promatrač je napisao/la:
Ima li kakvih nuspojava čest boravak u povišenoj svijesti?
Ili si od prije dovoljno lud da se ne primjeti?

Takvo pitanje ti nebi padalo napameti u okviru stanja povišene svesti

Jedini bi problem mogao da imaš samo ukoliko bi radeo bar četiri stvari u isto vreme, a i to bi prevazišao kroz određeno vreme. Eto

Mi svi nemamo nikad vremena dosta, zato i zaboravljamo važnost zalaženja u povišenu svest.
Ne-delanje prelazi u rutinu,,,a shodno potrebi taj i taj može da si osmisli način da gospodari onim što mu je važno, u ovom slučaju isključenje iz rutine sa praćenjem rutinskih protokola na kontinuirano plansko ne-delanje

Dobro bi bilo pitanje, šta se potom odvijalo kada se prekine takva i takva vrsta ne-rada.
Hmmm...dešava se jedna vrsta usporenja...kao da sebe ne-delanjem udrogiraš...eto, približno i plus, kao da izdresiraš određenu svest da guši drugu svest (kao da si protokolom osvestio neku svest i ona je postala svesna i radi za tebe)...Da tako je! Greška. Ali ima takva zavojnica u svesti gde više nema paralele jer se mora preći na drugu stranu, pa da nije prekida na zavojnici snaga prikaže uzdrmavanja...ništa strašno.
Znam, zvuči zbunjujuće, ali objašnjenja da bi bila ispravna nebi tekla na takav način.
Ja radim po četiri stvari u isto vreme, radim jer sam dužan zbog posla. Kod mene situacije nikad nisu bile čiste...ja nikad nisam video spokoj na poslovima, uvek sam video mučenje i maltretiranje, farse, laži, foliranja a najvažnije da nisam nikad imao garancije.
Sve druge ljude koji su bilo gde bili radnici gde i ja, video sam kao krivinaše, lenjčuge i neodgovorna lica. Neodgovorno lice može samo jedan posao da radi, lopovi mogu dva posla