Sada je: pon maj 05, 2025 12:03 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jan 31, 2007 6:18 pm 
Administrator

Pozdrav Sneni, hvala na iskustvima i dobrodošao!

Na dosta filmića na kojima su snimljeni NLO-i se "svjetla" razdvajaju u raznim smjerovima ( Germany Lights, UFO Theatre... ) Cool!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 23, 2007 2:33 pm 
Administrator

danas čitam na naslovnoj stranici Yahoo-a:

France opens secret UFO files covering 50 years

by Marlowe Hood Thu Mar 22, 11:53 AM ET

PARIS (AFP) - France became the first country to open its files on UFOs Thursday when the national space agency unveiled a website documenting more than 1,600 sightings spanning five decades.
ADVERTISEMENT

The online archives, which will be updated as new cases are reported, catalogues in minute detail cases ranging from the easily dismissed to a handful that continue to perplex even hard-nosed scientists.

"It is a world first," said Jacques Patenet, the aeronautical engineer who heads the office for the study of "non-identified aerospatial phenomena."

Known as OVNIs in French, UFOs have always generated intense interest along with countless conspiracy theories about secretive government cover-ups of findings deemed too sensitive or alarming for public consumption.

"Cases such as the lady who reported seeing an object that looked like a flying roll of toilet paper" are clearly not worth investigating, said Patenet.

But many others involving multiple sightings -- in at least one case involving thousands of people across France -- and evidence such as burn marks and radar trackings showing flight patterns or accelerations that defy the laws of physics are taken very seriously.

A phalanx of beefy security guards formed a barrier in front of the space agency (CNES) headquarters where the announcement was made, "to screen out uninvited UFOlogists," an official explained.

Of the 1,600 cases registered since 1954, nearly 25 percent are classified as "type D", meaning that "despite good or very good data and credible witnesses, we are confronted with something we can't explain," Patenet said.

On January 8, 1981 outside the town of Trans-en-Provence in southern France, for example, a man working in a field reported hearing a strange whistling sound and seeing a saucer-like object about 2.5 meters (eight feet) in diameter land in his field about 50 meters (yards) away.

A dull-zinc grey, the saucer took off, he told police, almost immediately, leaving burn marks. Investigators took photos, and then collected and analyzed samples, and to this day no satisfactory explanation has been made.

The nearly 1,000 witness who said they saw flashing lights in the sky on November 5, 1990, by contrast, had simply seen a rocket fragment falling back into earth's atmosphere.

Patenet's answer to questions about evidence of life beyond Earth was sure to inflame the suspicions of those convinced the government is holding back: "We do not have the least proof that extra-terrestrials are behind the unexplained phenomena."

But then he added: "Nor do we have the least proof that they aren't."

The CNES fields between 50 and 100 UFO reports ever year, usually written up by police. Of these, 10 percent are the object of on-site investigations, Patenet said.

Other countries collect data more or less systematically about unidentified flying objects, notably in Britain and in the United States, where information can be requested on a case-by-case basis under the Freedom of Information Act.

"But we decided to do it the other way around and made everything available to the public," Patenet said.

The aim was to make it easier for scientists and other UFO buffs to access the data for research.

The website itself -- which crashed host servers hours after it was unveiled due to heavy traffic -- is extremely well organized and complete, even including scanned copies of police reports.

To visit the website: www.cnes-geipan.fr

=D>

Evo i javno priznanje i objava... bravo za Francusku!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 23, 2007 4:53 pm 
Član foruma

Citat:
Evo i javno priznanje i objava... bravo za Francusku!

Pa ne znam bas da li je bravo. Mozda bi se trebali malo zapitati koji su stvarni razlozi za objavljivanje ovako necega.
Svi mi veoma dobro znamo ko je na vlasti i u Francuskoj i u svakoj zemlji na ovoj planeti, pa i ko kontrolise cjelu planetu, sad jedno jednostavno pitanje: zbog cega bi oni dozvolili ovako nesto? Zbog pritiska javnosti? Nisam bas primjetio neki veliki pritisak niti u Francuskoj niti u nekoj drugoj zemlji, vecini ljudi je puno "ljepse" da uzivaju i bore se za materijalne stvari nego da vrse pritisak na svoje vlade da objelodane neke tajne podatke, pa i ako su isti vezani za NLO-e.
Sad se pitam da li ce primjer Francuske slijediti i neke druge zemlje, ako se malo prisjetimo prva zemlja koja je zvanicno dala u javnost ovakve slicne podatke bio je Meksiko prije par godina kad su javno objavili one snimke "nevidljivih" NLO-a, a zbog cega? Kao da u Meksiku i Francuskoj iluminati nisu uticajni...
I na kraju, da li nas oni na taj nacin mozda pripremaju za nesto? Ne kazem da je sigurno tako, ali samo "glasno" razmisljam. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 23, 2007 8:03 pm 
Član foruma

Da, i ja sam naletio na to (http://www.net.hr/znanost/page/2007/03/23/0354006.html.

Stranica je nedostupna jer, vjerojatno, milijuni ljudi nastoje prići i blokirali su server. Meni to sve izgleda da je neki slabo kontrolirani i dovoljno ludi, a i tehnički potkovani, zaposlenik odlučio objaviti nešto u što gleda svaki dan. Pitanje je šta sada slijedi? Rušenje stranice (tome smo već svjedoci), a onda i nesuvisli izgovori i marginalizacija sadržaja?
Teško da će priznati javno. Francuzi možda i bi, ali američki "ljudi u crnom" financirani krupnim kapitalom sedam najbogatijih svjetskih obitelji teško da im to mogu dopustiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 23, 2007 11:00 pm 
Moderator

Citat:
I na kraju, da li nas oni na taj nacin mozda pripremaju za nesto? Ne kazem da je sigurno tako, ali samo "glasno" razmisljam.

Iskreno, to je i meni prvo palo na pamet. Priprema za neku podvalu.
Medjutim, razmisljam, ima i drugih mogucnosti. :-k

Ne znam da li cu ovo jasno izraziti, ali mislim da kada dovoljan broj ljudi postane svestan nekog aspekta stvarnosti, dogodi se odredjeni (kvantni) skok u kolektivnoj svesti i stvarnost se jednostavno uskladjuje sa njom. 8) Preslozi se. Ako dovoljan broj ljudi postane svestan fenomena nlo-a, podaci jednostavno moraju da se pojave.
Mislim da KS nema neogranicene mogucnosti za delovanje, moze samo da novonastalu situaciju pokusa da iskoristi za neku novu manipulaciju i zatomljivanje svesti, da bi nas ponovo uvukao u isti krug.

Jednostavno mislim da je bitka, koja se sada vodi, najkrace receno, bitka za svest.

Uporedila bih ovo sa berlinskim zidom i blokovskom podelom sveta, koja je veoma precizno odslikavala – rekla bih – sizofrenu, disociranu svest, nastalu posle stresa, patologije tokom WW II. Kada je kolektivna svest ponovo postigla balans, ova podela vise nije MOGLA da opstane i simbol te podele, berlinski zid, je jednostavno pao. Ono sto preostaje ks-u je da ideju ujedinjene Evrope, ideju razlicitosti koje ne vode u konflikt („Evropa je kao pica, sto vise razlicitih sastojaka, to je pica ukusnija“ :wink: ) jednostavno pokusa da preobrazi u nacin centralizacije materijalnih dobara, politicke i finansijske moci. Stalna klackalica... :?
Ali bi bilo korisno da razmislimo na kom nivou stvarnosti se vodi stvarna „bitka“.

Tako mislim da jesmo na dobrom putu i – takodje u skladu sa ovim zakonima – da treba pristupiti drugima uz poverenje, veliko poverenje, u njihovu sposobnost da se „probude“.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 23, 2007 11:14 pm 
Član foruma

ma obicno kondicioniranje svesti mase, kao malo cemo da pricamo o tome, pa cemo malo da priznamo, pa malo zanimljivih detalja, pa onda paf evo nasih prijatelja kako se vec spustaju i samo zele da nas vole :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 24, 2007 8:53 am 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
ma obicno kondicioniranje svesti mase, kao malo cemo da pricamo o tome, pa cemo malo da priznamo, pa malo zanimljivih detalja, pa onda paf evo nasih prijatelja kako se vec spustaju i samo zele da nas vole :shock:

E tacno tako, to mi je odmah palo na pamet. :)

Citat:
Ne znam da li cu ovo jasno izraziti, ali mislim da kada dovoljan broj ljudi postane svestan nekog aspekta stvarnosti, dogodi se odredjeni (kvantni) skok u kolektivnoj svesti i stvarnost se jednostavno uskladjuje sa njom. Preslozi se. Ako dovoljan broj ljudi postane svestan fenomena nlo-a, podaci jednostavno moraju da se pojave.
Mislim da KS nema neogranicene mogucnosti za delovanje, moze samo da novonastalu situaciju pokusa da iskoristi za neku novu manipulaciju i zatomljivanje svesti, da bi nas ponovo uvukao u isti krug.

U sustini se slazem s tobom Arja, postizanje odredjene "kriticne mase" svjesnih ljudi na ovom planetu moze cuda da napravi, medjutim bojim se da ovo nije takav slucaj. Zato? Ipak mislim (naravno da ne mislim da sam potpuno u pravu) da je bas KS-u stalo da ovakve informacije pocnu polako izlaziti u javnost. Na taj nacin moze doci do jednog mocnog kolektivnog uticaja na siroke mase u vidu sirenja straha, nepovjerenjai drugih negativnih emocija. Ljudi ce poceti sve vise i vise da osjecaju strah i nesigurnost, kao usljed ovih silnih teroristickih napada u zadnje vrijeme, i bice spremni, usljed toga, na razne "kompromise" sa svojim vladama kako bi se zastitili od zlih vanzemaljaca koji ih otimaju i vrse neke eksperimente...

Citat:
Uporedila bih ovo sa berlinskim zidom i blokovskom podelom sveta, koja je veoma precizno odslikavala – rekla bih – sizofrenu, disociranu svest, nastalu posle stresa, patologije tokom WW II. Kada je kolektivna svest ponovo postigla balans, ova podela vise nije MOGLA da opstane i simbol te podele, berlinski zid, je jednostavno pao. Ono sto preostaje ks-u je da ideju ujedinjene Evrope, ideju razlicitosti koje ne vode u konflikt („Evropa je kao pica, sto vise razlicitih sastojaka, to je pica ukusnija“

Ja ne mislim da je berlinski zid srusen samo zato sto je doslo do podizanja svijesti medju ljudima, mislim ne znam...ali KS se cijelo ovo vrijeme dok drzi ljudsku populaciju pod kontrolom, jako inteligentno mijenja i prilagodjava novonastalim okolnostima i situacijama. Oni su svjesni svekolikog napretka ljudskih bica tokom vremena, i zbog toga preduzimaju odredjene aktivnosti u cilju prevazilazenja i prilagodjavanja ljudskoj svijesti. Da to ne cini, ovaj svijet bi davno bio slobodan od tih manipulatora, medjutim danas imamo situaciju da velika vecina ljudi misli da zivi u slobodi, jednakosti i demokratiji i to je ono sto ljude cini nespremnim i nezainteresovanim za pravo shvatanje stvari i preduzimanje odgovarajucih akcija. Covjek kad zna ko mu je neprijatelj drukcije se ponasa i cini nego kad misli da ga i nema.
Berlinski zid je srusen upravo usljed tog ponovnog prilagodjavanja KS-a novim okolnostima u svijetu i upravo je KS bio glavni inicijator njegovog rusenja. Barem ja tako mislim...
Jer onog momenta kad je KS odlucio da treba promijeniti dotadasnju blokovsku podjelu svijeta poceli su i svi simboli takvog dotadasnjeg ustrojstva da propadaju. Ono sto se poslije desilo jeste da su manipulatori shvatili da ce pod krinkom prosirenja NATO-a, EU-u i njihove demokratije" uspijeti vise da ucine nego da je ostala podjela na NATO i Varsavski pakt...i izgleda da su bili u pravu... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 24, 2007 11:33 am 
Moderator

Citat:
ali KS se cijelo ovo vrijeme dok drzi ljudsku populaciju pod kontrolom, jako inteligentno mijenja i prilagodjava novonastalim okolnostima i situacijama. Oni su svjesni svekolikog napretka ljudskih bica tokom vremena, i zbog toga preduzimaju odredjene aktivnosti u cilju prevazilazenja i prilagodjavanja ljudskoj svijesti.

Upravo sam na to mislila. Par koraka su ispred „nas“ i nacin manipulacije prilagodjavaju ocekivanim promenama u svesti. Konkretno, kada informacije o nlo-ima vise ne budu mogle da se kriju (da li zbog „preslagavanja stvarnosti“ u skladu sa povecanom svescu ili iz nekog drugog razloga) onda ce biti prezentovane na nacin koji ce biti u skladu sa nameravanim ciljevima. Tako da izazovu strah i beg pod okrilje „demokratski izabranih“ vlada ili da pripreme populaciju za dolazak „dobrih vanzemaljaca“. :?

Sacekacemo nastavak price, pa cemo verovatno moci da zakljucimo da li su informacije procurile ili namerno plasirane.

U vezi sa berlinskim zidom, hm. Misljenja sam da su podele po raznim osnovama veoma udoban nacin kontrole, pa tako i blokovska podela sveta uz stalno sirenje straha (Rusi dolaze!!!). Ako se svest promeni na nacin da se te podele umanje, da se stepen disocijacije smanji, da se nazre nacin vece saradnje medju ljudima, treba pronaci nacin prilagodjavanja novim okolnostima.
Ujedinjena Evropa ima dva potpuno suprotna aspekta: jedan je aspekt slobode, saradnje, postovanja razlicitosti, drugi je globalna kontrola. Na zalost ovaj drugi trenutno odnosi prevagu, dok onaj prvi gubi na snazi. Drugi dobija na snazi zbog veoma vestog prilagodjavanja i stvaranja dobro osmisljenih struktura kontrole, prvi gubi zbog rastuceg razocaranja („to nije ono sto smo pokusali da ostvarimo“) a takodje i zbog podjednako vestog stvaranja novih podela. „Gubimo radna mesta zbog jeftine radne snage sa istoka“, „nece se moci ziveti od ovih stranaca“, kao i putem „kacenja“ za razlicite politicke/nacionalne/itd. programe koji nas cine subjektivnim.
E, sad, ko je srusio berlinski zid, hm. Da li je „procurilo“ ili unapred osmisljeno, cini mi se da u svakom slucaju predstavlja prinudu da se nacini manipulacije i kontrole prilagode novim okolnostima i svesti.

Bitka koja se vodi nije geopoliticka, niti je vojna. Bitka koja se vodi je bitka za svest.
Uz stalnu klackalicu, pa kako prevagne. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 9:25 am 
Početnik

Prijavljujem se kao ocevidac. :shock:
U subotu uvece u svom dvoristu sam stajala ,cekala neko drustvo da dodje,kako sam pogleda bacila prema nebu u momentu sam videla jednu grupu svetala koja su se kretala.Izgledalo je kao jedno malo sazvezdje koje se vrlo jasno kretalo s leva na desno.Zatim se iz tog oblika promenilo u drugi,tu sam ja vec pocela uspaniceno da raymisljam "lete iznad moje kuce,lete iznad moje kuce aaa..." I na kraju je ponovo promenilo oblik,poslednji oblik je bio najveci znaci da su se vec priblizili,i zatim je nestalo.Uspela sam na netu naci snimke pa ako pronadjem ponovo jedan filmic koji na kojem je nlo najslicniji ovom sto sam videla poslacu link.Uglavnom...bilo je to vrlo uznemiravajuce iskustvo,posto sam vrlo jasno videla ta svetla koja su izgledala kao neka vrsta farova na letelici,pokazivala su gde su ivice objekta.Sad mi je drago sto sam ih videla posto ih simpatisem,ali nakon toga sam jedno par sati bila u fayonu "je*** ti sve po spisku sto sam ista i videla..."

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 9:43 am 
Početnik

Evo link,
http://video.google.com/videoplay?docid ... =ufo+china

Na samom kraju,pre nego sto nestane upale se svetla na objektu.E tako sa tim svetlima je izgledao ovaj "moj" celo vreme.I bilo je poprilicno nisko.S tim sto zamislite da se krece vertikalno,pa horizontalno pa ponovo vertikalno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 10:39 am 
Član foruma

LovelyAlien je napisao/la:
Sad mi je drago sto sam ih videla posto ih simpatisem,ali nakon toga sam jedno par sati bila u fayonu "je*** ti sve po spisku sto sam ista i videla..."

Zanimljivo iskustvo ali nije mi jasno ovo sto si napisala, tj. da ih "simpatises", kako to mislis? :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 11:22 am 
Početnik

He he...Pa jednostavno ih simpatisem.Irealan osecaj toplote oko srca kad vidim sliku leteceg tanjira ili kad citam o njima,cesto im i "mahnem" gore kad sam dobro raspolozena...i tako... :) Mislim da nisu svi losi.Losima se ne opterecujem jer znam da i nad popom ima pop.A sa tim drugim popom sam dobra tako da...
Doduse najvise sam se utronjala iz tog razloga sto sam u poslednje vreme razmisljala bas bi volela da vas vidim...Pa me to malo "poremetilo" :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 11:29 am 
Član foruma

LovelyAlien je napisao/la:
He he...Pa jednostavno ih simpatisem.Irealan osecaj toplote oko srca kad vidim sliku leteceg tanjira ili kad citam o njima,cesto im i "mahnem" gore kad sam dobro raspolozena...i tako... :) Mislim da nisu svi losi.Losima se ne opterecujem jer znam da i nad popom ima pop.A sa tim drugim popom sam dobra tako da...
Doduse najvise sam se utronjala iz tog razloga sto sam u poslednje vreme razmisljala bas bi volela da vas vidim...Pa me to malo "poremetilo" :lol:

Osjecaj simpatisanja nekoga ili necega cesto zna biti pogresan, tj. kasnije se ispostavi kao takav a obicno je rezultat nekih nasih unutrasnjih tj. podsvjesnih nadanja i ocekivanja.

Ne znam da li si, ali ako nisi preporucujem ti da procitas ovaj tekst:

http://www.galaksija.com/projekat/plava ... adrzaj.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 11:46 am 
Početnik

Znas kako ja gledam na to.Trudim se da prihvatim sva ziva bica,sve ljude...I u skladu s tim sta bi bilo lose da simpatisem ili volim i nase intergalakticke sugradjanine?Ako mi zele lose,s tim sto cu ih se plasiti samo cu ih hraniti,u najboljem slucaju mogu da budem indiferentna.A ovde vidim bas se pothranjuje strah od njih.Te otmica ovde,te otmica tamo,kuju planove zavere...Mmm kakva fina gozbica...
Na kraju krajeva ako su zli i iskoristavachki nastrojeni...nisu puno bolji od nas ljudi..

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 1:34 pm 
Početnik

=D> :angel4:
još usput; ne svidja im se mnogo naziv alien :)
pozzz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 3:58 pm 
Član foruma

LovelyAlien
Citat:
Ako mi zele lose,s tim sto cu ih se plasiti samo cu ih hraniti,u najboljem slucaju mogu da budem indiferentna

Znas li znacenje rijeci MANIPULATIVAN.
Znas li da postoje i ljudi koji te mogu uvjeriti da su dobri ,a tad te iskoriste.
Na ovom se forumu prezentiraju stvari kao takve,i da nije dovoljno samo misliti:"Covece,ja volim dobre aliene,a losi me ne sekiraju i tako me nece ni dirati."
:D
Takvo razmisljanje je pa smijesno.Treba ZNATI koji su koji tj. kako ih razlikovati i tada reagirati na pravi nacin.Biti indiferentan mozda prema nekima,prema drugima nije dovoljno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 4:55 pm 
Administrator

LovelyAlien, dobrodošla, hvala na iskustvu.

NLO-e već možeš vidjeti i dosta često, nešto je "gužva" u zadnje vrijeme... no vidjet ćemo što koji hoće, s kim imamo zapravo posla...

Uglavnom, emocije prema nečemu/nekome trebaju biti POSLJEDICA interakcije, jer inače su jako varljive kao PREDRASUDE. Treba samo biti svjestan SVIH mogućnosti, pa se lako onda izabere ona koja je najbolja za taj profil duše/entiteta koji to percipira.
Citat:
još usput; ne svidja im se mnogo naziv alien

Neeee... najbolji je "aljijen"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 6:07 pm 
Početnik

Kad smo vec kod te guzve,evo da vas obavestim,sutra tv Avala emituje dokumentarac o vrlo cestom pojavljivanju intergalaktickih sugradjana na Rtanjskoj planini.U 18.25h.Ni ja ne volim izraz alien-vanzemaljac.Nikad mi se nije svidjao,zato i koristim neku od varijacija na temu :)
A sto se tice daljeg nastavka polemike,samo jednu bih rekla ,ja ne zelim da se borim ni sa kim.Ko razume shvatice.Ljubac narode! :love8:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 9:00 pm 
Moderator

Citat:
Znas kako ja gledam na to.Trudim se da prihvatim sva ziva bica,sve ljude...I u skladu s tim sta bi bilo lose da simpatisem ili volim i nase intergalakticke sugradjanine?Ako mi zele lose,s tim sto cu ih se plasiti samo cu ih hraniti,u najboljem slucaju mogu da budem indiferentna.A ovde vidim bas se pothranjuje strah od njih.Te otmica ovde,te otmica tamo,kuju planove zavere...Mmm kakva fina gozbica...

Ne bih rekla da se pothranjuje strah, upravo naprotiv. Cini se napor da se stvari sagledaju onakve kakve jesu – koliko god je to moguce iz ove nase 3d-perspektive – da se sloze puzle i sagleda veci deo „velike slike“. Sto se drugacije zove potraga za istinom.
Koja nas upravo oslobadja straha.

A u to spadaju i cinjenice da se ulaze prilican trud da bi nam se od malena nametnuo mehanicisticki pogled na svet i da nam nasa prava priroda ostaje tajna. Da se kriju izvori besplatne energije – ne (samo) zbog novca, vec iz drugog jednostavnog razloga: da bi se omogucilo vladanje drugim ljudima. Da se kriju informacije o prirodnim nacinima isceljenja a plasiraju lekovi koji nam vise stete nego sto nas lece. Da ne nabrajam vise, pogledaj malo sajt. Zasto?

Uzgred, da informacije takozvane prolazne prirode, ili „relativne istine“, predstavljaju samoobmanjivanje ili skretanje sa puta ka apsolutnim istinama ili negativistican pogled na stvari, ili kakvi bi argumenti jos mogli da se navedu, je za mene potpuno kontradiktorna. Ne vidimo toliki deo svoje rodjene stvarnosti, one koja bi nam mogla biti pristupacna, uljuljkani u „apsolutne istine“. Zivot je zivot, zivot nije ono sto bismo mi hteli da on bude. I manifestuje se svuda oko nas.

Naravno da su i manipulatori i negativni vanzemaljci samo lekcije, ali smo ovde da bismo te lekcije savladali/naucili, sta god to znacilo.

I moram da priznam da mi uvek bude interesantna pojava da se taj princip postovanja sveukupnosti zivota, prihvatanja svih zivih bica, tako retko koristi da bi se naglasilo pravo manipuliranih da ne budu manipulirani, pravo zrtava otmica da ne budu otete, pravo zrtava ratova da ne trpe ratove; vec pravo nasilnika da ugrozavaju druge. Pa, njih zaista niko ne dira. Ili sam nesto propustila. 8)

Pacifizam ne podrazumeva moralni relativizam, vec je aktivni princip koji se zalaze ZA postovanje zivota. ZA uslove u kojima ce delovi Jednog (monade) moci slobodno nastaviti svoj put ka svesti. Svoj put kuci.

A onim drugim delovima Jednog (monade), koji veruju u manipulaciju drugih i vladanje nad drugim bicima, ... pa, preti im samo ta opasnost da njihova manipulacija bude neuspesna. :wink: I da par dana budu gladni, dok im Jack ne pokaze kako da upecaju ribu. :wink:

Ovde smo zbog misije. Setite se. :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 09, 2007 9:53 pm 
Početnik

Naravno,da pogledamo stvari kakve zaista jesu,s tim se u potpunosti slazem,ali zatim ne mantramo vise nad njima,ne dajemo im vise svoju energije,vec idemo dalje.Idemo na vishi nivo.Ako se oni hrane mojim strahom postavlja se pitanje kako se resiti straha.U ljubavi nema straha.
Kao sto rece cika Ajnstajn "Ne možemo rešiti probleme na isti način na koji smo ih stvorili".
Da,imamo misiju,ta misija nije rat,ta misija je mir.

"Sjećam se kako sam na televiziji gledao prosvjednike u marševima šezdesetih godina. Upitao sam tatu: «Zašto tuku jedni druge?» Odgovorio mi je: «Zato jer žele mir!»" -samim tim sto se tuces zar ne vidis da ne postoje dve strane,vec samo jedna koja se pravi da ih je dve.Ako ih je dve trebale bi biti razlicite po delovanjima zar ne?

Da,imamo misiju,ta misija nije rat,ta misija je mir.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.