda u sportu vazda u pokretu..

Ne znam, dal je odje tome mjesto, al eto i da to napomenem.
Dosta cesto sam imo osjecaj prisutnosti "neceg drugog" blizu sebe, pogotovo u mraku, kad bi bio sam (u kuci ili na cesti, tj, van prostorija na otvorenom).. U dva navrata sam vidio nesto meni nejasno, prvi put sa nekih 15-tak godina, drugi put u drustvu cijelog kafica proslo ljeto u sred bijela dana. No, mogu o tome i u drugoj temi..

Eto, toliko od mene za pocetak... Radujem se druzenju i suradnji na ovome forumu! :wink:

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 3:56 pm 
Član foruma

I ja sam pročitala čitavu ovu temu, i ja joj se stalno vraćam vidjeti ima li što novoga, iako, kako napisah u prošlom postu, "Abdukcija" se mora široko postaviti da bi i moja i tvoja iskustva stala pod njenu kapu.
Ako su mene (i, vjerojatno, tebe) dislocirali/otimali, toga se apsolutno ne sjećamo. Ali da su dolazili - o, jesu, i to i na javi i u snu! Mračno, teško prisustvo u sobi, čak i vani; nešto/nepoznat netko na krevetu, sjeda na prsa; potpuna paraliza, nemoć da čak i zjenice pomaknem... To UZIMA nešto od mene, HRANI se samnom... I sve je to nekakvog gmižućeg, lizardskog, zmijsko-zmajskog oblika kojeg ne vidimo ali osjećamo...
Dešava se to meni, tebi, drugima - toliko nas već ima! Ušlo je u literaturu, filmove, dječje igračke (crtići!) a i religije imaju o tome štošta za reći. Zanimljivo je da još uvijek, u 21. stoljeću, izbjegavamo o tome govoriti! Zašto? - pa neće nas spaliti na lomači. Ipak se javljamo bojažljivo, anonimno, u strahu da nas ne proglase "ludima", da nas ne počnu uvjeravati "da nam se samo pričinja", "da je sve samo u našoj glavi" - NIJE, tamna prisustva dolaze i uzimaju nešto od nas.
Tako bi bilo dobro znati tko su!
I što nam uzimaju.
I zašto.
Tokom tisućljeća naučili su kako da se kamufliraju.

Ima li tko ovdje neka saznanja o "njima"? (ja svoja zapisah) Da ih povežemo u veću sliku.

Vrh

PostPostano: sub okt 09, 2010 5:24 pm 
Član foruma

Svih ovih dana odkad sam napiso ovaj post cekam oce li tkogod sto odgovorit.. Hvala na odgovoru :|

Vidis, ja sam osjecao kao macje korake po krevetu, lagane, pazljive, osjetio sam strah i jezu zbog nekakve prisutnosti, nebrojeno puta u svojoj sobi. Ali nikad nisam imao fizicku sliku, oblik tog "bica" ili cega god.. Zapravo, mozda i jesam, samo je duboko potisnuto u podsvjesti.

Zelio bih nesto poduzeti sa te strane, doci do tih potisnutih iskustava, suociti se sa njima...
Mislim da je i "kvaka" u mome strahu, jako dubokom strahu kojeg sam prozivljavao zadnje tri-cetiri noci nakon sto sam naisao na ovu temu i vasa iskustva. Strahu kojim se hrane??
Ne zelim ga osjecati vise, zelim to iskustvo integrirati, prihvatiti ga kao pojavu, a ne kao strah..
Ne znam, zbunjen sam..

Vrh

PostPostano: pon okt 25, 2010 2:19 pm 
Početnik

Oj, evo ja ću samo par videa o otmicama ubacit ovdje (ne znam dali ih je netko prije poslao), naravno preporučljivi su za "nove" tj. "početnike" (u ovoj temi).

________________________________________________________________________________

:occasion5:

Vrh

PostPostano: uto okt 26, 2010 7:19 am 
Član foruma

Hvala IvanSpirit7,

da interesantno je gledati i slušati ovo, pogotovo što se na ovom forumu mogu pronaći i radovi B.Bartholic i K. Turner koje se ne bi baš složile s dr. Meckom...Zato je dobro čitati što su do sada otkrile....

Pitanje je kako je pred kraj svog života dr. Meck shvaćao svoj rad i da li je ostao pri tezi da nam u biti "oni" na određeni pomažu.....Možda i nije obzirom na koji je način otišao....

Obzirom da se ipak - doduše sramežljivo, pojavljuju te "nove" informacije o tome što i kako nam rade, dobro je sva događanja vezano uz ovu temu promatrati šire - točnije kroz ono što nazivamo ovim našim normalnim životom.

Jer u posljednje vrijeme sve je učestalije izvještavanje o viđenjima NLO-a. Isto je tako činjenica da se unutar takvih izvještaja i snimaka nalazi i mnogo dezinformacija....a to smatram namjernim!

To se zove zamućivanje vode, a događa se na razne načine, pa čak i tamo gdje to ne bismo "na prvu" očekivali - ili bi?

Radi se o igrama za djecu!, jedna je vezana za Nokia mobitele, a druga za facebook.

I jedna i druga igra su igre vezane za ovu temu: Abdukcije!

Mislim da nije slučajno što se pojavljuju, igra na mobitelu je predstavljena kao "vježba za računanje" simpatičnog imena "Invazija vanzemaljaca", a dijete sakuplja odjevene ljude u letjelicu, zbraja koliko ih je ušlo, a istovremeno iz letjelice iskaču polugoli ljudi - oni bježe....

Druga je igra Pet Society u kojoj dijete odabere kućnog ljubimca, brine se za njega, stvara mu kuću, namještaj, odjeću itd... Od prije tjedan i pol u ponudi postoji šešir koji je NLO i koji na ljubimca isijava zraku kad ga ovaj stavi na glavu. Istovremeno u igrici se odabire prozor kroz koji se vidi NLO koji zrakom otima nekog drugog kućnog ljubimca!

Fotke sam postavila ovdje:

viewtopic.php?f=9&t=3120

Sve ovo zajedno smatram vrlo važnim jer mislim da je to način na koji će se abdukcije svesti na nešto imaginarno, a ne nešto što se zaista događa....

Tako se vrlo lako može dogoditi da dijete koje zaista nešto doživi i eventualno se "požali" roditeljima bude samo dijete koje će biti "otpravljeno" s riječima: Opet si se previše igrao!

Zaista vrlo dobar scenarij kako "sakriti" svoje djelovanje!

I to preko onih koji najbolje upijaju raznovrsne sadržaje: djece!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pet nov 26, 2010 8:57 pm 
Član foruma

:shock: Imaš pravo!!!

Tako će nam ubuduće I ZA TO moći kazati da nam je "došlo iz podsvijesti", da smo "vidjeli na TV-u", da "imamo bujnu maštu"... što su nam već rekli, i to toliko puta da smo i sami posumnjali...

...i uopće se nećemo brinuti što nam dijete radi kada ima "posjet", jer to je već davno dobilo etiketu "zamišljenog prijatelja" kao faze odrastanja.

Neznamo više ni što nam je u vlastitim glavama, a kamoli u glavama naših najbližih; sve je puno "subliminalnih poruka", informacijske magle, šuma...

Pitam se, kada bih mogla opet, kao nekad, otići sama u kolibu u planini i ostati tamo na miru danima i tjednima, za koliko vremena bi mi se smanjila buka u glavi, i da li bi uopće ikad prestala?
Ima li još staraca po planini, koji imaju mir u glavi?

Nekad ih je bilo, na svakoj planini po nekoliko. Trebalo bi otići provjeriti (ali tko ima vremena?) da vidimo da nismo već svi... okupirani.

Vrh

PostPostano: sub nov 27, 2010 12:48 am 
Član foruma

meni je to oduvijek bilo krajnje čudno što se u američkim filmovima prikazivalo kao sasvim normalno da djeca imaju neke "nevidljive prijatelje"... rekla bi gotovo forsiralo/nametalo/programiralo nas da to prihvatimo kao učestalu normalu.

U kontekstu prethodnih postova... to poprima okvire posebno osmišljene agende.

Vrh

PostPostano: pet dec 03, 2010 1:45 pm 
Član foruma

Neznam dali je vec postavljeno!

Vrh

PostPostano: pon feb 07, 2011 2:37 am 
Početnik

Da li je neko možda imao noćni susret sa svetloplavom elipsom?
Znam pouzdano da je na našim prostorima bilo takvih.
Meni se dogodio jako davno, 10.1982
Pošto imam jakih snova na budućnost koja će nam se dešavati,
interesuje me, da li je neko imao nešto slično.
Jer, ovo nam je poslednja mirna godina.
Pozdrav svima !
:love12:

Vrh

PostPostano: pon feb 07, 2011 5:19 am 
Početnik

Koliko znam, nikada nisam imao susret sa vanzemaljcima. Nisu me nikada ni otimali ili bilo što takvo . Znam da sam ih često kao dječak tražio, imao sam bujnu maštu i često sam ih i sanjao, nije se radilo o ičemu drugom već o snu, to znam jer sam ovladao tehnikama lucidnog sanjanja još kao mali. Sanjao sam što sam htio. Bio sam mali istraživač, često sjedio na otvorenom noću piljeći u zvijezde i nebo, čekajući da se pojave. Dozivao ih mislima. Nije mi bilo važno što će biti. Mislio sam, ako budem imao sreće napravit će neke seksualne eksperimente sa mnom, možda i okrenem koju zgodnu vanzemaljku, ma i ne treba bit zgodna. Uglavnom, nisu došli. Ipak, smatrao sam da postoje, jer osjećao sam to. Također sam osjećao da ima i dobrih i zlih. Oni dobri mislio sam da mi se ne pojavljuju jer bi me previše preplašili i promijenili mi život, a oni loši, vjerovao sam da me dobri čuvaju od njih. Kako sam odrastao zaključio sam da oni ne postoje jer nikad mi nitko nije potvrdio da ih je vidio ili da su ga oteli. Sada nakon što sam malo pročitao na ovome forumu o vanzemaljcima, morati ću razmisliti opet, možda ipak nisu duhovi ti koji mi kradu čarape.

Vrh

PostPostano: pon feb 07, 2011 9:12 am 
Član foruma

Communion62 je napisao/la:
Da li je neko možda imao noćni susret sa svetloplavom elipsom?
Znam pouzdano da je na našim prostorima bilo takvih.
Meni se dogodio jako davno, 10.1982
Pošto imam jakih snova na budućnost koja će nam se dešavati,
interesuje me, da li je neko imao nešto slično.
Jer, ovo nam je poslednja mirna godina.
Pozdrav svima !
:love12:
Tema "Snovi" je i dalje otvorena, pa raspali ako zelis!
viewtopic.php?f=7&t=161&start=980

Polymorph je napisao/la:
Koliko znam, nikada nisam imao susret sa vanzemaljcima. Nisu me nikada ni otimali ili bilo što takvo . Znam da sam ih često kao dječak tražio, imao sam bujnu maštu i često sam ih i sanjao, nije se radilo o ičemu drugom već o snu, to znam jer sam ovladao tehnikama lucidnog sanjanja još kao mali. Sanjao sam što sam htio. Bio sam mali istraživač, često sjedio na otvorenom noću piljeći u zvijezde i nebo, čekajući da se pojave. Dozivao ih mislima. Nije mi bilo važno što će biti. Mislio sam, ako budem imao sreće napravit će neke seksualne eksperimente sa mnom, možda i okrenem koju zgodnu vanzemaljku, ma i ne treba bit zgodna. Uglavnom, nisu došli. Ipak, smatrao sam da postoje, jer osjećao sam to. Također sam osjećao da ima i dobrih i zlih. Oni dobri mislio sam da mi se ne pojavljuju jer bi me previše preplašili i promijenili mi život, a oni loši, vjerovao sam da me dobri čuvaju od njih. Kako sam odrastao zaključio sam da oni ne postoje jer nikad mi nitko nije potvrdio da ih je vidio ili da su ga oteli. Sada nakon što sam malo pročitao na ovome forumu o vanzemaljcima, morati ću razmisliti opet, možda ipak nisu duhovi ti koji mi kradu čarape.
Ako si procitao barem ovu temu u cijelosti, tada nemozes sa sigurnoscu reci da nisi bio otiman!

lp

Vrh

PostPostano: pon feb 07, 2011 4:45 pm 
Početnik

Nisam pročitao temu u cijelosti, i ne kažem sa sigurnošću da nisam bio otiman. Samo nisam htio da se pogrešno shvate moji snovi o vanzemaljcima, pa kažem da sam ih sanjao namjerno i kontrolirano, kada sam htio igrati se na taj način. No češće sam volio sanjati neke druge stvari. Sjećam se da sam jednom na tjemenu ili iza uha, baš ne znam sad u centimetar poziciju, uglavnom pomoću dva ogledala, ustanovio da imam neke tri (mislim da su bile tri) točkice, kao da su ubodi u kožu. Isprva sam pomislio na implantate, ali sam kasnije te tragove pripisao razdoblju puberteta i ostacima od akni. Opet ništa od vanzemaljaca. Ipak, u sebi znam da otiman nisam bio, eventualno sam mogao ići dobrovoljno ili iz znatiželje, onima za koje bih osjetio da su dobri.

Vrh

PostPostano: uto feb 08, 2011 7:00 am 
Član foruma

Da, da, najbolje je kad misliš da ideš nekud dobrovoljno i to onima koji su dobri! Taj način djelovanja je kako ti ga zavući, a da ne primjetiš. Jedna od daljnjih mogućnosti razvoja događanja je ovaj scenarij:

Nakon toga obično slijedi da se jednog jutra probudiš i shvatiš kako si Odabran i imaš posebnu misiju na ovoj planeti.
Uz to, vrlo često imaš osjećaj da si potpuno drugačiji od drugih, ne uklapaš se, jer ipak, ti si Odabran. Nemaš neku posebnu svrhu, ne još, ali znaš da si borac i ne pristaješ na način života kao ljudi oko tebe.
Možda se i ne sjećaš svega što su ti rekli, ali unutar sebe znaš da se nešto događa. I ne brineš. Igraš se.

Konačno, zašto brinuti, zvao si ih i na sve pristao. Sve više sanjaš, snovi su sve fanatastičniji, ali zabavno je, možeš sve što poželiš. I dalje ne brineš, pa snovi su samo snovi.

Jedina nedoumica javit će se onda kad pomisliš da je sve ovo "eventualno". Ali neće te to pretjerano brinuti, jer kakve veze ima - ti u dubini sebe znaš da su oni Dobri.

Ovo je zaista samo eventualno događanje i nema nikakve veze s stvarnim likovima i događanjima! Samo me gornji post inspirirao na jednu od mogućnosti.

Vrh

PostPostano: pet feb 18, 2011 9:35 am 
Član foruma

alf je napisao/la:
Da, da, najbolje je kad misliš da ideš nekud dobrovoljno i to onima koji su dobri! Taj način djelovanja je kako ti ga zavući, a da ne primjetiš. Jedna od daljnjih mogućnosti razvoja događanja je ovaj scenarij:

Nakon toga obično slijedi da se jednog jutra probudiš i shvatiš kako si Odabran i imaš posebnu misiju na ovoj planeti.
Uz to, vrlo često imaš osjećaj da si potpuno drugačiji od drugih, ne uklapaš se, jer ipak, ti si Odabran. Nemaš neku posebnu svrhu, ne još, ali znaš da si borac i ne pristaješ na način života kao ljudi oko tebe.
Možda se i ne sjećaš svega što su ti rekli, ali unutar sebe znaš da se nešto događa. I ne brineš. Igraš se.

Konačno, zašto brinuti, zvao si ih i na sve pristao. Sve više sanjaš, snovi su sve fanatastičniji, ali zabavno je, možeš sve što poželiš. I dalje ne brineš, pa snovi su samo snovi.

Jedina nedoumica javit će se onda kad pomisliš da je sve ovo "eventualno". Ali neće te to pretjerano brinuti, jer kakve veze ima - ti u dubini sebe znaš da su oni Dobri.

Ovo je zaista samo eventualno događanje i nema nikakve veze s stvarnim likovima i događanjima! Samo me gornji post inspirirao na jednu od mogućnosti.

i bas kao sto kazes...jedino me buni sta bi trebalo da znaci rec Dobri?nekako ne mogu a da ne
ostavim komentar i pitanje za vase misljenje sta bi u principu trebalo da predstavljaju dobri
posetioci.ako se neko krije u mraku necijeg neznanja,da li to radi iz straha od otkrivanja,ili
zbog manipulacije?a moguce je i da mi kao jedinke jos uvek nijesmo zreli za neka visa
znanja,pa cekaju nasu evoluciju kao vrste,sto ce se dogodi za sto iljade god.po meni.
rupe u pamcenju,manipulacija vremenom,izgubljeni sati,sve je to vec poznato...
a snovi-ostaju snovi.ako im ne dozvolimo da predju u realnost.bez obzira koliko Oni
to zele... :love9:

Vrh

PostPostano: pet feb 18, 2011 2:05 pm 
Član foruma

karadjordje je napisao/la:
i bas kao sto kazes...jedino me buni sta bi trebalo da znaci rec Dobri?nekako ne mogu a da ne
ostavim komentar i pitanje za vase misljenje sta bi u principu trebalo da predstavljaju dobri
posetioci.ako se neko krije u mraku necijeg neznanja,da li to radi iz straha od otkrivanja,ili
zbog manipulacije?a moguce je i da mi kao jedinke jos uvek nijesmo zreli za neka visa
znanja,pa cekaju nasu evoluciju kao vrste,sto ce se dogodi za sto iljade god.po meni.
rupe u pamcenju,manipulacija vremenom,izgubljeni sati,sve je to vec poznato...
a snovi-ostaju snovi.ako im ne dozvolimo da predju u realnost.bez obzira koliko Oni
to zele... :love9:

Riječ Dobri vanzemaljci ili entiteti, po mom mišljenju, najčešće je korištena u slučajevima onih ljudi koji ili nisu svijesni vlastitog straha ili im ono što čuju od Dobrih dobro legne.

U smislu da ih Dobri ubijede kako su baš oni Odabrani za spas planete na bilo koji način, a ponekad ih vabe točnošću predskazanja. To se zna dobro priljepiti na naš ego.

Osobno ne znam ima li dobrih i kako izgledaju, ali ljudi imaju očito potrebu imati te Dobre pri ruci u svakom onom trenu kad ne žele sami rješiti problem pred kojim se nalaze.

U većini je slučajeva to nesvjesno, a kad se s njima bolje upoznaju onda se ulazi u svijesnu komunikaciju. Ovo su samo moja razmišljanja i primjeri nekih mogućnosti zašto netko misli da je neki entitet dobar.

Što se snova tiče, da, sve je dobro kad ne prelaze u realnost, ali ponekad pronađu pukotinu, najčešće kad ih proglasimo Dobrima. I sve je dobro dok ne shvatimo da oni nisu dobri. U biti, po meni, svejedno je da li spavamo ili smo u ovom realitetu, mislim da to njima ne igra baš nikakvu ulogu.

Kako se zaštiti od svega toga, teško je reći, ali pomaže znati sve ovo i spavati s jednim otvorenim okom.

A dobro je taj način promatranja zadržati i u budnom stanju. I nastaviti živjeti svakodnevan život, smijati se, jesti, družiti i sve to tim redom!

Vrh

PostPostano: pet apr 08, 2011 10:17 am 
Početnik

Meni je fascinantno kako ljudi konstanto zapinju za DOBRO vs. LOŠE.. oboje je bitno za razvoj.
Ukoliko ste dovoljno razvijeni, niti jedan entitet vas neće moći predugo obmanjivati, no ako vas je i obmanjivao, naučili ste neke cake na koje ćete ubuduće paziti.

Većina ljudi u ovim pitanjima vidi dvije strane.. a strana je bezbroj. Entiteta je na različitim razinama razvoja takodjer gro, svi oni iznad 3d. Ali opet svaki na svojoj putanji, sa svojom percepcijom stvari.

Najviša Monada je jedina čista slika, a ona u sebi sadrži apsolutno sve aspekte postojanja. Tako da je stremiti bilo ćemu ispod toga ili se zabrinjavati oko xy stvari, dobra i zla sasvim nebitna.

Lakše reći, nego učiniti.. ali Istina, bez obzira na sve..

Bliss!

Vrh

PostPostano: sri jul 20, 2011 9:51 am 
Član foruma

to zele... :love9:[/quote]

Riječ Dobri vanzemaljci ili entiteti, po mom mišljenju, najčešće je korištena u slučajevima onih ljudi koji ili nisu svijesni vlastitog straha ili im ono što čuju od Dobrih dobro legne.

U smislu da ih Dobri ubijede kako su baš oni Odabrani za spas planete na bilo koji način, a ponekad ih vabe točnošću predskazanja. To se zna dobro priljepiti na naš ego.

Zdravo svima!

Ukljucio bih se u ovu temu. Moje misljenje je da su na strani ljudi ,jedino entiteti koje je Don Huan nazvao 'ljudski kalup'! Sve drugo je po njegovom misljenju borba za energiju u svemiru.
U to smislu me nebi zacudilo da su oni entiteti koji se nazivaju dobrima ustvari takodje nasi kasapini koji samo zele da nas prigrle u svoje stado tj u njihov kokosinjac ,gde ce moci da nas kolju ,otimaju jaja i sve drugo. I mislim da je tesko od dva farmera koji se bave uzgojem kokoski naci boljeg :) ! Mislim takodje da covek koji je zapao duboko u ruke predatora ,mora da da se vrati sebi ,tj svojoj bozanskoj prirodi i pokusa uz pomoc tih koji su nas raskalupili da se domogne slobode. Sve drugo je po meni irelevantno. Dalje moja teza da je tako nazovem je da medju tim predatorima postoji ogroman broj umrlih a i zivih carobnjaka.To je u jednom navratu i Don Huan rekao Kastanedi.U tom smislu nije tesko zakljuciti da je i Don Huan imao strah od istih.Posebno zbog toga sto nije zeleo da bude fotografisan niti na bilo koji nacin oznacen kao njihov konkurent ili protivnik.To je takodje i Kastaneda sprovodio u delo ,uklanjajuci svoje fotografije i brisanje svoje proslosti. Znaci da po snazi tih entiteta mi nismo ni misevi a kamoli da se zanosimo nekim borbama sa njima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.