galaksija je napisao/la:
Bilo da se koristimo ovom analogijom vozača, vozila i putnika ili nekom drugom, suština bi bila u tome da ljudsko biće treba da prevaziđe ličnost/donje centre/lažno ja, odnosno, da se prestane poistovjećivati s tom komponentom sebe i izdigne se iznad nje. Da li je to moguće ostvariti u ovom uslovima, to ostaje pitanje?! Teoretski jeste, a praktično - ?!?
…
Pa, s obzirom da smo utvrdili kako je većina metoda samospoznaje više ili manje plod orionske manipulacije - snovi nam ne mogu puno pomoći jer nam kroz njih šetaju mračne sile i mogu nam ih izmanipulirati kako god žele, kao i našu kasniju interpretaciju tih snova; tzv teorija ogledala po kojoj smo se možda mogli nadati da bismo oko sebe mogli vidjeti ono što se nalazi u nama a čega nismo svjesni otpisana je kao new age manipulacija koju su nam također servirali OPSovci; teorija po kojoj sami stvaramo svoju realnost (samo ne znamo kako) također je otpala jer time se čovjekohulno sugerira da smo sami prizvali većinu svojih negativnih iskustava u život a dobro znamo da su nam ih zapravo podlo podvalili OPS-ovci manipulacijom naše slobodne volje, itd itd - rekla bih da je izdizanje iz donjih centara i čitava priča o ljudskom duhovnom razvoju još jedna iluzija koju u nama održavaju OPS bića kako bi nas zadržala u "3D školi" i natjerala da i dalje na temelju te lažne nade sizifovski ulažemo trud u svoj duhovni razvoj (kojim također oni upravljaju) te tim trudom proizvodimo "plamičke svijesti" koje ćemo smatrati "spasonosnim znanjem" a koje će oni halapljivo progutati još i prije nego ih makar dospijemo zapisati na forum...
Čak bih rekla da je pitanje dana kada će onaj gnostički "tihi unutarnji glas", onaj pravi Gazda Vozila, Duša naša, potpasti pod manipulaciju svemoćnih OPS sila kojima je piece of cake izvući Ga sa zadnjeg sjedišta i zamijeniti savršenom replikom pod njihovom upravom - zar bi mi, ovako izmanipulirani, uopće i primijetili da je glas koji nam šapuće na uho lažan?! (ionako ga u najboljem slučaju uspijemo čuti tek dva-tri puta u svom lažnom životu... )
A onda kad Orionci konačno zavladaju planetom, prikazat će one koje će ONI odabrati da nastave živjeti ovdje skupa s njima, kao "pobjednike" duhovne bitke i pružit će im slike kojima će potkrijepiti njihovo vjerovanje da su zaista duhovno uznapredovali, zaista su konačno osvojili 4D i sada dalje moraju, ako žele na 5D, biti ovakvi i onakvi i "poslušajte nas dobro kakvi sve morate biti da biste se još više popeli u još veći raj" ... šušušu... truć truć.... blablabla.....

Osim ako budućnost Zemlje neće ostati na mladim hibridima (npr Esesenima)?
Možda je to jedina moguća svijetla budućnost naše planete (u hibridima ima barem malo ljudske krvi).... ?
A što je s našom SLOBODNOM VOLJOM ?!
Ne bismo li trebali istražiti NA KOJI JE TO NAČINE dobrovoljno predajemo tim bićima, a da toga nismo svjesni ??
I konačno, ono što bih ja kao prosječan stanovnik ove planete zaključila jest sljedeće:
Ako smo mi ljudi do te mjere zavedeni orionskim lažima da nam je čitava povijest i sve ono što zovemo ljudskim postignućima i napretkom više-manje rezultat orionskih ideja i manipulacija - onda uopće ni NE ZASLUŽUJEMO da duhovno napredujemo i trebali bismo se ostaviti te nerealne i drske egocentrične ideje o "uzdizanju" - tako glupi i povodljivi kakvi jesmo morali bismo biti sretni što možemo barem nekome poslužiti kao HRANA - jer za ništa drugo i nismo !!!!
(Da mi je znati kako bi OPS reagirali kada bismo se prestali truditi oko uzdizanja i kada bismo položili oružje u ovoj bezizlaznoj bitki s njima? možda bi započeli kampanju kojom bi nam vratili nadu u mogućnost pobjede, samo da nas vrate na "right track" - their track?

)