promatrač je napisao/la:
Preselili smo se kolektivno u ovu razinu postojanja i nema više nikog tamo odakle smo došli.
Sorry, but, moje viđenje stvari nije takvo. Shvaćam žalost za izgubljenim čovječanstvom, ali (ako te pravilno razumijem) ni to čovječanstvo nismo bili stvarni mi, i ono je bilo iluzija, drugačija i bolja od ove, ali ipak iluzija. čovjek je spoj genetike/materijalnog i nematerijalnog. Materijalnog Čovjeka iz vremena prije pada naseljavala je duša također, odnosno, svijest. Materijalni Čovjek više ne postoji, postojimo mi danas, koji nosimo duše/svijesti koje su i tada sudjelovale u razvoju Čovjeka. Tako da jedino što se promijenilo je materija, tijelo, koliko god veličanstveno bilo, imalo je konačan kraj, kao i sva materija. I kad nam izvori kažu da sadržimo sve znanje u sebi, pretpostavljam da nam je dostupno iz barem dva izvora: kroz sjećanje svijesti kao i kroz sjećanje DNK.
Za razliku od Čovjeka i čovjeka koji su materijalni, mislim da stvarni mi egzistiramo u cijelom univerzumu kao različita bića - alati za stjecanje iskustava pod upravom nematerijalnog bića koje jesam stvarni/stvarna JA.
Pretpostavljam da se kod tebe kao i kod mene javlja čežnja za ljudima, odnosno, svojom grupom koju trebamo naći i povezati se, nekako, nekad, ovdje u 3D. Ne znam kakav osjećaj treba pratiti to prepoznavanje, ali mislim da će sličiti na neku neobičnu ljubav. Naime, grupu će činiti i žene i muškarci, dakle osjećaj te neke neobične ljubavi, drugačiji od do sada poznate, bi se trebao javiti prema svakome od članova grupe, bez obzira da li su istog ili različitog spola. Ne znam, nagađam. U svakom slučaju se veselim jer vjerujem da postoje negdje osobe s kojima činim veličanstvenu grupu unutar koje se energetskim povezivanjem ostvaruju za sada meni nezamislivi dometi duhovnog razvoja. Poteškoća je ako članovi grupe još spavaju ili su pod tako žestokim napadima koji ih odvlače od buđenja.