deanos je napisao/la:
jedna rijec, chat!
niste nista pametno rekli... uspust i ovaj moj post je offtopic, ali morao sam skreniti poznju adminima i moderatorima
veliš li ti ? misliš, kad su mogli da obrišu onaj tvoj post u kojem pozivaš mlade ratnice da uvježbavate seksualne magijske pokrete... e moj deane osječki... zaličilo mi je to na one odvratne sms poruke što idu preko tv ekrana dok se u pozadini vrti nečija muzička želja...
mislim, šta reći, osim NIMALO RATNIČKI
no, bilo kako bilo, mlada ratnica se pojavila. i ? šta biva ? ha, ha, ha, ha, ljudi moji, umalo sam umro od smijeha. neki bi da pomiješaju energije, onako na prvu loptu /samo ne znam da li je to bilo zbog toga što su mislili da se ipak radi o Mariu:) /. ne znam šta je to na ovom podforumu. čim neka učesnica pomene matericu, svi počinju da bale. sjećate se black hole /pečenje, žarenje../ dva-tri posta i ćao. nemojte tako hebem mu mater. ostaćemo bez ženskog kadra. i šta onda, da se rastrčimo na sve strane svijeta da ih tražimo. a duh nam ih šalje takoreći u naručje. qq evo i ja...
i znaš šta deanos. potpuno se slažem sa tobom da zadnjih nekoliko stranica treba doooobro pročistiti. uključujući i moje postove /šta ćeš, nekih puta čovjek prosto ne može da odoli, ti me barem razumiješ

/.
i taj avatar, čovječe/ pošto mi niti tjeme, niti srce ne gore, no mi samo muka na želudac padne /, mogu li moderatori uticati da ga makar smanji jer svojom nametljivošću ometa u normalnom praćenju postova drugih učesnika. e pa, kad se samo sjetim... ha, ha, ha, ha...