Sada je: pet nov 01, 2024 1:00 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1239 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: NLO i vanzemaljci
PostPostano: uto jun 07, 2011 7:43 pm 
Član foruma

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... ljana.html

ovakav video na komercijali?

Vrh

PostPostano: sri jun 08, 2011 5:06 pm 
Administrator

Citat:
ovakav video na komercijali?

Pa valjda nismo sve ove godine radili bezveze sa svim ovim temama... hehe... pa jednom će doći ljudima iz raznih novina da bi trebalo i svima reći ponešto od svega ovoga... :evil3:

Evo i teksta uz ovaj filmić koji su tamo objavili na Dnevnik.hr:

Počeo je rat izvanzemaljaca i Zemljana

Poput svojevrsnog Foxa Muldera nedavno se u medijima pojavila priča o Michaelu Princeu. Osim raznih priča koje je, navodno i sam iskusio, posebno se ističe izjava da je 'Treći svjetski rat već počeo'

Tako je, prema Princeu, koji tvrdi da su oružani sukobi između neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca i ljudi svakodnevna stvar, sukob u već poodmakloj fazi. No to nije sve. Navodno, određeni moćnici aktivno surađuju sa vanzemaljskom rasom i pripremaju lažnu invaziju. Po Princeu, taj bi potez trebao dodatno pogoršati odnose Zemlje i njezinih vanzemaljskih suparnika.

O uzrocima trećeg svjetskog rata Prince kaže 'Petog travnja 1964. dvoje pripadnika američkih obavještajnih službi sastalo se sa predstavnicima vanzemaljaca kako bi obnovili mirovni savez potpisan 1934. Ali, tom prilikom otkrili su da vanzemaljska rasa potajno ima razrađen dugoročni plan invazije'. Osim ovoga Prince tvrdi kako su vanzemaljci dosada oteli preko miljardu ljudi i njih zamjenili tzv. 'hiperdimenzionalnim vanzemaljcima'.

Na kraju, preostaje nam zapitati se: Radi li se ovdje o osobi sa Munchausenovim sindromom ili je možda i on prerušeni vanzemaljac kome je cilj širiti paniku? Tko ima vremena, neka pogleda i zaključi sam.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sri jun 08, 2011 5:42 pm 
Moderator

Ha šta ćeš, recimo izvade te iz tijela i stave vanzemaljca u tvoje tijeo i isprogramiraju ga kao kopiju tebe da misli da je čovjek sve do neke aktivacije kad je već svejedno.
Tu ne pomaže ni DNA analiza.

:angel4:

Vrh

PostPostano: pon jun 13, 2011 7:02 pm 
Početnik

http://www.youtube.com/watch?v=2P3yHoJL ... r_embedded

:D

Vrh

PostPostano: pet jun 17, 2011 3:18 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ha šta ćeš, recimo izvade te iz tijela i stave vanzemaljca u tvoje tijeo i isprogramiraju ga kao kopiju tebe da misli da je čovjek sve do neke aktivacije kad je već svejedno.
Tu ne pomaže ni DNA analiza.

:angel4:

tu dolazi znanje :D
tipa kastanedinog don juana, ali moj stav o svemu tome, o invazijama, manipulacijama i sl. jest samo ucenje. UCIT UCIT UCIT; znanje je stit, ne samo da te stiti na psiholoskoj bazi, nego mjenja naš način zivota, a kroz nacin zivota sami čuvamo svoja tijela.

trebamo se naučiti osjećati, gledati u dušu, i kada ti osjetiš "ZLO" negdje, ti se mičeš od toga, jednostavno neželiš sudjelovati u tome, i nije bitno jel ti to zlo zeli covjek ili vanzemaljac, jer ZLO JE ZLO, OPS je OPS, on ce te ubit i ti si mrtav pa crko ti od pistolja ili lasera.
zato je znanje moc, i najjaci stit.

a te smješne priče da ratuju nešto vrte, daj jbte dolaze ovdje milionima godina, posiju nas prije 10k godina, a ratujemo zadnjih 70. smješno.
treci svjetski? ako nitko dosad nije skužio ratovi neprestaju, i mjenjaju svoje formacije.
na kraju ce se borit preko interneta i rusit si servera, pa ona nostradamusova, trcat ce zena pustinjom u potrazi za muskarcem, i kad ga vidi bit ce to balvan...u tom stilu nesto...
pa eto,...i to je jedna od opcija, kad se svi zatvore u svoje internet war komore, i pocnu se bit tastaturama.
nebitna manipulacijska gradiva!

Vrh

PostPostano: pon jun 20, 2011 6:54 pm 
Član foruma

Snimljeno Biće iz 4te dimenzije mobitelom.
neškodi pogledati.

Vrh

PostPostano: sri jun 29, 2011 1:56 pm 
Početnik

kad ce se vec jednom i zvanicno pojaviti

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 2:06 pm 
Član foruma

Sladoled je napisao/la:
kad ce se vec jednom i zvanicno pojaviti

Nece jos,zato sto i dalje traje rat u Svemiru oko dve zaracene porodice Anunnaki vrste.
Procitao sam bas dosta informacija na ovu temu,i mogu reci da sam iz svake izvlacio ono najbitnije.I ovu informacjiu mozes dobiti,samo ako znas gde da trazis.
Cinjenica je da smo mi genetski modifikovani od strane Anunnaki-a da bismo im radili u rudnicima i donosili zlato,jer im je zlato bilo preko potrebno da bi zaprasili njome atmosferu.Tu su se dogodile neke podele(ne secam se tacno izmedju koga) ali bitno je,da do dan danas i dalje traju sukobi.Ova dobra strana,zeli da nam da priliku da sami zivimo,tj. da niko ne vlada sa nama,a ova druga strana to ne zeli.Ima i dobrih vanzemaljaca tamo,koji zele da pomognu nama ljudima,i ovima koji su na nasoj strani,ali to ne zele da ucine dok mi duhovno ne sazremo i ne zatrazimo im pomoc.
Poenta je,da ce se u narednim danima,mesecima,godinama sve vise i vise povecavati NLO aktivnosti,ali isto tako ce se povecavati i "prirodne" katastrofe kao posledice tih sukoba.

Na nama je,jedino da cekamo,i nadamo se najboljem.

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 2:38 pm 
Administrator

Citat:

O, nenene... na nama je da ne čekamo, nego da ODGOVORNO ČINIMO naš duhovni napredak!!! Dakle, da se mijenjamo unutar sebe i počnemo djelovati ZAJEDNIČKI, međusobno si pomagati, a ne odmagati ( ratovi, manipulacije i sve te OPS pizdarije ). Umreženje umova, svijesti...

Otkriće neke vanzemaljske vrste je otprilike isto kao i otkriće neke životinjske ili biljne vrste koju do sada nismo znali da postoji - ali kod vanzemaljaca nas smeta što je većina od njih puno pametnija od nas, zar ne?

Pustimo sad namjere pojedine vrste, već njihova svijest=znanje=moć je obično daleko iznad naše, pa smo ljuti zbog toga... hehe! Jesmo li ego-manijaci, a? Lako je kad otkriješ neku novu vrstu životinje, daš joj ime i to je to... ali ovi "pametnjakovići" nas mogu itekako razbucati, baš kao što i mi možemo te životinjice, zar ne? Kako gore - tako dolje! I što je onda tu neispravno? Ništa... takav je OPS poredak.

A ljudi, a da se malo maknemo iz OPS poretka u neki "ljubazniji" i "duhovniji" OPD sistem razmjene energije i sistema života?

:toothy2:

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 2:52 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

O, nenene... na nama je da ne čekamo, nego da ODGOVORNO ČINIMO naš duhovni napredak!!! Dakle, da se mijenjamo unutar sebe i počnemo djelovati ZAJEDNIČKI, međusobno si pomagati, a ne odmagati ( ratovi, manipulacije i sve te OPS pizdarije ). Umreženje umova, svijesti...

Otkriće neke vanzemaljske vrste je otprilike isto kao i otkriće neke životinjske ili biljne vrste koju do sada nismo znali da postoji - ali kod vanzemaljaca nas smeta što je većina od njih puno pametnija od nas, zar ne?

Pustimo sad namjere pojedine vrste, već njihova svijest=znanje=moć je obično daleko iznad naše, pa smo ljuti zbog toga... hehe! Jesmo li ego-manijaci, a? Lako je kad otkriješ neku novu vrstu životinje, daš joj ime i to je to... ali ovi "pametnjakovići" nas mogu itekako razbucati, baš kao što i mi možemo te životinjice, zar ne? Kako gore - tako dolje! I što je onda tu neispravno? Ništa... takav je OPS poredak.

A ljudi, a da se malo maknemo iz OPS poretka u neki "ljubazniji" i "duhovniji" OPD sistem razmjene energije i sistema života?

:toothy2:

Naravno :) .
I niko me ne moze uveriti u suprotno,da su upravo oni ti koji su i zasejali mrznju izmedju Srba i Hrvata,jer ja verujem da ova dva naroda imaju potencijal neverovatan.Naravno,nisu oni samo zasejali mrznju izmedju ova dva naroda,vec i ostalih.Sto je veoma tuzno.
Ne znam ljudi da li ste nekada doziveli vantelesno iskustvo,ja jesam i mogu vam reci da tada vreme ne postoji.Mozete videte druge entitete(vanzemaljce) znaci stvarno je prelepo.Znaci mislim da bi bila prava stvar kada bi ljudi pridavali vise znacaj duhovnosti kao sto su to cinili nasi preci...

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 3:00 pm 
Član foruma

Cek, cek...Kazes da su vanzemaljci posejali mrznju, a potom pricas o vantelesnom iskustvu kako je prelepo? Kom vantelesnom iskustvu? I govoris li o grejsima?
Zamisli da su pokusali da te udave i siluju, kao sto su mene pokusali. I testirali me od malena!

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 3:05 pm 
Član foruma

2 197 je napisao/la:
Cek, cek...Kazes da su vanzemaljci posejali mrznju, a potom pricas o vantelesnom iskustvu kako je prelepo? Kom vantelesnom iskustvu? I govoris li o grejsima?
Zamisli da su pokusali da te udave i siluju, kao sto su mene pokusali. I testirali me od malena!

Pozdrav druze :) .

Isto tako kao sto imas lose i dobre ljude,tako imas i zle i dobre vanzemaljce.Kada dozivis vantelesno iskustvo ti upoznas mnogo bolje vanzemaljce koji su stalno u takvom obliku,tj. u obliku energije.
I to sto si ti doziveo je grozno,ali ti si pogresno obavesten.Ti greysi,koji otimaju ljude su,nastali u laboratoriji i oni sluze za otimanje i testiranje ljudi.Tako da oni nemaju dusu i ne mogu da dozive vantelesno iskustvo.Sve ostale prirodne vrste mogu.

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 3:28 pm 
Član foruma

Posto nisi precizirao s kim si imao kontakt, zato sam te i pitala. A ako neko dozivljava dvaput nedeljno godinama uzase sa grejsima, postaje alergican na informacije kako su vanzemaljci dobri. I necu cekati da me pokore, vec cu im se odupirati svim sredstvima. A ako su toliko dobri, zasto su onda stvarali grejse u laboratorijama?

Pozdrav :love3:

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 3:37 pm 
Član foruma

2 197 je napisao/la:
Posto nisi precizirao s kim si imao kontakt, zato sam te i pitala. A ako neko dozivljava dvaput nedeljno godinama uzase sa grejsima, postaje alergican na informacije kako su vanzemaljci dobri. I necu cekati da me pokore, vec cu im se odupirati svim sredstvima. A ako su toliko dobri, zasto su onda stvarali grejse u laboratorijama?

Pozdrav :love3:

Totalno razumem.

Kako mi je receno,reptilijani su napravili greys'e za njihove potrebe.E sad,greysima su potrebni ljudski spermatozoidi da bi se razmnozavali,ali i jos neki organi.Nemoj mrzeti greyse,jer oni rade to da bi preziveli.I komunicirao sam sa puno razlicitih vanzemaljskih entiteta.A najvise sa Anunnakima

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 3:41 pm 
Moderator

Kako izgledaju Anunnaki vanzemaljci? Ima slika po net-u, ali eto zanima me da li i kako si ih vidio.

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 3:49 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Kako izgledaju Anunnaki vanzemaljci? Ima slika po net-u, ali eto zanima me da li i kako si ih vidio.

Odlicno pitanje. :)

Evo ovako.Kada napustis svoje telo,ti si u stanju videti kako stvarno izgleda svet.Znaci,to je nesto neopisivo.Mozes putovati Svemirom,mozes ici gde god zelis.E sad,ja sam uspeo razgovarati sa nekoliko razlicitim vrstama vanzemaljca.Ne znam kako da ti objasnim,ali kada ti napustis telo,ti postajes neka vrsta energije,tj. nemas oblik.I sve razgovaras telepatski.Tako da nazalost,nisam ih video kako stvarno izgledaju,ali sam video da su dobri u dusi. :)

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 4:20 pm 
Član foruma

Nikada nisam osetila mrznju. Ne znam zasto si to spomenuo.
Ali im ocigledno dodjem kao dobra klopa. A lav koji ti odgrize jednu ruku, neces mu pruziti i drugu. Objavicu na ovom forumu sve sto mi budu cinili, necu sedeti i cekati da se desi njihova strana price.
Drago mi je da si imao pozitivna iskustva. Nadam se samo da su iskreni prema tebi.

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 4:31 pm 
Član foruma

2 197 je napisao/la:
Nikada nisam osetila mrznju. Ne znam zasto si to spomenuo.
Ali im ocigledno dodjem kao dobra klopa. A lav koji ti odgrize jednu ruku, neces mu pruziti i drugu. Objavicu na ovom forumu sve sto mi budu cinili, necu sedeti i cekati da se desi njihova strana price.
Drago mi je da si imao pozitivna iskustva. Nadam se samo da su iskreni prema tebi.

Nemoj da te jedno iskustvo zaustavi da napredujes.Moras razumeti da oni to radi da bi preziveli.Ja ih u neku ruku razumem.Kao sto mi ubijamo zivotinje da bi dobili meso i preziveli,tako i oni vrse eksperimente nad ljudima da bi preziveli.Samo pazi,u vecini slucajeva se desava,da ukoliko vanzemaljci otmu zenu,cesto te zene/devojke ostaje neplodne...Pazi na to samo.

Vrh

PostPostano: čet jun 30, 2011 5:23 pm 
Član foruma

Bojim se da nisi pazljivo procitao moje postove, ali ne mari. Istina je ionako visestruka.

Maat...je bila jedino bozanstvo dovoljno smjelo da izgrdi Raa jer je blagonaklon prema Setu...
Ne govori o ravnotezi, kazao joj je Ra. Ja se danju vozim u zlatnoj barci , a nocu sam primoran da kroz Duad putujem po mraku i da se borim sa zmijom. Ako ikada izgubim, svijet vise nece vidjeti Moju svjetlost...
Vidio sam da se Ra vise ne bori sam - mnogi Bogovi i Boginje bili su uz Njega ne bi li ulovili zmiju...Ra je stario.

:love3:

Vrh

PostPostano: pet jul 01, 2011 8:03 am 
Član foruma

Nikola je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

Odlicno pitanje. :)

Evo ovako.Kada napustis svoje telo,ti si u stanju videti kako stvarno izgleda svet.Znaci,to je nesto neopisivo.Mozes putovati Svemirom,mozes ici gde god zelis.E sad,ja sam uspeo razgovarati sa nekoliko razlicitim vrstama vanzemaljca.Ne znam kako da ti objasnim,ali kada ti napustis telo,ti postajes neka vrsta energije,tj. nemas oblik.I sve razgovaras telepatski.Tako da nazalost,nisam ih video kako stvarno izgledaju,ali sam video da su dobri u dusi. :)

bas lepo od tebe sto si nam opisao njihovu dobrotu.veoma lep opis,cista petica,iz
tvog posta mogu da zakljucim da su doticna gospoda cista ljubav :love5: .
nego, kad se vec seckas po taj svemir,jel si vido zvezde izbliza?Jel i snjima mos da
komuniciras telepatski,ili postoji neki drugi nacin komunikacije.evo ja stalno komuniciram
s mesec.jebem ti mesec.to mi je redovna komunikacija.ponekad komuniciram i sas :love3: .
ali malo redje.ponekad popricam i s planete.ma sve to po redu,nego da te pitam,vidim
iz tvojih postova da ih veoma hriscanski tretiras,da ih razumes,oni jadni,pa moraju
da nas jedu,da ne umru gladni.a jel mozes da nam kazes,a kako nas to jedu?dete mu jebem,
ja bas nista ne razumem,il nas jedu il jok?dobri ili losi?kad vec komuniciras,ajd nemoj
molim te da budes skrt na recima.pozz

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1239 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 62  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.