Sjenko je napisao/la:
Dečak je napisao/la:
"Interpretator" je naš vlastiti um. Njega ne možemo odbaciti jer je on prirodni deo nas. Mi
uvek interpretiramO, definišemo ono što posmatramo, to je nužnost.
Te "naočare" o kojima pričamo su "virus" ubačen u naš um od strane Drevnih. Skinuti naočare znači interpretirati svet čistim umom. Tako, ja mogu biti u ovome svetu i interpretirati svet onako kako je to prirodno i izvorno duhom određeno čoveku. Taj je pogled na stvari sasvim drugačiji od onog kroz naočare. Može se reći da sve oko sebe vidiš kao svetlost i vibraciju, ali te stvari se jednostavno ne mogu opisati rečima, jer ih shvatiš tek kad ih doživiš. "Svetlost" i "vibracija" su samo bedan pokušaj opisivanja jer to nije svetlost i vibracija koju poznaju ljudi u ovom svetu.
Tu sam i gledam ovaj svet ali na drugačiji način od tebe, način koji mogu razumeti do kraja
samo oni koji ga takođe tako gledaju. I taj način nije iluzija, nema filtera drevnih, gledaš
direktno u svet duha i vidiš izvor svega i pevaš i igraš sa njim ovu večnu igru života. Svet
je veličanstven kad ga vidiš kako stvarno izgleda!
Hm. Moje viđenje mi je pokazalo stvari malo drugačije. Interpretator nije naš um. Interpretator je ono što ti nazivaš virus a ujedno i ono što mi smatramo našim umom.
Viđenje koje sam imao mi je pokazalo nešto na "vrhu" svjetlosnog tijela što izgleda kao mješavina pauka, meduza i škorpiona i zabija svoje pipke u sve enrgetske vrtloge na svjetlosnom tijelu. Iz nekog razloga uspio sam odvojiti to od svoje svjetlosti i tad sam se našao bez interpretacije, vidio sam neposredno "stvarnost", energiju, vidio sam bez svijeta objekata. I silina onoga što sam vidio me je ubila. Kad sam se "vratio" opet sam imao nakačenog na sebe kolegu interpretatora koji me je i dalje filao sa interpretacijom i sastavljao mi je svjetove, intepretirao energiju kao osjetilne podražaje, sve dok mi nije na kraju sastavio ovaj svijet. Nakon toga me je opet počeo filati sa pretpostavkama, definicijama, predrasudama i svime što već ide dok nosiš interpretatora. Interpretator nije naš um, naš um ne interpretira, on promatra i šuti. Teoretski mi ne možemo shvatiti naš prirodni um, jer kad god razmišljamo o njemu možemo na njega samo gledati iz perspektive uma kakav poznajemo, a to je um interpretator kojeg nosimo.
Dakle, dok god gledaš svijet objekata, ne gledaš svijet prirodno. Dokle god pišeš riječima, hodaš nogama, tipkaš prstima i čitaš očima, nosiš stranu instalaciju.
Doduše čak i um interpretatora je individualan kod svakog čovjeka, pa ja definitvno ne vidim stvari isto kao i ti, ali obojica vidimo dovoljno slično, da možemo reći kad vidimo svjetlost, "oh pa to je svjetlost!"

Video si Drevnog i usrao si se pa si pobegao natrag u blaženu iluziju. To se i meni desilo, ali sam bio dovljno uporan i lud da nastavim dalje, čim sam se oporavio od šoka.
Sve to gore što si napisao sam i ja rekao, doduše malo drugačijim rečima ali to je to. Imamo prirodnog i neprirodnog interpretatora. Ja sam napisao da koristim prirodnog interpretatora, prirodni um. Gledam svet svetlosti a ne objekata. U ovom svetu, u komunikaciji s ljudima, prinuđen sam da koristim imitaciju tog neprirodnog uma inače bi komunikacija bila nemoguća. Ali, to je samo imitacija a ne stvarno prisustvo energije drevnih na svetlosnom telu. Kada izgubimo taj virus, mi se i dalje možemo ponašati kao da je tu, pričati, definisati... Ali tada znamo da je sve to iluzija i da igramo igru kako bi preživeli. To je zaštitni mehanizam koji nam stiže od izvora duha.
I opet se vrtimo oko pitanja da li je naš um potpuno tuđi ili je naš. Ponavljam, mi imamo svoj prirodni um koji je opsednut od strane Drevnih.
Ono u čemu se ne slažemo je način oslobađanja svesti od tih akrepa i parazita.
Alcy1,
To sto nazivate "astral", "eterični nivo" itd. je samo film koji ti puštaju Drevni i ti veruješ da je to stvarnost. Naravno, u tom filmu oni nisu prisutni kao odvratno govno na svetlosti glave.
Ljubičasta svetlost... Hahaha, kakve gluposti prodaju Drevni jadnim ljudima...
Na sreću, došlo je konačno vreme velikih promena u ljudskoj svesti i Drevnima je odzvonilo. Stvarno probuđeni ljudi su dobili dozvolu da progovore i deluju u pravcu nesebičnog pomaganja onima koji su počeli da se bude. To je njihova uzvišena misija.
AURORA