Sada je: čet maj 01, 2025 11:03 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: implantati
PostPostano: čet feb 08, 2024 11:49 am 
Član foruma

pokojni Roger Leir je za zivota izvrsio 50 operacija u kojim je izvadio nepoznate implantate iz tijela svojih pacijenata.naravno prvo pitanje koje se namece je čije su to igračke?
od "posjetitelja" ili ovih "domacih"?
s obzirom da se tehnoloske novotarije dozirano pustaju u masovni promet,nije iskljuceno ni to da potice od "domacih" bolesnika i njihovih uvrnutih eksperimenata...opet ako su "kontrolori" u pitanju...mi pse lutalice,a oni nas...prava čudna šuma,ne znaš s kim igra ko...

Vrh

Naslov: Re: implantati
PostPostano: ned feb 11, 2024 1:15 pm 
Administrator

.

Detekcija implanata uz pomoć megafona:

Link-1

LINK-2

..

Vrh

PostPostano: čet jul 04, 2024 2:16 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: čet jul 04, 2024 3:59 pm 
Administrator

Ako je Kastaneda u pravu, najgori „implantat“ bi bio „naš“ um, kojim se koristi naša ličnost?! Izvod iz knjige Aktivna strana beskraja:

Citat:
"Imamo grabljivca koji je došao iz dubine kosmosa i preuzeo vlast nad našim životima. Ljudska bića su njegovi zarobljenici. Grabljivac je naš vladar i gospodar. On nas je učinio poslušnim i bespomoćnim. Ako želimo da se pobunimo on guši našu pobunu, ako želimo da se ponašamo nezavisno on zahteva da to ne činimo. Sve vreme ti o tome govorim na indirektan način, nagoveštavajući ti da nas je nešto zarobilo. Mi smo zaista zatvorenici."

"Oni su preuzeli vlast zato što se nama hrane i oni nas nemilosrdno pritiskaju zato što im služimo kao sredstvo za održavanje života. Kao što mi gajimo kokoške u kokošinjcima, grabljivci gaje nas u ljudskim krletkama. Tako im je hrana uvek na raspolaganju."

"Ne, ne, ne" (Karlos odgovara) "To je apsurdno, don Huane. To što ti kažeš sasvim je monsrouzno. To jednostavno ne može da bude istina, ni za čarobnjake, ni za prosečnog čoveka, ni za koga"

"Zašto?!" mirno upita don Huan. "Zato? Zato što te to ljuti?" Pa nisi još sve čuo. Sačekaj još malo, pa ćeš videti kako ćeš se osećati. Želim da se obratim tvom analitičkom umu. Razmisli za trenutak i reci mi kako bi objasnio protivrečnost između inteligencije čoveka-inženjera i gluposti njegovog sistema verovanja, ili gluposti njegovog kontradiktornog ponašanja. Šamani veruju da su nam grabljivci dali naš sistem verovanja, naše predstave o dobru i zlu, da su oni postavili naša društvena pravila. Oni su ti koji su stvorili naše nade i iščekivanja, snove o uspehu ili promašaju. Oni su nam dali lakomost, pohlepu i kukavičluk. Grabljivci su ti koji čine da budemo samozadovoljni, da se ponašamo šablonski i da budemo egomanijaci."

"Ali kako oni to mogu da rade, don Huane?" (Karlos pita) "Da li nam oni to šapuću na uho dok spavamo?"

"Ne, ne rade oni tako. To je idiotski! Oni su daleko efikasniji i organizovaniji. Da bi nas držali u poslušnosti i poniznosti, krotke i slabe, grabljivci izvode čudesan manevar, izvanredan, naravno, s tačke gledišta stratega koji se bori, a jeziv za one koji zbog njega stradaju. Oni nam daju svoj um! Da li me čuješ? Grabljivci nam daju svoj um, koji postaje naš um. Um grabljivca je barokni, kontradiktoran, mrzovoljan, pun straha da svakog trenutka može biti otkriven."

Naravno, uz pomoć ovog impantata koji nam jedino stoji na raspolaganju, bilo bi teško spoznati da je ovo istina, ukoliko je to stvarno – istina?!

..

Vrh

PostPostano: pet jul 05, 2024 8:01 am 
Administrator

Znači, Kastaneda, možda, nije slučajno nazivao taj glavni implantat – „strana instalacija“. I još reče, kad ratnik uspije uz pomoć discipline da ga istjera iz sebe, od tog momenta neće više biti nikoga ili ničega, ko će mu nalagati šta da misli i šta da radi.

?!?

Uz pomoć... kakve discipline?

Pa, jedino uz pomoć isključivanja strane instalacije, odnosno, njenog otkrivanja i neutralizacije, uprkos svoj buci koju će ona praviti pri tome. Prvo, isključivanje misli a pošto to ne ide tako lako, onda njihovo posmatranje kao jedog vanjskog fenomena koji nema veze s nama tj. nekim istinski našim misaonim procesima. Može li čovjek nakon neke „svoje“ mentalne gimnastike i nadolaska na vrlo važne zaključke, jednostavno da kaže svom impantu/stranoj instalaciji – „Hvala na doprinosu a sad – odjebi!“ ako ju već nije uspjeo na vrijeme presjeći?!

Teško, zato što je on poistovjećen s tim implantom/stranom instalacijom.

Taj implant je dizajniran tako da nas drži u maji-matriksu-lažnoj realnosti. On je njen funkcionalni dio. A to smo mi kao ove ličnosti u ljudskim tijelima s našim imenima, prezimenima, nadimcima i korisničkim imenima koje kao diskutuju situaciju na terenu a svoje misli, predubjeđenja, stavove, principe itd. na tu temu, smatraju objektivnim.

James Mahu je sasvim lijepo objasnio nas kao „funkcionalne implante“ – ovdje ali je problem u tome što su funkcionalni implanti/strane instalacije – čitaoci. Kako će oni procesirati neku istinitu informaciju? Kako će ju razumjeti kad im programski sklop to ne dozvoljava?

Na primjer, u jednom od tekstova koje sam davno napisao, naveo sam sljedeće:

Citat:
Na jednom predavanju na temu hipnoze predavač je hipnotisao jednog volontera iz publike i onda mu dao tzv. posthipnotičku sugestiju da ustane i kukurikne kad god se on uhvati za uho. Naravno, kad je tu osobu povratio iz hipnoze, ona se vratila nazad u publiku ne sjećajući se ničega. Predavanje se tako nastavilo, predavač se onda uhvatio za uho - a onaj iz publike ustao i kukuriknuo. Tako se to ponovilo nekoliko puta. Onda su pitali osobu iz publike koja kukuriče, zašto to radi. Ona je nakon kraćeg razmišljanja odgovorila - kako joj se učinilo da je atmosfera na predavanju bila nekako loša, pa je htjela da je malo popravi tim svojim gestom.

Ono najvažnije što se može odavdje vidjeti je to da čovjek ne dozvoljava mogućnost da prizna da je njegov um programiran, pa tako i njegovo ponašanje. Isto tako, pokazuje nam i to da je um u stanju SVE „uspješno“ racionalizovati.

Nakon jedne određene kontemplacije, moguće je doći i do spoznaje da ono što mi skoro stalno radimo, to je - kukurikanje i - racionalizovanje istog, u skladu s tim kako je ko - programiran.

Znači, drage moje strane instalacije, mi smo ovdje glavni – implantati. Bez nas matriks/maja/iluzija/simulacija... ne može funkcionisati.

..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.