Sada je: sub maj 03, 2025 5:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: pon okt 11, 2010 8:57 pm 
Moderator

:) Ma mislim da je to manifestacija tvojeg paralelnog bića tamo na drugoj strani, tamo se pravo osjeti ta energija, ovdje je manifestacija po nekom pravilu.
To je koliko kužim dio prave istine sa životinjama zaštitnicima na totemima.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:17 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:
i nekako sam u tim trenucima zlurado vesel, kao;"a vidi šta ja imam he he he"

Podseća na neke situacije iz sna. Meni se često u snu desi taj zlurado-veseli osećaj.

U stvari, ide onda kad se pretvaram u snu u nešto. Ne mogu reći baš šta. Ne vidim sebe, nego menjam perspektivu, i još ponešto. Recimo, režim? :)

Ako je totem ona životinja u koju se u snu možeš pretvoriti, mislim da je kod mene to vuk. Ili neki poveći pas. Samo, nezgodno je to sa pretvaranjem. Treba se prepustiti i biti to, a opet ostaviti u sebi dovoljno svesti/kontrole, jer...te stvari imaju nekako drugačiju volju od nas. Pod tim volja, sad mi samo padaju na pamet reči poput "efikasnost" i "izvršno".

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:17 pm 
Član foruma

promatrač,možebit, sad si me podsjetio, recimo da su ti slepi mišovi nekako u istom modu kao ova sličica na avataru. nešto takvoga, veselo, toplo, razigrano i nepredvidljivo. a može te i ugrist.

a jel se može s tim uspostavit kakav opširniji kontakt od ovoga, znači samo kad je nešto što mi je trenutno nerješivo. npr; "bok stari, htio sam te baš nešto pitat..."?

zahir, super si izabrao ove 2 riječi, to baš ide uz to. jedino što ja nikada nisam ni pomislio da bih se mogao pretvoriti, uvijek su kao oblak oko mene, ili ako su veliki onda lete okolo.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:21 pm 
Moderator

možebit, sad si me podsjetio, recimo da su ti slepi mišovi nekako u istom modu kao ova sličica na avataru. nešto takvoga, veselo, toplo, razigrano i nepredvidljivo. a može te i ugrist.

:mrgreen: Da nije pravi pravcati Vampir? Ali zavodnički ko Brad Pitt? Ne šalim se.

A ovaj, mislim da se vi znate, samo se moraš sjetiti sebe tamo, no ne znam kako bi to napravio.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:27 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
možebit, sad si me podsjetio, recimo da su ti slepi mišovi nekako u istom modu kao ova sličica na avataru. nešto takvoga, veselo, toplo, razigrano i nepredvidljivo. a može te i ugrist.

:mrgreen: Da nije pravi pravcati Vampir? Ali zavodnički ko Brad Pitt? Ne šalim se.

ma beži bre :lol:
osječam neku nevinu bratsku ljubav iz djetinjstva, a ne to što ti misliš, sram te bilo mulec jedan! [-(

ma i ja znam da se znamo, al ne znam kako bi produbio vezu :-k

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:29 pm 
Moderator

Ma ne mislim da zavodi tebe!
Nego pojačava tvoj efekt kod žena.... on je ti-ti si on, slatka neodoljiva energija nastane kad ste spojeni i širi se oko tebe.

Znaš da je anorganska ljubav jaća od organske i opčenito, to je slatko, zove ljude oko tebe da idu prema toj svojoj strani, zarazno je.

Tamo na drugoj strani je to stariji dječak, recimo teenager blizu 20g, baš tako nekakvih godina ko na tvom avataru, tako nešto se da naslutiti.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:44 pm 
Član foruma

pa, znaš da si u pravu :mrgreen:
razmišljao sam dosta o tome, dosta se taj "tamni mulac" da nać kod socijalno neprilagođenih dečki, krimosa i sličnih. mislim da nam njega baš sjebu odgojem, a ustvari tip je nepresušni izvor zabave i sigurnosti.

Vrh

PostPostano: uto okt 12, 2010 8:05 am 
Član foruma

već sam htio prije instalirati ovakakv post, ali se uvijek nešto zaćakulam sa vama smutljivcima, pa evo sad.

dakle ne znam dali je netko od vas (a vjerujem da je) pročitao slikovnicu od pabla amaringa "ayahuasca visions". radi se o oko 130 stranica predivnih slikarija tipa koji je nakon (navodno i za vrijeme) ayahuasca seansi crtao što vidi. vjerujem da napredniji sanjači mogu u tome naći dosta poznatih detalja, iako je južnoameričko naivno slikarstvo u nekim detaljima različito od domaćeg. makar, nije ni domaće za odbaciti, ako čovjek zna što traži.

ima tu i krasnih poveznica, npr, ako se sjetite slučaja hdz-ovog šamana hodaka (koji je dokaz da je hdz zlo pleme mutiranih pigmejaca a ne stranka) i izjava njegovih žrtvi da su im iz usta izlazile zmije. pablo ima jednu krasnu slikariju na tu temu, 3 momka naočita, i iz usta im izlaze zmije.

u stvari, htio sam reći da sam nekako u isto vrijeme kada sam naletio na te slike, čitao narby-jevu "kozmička zmija ili dnk i porijeklo znanja", koja me se jako dojmila. radi se o također jednom momku koji je ufatio nekog šamana da ga ovaj malo uputi u biljke, a stvar se onda razvila u predano istraživanje.

input informacija iz te 2 knjige istovremeno daje jedan baš ugodan okus informiranosti :lol:

daklem evo izvolte

ayahuasca visions
kozmička zmija

iskreno se ispričavam ako je ovo vama informacija stara ko mesni doručak.
uzdravlje! :D

Vrh

PostPostano: sri okt 13, 2010 1:27 am 
Moderator

Guba slike! Ima tamo i šišmiš. :)

Vrh

PostPostano: sri okt 13, 2010 9:33 am 
Član foruma

ima, al malo mi je previše fensi :D
čitava ta slika je kao neki pokemon fajt, tim raketa sa džinovskim šišmišom, protiv aša i pikačua.
kšš! :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri okt 13, 2010 1:45 pm 
Moderator

Ha kad su pod utjecajem biljaka to vidjeli i utrpali u sliku onako opći dojam što je sve bilo, drugo je kad se šišmiši pojave na javi i to je samo to.

Vrh

PostPostano: ned okt 17, 2010 8:50 pm 
Moderator

Jel nekome ovo nešto znači?

http://sustainedaction.org/Images_Photo ... l_pass.htm

Archaeological evidence for Tensegrity?
slika

Meni je to nešto drugo, a ne Tenengrity.
Nešto kao probaj ne slušati, ili ne pričati, ili ne gledati. Nešto kao nerad da se sakupi energija nužna za proširenje percepcije.

Vrh

PostPostano: pon okt 18, 2010 9:45 pm 
Početnik

kaj to nisu tri majmuna?

http://en.wikipedia.org/wiki/Three_wise_monkeys

Vrh

PostPostano: pon okt 18, 2010 9:53 pm 
Moderator

Ne znam, ovo na slici mene nimalo ne podsjeća na majmune.

Ali ima neki link sa te slike i do tri majmuna:

slika

Sad kakve to ima veze s pokretima??

Vrh

PostPostano: pon okt 18, 2010 11:59 pm 
Početnik

ne zna se pouznano sta znace, al meni se cini najvise da je nes u stilu, kvotiram vikipediju:

"Early associations of the three monkeys with the fearsome six-armed deity Vajrakilaya link the proverb to the teaching of Buddhism that if we do not hear, see or talk evil, we ourselves shall be spared all evil (refer Three Vajra). This may be considered similar to the English proverb "Speak of the Devil – and the devil appears."

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 12:20 am 
Moderator

Hoće reći, neznanje je blaženo stanje? :)

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 11:11 pm 
Početnik

to zvuci ruzno...ja bi prije reko da je to nes na foru koja pravila igre odlucis prihvatiti :love7:

Vrh

PostPostano: uto okt 19, 2010 11:21 pm 
Moderator

Ne znam.

Vrh

PostPostano: sri okt 20, 2010 6:13 pm 
Član foruma

bornaa je napisao/la:
to zvuci ruzno...ja bi prije reko da je to nes na foru koja pravila igre odlucis prihvatiti :love7:

Sam stvaraš svoj svijet, umjesto da to drugi rade za tebe. Namjera :)

Vrh

PostPostano: čet okt 21, 2010 1:34 am 
Moderator

Stvaraš, ali nije baš da puno biraš recepturu.
Em je tu Tonal vremena, em neznanje.
Ako nisi totalni zarobljenik Tonala vremena, običnog svijeta, onda ti neznanje doziva potrebu za vjerom (biti otvoren), opet stižu recepti, makar od duha.
Nikad nisi na izvoru jer ne znaš što bi trebao željeti da bi bio.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.