Sada je: uto maj 06, 2025 6:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub jan 01, 2005 10:31 pm 
Administrator

Imaju oni tehnologiju koja je naprednija za otprilike 40000 godina, vjerovali vi to ili ne - kako se to vama puno činilo... Prije 40000 godina imali su tehnologiju kakvu mi danas službeno imamo. Toliko da znate.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 02, 2005 11:11 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Imaju oni tehnologiju koja je naprednija za otprilike 40000 godina, vjerovali vi to ili ne - kako se to vama puno činilo... Prije 40000 godina imali su tehnologiju kakvu mi danas službeno imamo. Toliko da znate.

mislim, sada me potsjecas na ovu predizbornu kampanju i one pretenciozne izjave... ili na ciru blazevica koji je rekao da ce pojest diplomu ak prosinecki ikad postane igrac. od kuda bacas te brojeve uopce?? mislim ovo je vrhunska nebuloza, da mi oprostis. ma kojih 40 000 godine??? saber se molim te. kao prvo nema linearnog razvitka u zadnjih 40000god, ako i ima onda ti govoris da je lovac kopljem u africi razgovarao mobitelom, surfao netom, i letio avionom u saitamu na mec mirka filipovica! tek toliko da znas. i molim te nemoj pocinjat o kontrolnom sistemu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 02, 2005 11:26 pm 
Administrator

Stefane, pa nisi valjda neka neznalica koja barata samo s onim podacima koje vidi na TV-u ??? Vidim da si zaokupljen s "aktualnostima" na TV-u...

Inače, npr. Atlantiđani koji su živjeli prije otprilike nekoliko desetaka tisuća godina znali su graditi građevine kakve mi danas neznamo napraviti ( u biti ne možemo jer nemamo takvu tehnologiju ). Recimo piramide kao u Egiptu, ili građevine u Južnoj i Srednjoj Americi, Bliskom Istoku itd. Dakle bili su puuuuuno napredniji od nas pa da te tolika cifra u godinama ne strefi previše... samo malo mućni svojom glavom, pa ćeš vidjet da ne štima dizanje 100-tonskog kamenog bloka sa nekakvim primitivnim dizalicama...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 03, 2005 12:19 pm 
Član foruma

malo baratas krivim brojkama, nisu piramide gradene prije 40 000, nego prije 4000 godina, razlika je poprilicna, i ko kaze da su ih ljudi gradili? vrlo vjerojatno nisu. jel znas ti sta znaci 40 000god nije postojala civilizacija jos!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 03, 2005 2:39 pm 
Član foruma

E ljudi,skoro niko u SCG nije zainteresovan za NLO-e i vanzemaljce,jer niko ne veruje u to.Dajte mi neke jake dokaze , posaljite ih na miroslav.tucek@zg.htnet.hr .Mnogo bih vam bio zahvalan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 03, 2005 5:02 pm 
Administrator

Postojale su tad mnoge civilizacije... samo konvencionalna znanost to ne može "sažvakati". Imaš i znanstveni dokaz o čovjeku prije 280 miliona godina !!! Ako te zanima, poslat ću ti na mail. A ti dalje živi u neznanju... opčinjen iluzijama današnjeg svijeta. A valjda ćeš progledat uskoro. Ili nećeš... ovisi o tebi.

Hej, Bobo, još jedna dobra vijest:
Prijatelju kojemu sam dao prije izvjesnog vremena podatke o svemu ovome i koji je također počeo "širiti" informacije, također je imao jučer bliski susret 3. vrste... Naime kao što se meni dogodilo prije, on je također imao "čudan" susret s nekakvim čudnim čovjekom... stajao je na autobusnoj stanici i išao kući navečer. Priđe mu taj čovjek, onako otrcano obučen, mislio je da je neki pijanac... i pitao ga da li ovaj autobus ide za to neko mjesto kamo vozi... Svako zna pročitati sa reda vožnje koji je na stanici kad ide bus, pa se prijatelj malo začudio. Odgovorio mu je da ide, čovjek se zahvalio i pričekao bus sa ostalima. I tako začudo, bus dođe i moj prijatelj uđe i sjedne, a nakon nekog vremena skuži da je baš taj čovjek sjeo do njega. I onda iz čistog mira doživio da mu on kaže kako je dobro što on čini, da samo tako, da treba širiti znanje... Moj frend se smrznuo jer sam mu ja ispričao prije da se to i meni desilo. I tako on siđe na istoj stanici gdje i moj frend, okrene se i krene na drugu stranu. Čudno je i to što se svi tamo u tom selu znaju međusobno, a on kaže da tog čovjeka nikad nije vidio u životu...

Eto, još jedan susret - izgleda... potvrda onog što radimo...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 03, 2005 5:19 pm 
Član foruma

Hahahahaha, provala. Ja cu sad pocet jos vise trazit ljude kojima da posaljem one cde od Jacka. Mozda i mene posjeti. Ostao bi ovako :shock: hehehe

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 03, 2005 5:47 pm 
Član foruma

Kada govorimo o znanstvenim dokazima moramo napomenuti da u normalnim slucajevima danasnja znanost upotrebljava podatke o starosti dobivene raspadom C13 izotopa ugljika.

Ta ista metoda daje za mnoge gradevine u Juznoj Americi starost preko 15 000 godina medutim to znanstvenike zbunjuje pa odbacuju taj rezultat.

Kao sta se i inace radi unutar eksperimenta sa mjerenjima van neke normalne dozvoljene devijacije.

Problem je da ovo nisu pojedinacni rezultati vec nesto sta se konzistentno pojavljuje.

Takoder na podrucju danasnjeg Irana je pronaden izvor el. struje dosta 1000 godina star.

Salicu od cinka sa bakrenom elektrodom i tragovima elektrolita.
Svakom malo bolje upoznatom sa fizikom je jasno da je to baterija.
Naravno uvijek ostaje mogucnost da se eto slucajno zatekao broncani stapic u zincanoj salici koja ima tragove otopine soli.

Medutim ako je tome tako kako objasniti drevne kipice toliko vjesto pozlacene da to i u danasnje vrijeme se radi iskljucivo putem elektrike.
Takoder kako objasniti da su spomenute gradevine u J. Americi izgradene od visetonskih blokova sa teksturom na savovima koje je gotovo nemoguce izvest osim energijom snaznog lasera.

Naravno ne treba izuzeti ni cinjenicu da je pred malo vise od 10 000 godina Velika Piramida bila orijentirana prema Orionu sta je vjerojatno zbog mitoloskih razloga najvjerojatniji smjer koji bi tako napredna civilizacija preferirala.

Mogao bih tako 3 dana.

Sve su to rezultati priznati od znansvenika ali ignorirani jer od moguceg objasnjenja boli glava bio tu kontrolni sustav ili ne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 05, 2005 12:47 pm 
Administrator

Dobra knjiga na tu temu: Forbidden Archeology, Cremo; Thompson

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 72-4247846

-------------------------------

Ovdje sam stavio materijal na engleskom jeziku u vezi teme – Orion Technology, koji će biti dostupan određeno vrijeme. Naravno, daleko od toga da sve što je tu rečeno treba uzeti kao 100% istinu.

http://www.galaksija.com/oriontechnology.htm

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 07, 2005 5:34 am 
Administrator

Upravo sam stavio na vebsajt knjigu Mothman Prophecies; John A. Keel, po kojoj je snimljen istoimeni film. Mislim da u ovoj knjizi ima mnogo više interesantnih stvari nego što se može vidjeti u filmu.

J. Keel-a bih mogao svrstati u grupu - poštenih istraživaća NLO fenomena, pa bih preporučio svima koji dobro stoje sa engleskim da daunlodiraju i pročitaju ovu knjigu:

http://www.galaksija.com/mothmanprophecies.pdf

P. S. Jack, obrati pažnju na poslednju rečenicu na 44-toj i nekoliko njih na početku 45-te strane ove knjige!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 07, 2005 10:22 am 
Član foruma

E ljudi,sta mislite da dovedemo hakere i da oni malu urnisu sajt sa NLO-ima i raznim drugim informacijama!?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 08, 2005 12:50 am 
Administrator

Poslednjih nekoliko mjeseci nešto čudno se dešava u Indiji u vezi NLO-a. Čini se da je došlo i do neke vrste kontakta između njihove vlade i vanzemaljaca a sudeći prema najnovijim zbivanjima, na njih se vrši pritisak da se stvar zataška od javnosti kao što se to već odavno radi.

Međutim, u Indiji je dosta jak pritisak javnosti na vladu, s obzirom da su već mnogi imali priliku svojim očima da vide ove letjelece i da se nešto čudno zbiva. Ovaj nedavno objavljen tekst možda nagovještava nešto:

http://www.indiadaily.com/editorial/01-06a-05.asp

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 08, 2005 12:28 pm 
Član foruma

IZGLEDA DA U POSLJEDNJE VRIJEME NEKE STVARI POLAKO POCINJU IZLAZITI U JAVNOST. bobo, ne znam kakve je situacija kod tebe u australiji?? mislim da je krajnje vrijeme da netko konacno sluzbeno da u javnost ovakve informacije, neka vlada ili drzava, mozda indija bude prva u tome....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 08, 2005 1:32 pm 
Član foruma

Tesko da ce se takve stvari javno priznati...morali bi da obezbede JAKO veliku kolicinu informacija da ih narod ne bi spalio na lomaci...
Najgore je to sto bi ih spalili u svakom slucaju, zbog masovnih prevara u proteklih XXXX godina...
Bar meni ne zvuci logicno...mada mislim da sto vise ovakvih prica se pojavljuje to je narod svesniji realnosti i brzo ce se pojaviti neko ko ce imati dovoljno moci ili uticaja da kaze istinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 08, 2005 4:22 pm 
Administrator

Pa već je Meksička vlada javno priznala postojanje NLO-a!!! Ima negdje i taj članak... mislim da ima čak link negdje na forumu.

Ali mnogi i poslije zvanične objave o primanja signala od nekih vanzemaljaca u Seti-ju, objavljeno u Večernjem listu prije par mjeseci, nikog to baš ne dira... opterećeni su svojim svakodnevnim problemima i opredjeljenju prema sebi u smislu "to se mene ne tiče jer mi to ništa ne donosi".

Može im NLO sletjeti i na glavu, ali to ih neće ništa dirati jer ne vide neku zaradu u tome. Još će ih pitati: Hej, sivkani, imate li onu spravicu kojom mogu proći kroz zid, da uđem u trezor banke pa da si malo uzmem novaca..?

Užas.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 08, 2005 7:33 pm 
Član foruma

STA SE MEKSIKANACA TICE ZNAM, CLANAK SLIJEDI:

Meksičko ratno zrakoplovstvo objavilo je snimku za koju ufolozi kažu da prikazuje 11 nevidljivih letećih objekata 'uhvaćenih' infracrvenom kamerom u 'zujanju' oko aviona.

Dugogodišnji zagovornik NLO-a, novinar Jaime Maussan je na konferenciji za novinare rekao da su objekti bili pravi i da su djelovali 'inteligentno' jer su se nakon nekog nekog vremena okrenuli i okružili zrakoplov koji ih je 'progonio'.

"Ovo je povijesna vijest", kaže. "Postoje stotine snimaka NLO-a, ali objavljivanje nijedne nije dopustilo ministarstvo obrane bilo koje zemlje."

"Bili su nevidljivi za ljudsko oko, ali su bili tamo, o tome nema spora. Imali su masu, imali su energiju i kretali su se naokolo", rekao je nakon prikazivanja 15-minutne snimke koje mu je odobrilo Ministarstvo obrane Meksika.

Ministar obrane, general Ricardo Vega Garcia, potvrdio je agenciji Reuters da je izdao dopuštenje za javno prikazivanje materijala snimljenog infracrvenom opremom 5. ožujka 2004. iznad istočne obale savezne države Campeche.

'Susret' se dogodio na 3500 metara visine i od 11 svjetala radar je prikazivao samo tri objekta.

Na snimci se čuje jedan od pilota kako vrišti: "Mi nismo sami. Ovo je tako ludo", nakon što je posada uključila infracrvenu kameru kako bi pratili objekt, koji je najprije uočio radar.

Snimka, napravljena za vrijeme rutinskog zadatka potrage za krijumčarima droge blizu Meksičkog zaljeva, prikazuje 11 objekata nalik svjetlosnim kuglama kako lete u formaciji, povremeno iščezavajući u oblacima.

Najpopularniji meksički noćni šou emitirao je snimku kasno u ponedjeljak.

U drugom dijelu snimke, Mausson razgovara s pilotima koji su potvrdili da je 'nervoza naglo porasla' kada su se objekti, k tome ljudskom oku nevidljivi, okrenuli i okružili zrakoplov.

"To je trenutak kada... kada su ekrani prikazali da su iza nas, da su ispred nas, da su oko nas. To je trenutak kada sam osjetio priličnu napetost i vjerujem da su osjetili kako ih progonimo", priznaje bojnik Magdaleno Castanon, kapetan zrakoplova.

"Jesam li se bojao? Jesam. Malo sam se bojao jer nam se dogodilo nešto što se nije dogodilo nikada prije", kaže poručnik German Marin.

A njihov kolega iz posade, poručnik Mario Adrian Vazquez, dodaje: "Ne mogu reći što je to bilo... ali mislim da je bilo potpuno stvarno." Kao stručnjak koji upravlja infracrvenom opremom, kategorično tvrdi da na snimci nije moguće napraviti nikakve intervencije te da je apsolutno autentična.

Meksiko ima dugu povijest viđenja NLO-a, od kojih su znanstvenici odbacili većinu kao svemirsko smeće, meteorološke balone, prirodne atmosferske pojave te podvale.

A STA SE SETI-A TICE, NIJE ISTINA, NISU POSTOJALI SIGNALI VANZEMALJACA, SAMO POJEDINACNI IMPULSI, A ONI EN UDOVOLJAVAJU GLAVNO PRAVILO, A TO JE PONAVLJANJE, AKO SE IMALO KUZIS U TO ZNAS DA JE BEZ TOGA NEMOGUCE KONSTATIRAT O VANZEMALJSKOM SIGNALU POSLANOM OD INTELIGENTNIH BICA.... ZNACI SETI JOS NISTA NIJE NASAO, CAK NI NAZNAKU NECEGA!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 09, 2005 12:36 am 
Član foruma

Stephan, da barem jednom doživiš ono što smo mi ostalo doživjeli, vjeruj mi da nebi pisao na taj način o takvoj temi, tebi treba jedan dobar susret treće vrste....

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 09, 2005 12:46 am 
Član foruma

nemas pojma koliko mi treba. ni u najludim snovima. i nisam sarkastican.
ali ovo sta tu pisem su fakti, i to ostaju bez obzira na sve, a na kraju krajeva mozes to postaviti i ovako, na nasoj "razini" je fizika ovakva kakva jeste, bez obzira sta joj to mozda nije konacni oblik.
i jos nesto, priznajem samo susrete trece vrste, eventualno druge, svjetla na nebu me zanimaju koliko i nacin uzgoja divljeg kestena u tropskim podrucijima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 09, 2005 9:17 pm 
Član foruma

Ja nisam bas vidao svemirce okolo zasad medutim svjestan sam da je njihovo postojanje vjerojatno tocno tolko kolko i to da je Zemlja okrugla.

Naime nisam bio u Svemiru da vidim Zemlju iz te perspektive nego vjerujem drugim ljudima i tudim dokazima.

Tako je i sa svemircima.
Ne bi doduse bilo naodmet da upoznam kojeg dobronamjernijeg.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 09, 2005 9:48 pm 
Član foruma

Slazem se sa ovom zadnjom izjavom. Jedino sam SIGURAN u ono sto osjetim, a u sve ostalo ili VJERUJEM ili NE VJERUJEM.
Dave R. Heyneck je u zakljucku svoje knjige UFO-mit ili stvarnost, izmedju ostalog, napisao sljedece:
"...Naravno, ja nisam aktivni ufolog i po prirodi sam izrazito skeptican te ne nasjedam olako na neke tvrdnje. Pa ipak, zaista je besmisleno drzati se ideje da u ovome nasem ogromnom svemiru, starome petnaestak milijardi godina, nema inteligentnijih stvorenja od nas samih. Mislim da je Sagan rekao da bi to bio prevelik gubitak prostora i vremena, i u potpunosti se slazem s tom tvrdnjom.
Optimistican sam i vjerujem da nismo sami, ali jos uvijek nisam uvjeren da su nas predstavnici izvanzemaljskih civilizacija posjetili - bilo u davnoj proslosti ili u ovom stoljecu..."
"...Tako ce i nasi unuci mozda spoznati tajnu Zone 51 i nevidljivih bombardera, Roswella i neobicne poruke Neila Armstronga. Do tada nam ne preostaje nista drugo do da pazljivo osluskujemo nebo u potrazi za porukama sa zvijezda, pazljivo propitujemo vlastite korake i konacno se sami otisnemo s nase kolijevke Zemlje i potrazimo one druge"

Ja licno vjerujem u postojanje NLO-a (kao letjelica aliena), jer bi to rijesilo mnoge nejasnoce. Osim toga, i sam sam vidio nesto za sto mislim da je bio NLO. To se desilo prije godinu dana kada sam se vozio od Sarajeva prema Tuzli, oko 20:00 sati. Na nebu je bilo nekoliko svijetlecih kugli poredanih u krug koji se okretao nekoliko sekundi da bi nakon toga nestao. To se ponavljalo u vise navrata, a sve ukupno sam posmatrao tokom (otprilike) 45 minuta voznje. Na zalost, nisam imao pri ruci foto-apart da sve to snimim...
DzaHo je takodje, kad je bio mali (hehe), vidio zelenu kuglu koja se kretala od jugozapada prema sjeveroistoku, ali neka on prica o tome :-)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.