Saty je napisao/la:
Prica o Voladoresima je vrlo zanimljiva mada mislim da oni ustvari Arhonti mada opet nisam siguran.Ko ce ga znati, onaj ko je citao kastanjedu bi mora da zna kako ta sila izgleda i da li je ikad moguce videti je?? Prica se da je fotografisana na jednom skupu al nisam video tu sliku.Sta vi mislite ljudi?
Pozdrav svima.
Imao sam priliku par puta vidjeti voladorese, razlicitih velicina, male kao muha, Isus je njih zvao Arhonti, i Becelbub, gospodar Muha. Kod ljudi gdje ono se ne mogu najesti, a covjek ih moze vidjeti, tad su mali kao muhe.
Prije nekoliko godina sam bio u posjeti kolegi, koji je sebi kupio racunalo, racunalo je bilo na podu. Pitao me je dali mu mogu pomoci oko racunala.
Taj kolega je veoma depresivan, brzo se naljuti, uvjek zele biti u pravu i slicne egoponasanje, ali ima i dobru stranu. Taj dan je bio veoma ljut zbog neceg, kad sam dosao kod njega.
Sjeo sam na pod ispred racunala, ljevo od mene je bio prolaz iz dnevnogboravka u kuhinju, pa u hodnik i sve do spavace sobe, vrata su bila sva otvorena, a prolaz je bio u jednoj liniji od dnevnog boravka do spavace sobe.
U jednom momentu sam na cosku ljevog oka nesto primjetio, okrenuo sam brzo glavu na ljevo i u tom mometnu mi je tjelo automatski viknulo, " sta je ovo bilo". Kolega je rekao sta, pa ja nisam nista cuo. Nisam mu odgovorio, ali sam se mislio, nisam ni ja nista cuo.

To sto sam vidio je bila ogromna sjenka u njegovoj spavacoj sobi, projetljela je s ljeve strane sobe na desnu. Bila je velika skoro kao cjela soba.
Tesko mi je objasniti kako je izgledala, ali sto je bilo ono sto me je zacudilo je da je ta sjena bila ziva, imala je zracenje, osjecaje koje su se za momenat mogle osjetiti. Svakako nije htjeo biti vidjen. Iako je bila crna sjenka, bila je 3D, moglo bi se i reci gdje je lice, ne zbog toga u kojem smjeru leti vec jer je zivo bice.
Izgleda da se je dobro najeo kod njega.
Kao djeca kaze se da dolaze kod nas i da nam daju sokove, strah, da nas zarobe do kraja zivota.
Sigurno svako od nas ima jedan momenat u ranom djetinstvu koji je bio tako sokantan da je promjenio osobu, i koji je bio napad od njih. Iako mozda ne u tom obliku oji stvarno imaju.
e hvala sto si podelio svoje iskustvo sa nama.Veoma zanimljivo.Pa ja licno se ne secam da sam vido ikad ista kad sam bio mali ali imo sam traume od druge godine i posle ponovo kad sam imo 5 godina.To je ukorenjeno i dan danas.Jako je tesko to izbaciti iz sebe, sav taj strah,patnju,tugu,bol,ocaj,depresiju.Ne mozemo uvek biti srecni i zadovoljni osim ako ne idemo i Peru i uzimamo ajahuasku svaki dan i druzimo se sa sirenama i vilenjacima.
Ja sam imao sumnje da su Voladoresi i Arhonti ista stvar sto si potvrdio.To je Veliko.Isus je bio sin boziji i upozorio nas je medjutim nije samo on, vec su nas mnogi Sveti Oci upozoravali na to zlo.Uglavnom borba je nevidljiva, u tome i jeste fora.Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic je jednom prilikom reko "sta je covek? Obicna vreca mesa i kostiju.Truba! Nista! Usijana glava! On nije svestan da je orudje palih demona i zlih duhova".
Ovo je veoma grubo receno al nazalost je istina, ipak postoji hijerarhija i ne razumem kako neko moze da kaze da covek nije vazniji od muve.Tuzno.Ljudi su bili besmrtni pre pada al sve se poremetilo u proslosti....
Jedna od najzanimljivijih cinjenica da nas na Arhonte/Voladorese gotovo niko ne upozorava u skorije vreme sto znaci da je Rimokatolicka Crkva odradila sjajan posao o cuvanju svih tajni.Vatikanska biblioteka je mesto gde se cuva sve znanje ovog sveta i zato je njihov simbol Kljuc kad se gleda iz neba.Srednji vek je bio najtezi period u ljudskoj istoriji(skorijoj), mada i danas nije nista bolje.Cak stavise mozda je gore jer pre je sve to bilo radjeno javno a sad se sve radi "iza kulisa".
p.s. forumasi ko je raspolozen za dugu pricu i diskusiju moze me dodati na skype.