Kromp je napisao :
Citat:
Ne znam ako si primetio, Dreamways je dao jedan kratak opis sveobuhvatne realnosti deleci je na "vertikalnu" i "horizontalnu"
primetio sam..a ko sam dobro shvatio horizontalna realnost jesu materijalne dimenzije(pakao) . Dreamways kaze kako u svim dimenzijama pakla postoje tragovi raja ili drugacije receno vertikalna realnost i da je susret sa tim tragovima za njega kao neka vrsta potrage za blagom.
ja sam ga pitao ,zasto bi iko trazio tragove raja u paklu ako moze da ode u raj gde je pretpostavljam obrnuta situacija(postoje tragovi pakla)
Pitao sam ga takodje da li postoji mogucnost da ne samo izbegnemo neorganska bica vec i energiju njihovog sveta, tj . da li postoji izvor neke druge energije za sanjanje.Pitao sam ga kako ja to da uradim.
Nije mi odgovorio , rekao mi je da za pocetak pocnem tako sto cu naci drugi forum na kojem cu da pisem , istovremeno me je banovao
posle je prepravljao stvari koje je pisao odgovarajuci na moja pitanja onako kako je njemu odgovaralo.
Npr. pisao je kako njemu ljudi koji zele da idu u tom drugom pravcu (u pravcu raja) lice na kamikaze (suicide bomber types).
zamolio sam ga da objasni..Njegov odgovor je ukratko bio kako ljudi koji su
u stanju (to resonate ) sa tom vrstom energije (sa svetloscu ) postaju ovisnici o toj vrsti energije jer ona cini da se jako dobro osecaju .
zato su po njemu ti ljudi u stanju da pocine zverstva protiv bilo koga ya koga pomisle da bi se nekako mogao umesati , odvojiti ih od te njihove droge.tako on objasnjava zverstva koja su pocinile religije koje zele da se vrate Bogu.
iskreno , prilicno je lako videti mane ovakvog njegovog razmisljanja na sta sam mu ja i ukazao(kulturno

i sa postovanjem prema nekome od koga trazim savet)
rekao sam mu da religije ne cine zverstva vec pojedinci koji nisu shvatili tu svoju religiju .rekao sam mu da je moc koju osete ljudi koji idu u pravcu koji on preporucuje(ka paklu ) podjednako jaka droga , a sto se tice zverstava koje mogu da pocine ljudi kojima su cilj materijalne dimenzije mislim da su takva zverstva rezervisana ne samo za one koji ne shvate nagualizam na pravi nacin(kao sto je slucaj sa ljudima koji ne shvate religiju kojoj je cilj povratak Bogu na pravi nacin) vec verovatno i za one koji shvate nagualizam i postanu covek od znanja.
Setimo se one Kastanedine price (ako je autenticna) u kojoj on opisuje dogadjaj u kojem mu Don Huan donosi meso i kaze mu kako je to meso njegovog deteta .Zatim mu kaze da mora da ga pojede.Kastaneda ga pojede , i tek kasnije mu Don huan kaze kako je to bilo meso zivotinje.
Zanimljiva mi je i prica Dremwaysa o tome kako mu je andjeo dosao (ne secam se tacno koji valjda Rafailo?(nije ni vazno ) i rekao kako andjeli dolaze ili onima koji su to stvarno zasluzili ili onima kojima je pomoc najportebnija jer se nalaze ili ce tek upasti u neku veliku nevolju.Andjeo mu je rekao da je on ovaj drugi slucaj posto nije u zivotu uradio ama bas nista da zasluzi susret sa andjelom iz onog prvog razloga.
Dreamways onda opisuje kako se dobro osecao u prisustvu andjela ali isto tako kako se lose osecao kada je on otisao (osecao se lose u tom smislu da se vise nije osecao onako dobro)
Njegov dalji put je bio da se zdruzio sa neorganskim bicima jer su mu ona bila uvek na usluzi .
evo linka tog naseg razgovora (prepravljenog i brisanog od strane Dreamwaysa kao moderatora )
http://nagual.yuku.com/topic/373/t/Is-n ... ryone.html
evo o cemu ja trenutno razmisljam..Dreamways negde kaze kako je carobnjastvo neorgansko ali astralna ravan nije..
da li neko zna nesto vise o ovome?ispada da onaj ko zeli da ide u pravcu u kojem ja zelim da idem(suprotan pravac od Dreamwaysovog, Kastanedinog , Don Huanovog , i pravca izazivaca smrti) moze da praktikuje astralnu projekciju ?da li je astralna projekcija i astralno telo (umesto sanjackog) nesto cime bih trebao da se bavim?