Jack987 je napisao/la:
Skinuo sam knjige ( I i II ). Fakat dooooooobrooooooo !!!
I nije samo o Marsu... puuuuno toga tu ima.... Hej, vidio sam da se unutra spominju i Pledians... Bobo, jel su to isto 6th STO kao i Kasiopejci?
Jack,
postoji mogućnost da su neke planete u sazvijezđu Plejade naseljene, tako da se neka od bića koja tamo žive tako i nazivaju. Što se Kasiopejaca tiče, koliko sam ja razumjeo stvar, oni su se predstavljali u posljednjih nekoliko godina pod imenima “lokatora” preko kojih su odašiljali informacije koje su neki pojedinci primali ovdje procesom čanelinga. Oni kažu da putuju uz pomoć (na ‘vrhu’) onog “talasa” i kako se on kreće i prolazi kroz prostor/vrijeme tako se i njihova lokacija mijenja.
Prvo su se javili kao Arkturijanci (knjiga: We the Arcturians), onda kao Plejadanci (Bringers of the Dawn), pa Kasiopejci a koliko znam poslednje poruke navodno stižu iz područja sazviježđa Rigel. Taj talas se kreće, pa to ne bi trebalo biti nikakvo čudo. “Kasiopejci” su, navodno, “MI (ili možda, - neki od nas) IZ BUDUĆNOSTI”. S obzirom da je vrijeme iluzija u 3D, koja ima svoju funkciju, a u suštini ne postoji, bar ne onako linearno kakvim ga mi smatramo i doživljavamo, ne bi trebalo biti čudo da se mi na neki način “istovremeno” nalazimo svuda odjednom.
Čini se da i supernove igraju u svemu tome određenu ulogu. Izgleda da pospješuju prenos i primanje poruka.
U vezi The Mars Records takođe ne bih preporučio da se uzima sve “zdravo za gotovo”. Na osnovu materijala iz teksta Orion Technology može se vidjeti da tzv. “elita” raspolaže tehnologijom koja je daleko ispred ovoga što je dostupno i poznato većini nas.
http://www.galaksija.com/oriontechnology.htm
Međutim, problem je u tome što tzv. “Cointelpro Dezinformativni Sistem” na jedan veoma sofisticiran način miješa informacije sa dezinformacijama, pokušavajući da izbaci iz kolosjeka one koji ovu tematiku ozbiljnije istražuju.
Tako se recimo u Orion Technology između ostalog tvrdi da je Tesla imao velikog udjela u Philadephia Experiment-u, što lično ne vjerujem jer je Tesla umro 7/01/43 a eksperiment je održan u jesen te godine. Tesla je takode veći dio 1942.g. proveo u krevetu zbog bolesti. Mada je tačno da je Von Neuman bio glavni, što se tog eksperimenta tiče.
Naučnike koji se nađu na pravom tragu ovi likvidiraju (tako da izgleda kao samoubistvo ili infarkt) a onda njihove knjige eliminišu ili potenciraju neke elemente iz tih knjiga koji su manje bitni, da bi se odvukla pažnja od onog što je bitno. Jedan od primjera je Moris Jessup, američki astronom koji je napisao knjigu The Case for the UFO:
http://www.quantumfuture.net/store/Varo-Jessup.PdF
Nakon njegovog “samoubistva” svi su počeli pričati o Philadelphija Experimentu, jer ga je on prvi javno pomenuo, dok su mnogo važnije stvari o kojima je on govorio u ovoj knjizi zataškane.
U mnogim slučajevima, daunlodiraju ljude određenim dezinformacijama, puste ih malo da javno pričaju, pa ih onda eliminišu, tako da se tim dezinformacijama da veći kredibilitet. To su većinom tzv. ‘Montauk children’, djeca koja su svojevremeno bila programirana u sklopu Montauk Projekta. Na primjer, u ovome što je Phil rekao na svom prvom (i poslednjem) predavanju ima dosta istine, ali čini se da ima i dezinformacija:
http://www.apfn.org/apfn/phil.htm
Neke ostave da trabunjaju. Vjerujem da je jedan od takvih Stewart Swerdlow. Neke daunlodiraju određenim materijalima isto kao što su svojevremeno daunlodirali Mojsija, Muhameda, Jozefa Smitha… Tu bi primjer mogao biti J. Hurtak sa “svojom” knjigom Enoch Keys. Postoji cijela jedna plejada tih majstora dezinformacije, od kojih jedni to rade svjesno a drugi nesvjesno. Naravno, nijedan od njih ne laže 100%, jer bi se to lako prepoznalo.
Većina ih samo odvlači pažnju s bitnih stvari na nebitne.
U Mothman Prophecies, J. Keel lijepo opisuje kako određene sile imaju sposobnost da čovjeku koji je u zabludi izrežiraju cijeli niz sihronizovanih slučajnosti, organizovanih tako da mu pruže povrdu kako je on u nekoj svojoj teoriji u pravu, dok se istovremeno radi o jednoj najobičnijoj iluziji. Imamo posla sa nekom vrstom “multidimenzionalne” manipulacije.
Stoga treba biti veoma oprezan i razborit! Materijale iz raznih izvora treba čitati, upoređivati, analizirati itd. Vremenom čovjek dobije ‘osjećaj’ za istinu, te lakše prepoznaje “kukolj” u žitu.
Pozdrav!