Sada je: pon maj 05, 2025 11:23 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: ned maj 06, 2012 8:47 pm 
Član foruma

ACA SAVEST je napisao/la:
Možda ovo što kažem znamo, ali Orao nezna....

Orao ne može ne znati po definiciji. Barataš s pojmovima izvan svoje razine znanja. Suzdrži se jer pametnijim ljudima od sebe zvučiš kao budala. Ne krivimo te no odlika ratništva je znat i kad treba lajat i kad treba začebit labrnju. Ti još učiš.

Vrh

PostPostano: ned maj 06, 2012 9:50 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ja sam slično to vidio u vezi DH i slojevitošću štiva, ali u vezi "orla" ne bi se ovako postavio ko da pijem čaj s njim i znam što je to.

Saću ti reć kako se pije čaj sa Orlom.
Kada sam se dokopao svih knjiga rekao sam sebi oštro: Saću da vas povežem.

Iako taj proces još traje, mogu reći da na izvesnom mestu piše da je Orao mali deo u nama. Ni pet ni šest, odmah sam znao koliko su sati. Opisivao sam već da ga vidim a to nemože neko osporiti JER NEMA ZAŠTO.
To sam lepo proverio pri rekapitulacijama - reaguje u slučajevima gde se opisuje naravoučenije iz scena odnosa.
Recimo kad bi Loni sagledao neke svoje postove i uvideo kao naravoučenije da je TAŠT, Orao bi to pozdravio, a vidlo bi se to pozdravljanje na određenom centriranju.

Drugo, Orao trenutno preko zračenja zna naše stanje svesti, zato se preko namere može svašta,,,naprimer čitati misli na daljinu.

Onaj ko se ne preda smrti nemože piti čaja sa Orlom.

:thumbup:

Vrh

PostPostano: ned maj 06, 2012 11:45 pm 
Moderator

Ma nije orao mali dio u nama nego naša skupne točka radi mjehur samorefleksije na sjaju svijesti orlovih zračenja, tako da je teško s ove razumne pozicije spoznati orla.
Mi koji pričamo u biti nismo ništa osim recimo odraza koji se nakuplja ko neka vibracija/stojni val između svojeg i kolektivnog zrcala.
A ta zrcala opet nisu ništa u vezi orla nego su par koraka dalje od suštine u smjeru umjetnog, u smjeru strane instalacije.
Razumijem i to da naša naredba može postati orlova naredba kad se ne pravi način spozna sve ispod te igre ogledala... ispod igre ogledala jesmo povezani i težnja da se spojimo i osvjestimo na tom nivou je ravna strastvenoj želji za smrću pošto zračenja unutar čahure tako mogu dobiti ogroman poriv da se spoje sa onima vani i prepale čahuru.

To da li ti vidiš ili ne vidiš orla nitko neće moći osporiti jer je nedokazivo pa se nema ni zašto truditi oko toga.

ALI pazi da ne nazoveš imenom tog "Orla" iz CC nešto drugo što jedva čeka da ti se tako predstavi i uvuče ko ono što želiš, jer ima mnogo moćnih bića koja imaju ko zna kakve interese.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 1:36 am 
Član foruma

Dragi promatrač.
Taj savet koji nudiš kad kažeš PAZI da nije nešto drugo, naglasio sam da sam stavio na ispitivanje.
Ti tu misliš na sebe jer si navučen na strah od letača. I to sam ispitao al neću ti reći jer je to stvar ličnog angažovanja.

Razum nije kod svih ljudi u istu tačku nacentriran, eto pišeti u Moć tišine, a postoji i predhodnica razuma - mesto brige, i dovoljno je bar o letaču brineš, zakačen si tamo.

Lepo sam reko da mi ST klati između nemog znanja i razuma. To znači da ne pišem ja kako hoću gledano kroz stranu instalaciju, nego dovozim izvorno znanje u razum da bih ga obelodanio - zato ovako neobično pišem jer tako duh voli a ne ja, ja bi se ušeprtljao.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 1:42 am 
Moderator

Ma tko je spominjao letače? Ne postojimo samo mi, letači i orao.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 2:52 am 
Član foruma

Ha, ha, da nisi pretripovao. Ionako ćeš umreti. Očito ti nije jasno da je Orao ustvari namera, i shodno tome upravlja sudbinama. Ako mu je potrebno (orlu) da kreira nešto veće od sebe da bi zadao udarac on će to i učiniti jer je vrhunski čarobnjak.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 3:10 am 
Moderator

Pa ako je tako onda nisam pretripovao. :)
Ali za smotati mene ili tebe nije potrebno nešto veće od orla, dovoljan je tamo neki mikrob u odnosu na orla koji će se predstaviti ko orao i sudjelovati u tvojoj namjeri.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 3:46 am 
Član foruma

Neznam našta misliš.

Ali uzgred da te podsetim da postoji priča koja kaže da su ratnici treće pažnje došli i uništili one koji su fiksirali drugu pažnju. Ovo ako se postavi kao konstanta za druge logičke pojave fiksacija pa i danas doneće isti rezultat.

Šta misliš onaj kamen moći što su našli u piramidama od nekog čarobnjaka i koji je nekom protagonisti iz knjiga doneo nesreću upravo zbog energije koja je nosila memoriju nepredavanja ratnika smrću da se neće ponoviti?
Nikakvi kristali ne pomažu otrežnjenju onoga što je zapravo nužno. Takva zavaravanja sa kristalima i slično dovešće ratnike treće pažnje da unište takve fiksacije da bi bili slobodni.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 3:52 am 
Moderator

Ne znam ni ja na šta ti misliš... kakvi ratnici treće pažnje?

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 4:28 am 
Član foruma

Pa zar nisi skontao da su Letači ti ratnici treće pažnje, naravno putem obmane. Pošto daje svoj um, lako mu je predvideti svaki sledeći korak. Ako letač predvidi da je naprimer olovka kriva što taj i taj gubi slobodu, znači da je letač puno koraka ispred nas, i zonfa rećiće onima koji imaju uši da čuju.
KK-u je olovka kriva. KAKO TO?

Pošto je nešto ispred nas, to odigrava sudbinu za nas. Mi možemo doveka da razumemo ono što hoćemo ali ne i ovo iako je obznanjeno da nas letači drže u šaci. Potrebni su još rakursi posmatranja. Čovek se kao magnet ponaša sa njim zbog besprekornosti letačeve. To znači da poprima njegove karakteristike hteo on nehteo. Ekser ako staviš na magnet poprima svojstva magneta, takva je i svest.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 4:45 am 
Moderator

Nisam to tako skontao mada sam iskusio nešto što bi moglo ići u tom smjeru jednim dijelom puta, ali mi je jasniji način na koji bi netko mogao biti prevaren od Death Defier-a.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 7:53 am 
Član foruma

Citat:
Iako taj proces još traje, mogu reći da na izvesnom mestu piše da je Orao mali deo u nama.

Molim te citiraj to izvjesno mjesto. SVE ne može biti mali dio dijela.

Citat:
Ako mu je potrebno (orlu) da kreira nešto veće od sebe da bi zadao udarac on će to i učiniti jer je vrhunski čarobnjak.

Kako SVE može kreirati nešto veće od sebe? Od čega bi to kreirao!? Valjda od sebe? U tom slučaju to što bi kreirao bilo bi ON, tj. SVE.

Citat:
Pa zar nisi skontao da su Letači ti ratnici treće pažnje, naravno putem obmane.

Prva pažnja: ono što prosječan čovjek sada opaža. Usporedba: Izgubio daljinski pa može gledati samo jedan TV program.
Druga pažnja: Našao daljinski pa može gledati i druge programe.
Treća pažnja: može gledati sve programe istovremeno. Stanje nedostupno i nama i letačima dok smo u ovom obliku.

Citat:
Recimo kad bi Loni sagledao neke svoje postove i uvideo kao naravoučenije da je TAŠT, Orao bi to pozdravio, a vidlo bi se to pozdravljanje na određenom centriranju.

Pokušava ti ukazati na nešto a zna da je to uzalud.
To je bliže besprijekornosti nego taštini.
Zahvaljem mu umjesto tebe. HVALA LONI!
A tebi zahvaljujem još i više. HVALA ACO!

Huxley: ˝Otok˝.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 11:11 am 
Član foruma

Oouh, Ivo se pridružuje zlatnoj raspravi. Za objašnjenja koja išteš potrebna je najpre povišena svest. Odatle, možeš ući u nemo znanje koje će vrlo lako prepoznati ono što pričam.
...pljas...
...........,,, orao kao sveprožimajuća sila je darodavaoc svesti, tim darivanjem u svesti postoji uzorak čije je vlasništvo ta svest....
Taj uzorak vlasništva svesti je taj mali deo orla. Svako buntovništvo protiv toga bilo bi egoizam.

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 4:22 pm 
Član foruma

Rasprava!?
Igra gluhih telefona.

http://www.youtube.com/watch?v=H-PKvp04Wcg

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 5:25 pm 
Član foruma

Ivo, zašto misliš da je Orao sve?

Vrh

PostPostano: pon maj 07, 2012 5:44 pm 
Član foruma

Ovima pametnijim od mene - vidim - sebičnost je vrlina, iako za sebe to nebi mogli reći jer je neprepoznaju. Tobože ćute a u stvari su začepljeni predrasudama i izgleda im da nemaju šta reći, jer ako kažu ispalibi glupi u društvu a to bi im razorilo ličnost , zar ne. Kakve veze ima što običnom čoveku poput Lonija , Acin nastup izgleda sramotan. Aca nije više osoba pa ga ne tangira sramežljivost šta će reći ko, jar Aca 'zna' da koristi nemo znanje, a Loni samo predhodnicu razuma. Aca nema karaktera pa opet podržava sve karaktere jer uveliko vodi drugi život.

Da,da...ja sam u drugom životu, i totalno mi je beznačajno ovo što pišem. Naprosto se igram sa vama jer vidim gde ste zapeli.

Ovim iritiram Lonija iz razloga što neki smatraju da su već zaključili kako šta treba da izgleda ili da se usvoji (iz knjiga).
Velika greška stoji u Lonijevom potpisu a to je da je nagual osoba.Nagual nije osoba. Osobe su vezane za s.instalaciju. To i DH kaže u nekoj knjizi.

@Loni. Dali si imao sitnog mučitelja? M? Nećeš kazti

Vrh

PostPostano: uto maj 08, 2012 5:12 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Ivo, zašto misliš da je Orao sve?

Ako nije SVE onda je Orao+Ono Što Nije Orao= SVE. (Sjenko+Ono Što Nije Sjenko=SVE)
U tom slučaju je Orao, kao i kršćanski Bog, samo osoba, samo dio svega i time nije ono što CC kaže, a to je gospodar univerzuma.

To je jedan nivo.
Drugi je da postoje samo zračenja i da ja, ovakva mala budala kakva jesam, uopće ne mogu misliti o tome.
U sanjanju sam vidio kako je stvoren svijet, ali pisati o tome nisam sposoban.

Zadnja izmjena: ivo.andric; uto maj 08, 2012 6:01 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: uto maj 08, 2012 5:22 am 
Član foruma

ACA SAVEST je napisao/la:
Ovima pametnijim od mene - vidim - sebičnost je vrlina, iako za sebe to nebi mogli reći jer je neprepoznaju.

Samo te upozoravamo na nelogičnosti u tvom pisanju, ništa drugo, a pogledaj svoj odgovor.
Možda ti jesi nagual, možda si i otjelovljenje Boga Sunca ili Boga Maslaca od Kikirikija, ili novi Isus, ali ono što si napisao ne stoji.
A ja sam ono što jesam, kao i ti i Loni, ali ti se ne hvataj toga i ne govori ¨da si ovo ili da si ondje gdje nisi, razumio bi¨, jer i ti i ja i Loni smo ovdje gdje jesmo, nego argumentirano odgovori.
Prilagodi pisanje nama sebičnjacima, budalama i slijepcima.
Više biće lako se spusti na razinu nižeg, obrnuto ne ide. :love11:
Pa onda učini to i pomozi nama ništacima, o Naguale.
Ugledaj se na Nata.

Vrh

PostPostano: uto maj 08, 2012 10:39 am 
Član foruma

ivo.andric je napisao/la:

Ako nije SVE onda je Orao+Ono Što Nije Orao= SVE. (Sjenko+Ono Što Nije Sjenko=SVE)
U tom slučaju je Orao, kao i kršćanski Bog, samo osoba, samo dio svega i time nije ono što CC kaže, a to je gospodar univerzuma.

To je jedan nivo.
Drugi je da postoje samo zračenja i da ja, ovakva mala budala kakva jesam, uopće ne mogu misliti o tome.
U sanjanju sam vidio kako je stvoren svijet, ali pisati o tome nisam sposoban.

Ni univerzum nije sve :) Moj osoban utisak je da je Orao Sve za određeni dani sustav (ajmo ga nazvati našim univerzumom) no izvan njega nije sve, ako me razumiješ. Također, rekao bi da čovjek, dok je živ, nema potencijala opaziti sve, jer opaža u određenom danom sustavu, prvoj i drugoj pažnji. Tek poslje smrti, kad i ako se kompletno oslobodi podjeljenosti može izpercipirati što je Orao u usporedbi sa "svime". Možda s te razine i je sve, samo sad mi to nismo u stanju vidjeti. Opet pitanje da li postoji kompletan sustav izvan treće pažnje, da li postoji mogućnost dalje evolucije svijesti, što je sveukupnost, a što Sve gledano od tamo. Tako nešto odavde sigurno ne možemo znati.

Moje osobno uvjerenje je da nije sve, isto kao i kršćanski bog, kojeg ne smatram stvoriteljom izvan danog sustava. Mislim da za to postoji naziv demiurg.

Uvijek možeš opisati doslovno što si vidio, bez da onom što vidiš vežeš fiksna značenja.

Vrh

PostPostano: uto maj 08, 2012 11:56 am 
Član foruma

Logika ti je uredna.
Izbjegavam pisati o onome o čemu nemam neposredno iskustvo, bilo da je u pitanju Orao ili ninjutsu.

Uletio sam u ovo zbog nečeg drugog, a to je pljas, tašt, sebičnost.

U sanjanju sam vidio da se dio odvojio od izvora i to je prvi red stvaranja. Izvor nije dalje sudjelovao u tome, taj prvi red je demijurg. Izvor je samo poželio, demijurg je stvarao.Zatim su se iz tog dijela odvojili drugi djelovi i to je drugi red. Tako je išlo lančano sve do zadnjeg reda kojeg čine lokalizirana zračenja. A onda je val krenuo unatrag i formirao složenije nakupine valova. I dalje ide natrag prema izvoru.
Bića su stojni valovi i nastaju - traju - održavaju se interferencijom valova iz njihovih dvaju polova. Kada se jedan od polova poremeti, interferenciju - lokalizaciju nije moguće održati i valna nakupina koju zovemo biće se počne raspadati.

Tako vidjeh. Ili halucinirah. Hvala Bogu Maslaca od Kikirikija. :oops:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.