Rama je napisao/la:
Ja nisam rekao da nikada nisam bio otet. Govorim o tome koliko neke stvari mogu utjecati na te ljude da i sami dođu u situaciju da naprave isto što oni nama .
Moram priznati da nisam toliko istraživao problem abdukcija i igara oko istih, ali nisam naletio dosad na sličnu izjavu. Ponovno, moguće da sam jakoooo zelen i bilo bi mi drago dobiti više informacija o ovom fenomenu gdje mi možemo "doći u situaciju da napravimo ono što i oni nama". Sorry, ali ovo mi baca na onu "sami kreiramo našu realnost" pa što ne i napad na napadače (netko bi rekao "samo ti sanjaj").
Rama je napisao/la:
Ti sad očekuješ da ja tebi odmah izvalim hrpu nekih situacija i opravdavam svoje događaje.
Alf te uljudno zamolila da nam daš više informacija o ovome, ako ih imaš hrpu, odlično, počni s prvom, ja osobno ne očekujem da napišeš esej od 500 stranica o tome, ali to ne znači i da možeš ostati na drugom ekstremu: neuvjerljivim opravdanjem za nečija "nerealna očekivanja".
Rama je napisao/la:
Toga ima puno.
Meni je recimo vidjeti NLO na nebu nešto što više se i ne obazirem, do sada sam ih vidio tisuće puta.
Tanjure sam vidio na nekoliko stotina metara, nekada čak i po svojoj volji.
Imati čipove nije nešto od čega ja bježim niti moji prijatelji.
Čak, štoviše, neki ljudi koji su mi se smijali su vidjeli uz nas.
Zanimljivo, gdje kada, pod kojim uvjetima, komentari tvoji prijatelja? Anything to share, ili se samo hvališ?
Rama je napisao/la:
Ja više ne igram igru youtube, tko što snimi pa pokaže, već astralnu borbu.
Recimo kod otmica u slučajevima moje ekipe, mi smo se usmjerili na budnost po tom pitanju.
Tako da smo svjesni kad nas otimaju i onda to automatski proživljavamo. Ne znam jel znaš kako je to kad te vuku iz tijela, a ti sve vidiš?!
Ja ništa ne znam, nisam ništa doživio, o kakvoj astralnoj borbi je riječ? Kužim da ne igraš youtube igru, pa pretpostavljam da ćeš uložiti nešto vremena u opisivanje borbe i moguće pomoći drugima koji su se ili će se naći u sličnoj? Što znači "automatski proživljavamo"?
Rama je napisao/la:
Pa te bace na neku dimenziju, kad vidiš druge dimenzije, kako je to u Agharti, pa odeš u neku podzemnu bazu i vidiš kako obrađuju ljude i druga bića, kako je to na Marsu, što se sve događa?!
I što se sve događa? Kako je na Marsu? Što ima u podzemnoj bazi? Jako sam znatiželjan.
Rama je napisao/la:
Trebaš ti u tome svemu ostati normalan.
Dobro je za znati, vjerujem da ti jesi (ostao).
Rama je napisao/la:
Tu se petlja više frakcija, ne samo one tzv negativne.
Frakcije koga/čega? Zbunjen sam.
Rama je napisao/la:
Ne može se to pričati kroz jedan post, već kroz duži period.
Sad, ima li to smisla pričati ako se ljudi išprdavaju, a tendiraju nekim shvaćanjima.
Gle, ako ti pitanja po ovoj zaista ozbiljnoj temi interpretiraš kao sprdačinu na svoj način, razmisli ponovno o svemu i unaprijed ću ti se zahvaliti barem u svoje ime ako se javiš, s obzirom da vidim da se ti u principu ne javljaš na ovakve postove? Postove ili replaye? Ako si se već javio na ovaj post, vjerujem da si dovoljno odgovoran da to onda istjeraš do kraja.