A sto reci..
Evo napokon sam se prijavio i dobio pristup forumu.
Citam ga zadnjih 10-tak dana poprilicno cesto i kvalitetno. Do tog trenutka bi nesto snjuhnuo, uglavnom u vezi vjezbi disanja i slicno.
No, da predjem na temu..
Prije nekoliko dana, naletio sam na post od jednog clana, bas u ovom dijelu foruma, koji je bio INDENTICAN mome iskustvu. Oblio me hladan znoj, srce mi je pocelo brze lupati i osjetio sam instant andrenaline rush. NArednih cetiri-pet dana sam spavao sveukupno 7 do osam sati, sa upaljenom sobnom svjetiljkom. Zaspao bih pred zoru.. Bilo me jako strah.
O cemu se radi..
Pa pocmimo od onoga cega se sjecam, jako bistro, upravo ovog trenutka. Siguran sam da je "toga" bilo jos, al moram poraditi na sebi da se sjetim i tih trenutaka.
Znaci sa mojih 12-do recimo 14-15 godine se dosta cesto dogadjalo, kad bih otisao spavati (u svoju sobu), da bi osjetio neciju prisutnost, al toliko kvalitetno i sigurno, identicno kao kad s nekim sjedite na kavi i svjesni ste da je ta osoba TU. Osjetio bih kao korake macke ili neke zivotinje po krevetu, jedan po jedan koji bi se priblizavali meni, polagano, sigurno, ja bih se skamenio od straha, sklupcao i zaspao. Mislio sam da je to "meni u glavi". S nikim do neki dan o ovome nisam razgovarao. Sada se Vama povjeravam.
Kasnije je to preraslo u snove, u kojima lezim na prsima i osjecam duboki strah, pokusavam se micati, pobjeci, prekinuti te osjecaje al jednostavno nisam sposoban nista napraviti. KAd bih osjetio da lezim na ledjima, imao bi osjecaj kao da sam na nekakvom stolu, opet ogromni strah, totalna paraliza.. Ponovno sam imao isto iskustvo ovo ljeto..
Imao sam i izrasline iza usiju, tj, kao da mogu nesto potkozno napipati, pogotovo iza desnog uha. Vrag mi nije do mira pa bi to vazda raskopo, bilo bi krvi pa bi se povuklo.. Jako se bojim igala i sprica, kad vadim krv ili kad sam zbog bolesti morao na infuziju, oslabio bi istant, toliko da nebi mogao stisnuti saku, probljedio bih odmah..
Zanimljivo je to da sam dan-dva prije nego sam vidio navedeni post od kolege sa ovog foruma, slabo spavao, dva puta sam se trhnuo iz sna, sa strahom, sokocivsi na koljena (spavao sam na prsima..) Nisam imao apetita i opcenito sam se slabo osjecao, sto mi nije svojstveno jer sam atletski tip, vazda u sportu vazda u pokretu..
Ne znam, dal je odje tome mjesto, al eto i da to napomenem.
Dosta cesto sam imo osjecaj prisutnosti "neceg drugog" blizu sebe, pogotovo u mraku, kad bi bio sam (u kuci ili na cesti, tj, van prostorija na otvorenom).. U dva navrata sam vidio nesto meni nejasno, prvi put sa nekih 15-tak godina, drugi put u drustvu cijelog kafica proslo ljeto u sred bijela dana. No, mogu o tome i u drugoj temi..
Eto, toliko od mene za pocetak... Radujem se druzenju i suradnji na ovome forumu!