Sada je: pon maj 05, 2025 4:57 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri feb 08, 2006 4:33 pm 
Član foruma

Pantagruel je napisao/la:
S druge strane, iz svega što si napisala ne mogu a da ne dobijem dojam da zapravo podsvjesno jako želiš da je tako, a stvarnost je malo drugačija. To je moje mišljenje s kojim se naravno ne trebaš složiti, ali ja sam gotovo siguran da je tako.

Zbog cega bih ja to jako zelela? Ne razumem.

Pantagruel je napisao/la:
I na temelju čega si povezala krvarenje iz nosa (!) sa otmicama?

Ok,mozda nisam bila dovoljna precizna. Da se radi o otmici,stekla sam dojam na osnocu celokupnog razgovora koji sam imala sa njim(sa mojim cimerom),po nacinu na koji reaguje i jednostavno,intuitivno.

Sledeceg dana sam razgovarala ponovo sa njim,i pokusala oprezno da proispitam o cemu se radi,kako ga ne bih prestravila. Sam mi je pokazao kvrzicu iza levog uveta koja ga boli pri pritisku,koju je primetio nakon te noci koju sam opisala u prethodnom postu. Rekao mi je da se osecao veoma dizzy,malaksalo tog jutra,i da mu se povracalo i bilo mu je muka,a celog dana ga je glava rasturala. Konacno,pokazala sam mu listu "znakova" otmice,i on je bio zapanjen,jer je barem 50% rekao da mu se dogodilo,ukljucujuci i osecaj gubitka vremena. Opisao mi je da mu se par puta desilo da hoda ulicom,ili da vozi kola i da odjednom kao da se izgubi u vremenu i prostoru,i sledeceg momenta nema pojma gde je bio zapravo krenuo.

Sto se tice da li ja nesto zelim ili ne,znam da me je oduvek interesovala ova tema i zato me ne cudi sto sam privukla u svoj zivot ovakve ljude. elu stvar dozivljavam prilicno normalno,i ne pravim dramu oko toga. Zanimljivo je sto on ima neke znake po telu kao i ja,i ko zna,mozda i ja imam otmice,mada ja to tako ne osecam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 08, 2006 4:48 pm 
Administrator

Citat:
Sam mi je pokazao kvrzicu iza levog uveta koja ga boli pri pritisku

Hej, pa to i ja imam! Jednom sam ju noktima "potrgao" iza desnog uha... zanimljivo... nakon par dana mi se pojavila ista, samo sad iza lijevog uha...

Jako...jako zanimljivo... pitam se da li su magneti dovoljno učinkoviti bar za ometanje tih implanata...

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 08, 2006 9:39 pm 
Član foruma

Kalki je napisao/la:
Citat:
Hehe.
Reptila sam sad prvi put vidjela, ali grey-se i rigele viđam već godinama, a nisam za njih znala do prije nekoliko mjeseci.

Može iscrpnije svjedoćenje?

Što ti to znači iscrpnije, napisala sam več kako je to izgledalo.
Vidjela sam obris lizzy face iznad sebe i to je trajalo oko 2 minute.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 09, 2006 1:55 am 
Član foruma

Ako greyse viđaš već godinama, onda te godinama otimaju i tko zna šta još.
Ja bi malo istražio ovo uz pomoć nekih vježbi i tražio način zaštite.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 09, 2006 2:29 am 
Član foruma

GameDeveloper je napisao/la:

Vjeruj mi radim na tome intenzivno, već neko vrijeme i od onda imam i dosta povraćenih sjećanja na te otmice.
Nisu baš za prisjećati se.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 09, 2006 3:49 pm 
Član foruma

Paige je napisao/la:
GameDeveloper je napisao/la:

Vjeruj mi radim na tome intenzivno, već neko vrijeme i od onda imam i dosta povraćenih sjećanja na te otmice.
Nisu baš za prisjećati se.

Znam da nisu baš za sjećanje, ali moraš se suočit s time i pobjedit to.
Ja sam imao problema prije sa astralnim možda i fizičkim otmicama.
Problem je prošao tek kada sam uz dovoljno volje počeo vježbati i kada sam bio čvrst da se riješim tog problema i u tome sam uspija.
Naravno, sada više nema otmica, ali zato me napadaju astralno, ali upravo zbog svjesnosti mi nisu do sada uspjeli nauditi....bar ne u većoj mjeri.
Uglavnom, SZ forum je idealno mjesto da opišeš problem ako ga imaš, tamo će ti biti osoba koji će ti moći iz iskustva odgovoriti na problem.
Tamo sam i ja naučio kako da se branim, ali dovoljno je da te samo poguraju i već možeš ići dalje sam.

Vrh

Naslov: Hehe
PostPostano: sub feb 18, 2006 10:55 am 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Hej, pa to i ja imam! Jednom sam ju noktima "potrgao" iza desnog uha... zanimljivo... nakon par dana mi se pojavila ista, samo sad iza lijevog uha...

Hehe to ti nije nikakva stvar, to ti je lišaj - neko sr***e koje ti se lako pojavi iza uha - neću reću kako, jer bi te uvrijedilo... pozzz

Forfeit the game / Before somebody else
Takes you out of the frame / Puts your name to shame
Cover up your face / You can’t run the race
The pace is too fast / You just won't last

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 4:02 pm 
Administrator

Citat:
Hehe to ti nije nikakva stvar, to ti je lišaj

Haha, nije... znam na što misliš... i ne može me skoro ništa uvrijediti... ego mi je jako, jako, jaaaako već slab! "Maaajmuuuuneeeeee!" Heheehe! :lol:

Ali zanimljivo kako ljudski mozak nađe odmah neko "racionalno" objašnjenje... recimo kao ovdje tvoj, a uopće nisi niti vidio, niti osjetio moju kvržicu iza uha... a već stvar proglašavaš "To ti je lišaj"...

Vidiš što ti ovdje hoću reći? Pretpostavka, sud i racionalno objašnjenje. Bez uvida u situaciju. Ovo je omiljena lekcija kod ljudi. Nažalost, mnogi ju ne nauče za vrijeme jedne inkarnacije.

Kapiš? ( razumiješ ? )

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 18, 2006 5:56 pm 
Član foruma

Ok,opet se ubacujem,nisam bas citala ove zadnje postove. Ovo je vezano za mog cimera o kojem sam pisala pre desetak dana. Zaboravila sam da napisem da mi je rekao da kada se rodio,da je bio prevucen nekakvom belom sluzokozom,i doktori su rekli da je to jedan u sto hiljada ili milion slucajeva. A da vidite kako izgleda,i kolike oci ima (da nas bolje vidi,hehehehe)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 02, 2006 12:48 pm 
Član foruma

Dr. Linda Billings objavila je disertaciju o odnosu medija i istraživanja 'izvanzemaljskih otmica' od strane dr. John Macka. Naslov disertacije je 'Uloga medija u društvenoj konstrukciji znanstvenih autoriteta'. Linda Billings, doktor filozofije sa škole novinarstva na Sveučilištu Indiana, iznosi da je 'u opisivanju svoga istraživanja fenomena izvanzemaljskih otmica, pokojni psihijatar John Mack sa Sveučilišta Harvard sugerirao da je konvencionalna znanost možda nedovoljna u mogućnosti da fenomen shvati i prihvati. Granice znanstvenih granica i znanstvenih autoriteta bile su testirane u ovom slučaju, a novinari i mediji imali su ulogu u sagledavanju ovih granica,' naglašava Billing.

Ipak, svjesna kontroverznosti svoga rada i potencijalnih reakcija od svojih znanstvenih kolega, dr. Linda Billings mudro korača na granici faktografije i intepretacija fenomena. Linda Billings jasno ističe da je ova disertacija samo pregled medijskih suočavanja sa ovom temom i sam rad nikako ne predstavlja objašnjenja onoga što bi fenomen 'izvanzemaljskih otmica' uistinu mogao biti ili što on jest.

http://www.clarc.org/~9a4ag/eseji/LB_Disertation.pdf

Dr. Billings namjerava objaviti cjelokupnu disertaciju u zasebnoj knjizi u skoroj budućnosti. Osim rada na Sveučilištu Indiana, također je povezana i sa projektima na SETI institutu.

Vrh

Naslov: KT
PostPostano: sub apr 22, 2006 1:12 pm 
Član foruma

Ne znam da li je neko već postao linkove za download knjiga Karle Turner, ali one se mogu naći na www.karlaturner.org
Preporučujem knjigu Taken gde opisuje iskustva 8 žena i sopstvena iskustva izmedju 92 i 94 ...Pozz :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 1:39 pm 
Administrator

Preporučio bih ovu knjigu od istog autora:

Masquerade of Angels, Karla Turner:

http://www.galaksija.com/literatura/Kar ... f%20Angels[1].pdf

Pozdrav!

Vrh

Naslov: Ima li medju vama
PostPostano: sri maj 03, 2006 4:04 pm 
Član foruma

onih koji su "sigurni" da su nekada bili oteti.

Ako ima volio bih s njima razmjeniti misljenja.

znam da ovo zvuci kao totalni sterotip ali ipak cu napisati...naime odkad sam poceo citati o ovim stvarima poceo sam se prisjecati nekih stvari iz djetinjstva. I dalje ne bih isao toliko daleko da tvrdim da sam ikada bio otet ali neke stvari mi izazivaju odredjene nedoumice...nadam se da nece zvucati kao klasicna prica paranoidnog nut case-a

U periodu adolescencije imao sam fazu u kojoj sam bio panicno uplasen od mraka. Stovise bio sam panicno uplasen od vanzemaljaca i nije bilo sanse da spavam sa ugasenim svjetlom a i dalje se sjecam noci u kojima bih u totalnoj panici preznojavajuci se sa dekom prekrivenom preko glave konacno nekako zaspao, a nekad mi se cak i cinilo da dolaze po mene.

naravno uvjek sam to pripisivao tipicnim djecjim strahovima i cinjenici da je sve to pocelo kada sam na televiziji vidio inserte iz Spielbergovog filma Bliski susreti trece vrste. Medjutim kad sada analiziram sve to cini mi se blago receno cudnim da moji vrsnjaci koji su bili izlozeni istim stvarima nikada nisu prosli kroz tu fazu panicnog straha od vanzemaljaca i totalne opsjednutosti vanzemaljcima.
naravno kako sam odrastao na sve to sam zaboravio i poceo se sa podsmjehom odnositi prema pricama o otmici i slicnim teorijama zavjere.

A onda sam kao zreo covjek prije mozda 5-6 godina pogledao film, koji je navodno radjen po istinitom dogadjaju- o grupi mladih americkih drvosjeca koje su navodno oteli vanzemaljci. treba li reci da sam se narednih sedam dan uzasno bojao mraka i bio totalno istraumiran.

Vasa cijenjena misljenja ili jos bolje iskustva....

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 02, 2006 6:06 pm 
Član foruma

Nisam znao gdje da napisem pa pisem ovdje valjda sam pogodio mjesto.

U zadnji pola godine desavaju se cudne stavri u kasne vecernje sate.
Budim se sav znojan ko da sam cijeli dan radio nekakav naporan posao, i to mi se desavalo svaku drugu trecu noc, prvo sam pomislio da sanjam kakve nocne more ali su izgledali suvise realno, probudim se okrenut na ledjima nemogu se pomjeriti nemogu nikakve zvukove da izustim i osjecam da kroz mene prolazi nesto kao elektricna enrgija i poslje toga dolazi osjecaj gusenja.
Da li neko ima kakvo objasnjenje za ovo

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 02, 2006 9:34 pm 
Administrator

Pozdrav FearLess... dobrodošao!

Dobro je mjesto... pročitaj sve dosad... možda ti bude jasno. Pogotovo o otmicama. Ne mora biti - ali simptomi su tu.

Ako što treba - samo pitaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 02, 2006 9:42 pm 
Član foruma

Znam da su u okolini Prijedora zadnjih godina primjećivani NLO-i, so ... be careful. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 02, 2006 10:07 pm 
Član foruma

Za NLO oko PRijedora sam upoznat jer pratim ta desavanja.
Tu u mojoj okolici jedan covjek je uvijek pricao daga vanzemaljci otimaju da vrse eksperimente nad njim ali ja sam to kao i svaka druga ovca smatrao ludjackim ponasanjem. Covjek je uvijek pricao o novom svjetskom pokretu o teorijama zavjere. Ali u zadnje vrijeme sve to porice i kaze da je bio pod uticajem raznih droga i da je te stvari buncao, ja ipak mislim da su tu bili umijesani ljudi u crnom, ako se ta stvorenja mogu nazivati ljudima.
Sad sam siguran da taj covjek nesto zna i da mu je zaprijeceno da drzi jezikza zubima.
I ova moja desavanja u toku noci su se pocela pojavljivati bas u vrijema kad sam se intezivnije poceo baviti paranormalin pojavama,mozda se to i prije desavalo samo ja nisam svjestan toga jer moja mama kaze da sam kao mali znao ustajati nocima i da sam govorio njoj da imam osjecaje gusljenja i ukocenosti tokom noci.
I jos jedan detalj koji sam zaboravio da napomenem cesto se desavaloda dok samukocen osjecam nekakve dodire po mom tjelu ispod vrata i po lopaticama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 18, 2006 10:07 pm 
Početnik

morskow je napisao/la:
Pozdrav opet, Jacku i ostalima!

Da još malo zagrijemo debatu...
Nemaš pojma, koliko mrzim biti "goja", a ne mogu si baš puno pomoči. Al puno radim na tome da ne budem, na razne načine. Jedan od načina je gledanje, drugi slušanje, pa onda čitanje, na kraju malo i mislim, potkovu mu njegovu. I puno mi stvari zapinje za oko:

Dolazi mesija ------> Dolazi val....
Ajmo u raj ----------> Ajmo u 4. denzitet
Ko ne vjeruje ide u pakao--> Ostane u 3. ili ga gušteri prožderu
Čitaj bibliju(Koran) i vjeruj bez dokaza-->Čitaj kasiopeju i Ickea...

Ma ljudi, zar ne vidite, da stvarate ništa drugo do novu religiju. Evo, Jack čak piše i novu bibliju. Nema spasa od "znanja", nema spasa od vjere, ako ništa ne učiniš. Val če možda biti, ali ne izvana, dolazi iz nas, to može biti samo metafora. Ne može nama val rješiti probleme stvorene našom pasivnošču.

I još jednom, moje mišljenje nije zlonamjerno i ne želim uvrediti nikog, osobito ne Jacka, ali moram braniti svoje stajalište, pa šta bude...

Bravo.

Iz jednog fanatizma u drugi.

U kršćanstvu netko kaze da vidi neko ukazanje, odmah ga se proglasi svecem i vjeruje mu se, bez obzira on to izmislio ili ne.

Ovdje je slicna stvar.

Vjerujete ama bas svemu.

Da se razumijemo, ja vjerujem u "vanzemaljce".

Isto tako vjerujem u psihičke probleme, frustracije, u težak život,konzumiranje sintetskih droga, u sve tegobe koje se manifestiraju raznoraznim vizijama itd.

Zanimljivo je da je dobar dio ljudi ovdje povezuje slučajeve sa NLO-ima, i bas skoro svi oni su i prije bili pod dojmom NLO- i to ih je jako prasilo-fasciniralo itd.

Recimo u drugim civilizacijama, ljudi sa istim problemima ce to pripisati sotoni, demonima itd.
Ovdje u modernom drustvu, van starijih vjerovanja sve se pripisuje OPET NOVIM RELIGIJAMA,a to je upravo ono sto Icke i ostali svjesno ili nesvjesno rade.

Najpametnije je rekao jedan covjek tu:
Uslikaj, snimi kamerom i pokazi.

DRUGI SU GA NAPALI U STILU :zasto traziti dokaze, moras vjerovati..

Kakva gomila gluposti, pa koristite iste argumente kao kršćani i ostali..ne trebaju dokazi, trazenje dokaza (koje je covjek mogao vec 1000 puta snimiti fotoaparatom koji danas kosta par sto kuna i ne predstavljaju nista tesko za uciniti) se proglasava napadom na "vjeru".

Nema vjere, postoji samo znanje.

POstoji i fotoaparat i slika sa kojom se moze siriti spoznaja i medju drugima.

Uostalom, postoji i stvar kao sleep paralysis (opisana u prvom postu ovog topica), i ja sam je imao dosta dugo i na desetke ljudi koje poznam, no nitko je nije povezao nikad sa alienima.
Povezali bi je sa onim u sto smo tad vjerovali i sto nas je fasciniralo.

Shvatite, od banaliziranaj znanja, i od trpanja ama bas svega pod te spoznaje, samo stetite realnom i stvarnom znanju.

Nije ni cudo sto se ispostavi da su vecina "nadnaravnih" stvari u biti laž i podvala, baš zbog toga sto ljudi gutaju sve a prave stvari tako ostaju izgubljene u masi.

Znaci fotic u ruke, nista te ne kosta i uslikaj vanzemaljce koje svaki dan vidis ionako.
Ovako, tko zna, moze biti obican saljivdžija koji je dosao na forum sprdati se od vas jer ste stvarno lakovjerni.
Ja znam tisucu ljudi koji bi to ucinili na ovakvim forumima bez uvrede.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 19, 2006 7:39 am 
Član foruma

Koliko je meni poznato postoji na milione raznih fotografija , video snimaka i drugih sličnih dokaza koje ti tražiš, pa prema tome ne razumijem o čemu pričaš, da li to znači da svi mi koji se iole interesujemo za ovu tematiku treba da jurimo bo brdima i dolinama kao neki paparazzo i da slikamo leteće tanjire jer ako ne uslikamo kojega onda se nemamo ni prava interesovati za to? I da li si uopšte svjestan da postoje neke stvari koje sa tim jadnim "fotićima" i ne možeš uslikati jer se nalaze u nekim drugim dimenzijama ili realitetima, ups sad i ja ispade fanatik #-o , kake dimenzije i realiteti, ovaj je totalno prolupo? (mislim govorim sad samom sebi) Ajd uslikaj fotićem tu dimenziju pa onda kenjaj o njoj a nije ovako valjaš gluposti ko da si drogiran. :mrgreen: eeeeehh

E da, kakav fanatizam? Zar ti se ne čini da su najveći fanatici ljudi koji stalno zatvaraju oči pred očiglednim stvarima, takvima i kad bi leteći tanjir proletio ispred nosa i još da vidi kako mu mali sivi mašu iz unutrašnjosti, ne bi vjerovali i odmah bi potražili neko "LOGIČNO" objašnjenje.
Što kaže moj prijatelj Natalandža buuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa.

Citat:
Vjerujete ama bas svemu.

Možda ne bi bilo loše da se malo više posvetiš iščitavanju nekih materijala sa ovog sajta jer stičem utisak da si došao pisati na forum a nisi pročitao ni neke osnovne stvari, naravno ukoliko to želiš, pa ako vidiš da to nije za tebe onda nas jednostavno obiđeš (no hard feelings). :)

Citat:
Da se razumijemo, ja vjerujem u "vanzemaljce".

Pa šta ima da vjeruješ u njih, ili si svjestan njihovog postojanja ili nisi.

Citat:
Isto tako vjerujem u psihičke probleme, frustracije, u težak život,konzumiranje sintetskih droga, u sve tegobe koje se manifestiraju raznoraznim vizijama itd.

Ja ni u to ne vjerujem, već ZNAM da to postoji, uviđaš li razliku?

Citat:
Najpametnije je rekao jedan covjek tu:
Uslikaj, snimi kamerom i pokazi.

DRUGI SU GA NAPALI U STILU :zasto traziti dokaze, moras vjerovati..

I šta onda, opet mu neće vjerovati, naći će opet neko LOGIČNO objašnjenje a tog jadnika koji je to uslikao najvjerovatnije strpati u ludnicu.

Citat:
Ovako, tko zna, moze biti obican saljivdžija koji je dosao na forum sprdati se od vas jer ste stvarno lakovjerni.
Ja znam tisucu ljudi koji bi to ucinili na ovakvim forumima bez uvrede.

Mene lično zaboli neka stvar i da ih dovedeš milion takvih.

Citat:
Shvatite, od banaliziranaj znanja, i od trpanja ama bas svega pod te spoznaje, samo stetite realnom i stvarnom znanju.

Nije ni cudo sto se ispostavi da su vecina "nadnaravnih" stvari u biti laž i podvala, baš zbog toga sto ljudi gutaju sve a prave stvari tako ostaju izgubljene u masi.

Ovo ti je prijatelju najjače što si do sad ovdje izrekao, baš tu se krije najveći problem kod poimanja ovih stvari, moraš da shvatiš da smo svi mi upravo tako i "programirani", da sve takve pojave na koje naiđemo upravo tako definišemo i objasnimo, tako da se na miru možemo ponovo vratiti na SPAVANJE.

Laku noć. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 19, 2006 9:06 am 
Početnik

Citat:
oliko je meni poznato postoji na milione raznih fotografija , video snimaka i drugih sličnih dokaza koje ti tražiš, pa prema tome ne razumijem o čemu pričaš, da li to znači da svi mi koji se iole interesujemo za ovu tematiku treba da jurimo bo brdima i dolinama kao neki paparazzo i da slikamo leteće tanjire jer ako ne uslikamo kojega onda se nemamo ni prava interesovati za to? I da li si uopšte svjestan da postoje neke stvari koje sa tim jadnim "fotićima" i ne možeš uslikati jer se nalaze u nekim drugim dimenzijama ili realitetima, ups sad i ja ispade fanatik

Skoncentriraj se i ne valjaj gluposti ako misliš normalno raspravljati.

U ovoj gore drugoj recenici si pokopao sam sebe iz prve rečenice.

Svašta..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Citat:
E da, kakav fanatizam? Zar ti se ne čini da su najveći fanatici ljudi koji stalno zatvaraju oči pred očiglednim stvarima, takvima i kad bi leteći tanjir proletio ispred nosa i još da vidi kako mu mali sivi mašu iz unutrašnjosti, ne bi vjerovali i odmah bi potražili neko "LOGIČNO" objašnjenje.
Što kaže moj prijatelj Natalandža buuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa.

Ne, upravo mi se cini da su najveci fanatici upravo iza ovakvih postova kao tvoj sada.
Citat:
Možda ne bi bilo loše da se malo više posvetiš iščitavanju nekih materijala sa ovog sajta jer stičem utisak da si došao pisati na forum a nisi pročitao ni neke osnovne stvari, naravno ukoliko to želiš, pa ako vidiš da to nije za tebe onda nas jednostavno obiđeš (no hard feelings).

Aha..misliš ove copy- pasteove posvuda po forumu?

Citat:
Pa šta ima da vjeruješ u njih, ili si svjestan njihovog postojanja ili nisi.

"ne bi vjerovali i odmah bi potražili neko "LOGIČNO" objašnjenje."

Onda ne spominji vjerovanje tu.
Ili si svjestan ili nisi.
Kao da raspravljam sa djetetom.. :lol: :roll:
Citat:
Ja ni u to ne vjerujem, već ZNAM da to postoji, uviđaš li razliku?

Uvidjam dosta toga iz ove recenice .

Citat:
I šta onda, opet mu neće vjerovati, naći će opet neko LOGIČNO objašnjenje a tog jadnika koji je to uslikao najvjerovatnije strpati u ludnicu.

Kakva jeftina stereotipna izjava.

Citat:
Mene lično zaboli neka stvar i da ih dovedeš milion takvih.

Da, nazalost to je jasno.
Citat:
Ovo ti je prijatelju najjače što si do sad ovdje izrekao, baš tu se krije najveći problem kod poimanja ovih stvari, moraš da shvatiš da smo svi mi upravo tako i "programirani", da sve takve pojave na koje naiđemo upravo tako definišemo i objasnimo, tako da se na miru možemo ponovo vratiti na SPAVANJE.

Kao prvo, treba savladati shvaćanje složenijih rečenica pa onda krenuti i ikakvu raspravu.

Ja sam rekao, da treba stvarna svjedočanstva izolirati od gomile neutemeljenih lažnih, jer ta lažna bagateliziraju ova stvarna .
Nešto kao crop circles.

Od gomile lažnjaka i oni autentični su se počeli smatrati lažnima u očima ljudi.

A i onaj malen protok informacija o istoj temi između svjesnih i nesvjesnih ljudi je propao u najvećem broju slučajeva.

Tebi je valjda cilj širiti istinu po svijetu, a ne samo da je ti znaš i držiš to nečim bitnim što će te činiti posebnim na nekakvom forumu i drukčijim od mase.

:D :D :D

Dobro jutro.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.