Sjenko je napisao/la:
Lampa je napisao/la:
Mislim da je u materijalima negdje spomenuto da se radilo o 3D OPD tipu ljudi. Naravno, nisam sigurna, ali kad ne bi bilo materijalno, odakle naša genetika dolazi? Lizzardi ili tko već, nisu materijalizirali naša tijela nego ih osakatili i učinili takvima kakvi smo.
In my opinion.
Možda i je pisalo da se radi o 3D opd tipu ljudi, no meni se čini da je to nemoguće, pošto je sam 3D sustav po svojoj prirodi baziran na predatorskom hrandibenom lancu, tj. prenosu energije koji sam po sebi slijedi ops princip. Genetika kao takva nije materijalna. Ona bi bila ona Orlova zračenja koje spominje don Juan, unutar naše čahure. Sam materijalni svijet je čista percepcija, na jedan umjetan način fiksirana da bude takva. Tako da je teško reći tko ili što nas je materijaliziralo. Materijaliziralo nas je bezbroj mješanja vlakana i pretapanja jednih u druga, te se jedne strane namjerno onemogućavanje toga da to shvatimo. Lizziji su isto pokus nastao mješanjem vlakana, te i njihovih vlakana ima u našoj čahuri.
RadSve su to zamagljena područja tako da ne mogu reći ni u pravu si, niti nisi.
Kad malo promislim , istina je, 3D se mora hraniti, ali se može hraniti pranom. Mislim da je opisana i u Bibliji kao "mana", premda su znanstvenici nastojali naći biljku koja raste u pustinjskim predjelima i blabla. Point is: život na prani je moguć.
Ako je Savršeni Čovjek bio 3D, sadržavao je materijalno tijelo (jer je materijalizam karakteristika 3D svijeta) i vjerojatno genetiku koju smo čitali. Nakon pada smo dobili i reptilske dijelove.
Recimo da je bio 4D Čovjek pa je zbog niže frekvencije pao u 3D svijet, tada je također sadržavao fluidni genetski matarijal, a hranio se pranom ili sličnim izvorom energije.
U pravu si za Orlova zračenja, sve što postoji je manifestacija tih zračenja, svi denziteti sa svim svojim sadržajima.