Sada je: ned maj 04, 2025 2:09 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: sub apr 07, 2012 12:49 pm 
Član foruma

ACA SAVEST je napisao/la:
Ma ajde molim vas. Kao da želiš podeliti samozadovoljenje sa drugim. Ti tripuješ nešto sigurno a nemaš dokaza.
Čini ti se da na sve možeš odgovoriti jer se osećaš pozvanom za to. Ma kakvo sunce, izgorela bi u njemu da kad bi imala svedoka da te posmatra. Odakle ti znaš da je percepcija koju ostvari tvoje više sobstvo poziv da se smelo ubaciš da si to ti? Šta ti radi niže sobstvo? Da nije možda zapošljeno na akademiji?
Čini mi se da sebi daješ suviše značaja. Imala knjigu 10 godina!!! Grdna pa knjiga.

:P :P :P :P :love5:

A :D ima nade za tebe :lol: :lol: vidis, znao si da uzivam da masturbiram pred drugima :lol:
Kako rece, vidovnjacke oci ti se otvaraju :lol: :love3: :love5: :love4: :lol: :thumbup:

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:03 pm 
Član foruma

gu gu gu
deja vu

http://www.youtube.com/watch?v=utbZy8z39cQ

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:11 pm 
Član foruma

Molim te ivo.a ako si pri volji, ispričaj rečima da imamo sliku vezanu za 'već viđeno' koje/ako si imao.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:15 pm 
Član foruma

:lol: :lol: :lol: :lol: vidis, uzimas mi misli :lol: :lol: e, al ja nisam bas htela da cackamo to jer bi otislo u nekom drugom pravcu :) :roll: :thumbup:

ooooo, jel ja to vidim neki amblem :) Ivo, nisi valjda i ti komsa?

Zadnja izmjena: fraktal; sub apr 07, 2012 1:17 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:17 pm 
Član foruma

nagual + nagualka :king: :queen:

http://www.youtube.com/watch?v=2x12A2TWtgo

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:26 pm 
Član foruma

ACA SAVEST je napisao/la:
citat: bojimo se od neprijatelja zvanog samorefleksija.

[-X Zasto bi se plasio samorefleksije, to ti je samo ogledalo i upucuje te na cemu trebas da poradis, to je odlicno, da to ne postoji bili bismo u mraku.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:40 pm 
Član foruma

Deža Vu what is this?
Jedan deja vu pamtim i to mi govori da je to prepoznavanje kvaliteta vizije bez mogućnosti ispitivanja.
U filmu Matrix reditelj opisuje omen kao propratni efekat,,, Ko sam ja što vidi omen,,neko specijalan??
Ivooo, šta si vidooooo

Zadnja izmjena: ACA SAVEST; sub apr 07, 2012 2:14 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:54 pm 
Član foruma

:lol: :lol: :lol: :offtopic: :lol: :lol: :lol: :love3: :love3: :hello2: :)

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 1:56 pm 
Član foruma

To što se sada događa, već se događalo na ovom forumu.
Priča iz vremenske petlje.
Vidjet ćemo hoćete li postati i king of naguals and queen of storm.

http://www.youtube.com/watch?v=P_4Iu76GDi8

PS: Izmjena se dvostrukom izmjenom izbija.

Zadnja izmjena: ivo.andric; sub apr 07, 2012 6:16 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 2:34 pm 
Član foruma

fraktal je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Ja sam tu i tamo skakao po svojim simultanim postojanjima preko energetskog centra srca i svako postojanje na koje sam naišao pitao tko nešto zna i kud bi dalje da nešto saznam, taj smjer me doveo do spoznaje "ja sam svemir" i "ja jesam".
Zatim kad sam bio svemir, nekako ko mikroskopom sam gledao ovamo i stiskao me kontrast veličina između tog što jesam i tog što gledam ovdje. Odnekud mi je došao savjet "ti si sunce" i "idi budi sunce". To je bilo olakšanje jer sam se sveo na manji kontrast veličina u percepciji i bio sam neko vrijeme sunce, pa onda biće u suncu.
U suncu takođe žive bića ko i tu na zemlji i unutra je ogroman, recimo kolodvor, preko kojeg se odlazi na mnogo mjesta i dolazi sa mnogo mjesta.

Pre neku noc sam imala...viziju izgledalo je kao da sam na nekom prelazu izmedju necega i necega i jasno sam znala da mi je *posao* da prebacujem *umrle*...jel znas mozda nesto o tome?

Upravo sam zaustavila oluju, a zahuktalo se dobro :toothy2: sad mi dolazi :love3: malo mi je neobicno sa kakvom lakocom to radim...kakva su tvoja iskustva sa tim....?

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 3:37 pm 
Moderator

fraktal je napisao/la:
Pre neku noc sam imala...viziju izgledalo je kao da sam na nekom prelazu izmedju necega i necega i jasno sam znala da mi je *posao* da prebacujem *umrle*...jel znas mozda nesto o tome?

Nemam pojma, ali opiši malo bolje ako ima detalja.
fraktal je napisao/la:
Upravo sam zaustavila oluju, a zahuktalo se dobro :toothy2: sad mi dolazi :love3: malo mi je neobicno sa kakvom lakocom to radim...kakva su tvoja iskustva sa tim....?

Nisam ništa takvo probavao, a i ne svrbi me, kad ne vidim sunce - zemlja je ispod.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 5:08 pm 
Član foruma

Dragi prijatelji, za večerašnji suton predlažem sledeći citat iz točak vremena/unutrašnji oganj:

Najveća greška neiskusnih ratnika leži u tome što su voljni da zaborave čudesnost onoga što vide. Oprhvava ih to što vide i veruju da je važna njihova genijalnost.
Važnije od samog viđenja je ono što ratnici rade sa onim što vide.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 6:27 pm 
Član foruma

[quote="promatrač"][quote="fraktal"] opiši malo bolje ako ima detalja.

Tesko je tako nesto opisati recima... :-k ...videla sam to, sebe u trecem licu ali nisam licila na sebe, lokacija :?: energetsko polje sastavljeno od nekih kocki, krljusti ili tipki na tastaturi, crna i tamnoljubicasta a ja sam na prelazu dva razlicita polja, svetlim ali ne prejako i vodim ljude, duse na drugu stranu tj ono drugo energetsko polje... #-o ma.... ](*,) :)

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 7:29 pm 
Član foruma

Važnije od samog viđenja je ono što ratnici rade sa onim što vide.

Jedna je misao nosilac opisa. Gde će završiti ta misao? Videćemo je to je sigurno. Delovaće na nas to je sigurno.
Šta ratnik može tu? Može i mora da joj sudi da bi ostao slobodan.

Šta ako ratnik vidi saveznika? Vido je nešto i to mu je dokazalo postojanje? Svakako će reagovati na dodir sa njime.

Šta ako neko pomisli na primer: - Jedan je na forumu rekao za Lonija da je master nagual. Kako je taj imao to viđenje. Mora da je upitanju neko ukazivanje ili provokacija.

Konačno niko nemože da tvrdi nadnaravne pojave i misli jer možda druge oči nisu osposobljene da prepoznaju opis.

Ako se u ovu rečenicu DH-a ne troši moć i snaga tako da se približe razumu mogućnosti kojima nesmemo dozvoliti da nas koštaju izgubljenog vremena onda znači da se nismo angažovali dovoljno da neučinimo propust. Svako počinje sa propustima u koracima onog što vidi. Može da se kaže, baš me briga šta vidim važno da se dešava,,,ali to znači granica viđenja.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 7:50 pm 
Moderator

Misliš granica razuma?

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 8:19 pm 
Član foruma

Da, baš to mislim.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 8:35 pm 
Moderator

A što je sa zonom i granicom nijemog znanja gdje se nešto prepoznaje ali nije opis?

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 8:44 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
A što je sa zonom i granicom nijemog znanja gdje se nešto prepoznaje ali nije opis?

A zar ne bi bilo bolje da se toliko ne misli? Jer jedini tako smo u stanju da dodjemo do nekih sustinskih spoznaja.. :-k mada, kad bolje razmislim :glasses7: svako ima svoj put :love5:

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 8:51 pm 
Moderator

Pa to o čem pričaš je zona nijemog znanja, a nema se tu što puno misliti (osim ako se zapleteš) nego samo znači poklapanje, znakove pored puta, sve je izloženo kao koncept u knjigama i s vremenom se uoči kao neka mapa.

Vrh

PostPostano: sub apr 07, 2012 8:59 pm 
Član foruma

:-k ...Eh, to nemo znanje :) kad se to spomene prosto ostajemo bez texta, makar ja, jer me to ponovo baca u nepostojanje i rasplinutost svuda, pogotovu uz dobru muziku :) http://www.youtube.com/watch?v=itRFPAmz ... playnext=1

hoces me staviti tamo gde mi je i mesto :) jesi ti zaduzen za to ili sam se izubacivala :-k :) :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.