Sada je: čet maj 01, 2025 8:22 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Abdukcije
PostPostano: pon mar 22, 2010 2:47 pm 
Član foruma

Citat:
znak je napisao/la:
Ne razumijem slovenski, tako da...??? :hello2:

Da je taj tekst tebi važan i da si trebala razumijeti - razumijela bi! Ako te nešto jako interesira - pa želiš znati - reci dio i pokušat ću ti prevesti!

Dobila sam danas mailom jedno pismo u kojem se osim korespodencije koja je osobna spominje i sljedeće, naime ta osoba navodi kako jako puno njezinih poznanika koji su vjernici (osviještenog iskustva) spominju kako doživljavaju napade Onostranog - demonskog.

Dakle, moje je mišljenje da se zaista podiže neka frekvencija - iz ne znam kojeg razloga - pa ljudi vide ono što nazivaju raznim imenima! Netko to naziva demonima, a netko to vidi kao grejse....ili reptile!

U svakom slučaju dobiva se dojam (barem ga ja dobivam) da to ima za svrhu "plašenje" kao način da ostanemo ovdje gdje jesmo - barem s mislima. Istovremeno - ako se to događa ljudima koji nisu "krenuli" na put traganja - onda ostajem trenutno s malim upitnikom....

Ja sam noćas imala vrlo interesantan san - radila sam u nekoj novinskoj kući - velikoj - imala je preko 6 katova, na svakom su bile redakcije s puno soba, u svakoj sobi jako puno novinara. Međutim dogodilo se sa svijetom nešto radi čega više nije imalo smisla da imamo posao!!! Svi smo bili živi, ali bili smo zbunjeni - jer ništa više nije imalo smisla. Tako smo tražili hranu, a unutar redakcije je bila jedna soba (šefa?!) koji je volio guske i držao jednu u uredu. Ušuljali smo se vidjeti jel ima jaja - nas nekoliko iz te jedne sobe. Shvatili smo da su u tom kavezu bila tri jaja, ali netko je dva razbio po pola i ispraznio. Znali smo da to nije učinio nitko od nas ljudi - ne znam kako smo to znali - ali jesmo. Dakle ostalo je jedno jedino jaje! I odlučili smo ga ostaviti guski. Nakon toga smo shvatili kako bi trebali prošetati gradom - obzirom da nemamo više posla niti kuće!? - ali to je bilo nemoguće - grad je bio zavijen u takvu maglu da ga više nismo prepoznavali, a i shvatili smo da nemamo kuda niti ići! Tu se san prekida.....

Jedino što me nasmijalo jutros bilo je sjećanje na onaj govor prije drugog svjetskog rata (govor S.Radića!) i korištenje onih par riječi: "...kao guske u magli...". Neću sve navoditi jer se u tom kontekstu tu radi o narodu, a nekako mislim da je u mom snu bilo nebitno tko smo i kako se zovemo - bili smo jednostavno ljudi!

Pa Znak, eto, da ne ostaneš osamljena :D

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: pon mar 22, 2010 5:11 pm 
Član foruma

Citat:
I sta poduzimate povodom svega toga sto vam se desava, odnosno tvoj kolega?

Citat:
Na sta tacno mislis, kako se to moze saznati na astralnoj ravni sta se desilo?

Svašta poduzimamo. To ovisi od pojedinca do pojedinca, ja jedno on drugo.

Isto kao što čovjek hipnozom može doživiti što mu se desilo tako isto i projekcijom se može vratiti na astralnu ravni i sam vidjeti što se dešavalo. Osim toga, ako je čovjek jak, onda može i prilikom same otmice i obrade ostati svjestan što mu se radi.

Ja recimo kad me počnu otimati ne dozvoljavam umrtvljenje uma, što više, suspregnio sam um do te razine da ne dozvoljavam izlazak iz tijela, već se borim.

Citat:
Može pojašnjenje.
Kako ti znaš šta se može saznati na astralnoj razini osim ako to ne uključuje da ti imaš astralno tijelo,nevidim druge mogućnosti?

Svi maju suptilno tijelo, samo ne znaju zadržati svijest budnom prilikom utonuća u san.

Citat:
Mišljenja sam da pišeš "gluposti".

To je tvoje mišljenje , ako si ti sretan s njime, nek ti bude, meni ne znači ništa.

Uostalom, pružiti ću dokaze za to čim stignem, jer sam kratak s vremenom.

Pa nek svatko ocijeni za sebe.

pozzz

Vrh

PostPostano: pon mar 22, 2010 6:23 pm 
Član foruma

alf je napisao/la:
Citat:
znak je napisao/la:
Ne razumijem slovenski, tako da...??? :hello2:

Da je taj tekst tebi važan i da si trebala razumijeti - razumijela bi! Ako te nešto jako interesira - pa želiš znati - reci dio i pokušat ću ti prevesti!

???????????- Alf, nemoj me razočarati, života ti.Ne možemo bukvalno sve posmatrati kroz sinhronicitet, i kroz ono što su nam rekli neki učitelji. Znaš, neke stvari nekad nemaju veze ni sa jednim od to dvoje.
Red je da i mi nešto skontamo, onako za sebe.

quote="alf"]
Citat:
Pa Znak, eto, da ne ostaneš osamljena :D

Kad sam pročitala knjigu ,,Otmice,, vidjela sam da nisam sama, a tek u razgovoru sa nekim drugim ljudima spoznaja je bila definitivna, tako da nisam ovdje samo zbog samoće.
Alf,šaljem ti :love1:

Vrh

PostPostano: pon mar 22, 2010 8:08 pm 
Član foruma

Mislim da si me pogrešno razumijela - to što sam rekla nema veze s učiteljima ili sinkronicitetom. Pa rekla sam ti da ako te nešto interesira iz teksta da ću ti pokušati prevesti - onoliko koliko je u mojoj moći!
A što se tiče usamljenosti bila je to aluzija na tvoj post u kojem se pitaš zašto ljudi ne pišu u većem broju na ovoj temi!
Ništa više niti manje!
I svakako slažem se da neke stvari nemaju veze s učiteljima niti sinkronicitetom, pa o tome ovdje i pišemo. Zar ne?

Vrh

PostPostano: uto mar 23, 2010 9:28 am 
Član foruma

Rama je napisao/la:
Citat:
I sta poduzimate povodom svega toga sto vam se desava, odnosno tvoj kolega?

Citat:
Na sta tacno mislis, kako se to moze saznati na astralnoj ravni sta se desilo?

Svašta poduzimamo. To ovisi od pojedinca do pojedinca, ja jedno on drugo.

Isto kao što čovjek hipnozom može doživiti što mu se desilo tako isto i projekcijom se može vratiti na astralnu ravni i sam vidjeti što se dešavalo. Osim toga, ako je čovjek jak, onda može i prilikom same otmice i obrade ostati svjestan što mu se radi.

Ja recimo kad me počnu otimati ne dozvoljavam umrtvljenje uma, što više, suspregnio sam um do te razine da ne dozvoljavam izlazak iz tijela, već se borim.

Citat:
Može pojašnjenje.
Kako ti znaš šta se može saznati na astralnoj razini osim ako to ne uključuje da ti imaš astralno tijelo,nevidim druge mogućnosti?

Svi maju suptilno tijelo, samo ne znaju zadržati svijest budnom prilikom utonuća u san.

Citat:
Mišljenja sam da pišeš "gluposti".

To je tvoje mišljenje , ako si ti sretan s njime, nek ti bude, meni ne znači ništa.

Uostalom, pružiti ću dokaze za to čim stignem, jer sam kratak s vremenom.

Pa nek svatko ocijeni za sebe.

pozzz
@Rama, imam par pitanja za tebe...dozivljavam paralize dosta cesto...nekad 1 ili 2 tjedno i svaka se manifestira na drugaciji nacin...kako i od kud znas da te pocinju otimati, posto nemogu biti siguran da je ni da nije svaka paraliza sna otmica...drugo, u mom slucaju, ko sto sam i napisao, svaka paraliza se manifestira na drugi nacin i ni jedna nije potpuno ista...posto imamo 5 fizickih osjetila, nisu ponekad sva "ukljucena" kod paralize, pa tako nekad nemogu vidjeti, ali ostala su ukljucena, nekad ne cujem ni vidim, nekad samo osjecam po tjelu itd, znaci postoje kombinacije...predzadnja paraliza koju sam opisao tu na forumu, nisam 100% siguran, ali sam siguran u ono sto sam vidieo i cuo, je bila izazvana od nekog ko je stajao pokraj mene...znaci bila su ukljucena sva osjetila, pa sam mogao vidjeti, cuti, osjecati itd itd...druga nespecificna paraliza je bila kad sam se "probudio" jer sam osjecao da neko hoda po meni i pocinje me gusiti i tu su bila samo "ukljucena" osjetila sluha i dodira, a ostala su bila iskljucena...kod zadnje paralize su bila ukljucena i dosta prosirena sva i mogao sam relativno lako izaci iz nje ili lako izaci iz tjela, no i tu nisam siguran dali je astralna projekcija isto neki oblik manipulacije odozgo, jer ne vjerujem da ekipa nema neki backup plan u slucaju tragaoca za istinom...off topic, cekam onaj snimak Nibiru koji si rekao da ces postaviti, posto u nekoliko zadnjih astralnih projekcija vidim dva sunca na izlasku... :love3:

Vrh

PostPostano: sri mar 24, 2010 10:23 am 
Član foruma

Slučajno kupila film Susreti četvrte vrste, u kojem glumi Mila Jovovic, i tema je abdukcije. Sniman je po istinitom događaju, tako bar kažu. Meni je bio super, a i ne znam lično za puno filmova u kojima je osnovna tema abdukcije.Ko može vrijedi ga pogledati. Pozz

Vrh

PostPostano: sri mar 24, 2010 4:12 pm 
Član foruma

Gordan,

teško mi je sad u jednome postu ti pokušati odgovoriti na tvoja ukorporirana pitanja, jer simptomi paralize spavanja, astralne projekcije, otmica na 3D ili 4D nivou i tako dalje su vrlo jednostavna.

Nijanse dijele simptome, ono što ih razdvaja je budnost uma.

Recimo, otimanja na 3D razini su uglavnom zaboravna i dokaziva ili hipnozom ili višegodišnjim radom na svom suptilnom tijelu kako bi se to doživilo na astralnoj ravni, i sva ona su karmički određena i ne idu u sferu povrijeđivanja žrtvine karme.

Na 4D razini tijelo ostaje unutar prostora 3D ali se suptilno tijelo seli i manipulira bilo unutar ili izvan uma...tako da nekada čovjek ima osjećaj da izlazi, a nekada da ulazi u tijelo.

Kad izlaziš, imaš osjećaj da te nešto povlači prema gore, no teško možeš vidjeti što te vuče, kad te uvlači unutar sebe onda imaš osjećaj paralize, u oba slučaja suptilno tijelo čovjeka koristi tzv astralne oči kojima većinom vidi mrak, pokušava pokretati ekstremitete, ali ne uspijeva...

Meni se to recimo dešavalo u početku, danas sam potpuno iskontrolirao um da mi ne mogu više ići s tim metodama.

Vjerovao ili ne, počinje mi se dešavati da mi razdvoje um, tijelo, ego...tijelo mi je u 3D, um u nekoj dimenziji, ego kod njih na obradi u 4D...

I ne mogu ih vidjeti...morao sam čak ići do toga da se suspregnem i istim načinom kako su me oteli, da se tim putem vratim nazad.

2 puta mi je to uspijelo, da se ja projiciram na brod otmičara, isto kao što oni mogu u kuću žrtve.

Zvuči smiješno ali je istinito.

P.S. Snimka je kod prijatelja u kompu, ja nemam vremena da ju uploadam, budem otišao kod njega za koji dan jer nije kući, pa ju objavim, uistinu je čudno, kum mi je zabilježio i kamerom, vide se 2 objekta uz sunce...nisam na netu vidio ništa slično, nadam se da će te pripomoći u razriješenju, ali je ustinu fascinantnto, najzanimljivije tek slijedi.

poz

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 2:58 pm 
Član foruma

Rama je napisao/la:
2 puta mi je to uspijelo, da se ja projiciram na brod otmičara, isto kao što oni mogu u kuću žrtve.

Zvuči smiješno ali je istinito.

poz

Pozz Rama. Mene interesuje šta si vidio na tom brodu ekipe koja te otimala.Tako sam shvatila da su to bili tvoji otimači, a ne neki tuđi koje si slučajno primjetio u astralu. Jesu li te primjetili ili nisu, tj. vibriranje tvoje drukčije frekfencije.

Ustvari pokušavam shvatiti događanje otmice u namjernim i ne namjernim AP kao i u ostalim namjernim i nenamjerno izazvanim stanjima izmjenjene svijesti, jer uglavnom sam dosad uočavala odlike otmice u nenamjernim stanjima promjenjene svijesti. :glasses7:

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 8:57 pm 
Član foruma

znak,

teško je to riječima objasniti.

Ja sam se projicirao frekvencijskim putem.

Bitno je to, da čovjek shvati ako oni mogu tebe uzeti na svoj nivo da ti tim istim putem se možeš sam vratiti na njihov nivo, jer to ostaje u umu.

Znači, ja sam se jednostavno svjesno ukorporirao u svoj um, zatim se zakačio na te suptilne frekvencije, i onda odvojio od tijela, zatim kroz prostor se prebacio na njihov brod.

To sam sve u sekundama proživio i slušno i vidno. Čuješ kako ideš i vidiš kako prolaziš s astralnim tijelom kroz prostor svemira na brod. I odjednom kao zuuuummmm.

Tamo si.

Ja sam se stvorio ležeći na podu broda... Mnogo je to zastrašujuće kad doživiš već kad pišeš.

Nije to panika, već čudo, kad to uspiješ sam.

Vidio sam unutršnjost broda, tamo nema nikakvih zvukova niti svjetla...tamo se ne komunicira nekim audio aparatima, tamo nema svijetla kako neki kažu, već gdje usmijeravaš pogled tamo vidiš i to ti svijetli, sve je zapravo zatamljeno, a vidiš.

Čuo sam samo rad broda, nešto vanzemaljski, vidio ograde u brodu...ono što sam ja vidio u par sekundi našeg vremena mi je bilo dovoljno da snimim situaciju gdje sam..i onda trenutak da odlučim hoću prošetati brodom ili ne, odlučio sam da neću.

E sad, ima toga još nakon ovog iskustva...

O tome po tome...

Bio sam ja i u Agharti!

pozzz

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 9:28 pm 
Član foruma

Rama je napisao/la:
znak,

teško je to riječima objasniti.

Ja sam se projicirao frekvencijskim putem.

Bitno je to, da čovjek shvati ako oni mogu tebe uzeti na svoj nivo da ti tim istim putem se možeš sam vratiti na njihov nivo, jer to ostaje u umu.

Znači, ja sam se jednostavno svjesno ukorporirao u svoj um, zatim se zakačio na te suptilne frekvencije, i onda odvojio od tijela, zatim kroz prostor se prebacio na njihov brod.

To sam sve u sekundama proživio i slušno i vidno. Čuješ kako ideš i vidiš kako prolaziš s astralnim tijelom kroz prostor svemira na brod. I odjednom kao zuuuummmm.

Tamo si.

Ja sam se stvorio ležeći na podu broda... Mnogo je to zastrašujuće kad doživiš već kad pišeš.

Nije to panika, već čudo, kad to uspiješ sam.

Vidio sam unutršnjost broda, tamo nema nikakvih zvukova niti svjetla...tamo se ne komunicira nekim audio aparatima, tamo nema svijetla kako neki kažu, već gdje usmijeravaš pogled tamo vidiš i to ti svijetli, sve je zapravo zatamljeno, a vidiš.

Čuo sam samo rad broda, nešto vanzemaljski, vidio ograde u brodu...ono što sam ja vidio u par sekundi našeg vremena mi je bilo dovoljno da snimim situaciju gdje sam..i onda trenutak da odlučim hoću prošetati brodom ili ne, odlučio sam da neću.

E sad, ima toga još nakon ovog iskustva...

O tome po tome...

Bio sam ja i u Agharti!

pozzz

Sunac, nemoj krivo shvatiti, ali jel bi bila frka da ono odeš ponovno i dofuraš jedan ovamo? Otmeš i dovezeš! :angel4:
Mislim brod!

Nemoj se ljutiti Rama, molim te - možda sam potpuno u krivu - ali moram te pitati - ti se zezaš ili misliš ozbiljno?

Naime unutar svog teksta imaš malo, hm, rekla bih čudnih trenutaka:
- umna frekvencija, projekcija, astralno prebacivanje, stvoren na podu, pa nitko od njih te ne skuži, pa onda tih par sekundi našeg vremena, pa povratak.....
Jesi možda jednog onesvjestio i učinio mu nažao - ono malo ga isčekirao, probrčkao mu po jajcima, ugradio neki čip?

Jer to oni čine i ova je tema na kojoj ljudi o tome pišu. Barem pokušavaju oni koji odluče. A ti si to upravo sveo na mogućnost da se ne radi o nikome tko nas može terorizirati - jer eto - toliko su glupi da se možeš slobodno prošetati po njihovom brodu, a oni - ma budale - ništa ne kuže. Ako je tako, uskoro imam rođendan, pa mogli bi tamo? Jedan tulum, samo nas uputi kako da se frekvencijski projiciramo i astralno ufuramo u brod.....

Još jednom oprosti - nisam željela biti gruba - ali ovakav način na koji si napisao ovaj tekst - vrlo je grub prema svim onim ljudima koji zaista doživljavaju strah, bol i jezu onoga što ne mogu objasniti.
Ako griješim - molim te objasni mi - kako da pomognemo svim tim ljudima koji su oteti i ne znaju kako dalje živjeti - jer žele da to stane! A kod nekih ne staje....

Ako sam pogriješila - ispričavam se i predlažem da svoje iskustvo detaljnije objasniš, dokumentiraš, pa da se okupimo i odemo zajedno gore "malo popričati" s njima!

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 9:38 pm 
Član foruma

Citat:
Nemoj se ljutiti Rama, molim te - možda sam potpuno u krivu - ali moram te pitati - ti se zezaš ili misliš ozbiljno?

:help:

Znaš, inače ti ja ne odgovaram na ovakve postove, ali evo jedan budem samo tebi odgovorio.

Ja se zezam, nisam uopće ozbiljan, sve sam izmislio...neki dan sam izašao iz Vrapća.

Možemo li sad :ontopic:

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 9:46 pm 
Član foruma

Rama je napisao/la:
Citat:

Znaš, inače ti ja ne odgovaram na ovakve postove, ali evo jedan budem samo tebi odgovorio.

Ja se zezam, nisam uopće ozbiljan, sve sam izmislio...neki dan sam izašao iz Vrapća.

Jako sam počašćena, samo nisi odgovorio samo meni - već i svima koji ovo čitaju! Nismo na pm-u!
I svakako - možemo :ontopic: to mi je i bio cilj!

I dalje čekam - detaljnije objašnjenje da shvatim ono o frekvencijskom umu, i sve ostalo navedeno....voljela bih znati... to je smisao foruma - dopisivanje- otkrivanje- učenje - Znanje!
Obzirom da se očito ne šališ - nema veze što sam iznenađena, mislim da sam bila nježna - pa molim te, prosvijetli me!

Ostavljam otvorenu mogućnost da postoje ljudi koji nisu oteti nego dragovoljno odlaze njima u posjete, a to me jako interesira.....

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 10:09 pm 
Član foruma

Ja nisam rekao da nikada nisam bio otet. Govorim o tome koliko neke stvari mogu utjecati na te ljude da i sami dođu u situaciju da naprave isto što oni nama .

Ti sad očekuješ da ja tebi odmah izvalim hrpu nekih situacija i opravdavam svoje događaje.

Toga ima puno.

Meni je recimo vidjeti NLO na nebu nešto što više se i ne obazirem, do sada sam ih vidio tisuće puta.

Tanjure sam vidio na nekoliko stotina metara, nekada čak i po svojoj volji.

Imati čipove nije nešto od čega ja bježim niti moji prijatelji.

Čak, štoviše, neki ljudi koji su mi se smijali su vidjeli uz nas.

Ja više ne igram igru youtube, tko što snimi pa pokaže, već astralnu borbu.

Recimo kod otmica u slučajevima moje ekipe, mi smo se usmjerili na budnost po tom pitanju.

Tako da smo svjesni kad nas otimaju i onda to automatski proživljavamo. Ne znam jel znaš kako je to kad te vuku iz tijela, a ti sve vidiš?!

Pa te bace na neku dimenziju, kad vidiš druge dimenzije, kako je to u Agharti, pa odeš u neku podzemnu bazu i vidiš kako obrađuju ljude i druga bića, kako je to na Marsu, što se sve događa?!

Trebaš ti u tome svemu ostati normalan.

Tu se petlja više frakcija, ne samo one tzv negativne.

Ne može se to pričati kroz jedan post, već kroz duži period.

Sad, ima li to smisla pričati ako se ljudi išprdavaju, a tendiraju nekim shvaćanjima.

pozzz

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 10:54 pm 
Član foruma

Znaš Rama, ja to isto ne kontam baš dobro da te ne primjete, ali nije to do tebe.Sve je moguće, i u pravu si kad kažeš da jednim postom ne možeš reći sve ono što se dešava, valjda sam ja zato ovako dosadna.

Ja sam stvarno smotana za takvu vrstu experimenata i provociranja.Ovi moji ,,otimači,, valjda to kontaju, pa oni meni neke stvari pokažu kao kad mamica pokazuje djetetu, polako i natenane, opet obično u snu.(Bolnice,neka lječilišta(uglavnom psiho-odjeli)i tu zatvorene ljude,neke experimente sa njihovim glavama, djecu koja su tu i koja plaču zbog straha, ili su ukočeni od straha, i pazi retardiranu djecu koja mole da im pomognem i masu stvari koje mene u biti i ne interesuju). U biti ja jako mrzim bolnice i kojekakve dispanzere. U posjetu nikad nikom ne idem, jer to nemogu, jer se vratim bolesna od tuge koja je tamo.

Stvarno sam se znala nekad pitati, što ćemi to ili šta ću ja sa tim??? Evo te stvari sam odlučila pisati ovdje.
Ma nebitno je to sve, i više se ne opterećavam sa tim, šta ćemi to. Uvijek poslije to nešto nepoznato u stvarnosti pokaže zašto su mi to rekli.Nego,

ja njih znam primjetiti, bolje osjetiti po promjeni zraka u prostoru (sad ja znam kako ta promjena izgleda, ali mi je malo teže objasniti), ali ću to pokušati ovako.Osjetim da je miran zrak tu oko mene i kao da nastupi neki laki, ali stvarno blagi uzburkaj vazduha koji ima blagi obris samo sa jedne strane. Čuj ,,uzburkaj,, ne mogu se sjetiti sad nikakve adekvatne riječi, ko se sjeti, častim :occasion5: On izazove obično osjećaj jeze i nelagodnosti.

Uglavnom da ne pilam,ponekad me primjete po, ja ću sad ovako reći drugačijoj frekfenciji ili vibraciji.
Ne znam sad za što bi se od to dvoje odlučila da je extra tačno. Ja tu svoju frekfenciju ili vibraciju čujem kao zvuk, koji ima oblik.Tačno to mogu nacrtati,najviše liči na jedan oblik od onih krugova u žitu.
Kad me ponekad skuže definitivno me znaju žestoko napasti, ali o tome ću drugom prilikom.Rijetko me je strah(ne znam kako me je to rijetko strah) ali znam da se uvijek naljutim žestoko, onako kako se nikad ne mogu naljutiti oko normalnih stvari za koje bi se trebala naljutiti.
Čudno, ali hebi ga takvi su simptomi ovih manipulacija koje rade meni.

Vrh

PostPostano: čet mar 25, 2010 11:15 pm 
Rama je napisao/la:
Ja nisam rekao da nikada nisam bio otet. Govorim o tome koliko neke stvari mogu utjecati na te ljude da i sami dođu u situaciju da naprave isto što oni nama .

Moram priznati da nisam toliko istraživao problem abdukcija i igara oko istih, ali nisam naletio dosad na sličnu izjavu. Ponovno, moguće da sam jakoooo zelen i bilo bi mi drago dobiti više informacija o ovom fenomenu gdje mi možemo "doći u situaciju da napravimo ono što i oni nama". Sorry, ali ovo mi baca na onu "sami kreiramo našu realnost" pa što ne i napad na napadače (netko bi rekao "samo ti sanjaj").

Rama je napisao/la:
Ti sad očekuješ da ja tebi odmah izvalim hrpu nekih situacija i opravdavam svoje događaje.

Alf te uljudno zamolila da nam daš više informacija o ovome, ako ih imaš hrpu, odlično, počni s prvom, ja osobno ne očekujem da napišeš esej od 500 stranica o tome, ali to ne znači i da možeš ostati na drugom ekstremu: neuvjerljivim opravdanjem za nečija "nerealna očekivanja".
Rama je napisao/la:
Toga ima puno.

Meni je recimo vidjeti NLO na nebu nešto što više se i ne obazirem, do sada sam ih vidio tisuće puta.

Tanjure sam vidio na nekoliko stotina metara, nekada čak i po svojoj volji.

Imati čipove nije nešto od čega ja bježim niti moji prijatelji.

Čak, štoviše, neki ljudi koji su mi se smijali su vidjeli uz nas.

Zanimljivo, gdje kada, pod kojim uvjetima, komentari tvoji prijatelja? Anything to share, ili se samo hvališ?
Rama je napisao/la:
Ja više ne igram igru youtube, tko što snimi pa pokaže, već astralnu borbu.

Recimo kod otmica u slučajevima moje ekipe, mi smo se usmjerili na budnost po tom pitanju.

Tako da smo svjesni kad nas otimaju i onda to automatski proživljavamo. Ne znam jel znaš kako je to kad te vuku iz tijela, a ti sve vidiš?!

Ja ništa ne znam, nisam ništa doživio, o kakvoj astralnoj borbi je riječ? Kužim da ne igraš youtube igru, pa pretpostavljam da ćeš uložiti nešto vremena u opisivanje borbe i moguće pomoći drugima koji su se ili će se naći u sličnoj? Što znači "automatski proživljavamo"?
Rama je napisao/la:
Pa te bace na neku dimenziju, kad vidiš druge dimenzije, kako je to u Agharti, pa odeš u neku podzemnu bazu i vidiš kako obrađuju ljude i druga bića, kako je to na Marsu, što se sve događa?!

I što se sve događa? Kako je na Marsu? Što ima u podzemnoj bazi? Jako sam znatiželjan.
Rama je napisao/la:
Trebaš ti u tome svemu ostati normalan.

Dobro je za znati, vjerujem da ti jesi (ostao).
Rama je napisao/la:
Tu se petlja više frakcija, ne samo one tzv negativne.

Frakcije koga/čega? Zbunjen sam.
Rama je napisao/la:
Ne može se to pričati kroz jedan post, već kroz duži period.

Sad, ima li to smisla pričati ako se ljudi išprdavaju, a tendiraju nekim shvaćanjima.

Gle, ako ti pitanja po ovoj zaista ozbiljnoj temi interpretiraš kao sprdačinu na svoj način, razmisli ponovno o svemu i unaprijed ću ti se zahvaliti barem u svoje ime ako se javiš, s obzirom da vidim da se ti u principu ne javljaš na ovakve postove? Postove ili replaye? Ako si se već javio na ovaj post, vjerujem da si dovoljno odgovoran da to onda istjeraš do kraja.

Vrh

PostPostano: pet mar 26, 2010 2:14 am 
Član foruma

Rama je napisao/la:
Citat:

Rama, mislim da nisi shvatio sta ti je alf htela reci. Tema "Abdukcije" je vrlo ozbiljna tema, i ljudi koji to sve prezivljavaju nose traume za ceo zivot. Situaciju dodatno otezava cinjenica da vecina zrtava abdukcija zapravo i ne zna sta im se desava, nego im se zivot polako pretvara u "pakao", a oni cak o tome nemaju ni kome da se povere, jer ce ih drugi ljudi najcesce smatrati ludima i za psihijatra. A psihijatar tu malo sta moze pomoci. I onda usred jedne takve teme, ti se pojavis sa pricom, na osnovu koje se samo moze steci utisak kako to u stvari i nije neki problem, i da mi mozemo "isto sto oni nama", pa cak i da se astralno projektujemo na njihove brodove i sta vec. Kako bih ti rekao, verovatno svako ko ozbiljnije istrazuje ovu temu bi te pitao - da li ti to mislis ozbiljno ili se zezas?

Sa druge strane, ako uzmemo u obzir kompleksnost fenomena "abdukcija", kao i sustinski nedovoljno znanje o "silama" o kojima se tu radi, postavio bih ti jedno pitanje Rama - Da li si se ikada zapitao, da nije mozda tvoja mogucnost/sposobnost astralne projekcije, mogucnost da ti mozes "isto sto oni nama", mogucnost da se prosetas vanzemaljskim brodom, zapravo samo ono sto "oni" zele da ti radis, iz samo njima znanog razloga?! Jesi li se nekada zapitao da li si mozda izmanipulisan s nekim ciljem?
Prema ovome sto ti pises stice se utisak da ti takva mogucnost nije padala na pamet. Mada, moguce je da gresim.

Vrh

PostPostano: ned apr 11, 2010 9:28 pm 
Član foruma

Evo malo snova, i naravno, a ko bi drugo nego uniformisani vojnici, i sve ostalo u paketu sa tim.
8.4.2010
Penjem se nekim putem po nekoj planini. Noć je, ali se put nekako vidi. Sa moje desne strane vidim vojnika u njemačkoj uniformi (šinjel), tačnije vidim njegovo rame. Puno je viši od mene, i nekako ni ne pokušavam podignuti glavu da mu vidim lice.Do njega ide još neko, ali ja ne vidim tu osobu, ali znam da je sa nama još neko.

Dolazimo do nekog dijela u kojem je još gušći mrak, tj još se manje vidi.Odjednom taj vojnik do mene istupa ispred mene i te osobe.Osjećam da je u pitanju neka opasnost, i sve se odigrava u jednom djeliću sekunde. Odjednom se ispred nas vidi jedna prostorija u kojoj je upaljeno svjetlo. Ispred njenih vrata stoji takođe vojnik sa njemačkom uniformom i još dvije osobe. Jedna je malo ispred njega, a druga jednim dijelom iza njega.Svi imaju ljudski lik.Ovaj vojnik do mene odjednom zamahni rukom, i ja vidi da je flašom probio srčanu čakru onog vojnika ispred te prostorije.Ne shvatam zašto je to uradio, jer se meni ovaj drugi učinio bezopasan, čak šta više imao je preblag izraz lica.Ovaj do mene je kao pročitao te moje misli i reče mi nekako ovako.,,Ne znaš kao ti njih, kako znaju biti opasni i dobro glumiti.Ja sam ga ubio, jer kao ja i ta još jedna osoba ne bi imali snage za to.U biti meni nije jasno koji je moj odnos sa tim vojnikom, što idem sa njim. Znam samo da ga se ne trebam bojati, i kao da ga trebam bezpogovorno slušati, jer su te borbe izvan mojih moći.
Sad mi ulazimo u tu prostoriju. Tu se nalaze kvadratne, staklene posude sa nekom tekućinom.U istom tom momentu vidim da ovaj što je sa mnom, jednim potezom onom ubijenom izvadi pluća, i jedno oko. U jednu posudu ubaci pluća, koja odmah pobjeliše od te tekućine, a u drugu ubaci oko.Nekako naređivački mi reče, da mu ja sad po tim njegovim dijelovima očitam profil tog ubijenog vojnika. Ja gledam u te posude sa vodom koje su povezane nekim limićima.

U jednom plutaju dva oka, jedno plavo i jedno smeđe. Nešto je urezano na tim limićima, i a pokušavam vidjeti šta piše, tj. Da li ima nešto što opisuje profil ubijenog.Vidim da na limovima samo piše naziv tog aparata (ti aparati su kao kad oni u laboratorijama, u neku vodu stave ljudske organe i tu ih čuvaju).Odjednom mi dolazi da jednostavno znam.Kao tip koji je ubijen se zove ALEX i to kao nešto puno znači onima koji već znaju, šta je to ALEX.

Izlazimo odatle i odjednom smo u nekoj drugoj prostorijji. Ne sjećam se uopšte kako sam dospjela tu, ali mislim da je to u tom istom komplexu tih prostorija na toj planini.

Sjedim za stolom, i sa mnom je sad neka žena- vojnik u njemačkoj uniformi.liči mi na one iz onih logora, ali je jako prijatna. Još je neko sa nama i ja opet ne vidim ko.Ta žena-vojnik nam daje neku supu, koju ja dodatno solim. Odjednom vidim da sam jako iscrpljena i iznurena, a ne sjećam se zašto i otkud sam odjednom tako iscrpljena.Ona nam govori da jedemo tu supu, jer kao poslije jedenja toga mi se mjenjamo i vraćamo se u život tj. Vraća nam se životna energija. Stvarno ja osjećam da mi se vraća snaga i život.

Iza toga sam se probudila sa jakim osjećajem gušenja. Ustala sam i kašljala kao da imam maltene upalu pluća. To je potrajalo i sutradan i naravno nije mi bilo jasno otkud to tako iznenada.Uradila sam sebi tretman i svi ti ,,biseri od kašlja i gušenja,, su prestali.

Evo, ja se sad pitam, kako su to uniformisani malo sa mnom dobri, i oni su sami izgleda pozitivni, i kao imamo izgleda neke zajedničke ciljeve i borbe, a potom u nekim drugim snovima sam u žestokim borbama protiv uniformisanih, kada ih vidim u sasvim drugom svjetlu.
Sad po ovom snu, kao da imaju dvije vrste uniformisanih, ko biva dobri i loši.Je li neko od vas primjetio, ove dvije vrste uniformisanih i njihove međusobne borbe, ili je to možda već negdje napisano, (neka knjiga ili text).Pozz.

Vrh

PostPostano: pon apr 12, 2010 7:31 am 
Član foruma

ispricavam se na offtopic isto kao i tebi @znak, ali ovo bi spadalo pod temu snove viewtopic.php?f=7&t=161&p=85895#p85895 :evil3:

Vrh

PostPostano: pon apr 12, 2010 7:51 am 
Administrator

Mislim da je kod abdukcija, odnosno, interakcije s tim entitetima, specifično to da se sjećanja često javljaju slično kao sjećanja na snove, tako da je ponekad teško razgraničiti stvar. Ako imamo na umu mogućnost da se radnja većinom odvija u jednoj drugoj oblasti egzistencije, onda bi to možda bilo razumljivo.

To možemo vidjeti i na osnovu primjera iz knjige Oteti a nekih primjera će biti i u nastavku knjige Anđeoska Maskarada:

Kay Wilson na sličan način opisuje svoje doživljaje - OVDJE.

Viđenja uniformisanih lica su takođe česta, kao što je o tome raspravljano - OVDJE

(Samo je problem što većina materijala na engleskom.) Ono što komplikuje stvar je to što se kod većine ovakvih sjećanja radi o tzv. "paravan memoriji" koja se može "probiti" jedino uz pomoć dobrih regresivnih terapeuta.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pon apr 12, 2010 11:43 am 
Član foruma

Lično mislim da snovi uopšte nisu :offtopic: na ovoj temi, nego čak šta više.
Prvo sam preko njih počela uočavati da se dešava nešto neoubičajeno, kako kod sebe, tako i kod drugih.
Meni su jedan od najboljih pokazatelja manipulacije, ne bitno ako u njima i nema nekih očevidnih ili već pobrojanih pokazatelja, jer kao što reče galaksija radi se o paravan memoriji.
Potom kad se uzme u obzir sve što mogu i znaju.Zašto bi bilo neobično da neki njihov extra laboratorij koji se ko zna gdje nalazi, nama tom paravan memorijom bude predočeno da se to odigrava na nekoj tamnoj planini, u nekim sasvim prosječnim prostorijama, u kojim se eto nalaze neke bezveze u bijelo okrečene sobe, sa staklenim posudama ,za očitavanje pripadnika ljudskih organa)

Nikad nisam svjesno htjela ove stvari pokušati shvatiti i obraćati pažnju na to kroz bilo koji drugi oblik stanja izmjenjene svijesti i pojačane percepcije, osim što sam samo obraćala pažnju na spontane snove.Tek poslije sam postala svjesna očevidne manipulacije mene i drugih, i kroz ta druga izazvana stanja ( duboka meditacija, tretmani i ostalo).U ovim stanjima uvijek imam sumnju, bar i u najmanjim količinama da se tu možda ipak malo nehotice ne upletem.
Sad naravno to više nije tako, jer sam svega ovoga postala i tekako svjesna u svim ovim stanjima, sa jednom malom razlikom, a to je.
Što u većini tih, takvih snova se samo dešava, bez mog ikakvog djelovanjima, dok u tretmanima ipak mogu nekako djelovati na te manipulacie.

Galaksija, čitala sam o tim regresoterapijama. Mislim da znam šta je to, jer čitala sam neke slučajeve koji su napisani na jeziku koji razumijem.
Sad u biti koliko sam ja shvatila, kad se skinu sve te paravan memorije i kojekakvi slojevi, i dođe do neke istine, ili bar najbliže istine, šta se ustvari dešavalo, kako to ustvari može pomoći čovjeku, da se recimo ta negativna djelovanja smanje, ili skroz ukinu.
Ili se radi samo o tome da se osvijesti i iznese na vidjelo možda još koji njihov način manipulacije, tek da se zna.Pozz.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 531 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.