Sjenko, da, lepo si primetio vec uocljive stvari, koje sam i sama istakla, jesam kao

ponekad, a to sve iz jos uvek nedovoljnog iskustva sa regulisanjem srednjeg stuba, ali eto, vidis kako sam se spustila onda kad sam uvidela da

ide previse u extrem(jang), praktikovala sam primanje *zemljine* energije i tako se opet izbalansirala..inace, sto se tice smajlija i ostalog, to sve ide uz mene, jer pokusavam na taj nacin da vam skrenem paznju na sebe naglasavajuci, bolje reci pokusavam da vam nacrtam osecaje koji su u meni a sve to iz potrebe da vam ili nekima skrenem paznju na neke stvari..i najsitniji fraktal otkucan ovde sam ja..

zar vam tako delujem? zar smo otisli toliko daleko da ne prepoznamo dusu onog preko puta nas..i, zaista, bas me briga dali se sve brti oko mene ili ne, samo pokusavam da ukazem na nesto, tj. na neke stvari za koje osecam da su, opet, donekle, od znacaja za shvatanje krupnije slike..mislim da svi nosimo to u sebi, a kod svakog se razlicito manifestuje ili pak, ide nekim drugim putem..ali, na kraju, sve se svodi na isto..

jer, ponekad, tako mi je naglasen osecaj da smo svi povezani i da i nije tako tesko neke stvari uociti ako samo iskljucis misli i osluskujes sebe..
Inace,

mi je zbog *svezeg* pocetka u samospoznaju..kazem, ucim i saznajem u hodu..
Upravo ono što sam želio reći s tim smajlijima je da ne trebaš da nam crtaš, jer tako izdjeliš cjelinu, fragmentiraš ono što bi trebalo teći. Upravo u tome se i očitava preuranjena samospoznaja. Djeliš sebe n akomade jer nemožeš biti cjelovita. Svaki od tih komada je jedan nacrtani smajli. Upravo ono što će ti omogućiti da budeš cjelovita je ljubav
No sve je to ok. Samo zrači onime što ti se nalaže, pa će da ispadne već kako treba, na dobro ili na loše
@Promatrač, pa znaš da je moj Smajli fin i pristojan momak. A i sad je zauzet, tako da ništa od jebavanja