ACA SAVEST je napisao/la:
E sad, bi neko reko kako gresim i slicno,,,zasto vas to briga? ,,,tko ste vi da sudite procesu u kome se upustam,,,niste cak ni pozvani da citate,,,
I sta ima tu nejasno? Sta? Niste vi pozvani da sudite ako za to nemate neoborive argumente! Ko ste vi da tripujete! Ko ste vi da se "ubacujete"! Ako ste NISTA onda budite to zauvek, a ja biram prijateljstvo sa namerom.
Eheeej, polako junače, kud si navro?

Nisi nikad čuo da je za ratnika poželjna kontrola samorefleksije / tj.
traganje i korištenje filtra
strpljivosti, ljubaznosti, prepredenosti i nemilosrdnosti na svaku situaciju u životu? Nije to samo tako rečeno, bezveze, znaš?

Jer tko zna, možda sam ja i bio "rđav" i svom postu i nepošten i gadan
(znaš ono: lav je hrđav, on NEMA PRAVO da nas slijedi?
), a opet možda je to i bila pomalo sračunata provokacija hladnokrvnog ratnika spremnog na zajebanciju, tko će ga znati? Imamo li mi pravo da prosudimo šta je taj tekst bio? Imamo li za to sve potrebne informacije? Naravno da nemamo, jer je to sve dio naguala a naš ga tonal tumači po stvarima koje su nama bliske. Seriju mojih pitanja itekako se može protumačiti kao provokaciju sitnog mučitelja, mada je ona samo serija pitanja. Činjenica. Izjava koje ne moraju ima nikakvog logičkog slijeda /veze jednog s drugim.
Jer pazi sad ovo, ti si nam opisao jednu životnu situaciju. Uopće nisi naveo dovoljno informacija, o tvom sukobu s navedenom osobom ni o prirodi vašeg neslaganja
(osim da je čovjeg bio "ovakav i onakav" a to smrdi na neratničko zamjeranje hrđavom lavu, /pa kako se netko takav može nositi s sitnim mučiteljem za kojeg se traži da si vrlo jak, možda i besprijekoran ratnik..? Pazi ja ne mogu bit siguran u tvoj slučaj jer o tebi ni njemu ne znam ništa no - način kako reagiraš na provokaciju i kojim sve informacijama 'iz viših svijesti' i vlasitith 'postignuća' se služiš u opravdanju svojih postupaka pred sobom i drugima govori o tebi više no onaj tekst) Ja nisam ni za sekundu tebi sudio unaprijed jer nisam više amater, ja nemam pojma što se zapravo dogodilo pa sam odlučio započeti komunikaciju u svrhu pojašnjenja za sebe o čemu se radi a za tebe o mogućem skretanju pažnje na neke stvari koje ti možda otkriju nešto novo o sebi. Da te malo bocnem. Potaknem. Ja nisam siguran jel to bilo ratničko postupanje sa sitnim mučiteljm, jesi li ti?
Citat:
Sama rec kontejner opisuje mesto za smestaj necega. Kontejner za coveka je ogranicen prostor a koji se moze samo dobaviti, ne i napraviti.
Joj što su se ti kontejneri popularizirali u zadnje vrijeme u p.m. Kao nešto novo i zanimljivo, otkriče čak...! Netko ih je jednom u tekstu nevezanom sa kastenedijanskim učenjima objasnio, ljudi su prepoznali neke "nove" osobine u njima, kao i sad ih imamo posvuda. Kontejner je
skupna točka, koja ima "obzor događaja" i lomi stvarnost(obuhvaća+lomi, kao povećalo) na specifičan način, ništa manje i ništa više od toga. Ta mudrost je davno otkrivena, to što nitko nema energetske uvjetovanosti da je i potvrdi u praksi je samo naš problem, zbilja nema potrebe uvoditi nove pojmove koji tumače pojmove sa pojmovima. Samo pravimo smeće tako.
Inače, meni su ova tvoja baljezganja i proglasi u stilu suludog propovjednika prilično zanimljivi (nemoj mi se sad odma vrijeđat, molit ću

) s jedne strane mi se čini kao da su plod jednog razbijenog tonala bez prave točke zatezanja (malo ludog, ako ti je draže) i da u njima ima i puno smeća i stvari razumljivih/važnih samo tebi samom a opet se nađe i dosta zanimljivoti. Ljudi koji su 'malo ćaknuti' su uvijek i najzanimljiviji, ima ih ovdje dosta