Sada je: uto maj 06, 2025 7:01 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri dec 22, 2004 10:02 am 
Član foruma

Ej ljudi je ima netko link na video clip gdje se Bush shapeshifta u reptila? Cuo sam da postoji, ali ga nemogu nac.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 22, 2004 3:44 pm 
Član foruma

Evo gledam stranicu History Channel-a i nemRem vjerovat :))

Soviet UFO Secrets Revealed.
Airs on Monday, December 27 at 8:00pm ET

UFOs in the Bible.
Airs on Wednesday, December 29 at 8:00pm ET

UFOs: Then and Now? The Innocent Years.
Airs on Monday, January 3 at 8:00pm ET

New UFO Revelations: China's Roswell.
Airs on Saturday, January 8 at 6:00pm ET

UFOs: Then and Now? Cause for Alarm.
Airs on Monday, January 10 at 8:00pm ET

UFOs: Then and Now? Nightmare.
Airs on Monday, January 24 at 8:00pm ET

... sve najave... imal ko history da nam snima to :):):)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 22, 2004 5:11 pm 
Administrator

Hvala Tachyon... evo već se skida David Icke... svi dijelovi... haha, dimi se ISDN već... radi na 100% već...

Stavit ću to u kolekciju. Zanimljivo, već 2. profesor u obližnjoj srednjoj školi traži materijale od mene i kolega... raste zanimanje drastičnom brzinom !
:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 23, 2004 12:25 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Assa,

Nije mene strah - nažalost vjerojatno je ubijanje aliena kao i ubijanje ljudi. Rat je prošao ( na našim prostorima ). Nisam baš presretan iskustvima iz njega. No, što predlažeš, kako se suprotstaviti naprednijim OPS bićima 4. denziteta? Komentar na tvoj post: pa oni nas već 300000 godina uzgajaju ovdje u 3. denzitetu... Što da po tebi učinimo da se suprotstavimo, a da ne izginemo ko neke budale koje ulaze u minsko polje...?

Izvini, odkud ti znas koliko "oni" nas ugnjetavaju. Imas licno iskustvo ?

Podeli sa nama :D

Ja, recimo znam, da deset puta ponovljena laz postaje istina. Pitam se: u ovoj sumi informacija, koju informaciju mogu da prihvatim kao validnu.

I znam da nisam kopetentna da odgovorim na postavljeno pitanje. Dakle, ne predlazem nista, jer nista ne primecujem osim onoga sto sam napisala u prethodnom postu, a to je... polemisanje.
Sa izuzetkom Bora, koji ipak drzi sajt i vredno dostavlja nove informacije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 23, 2004 10:58 pm 
Administrator

Mislim da je osnovni problem u tome sto je danas veoma malo ljudi u stanju da vidi manipulaciju, jer je manipulacija takva da ona za 99% njih predstavlja normalnu realnost i oni kao takvi nisu u stanju zamisliti da realnost uopste moze da bude drugacija.
Kad se majmun rodi u zoloskom vrtu, on misli da je to mjesto gdje svi majmuni zive a da sistem zivota koji vlada u zoloskom vrtu takodje vazi za sve majmune na svijetu.

Oni koji su procitali par tekstova u vezi npr. abdukcija ljudi, mogli su vidjeti da vanzemaljci mogu nekoliko puta impregnirati zenu i odstraniti joj fetus, a da ona nista “ne vidi”, odnosno, da ne primjeti da joj se nesto neobicno dogodilo. Ona moze imati nocne more ili neke druge psihicke simptome kao posljedicu reakcije njene podsvijesti na te dogadjaje, medjutim, u vecini slucajeva zena nije svjesna sta joj se tacno desilo. Dosta njih mozda i jesu ali sta su one danas u stanju da urade u vezi toga? Kome da se obrate, a da ih ovi ne proglase ludima? Bitno je razumjeti da smo mi na neki nacin mentalno programirani da ne vidimo sta nam se desava a ako slucajno vidimo, onda mi ne mozemo da to kazemo drugima jer su i drugi mentalno programirani da ne vide objektivnu realnost. Tako ce oni radije proglasiti ludima one koji vide, nego prihvatiti njihova iskustva kao objektivnu istinu.

Koliko ljudi se otima dnevno od strane vanzemaljaca za svrhu njihove geneticke manipulacije? Ono sto za nas znaci ‘dnevno’ za vanzemaljce ima potpuno drugaciju konotaciju. Oni u nasih 2 sata ‘vremena’, mogu oteti jednog covjeka u njegovoj 2-goj, 5-toj, 15-stoj, 35-toj … godini zivota, primjera radi, i uraditi odredjene zahvate na njegovoj DNA. Istovremeno 90% ljudi nece “vidjeti” da im se nesto neobicno dogodilo!? A i ako vide, kome ce oni to reci i kako ce dokazati!?!

Problem je u tome sto je ta manipulacija hiperdimenzionalne prirode. Npr. tuzno je to sto niko ne vidi nista cudno u ovolikim ratovima jer je sve doslo do tacke kada ljudi smatraju ratove sasvim normalnom pojavom. Medjutim, ako znamo da su ratovi vrsta prinosenja zrtava nasim ‘svevisnjim gospodarima’ onda stvar dobija sasvim drugaciji kontekst. Naravno, oni se nama ‘objasnjavaju’ na drugi nacin.

Prije par dana ponovo sam gledao osvjezenu DVD verziju filma Fire in the Sky, gdje je stvar odlicno predstavljena. Film je radjen po istinitom dogadjaju koji se desio 80-tih godina u Arizoni. Grupa prijatelja je radila u sumi na sjeci drva do kasno u noc i kada su se vracali kuci vidjeli su kako se NLO spustio stotinjak metara od ceste. Zaustavili su auto, jedan od njih je izasao napolje iz radoznalosti dok su drugi ostali unutra. Nekon toga iz NLO-a se pojavio svjetlosni snop koji je paralizirao ovoga sto je izasao sto je prouzrokovalo paniku kod ostalih, tako da su oni napustili tu scenu sto su brze mogli, ostavljajuci prijatelja da lezi na zemlji. Nakon odredjenog vremena, onaj sto je vozio auto, zaustavio ga je, jer ga je pocela da grize savjest sto je ostavio najboljeg prijatelja, koji je ujedno bio i vjerenik njegove sestre. Tako je on ‘istresao’ ostale iz auta i vratio se sam na mjesto dogadjaja, medjutim, njegov prijatelj je u medjuvremenu nestao.

Kada su stigli u grad i ispricali sta im se desilo, naravno da im niko nije vjerovao. Policija je analizirala sve detalje u vezi ko je od ostale petorice imao najvise razloga da ubije onoga sto je bio otet. Cak je i njegov najbolji prijatelj (koji se kasnije vratio) bio pod sumnjom jer on navodno nije bio odusevljen idejom da se njegova sestra uda za ovoga sto je bio otet. Sviju su podvgnuli detektoru lazi i mada je taj detektor potvrdio da su ovi govorili istinu, opet nikome nije padalo na pamet da povjeruje u njhovu pricu. Svi su mislili da su ovi ubili tog covjeka a onda izmislili tu pricu o NLO. Organizovana je i velika potraga u kojoj su ucestvovale stotine ljudi, psi itd, i naravno, nisu mogli pronaci covjeka. Film je dobar sto takodje predstavlja jedan drugi fenomen a to je reakcija ljudi na stvari koje ne spadaju u ‘koncenzus realnost’. U medjuvremenu se u gradu pojavilo stotinjak razlicitih verzija ‘dogadjaja’ u vezi ko je ovoga ubio a naravno, ni u jednoj od njih vanzemaljci nisu uzimani u obzir. Tragikomicno je to sto je svaka od tih verzija bila fantasticnija od onoga sto se stvarno dogodilo, i da su ljudi u stanju povjerovati u sve, prije nego u istinu, ako su vanzemaljci dio nje!?
Cak ni supruga onoga ciji je najbolji prijatelj bio otet nije mu povjerovala, a naravno, ni njegova sestra. Tako se on kasnije cak i razveo.
Nakon nekih pet dana, onaj koji je bio otet pojavio se potpuno go, iscrpljen, sa oziljcima od raznih ‘hirurskih’ zahvata i u nekoj vrsti psihickog soka od koga mu je trebalo prilicno dugo da se povrati.

Nakon svega, glavni istrazitelj slucaja je ‘zakljucio’ kako se ovaj namjerno skrivao negdje tih pet dana, a prica o NLO-u je bila izmisljena jer je sve bilo u cilju da se privuce paznja javnosti.

U filmu su takodje greysi, hirurske procedure, eksperimentisanja i unutrasnjost njihovog broda prilicno vjerno prikazani.

Na kraju krajeva, ja sam vec nekoliko puta reako da dovoljno dobrih dokaza nikada nece biti jer ‘dokazi’ su nesto sto pripada ‘matriksu’, kao i nasa svijest, ovakava kakva ona jeste, i njima se ne mogu doakazati stvari koje su izvan tog ‘matriksa’. Stoga je sve na individualnoj bazi, do covjeka samog.

U svakom slucaju, preporucio bih svima da pogledaju ovaj film.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 24, 2004 7:44 pm 
Administrator

Assa,

pa dokaza imaš svaki dan. Samo trebaš otvoriti oči i shvatiti stvari. Nažalost, još uvijek nisi svjesna izgleda dovoljno da progledaš. Ali uskoro hoćeš. U tebi je... pitanja... neznaš odgovore, pa ludiš u sebi... sve dok ne naučiš nešto i osjetiš na svojoj koži posljedice... I kad skužiš o čemu je riječ, ili posrneš i poludiš, ili se hrabro dalje boriš, ali sad malo pametnije i svjesnije. Jer što te ne ubije - ojača te !!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 24, 2004 8:01 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
U svakom slucaju, preporucio bih svima da pogledaju ovaj film.

Čini mi se da sam ga davno gledao.

Iako gledam puno filmova slične tematike taj sam film jako dobro zapamtio zbog iznimno uznemirujućeg osjećaja koji je u meni proizveo jedan detalj iz filma.

Dan danas mi nije jasno zašto samo upravo to zapamtio. Bila je to scena kada se budi u "brodu". Jezovito.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 24, 2004 10:52 pm 
Član foruma

pozdrav dragi moji romanticari, ili da kazem zanesenjaci. ovo nemojte shvatiti samo kao losu i podrugljivu primjedbu, uistinu ponekad covijek pozeli povjerovati u sve ovo. pratio sam vas jos na forumu evolucija, tema je opsirna, zanimljiva, kompleksna i na moju veliku zalost velikim djelom iscenirana i krojena kako vama odgovara. ovo je krivo mjesto, i neprikladan oblik za nekakve polemike, u koje se u biti trenutno i ne zelim upustati ali stojim (argumentirano, i pozitivisticki i platonisticki) iza svojih rijeci. nisam newbie u ovome. kasiopejci su primjerice prepuni kontradiktornosti ako ih citate kriticki a ne sa divljenjem (kako svi prvi puta citaju), blue planet projekt tumacite onako kako vam pase, u svemu pronalazite samo ono sta vam odgovara, ali na kraju krajeva to i nije bitno, jer vi ste tu svi vjernici. mislim da je to najveca pogreska, ja ne iskljucujem da je sve ovo istina, moguce je, ali covijek nikada ne smije nesto uzimati za iskljucivo kako neki odavde uzimaju. uostalom ako zbilja vjerujete u to sta pricate trebali bi znati da po vasem ucenju ne postoji krivo misljenje, niti pogresan izbor, samo misljenj i izbor bez prefiksa ili sufiksa. sad cu vam reci nesto iskreno, i ja sam bio slican vama jer sam romanticar i platonist u prirodi, i zbilja bi volio da je ovako kako vi to predlazete da jest. ali izgleda da slucaj nije takav. iako u tome sta pricate, cini se da ima dosta istine... naravno to je samo moje misljenje...
pozdrav, do citanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 26, 2004 12:20 am 
Administrator

stephan hawking...

Baš me zanima kad bi ti osjetio na svojoj koži nešto takvo, da li bi bio zanesenjak... Ni ja nisam brinuo o recimo, metku koji ubija koji sam prije vidjeo samo u filmovima... a kad smo se borili u ratu, bilo je jako očito... i ostalo uz to. Pa nije više bilo nekog zanosa i iluzije... stvari se mijenjaju kad dođeš na "bojište". Papci koji su ostali u svojim toplim domovima gledajući sranje na TV-u, nisu ni sanjali što se sve tamo događalo. Zato, ako nisi u tome - ni nemoj kritizirati one koji sudjeluju. Znam da je to tvoje mišljenje, imaš pravo na to, ali ako se to događa nekome drugome - ne znači da se NE DOGAĐA !!!

Želim ti ugodan i lijep život... to je ionako sve tvoja odluka ( ako to uopće možeš shvatiti ) !!! :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 26, 2004 10:58 am 
Član foruma

nisam znao da metak dokazuje denzitete, ili da ih dokazuje smrt u patnji. prije nego pocmes nabrajati svoje ratne zasluge trebao bi znati sa kime razgovaras, to ne znas, zato se molim te suzdrzi od slicnih postova.
nadalje ti si newbie u svemu ovome, odkada se pojavila ova tema na galaksiji, ti si tamo prvi puta za nju cuo i odmah si je prihvatio kao materinji jezik, pez trunke kritickog preispitivanja, sljepo i nerazmisljajuci. mozda si i razmisljao kriticki, ako jesi moja duboka isprika. a da li ja nesto shvacam ili ne, molim te da ne vodis brigu o tome, ionako imas previse briga nametati ljudima svoje misljenje, sto se naravno kosi sa samom filozofijom koju propovjedas ali nema veze...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 26, 2004 3:41 pm 
Član foruma

stephan hawking je napisao/la:
nisam znao da metak dokazuje denzitete, ili da ih dokazuje smrt u patnji. prije nego pocmes nabrajati svoje ratne zasluge trebao bi znati sa kime razgovaras, to ne znas, zato se molim te suzdrzi od slicnih postova.
nadalje ti si newbie u svemu ovome, odkada se pojavila ova tema na galaksiji, ti si tamo prvi puta za nju cuo i odmah si je prihvatio kao materinji jezik, pez trunke kritickog preispitivanja, sljepo i nerazmisljajuci. mozda si i razmisljao kriticki, ako jesi moja duboka isprika. a da li ja nesto shvacam ili ne, molim te da ne vodis brigu o tome, ionako imas previse briga nametati ljudima svoje misljenje, sto se naravno kosi sa samom filozofijom koju propovjedas ali nema veze...

Dakle Stephene ovako se ne razgovara. Ne mislim da si nepristojan ili nista ali bacis tezu ne objasnis i odes hehehe.

Dakle ako vjerujem u svu tu zavjeru (ne izjasnjavam se po tome) zelim znat zasto si ti
a) ikad je razmatrao kao mogucu
b) pomislio da mozda nije istina sve to

dakle ne vjerujem da bi to bilo nesto posebno dugacko za pisati.

Takoder zasto mislis da su ljudi ovdje romaticari.
Jer u principu ako je ovo sve tocno to nije bas najbolja vijest tj. da te netko stalno manipulira i sl.
To meni uopce nije romanticarsko - idealisticki pogled na svijet.

Cemu stalno spominjanje platonistickog stava. Sta time zelis reci? :)

Ajde kad smognes vremena objasni to jer me zanima koji su tvoji argumenti za i protiv svega toga jer u denzitete ne vjerujem zbog toga sta sam procitao o njima nego jer sam ih vidio pa sam isao citati.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 26, 2004 5:00 pm 
Član foruma

Posjetite http://www.ufos.tk

by adis & [dzaHo] :-)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 26, 2004 10:43 pm 
Administrator

pokušao sam par puta da otvorim taj vebsajt ali stalo dobijam ovu poruku:

------------

Click here to get your own FREE web site

Bandwidth quota has been exceeded. The web site would work again after 12 hours. Members are given an initial bandwidth quota of 1000 MB monthly.

We offer our members unlimited bandwidth. Unlimited bandwidth is granted to sites that are not used primarily for storage, image-only sites, and hotlinking. To request unlimited bandwidth please contact technical support with your web site URL. Unlimited bandwidth is given under the complete discretion of technical support.

100 MB FREE Web Hosting
Build your own free web site!
-----------------

čitao sam knjigu u PDF formatu "Misterije, neobjašnjivi fenomeni" čiji u se autori potpisali kao ADIS i dzaHo; i moram priznati da je stvarno profesionalno urađena. Čestitam!!!

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 26, 2004 11:33 pm 
Administrator

stephan hawking,

Nisam novi na ovom site-u, bio sam na mnogim drugim sličnog sadržaja prije, a i nekima koji su inspiracija za ovaj. Inače sam pročitao preko nekoliko desetaka knjiga na ovu temu, i blizu 4000 stranica A4 formata tekstova na engleskom koji govore o svemu tome. To ne mora biti istina, ali ako se slaže sa nekim mojim iskustvima u životu, vjerojatno gdje ima dima - ima i vatre.
Nikome ništa ne propovijedam, svako ima svoju slobodnu volju, neka sam zaključi što je što.
Rat je prošao - nemam nikakvih zasluga u njemu, već samo sam naučio neke stvari - izgleda škola - kao i uvijek. Izgleda da sam i to morao iskusiti.
Tebi želim da si možda sve to malo proučiš - jasno - ako te zanima. Sam sebi procjeni što je istina za tebe. Jer ionako istina za jednog - ne mora biti i istina za nekog drugog... valjda si dosad to već shvatio ako si pametan momak...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 27, 2004 11:14 am 
Član foruma

ne znam zasto nije radio kod tebe, "galaksija", ali upravo sad sm otvorio stranicu i sve je ok. Mozda trenutno nesto nije bilo ok sa serverom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 27, 2004 2:37 pm 
Član foruma

Vidis meni je drago da netko zeli ovako otvoreno polimizirati o ovome, to mi je i bio cilj.
Ja zbilj ne znem koju sam ja to tezu postavio a da je nisam razjasnio pogotoov u onom postu kojeg si ti quotao. Ako zelis znati zasto sam ja ti ikada razmatrao kao moguce, ja cu ti rado odgovoriti. Iz prostog razloga sta se nista ne smije kategoricki odbaciti, kao niti prikvatiti pez prethodonog razmatranja. A i iskreno govoreci privukla me ta zamisao iz nekih osobnih razloga. A zasto sam pomislio da nije istina, to sam vec navodio u prvom postu, recimo dosta toga se temelji na intervjuima sa kasiopejcima koji su puni kontradiktornosti i nepravilnost (nemoj sad pitat da nabrajam jer zbilja se vise ne sjecam koje su, ako ti je bas od zivotnog znacenja naci cu ih i napisati). Uz to i sami priznajete da su metode kanaliziranja nepouzdane jer ovise o onom kroz koga se kanalizira i o njegovim licnim stavovima, ipak sve to vas ne sprijecava da prakticno slijepo slijedite rijeci iz tih seansi. Nadalje, projekat plava planeta, na ovoj stranici prijevodi nisu potpuni, tumacite dijelove onako kako vam pase, i kako se najbolje uklapaju u vasu pricu. U svemu pronalazite znakove za sudar denziteta, potres, da pocinje rat svijetova, efekat staklemika, da neosporiv dokaz. U svemu vidite ono sta zelite vidjeti, i sta vam odgovara. Jos on nikoga na ovakvim forumima nisam uocio da nesto kriticki preispituje.
Onda zasto mislim da ste romanticari, zato jr je ta zamisao koliko god na prvi pogled ruzno zvucala poprilicno utopijska. Ukljucuje zivot poslje smrti (da se tako izrazim), vjecnost postojanja, nemogucnost pogresnog izbora, sveprisutnost, napredovanje do prosvjetljenih razina.... sve to za malo patnje u ovom nasem 3. denzitetu,mislim da je poprilicno mala cijena.
A sa platonistickim stavom zelim samo poruciti koji je moj stav, zelim u ono sta vidim uklopiti teoriju, a ne ono sta vidim oblikovati prema teoriji kako to rade pozitivist. Samim time je mozda kriv izbor nicknamea na ovom forumu ali necemo sada o tome.
Eto nadam se da si zadovoljan sa objasnjenem.

ps. sad ti samo meni objasni gdje si ti to vidio denzitete, osim sta si vidio da smo mi "iznad" zivotinj ili biljaka, sa drugog, ili minerala sa prvog...
iako se o tome dade raspravljati, i dade se osporiti denzitete jer su samo rijec svrstavanja i pripadnost...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 27, 2004 5:00 pm 
Administrator

Da, ako "vidjeti" trebamo denzitete i ako samo percipiramo kao postojeće ono što "vidimo", znači po staroj narodnoj - majmun radi ono što majmun vidi - ne postoje niti radio-valovi npr. koje ne vidimo. Možemo ih detektirati, ali pomoću određene tehnologije.

Za recimo 4. denzitet, još je i Einstain "otkrio" postojanje jedne 5. dimenzije koju nije drugačije mogao tada nazvati. Ta 5. dimenzija je u stvari 4. denzitet. Neznam koliko se kužiš u kvantnu fiziku, ali pitaj si nekog nezavisnog fizičara o česticama antimaterije i prolaska kroz vrijeme. Jesi čuo za pokus u Ukrajini? Sa tunelom od otprilike 3 km... i da se proton na drugom dijelu pojavio prije nego što su ga ispucali? Na snimci se sve točno vidi. I mislili su da je neka GREŠKA, PONOVILI SVE I OPET SE SAT NA KRAJU POMAKNUO ZA NEKOLIKO SEKUNDI !!! I to sve sam saznao iz nekoliko nevezanih izvora. Dečki koji se kuže u popravljanje ratnih aviona, svašta mogu saznati preko svojih veza... Eto, a oni nemaju pojma o channelingu s Kasiopejcima, a govore istu stvar... Čudno... I jedan naučnik kojeg neću sad navesti jer ionako mu je već glava u torbi... Zanimljivo...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 27, 2004 5:27 pm 
Član foruma

Stephan,

Nemoj uzimat Kasiopejce kao glavnu tocku ovog svega (mislim na teoriju zavjere, kako bi je ovce nazvale). Ja znam ljude (sudjelujem na njihovom forumu) koji misle da su kasiopejci glupost i dezinformacija. Govore skoro sve isto kao i ovdje na galaksiji sam bez kasiopejaca.

I da. Ovo nije nova vjera. Ovdje nitko slijepo nevjeruje da je ovo sve istina. Bio bi onda najobicnija ovca. Ovo je sve moguca istina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 28, 2004 12:13 am 
Administrator

Hehe, da, Streamer, daj nam onu staru... sliku stavi i ovdje ako možeš... fakat je bila super !!! ( ona ovčica... hehe )

:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 28, 2004 4:10 am 
Administrator

Mislim da je osnovni nesporazum u tome što neki misle da su «denziteti» kao nivoi postojanja, odnosno, svjesnosti, «izum» Kasiopejaca, što je samo rezultat «ezoteričke nepismenosti», jer je to u hermetici poznato «od kako je svijeta i vijeka».

U ezoterici se to naziva Velika Kosmička Oktava. Ova ezoterična istina sigurno je bila poznata i čovjeku po imenu Guido of Arezzo (995 – 1050.g.), italijanskom benediktinskom svešteniku, koji je sastavio muzičku skalu i nadjenuo imena tonovima. On se tom prilikom poslužio Odom Jovanu Krstitelju, koju je 200 godina prije toga u hermetičkom smislu komponovao Paul Diacre, lombardijski istoričar.

Oda Jovanu Krstitelju, u svojoj orginalnoj verziji izgleda ovako:

UT gueant laxis
REsonare fibris
MIra gestorum
FAmuli tuorum
SOLve polluti
LAbil reatum
Sancte Johanes

U suštini, radi se o 7 nivoa postojanja, od materije pa do Jedinstva sa Jednim. Da li ćemo ih nazvati «denzitetima» ili nekim drugim imenom, apsolutno nije bitno.
Odatle i 2-gi Zakon – Zakon Broja Sedam ili Zakon Oktave, koji «upravlja» svim aktivnostima tj. kretanjima, pa tako i razvojem individualne svijesti koja isto kao i solfeđo ide od DO – materija, 1-vi novo postojanja, prvi denzitet ili kako god ko hoće to da nazove, pa preko RE, MI, FA... Tako se opet vraćamo na frekvencije, što više istinskog znanja to veća frekvencija svijesti i brži prelazak na gornju «notu» ili denzitet ili ravan postojanja ili kako god to hoće neko da nazove.

Isto tako, što čovjek živi u većoj ignorantnosti, neznanju, zabludama, iluziji itd.itd. utoliko će se duže zadržati na donjim nivoima, što na kraju krajeva opet dođe kao jedna sasvim poštena lekcija.

Pojam «denzitet» upotrebljen je kao takav prvi put upotrebljen u knjizi The Ra Material, čiji su autori Don Elkins, Carla Rueckert i James Allen McCarty. Kniga je prvi put objavljena 1984. godine, što znači prije 20 godina, odnosno, mnogo prije nego što su članovi QFS škole uspostavili kontakt sa tzv. Kasiopejcima.

Što se čanelinga tiče i vjerodostojnosti informacija koje se mogu dobiti na taj način, to mnogo zavisi od razvojnog stepena svijesti ljudi koji izvode seanse i izvora s kojim je uspostavljen kontakt. Sam čaneling NIJE Izvor nego SREDSTVO.
Banalan primjer bi bio Internet. Internet nije Izvor nego SREDSTVO. Za mene lično 99.9% informacija dostupnih preko Interneta su ili nerelevantne ili lažne, dok istovremeno uz pomoć interneta mogu da dođem do onih 0.1% relevantnih i istinskih informacija. Tih 0.1% informacija je za mene veoma bitno i ja ne mogu da kažem da internet NIJE POUZDAN zato što smatram da na njemu ima mnogo više dezinformacija nego informacija.

Bića OPD frekvencije sa viših ravni postojanja gledaju na nas kao što bi mi gledali na ludake koji su stacionirani u nekoj ludnici. Mi tim ludacima ne možemo pomoći tako što ćemo ih uzeti za ruku i izvesti napolje, jer oni nisu slučajno tamo gdje jesu. Međutim, s vremena na vrijeme vidjećemo da neki od njih pokazuju znakove ozdravljenja, pa ako hoćemo onda im možemo pomoći ali samo tako što ćemo im dostaviti informacije na osnovu kojih će oni moći proširiti svoju svijest do određene tačke te tako si sami stvoriti uslove da izađu napolje.

Ja sam samo djelić materijala (od ukupno 1500 strana) tih seansi objavio pod naslovom «Eksperimentalne čaneling seanse» a ne kao «bogomdata istina». «Bogomdata istina» se propagira kroz crkve, džamije i druge institucije.

Što se tiče vanzemaljaca i NLO'a, dovoljno je otići na www.amazon.com i ukucati u «search» UFO ili Aliens, i vidjeti koliko literature već postoji na tu temu. Ono što čovjek može naći u lokalnoj knjižari nije ništa.

Na kraju, ovaj vebsajt nisam ni namjenio za to da nekoga u nešto ubjeđujem nego da ponudim dodatne informacije koje mogu uzeti u obzir oni koji su u svojoj ličnoj potrazi za istinom.

Pozdrav!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.