Sada je: sub maj 03, 2025 1:45 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: pon okt 11, 2010 2:28 pm 
Moderator

I ja sam znao silaziti sa kreveta i panično tražiti paukove jer sam ih zbilja vidio, a kad ih idem tražiti da li su se zavukli u krevet, onda ih više ne mogu naći. :)
Jezivi su ti pauci, a inaće nisam neki "fob" na takve stvari.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 3:56 pm 
Član foruma

pa da, ja uopce nemam nista protiv paukova niti ih se bojim, ali ovi su bili malo preveliki da ih pustim da plaze po meni. neznam ni otkud ti sismisi, pojave se uglavnom kad nemam rjesenja, budu u velicinama pogodnim situaciji, od kutije sibica do pezoa 306 :D

nego promatrac jel znas ti nesto o ovim bubama i tensegritiju, i ovako se jedva nekako jedva izborim da vjezbam, sad jos i bube ljudi [-o<

jel to ima veze s onim da je stari prdonja mogao satima gledati one svoje fensi bube i razmisljati kako ce im se jednoga dana pridruziti?

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:00 pm 
Moderator

Sjenku prepuštam priče o tensengrity.

Ono što je prdonja gledao ima neke veze s tim, ali nije jednostavno.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:02 pm 
Moderator

Nego kakvi su to šišmiši? Imaju baš neko obličje?

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:07 pm 
Član foruma

otprilike je komplicirano kao treca paznja ili kompliciranije? :D

dobro, a evo onda konkretno pitanje, jel ti vjezbas znajuci to sve ili ne?
meni se neda trositi vrijeme na neke bube, a jos sam mlad, zelen i nedovoljno upucen. da ne spominjem jos cestu zbunjenost iskustvima koja mogu provjeriti samo u tekstovima tipa koji mi je krajnje sumljiv, najvise zbog svoje konstitucije. :lol:

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:08 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Nego kakvi su to šišmiši? Imaju baš neko obličje?

pa da, imaju oblicje najobicnijeg sismisa, samo u raznim velicinama. dobro se osjecam s njima, koda su mi neka rodbina. njih imam odmalena. jos dok sam cito betmena \:D/

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:15 pm 
Moderator

:) Letač jedan! :)

Meni se tu i tamo aktivira ogromna crna bezoblična masa.
Jednom sam osjetio da me nešto "diže", osjetio sam teleportersku zraku kako me vuće gore.
Kako me počelo vući gore, tako je iz podzemlja izašlo crno bezoblično, s tim sam se držao dolje.
No ona zraka me i dalje vukla sve jače da me otrgne, onda sam se pružio gore sa onim crnim i zakucao taj brod ili što već u pod, ne znam što je bilo sa tim dalje.

A i inaće, neke stvari koje su povezane samnom su narasle van svakih proporcija pa sam prestao pratiti.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:31 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
:) Letač jedan! :)

ma pusti zajebanciju, do prije neku godinu najbolji prijatelj mi je bio krokodil, imam 3 zene na poslu koje su mi rekle da su sanjale da sam veliki guster i da sam ih pojeo. jednu sam poslje pofuko, a druge 2 mi nisu bas neka prilika pa sam se manio corava posla. mos mislit sranja- GUSTER!

ja nemam bas cesto ovako apstraktne slike kao ti, vise su uvijek zivotinje, svjesne biljke ( svjesne u smislu da pricaju) i nekakvi ljudi sa ekstra skilovima. ovako nesto slicno tvom dozivljaju sam imao kada sam se napusio i slusao hemy sync, neki delta-theta program, i popusio foru i zaspao. s tom razlikom da sam bistro vidio kockasti brod, unutrasnjost i sve detalje do ulaza. onda se dalje ne sjecam. to iskustvo smatram jednim od vecih zajeba prouzrokovanih pretjeranom neozbiljnoscu. al jebiga sta sad :D

nego, jes ti sad izbjegao pitanje o vjezbanju tensicha ili ti je promaklo? :evil3:

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:36 pm 
Moderator

Pa ništa, to je dio tvoje svukupnosti, imaš jaku i osvještanu nefizičku demonsku stranu, sigrno i mnogo reptilske DNA sudeći po tome da ko gušter jedeš žene. :)
To je divno osvješteno jer i voliš sebe takvog kakav jesi, a vole te i drugi.

A za tens: viewtopic.php?p=95435#p95435.

Ja nisam radio magične pokrete niti namjeravam raditi.

Zadnja izmjena: promatrač; ned okt 17, 2010 11:29 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:49 pm 
Član foruma

hvala na razumjevanju, pricekat cu onda shedija da vidim sta kaze, on voli slova.
a bilo bi lijepo da se i brdi oglasi po tom pitanju, mislim ovo bube i vjezbanje.
srnetinu necu nist pita jer on ionako nesto kucne samo kad se njemu oche [-(

aj zivili! :occasion5:

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 4:54 pm 
Moderator

:occasion5:

Drago mi je da iskopam još "luđaka" koji imaju zanimljivih iskustava. :)

A Sjenko će zbilja bolje objasniti situaciju s pokretima jer je dosta čitao i pričao sa Dreamwaysom.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 5:14 pm 
Moderator

Meni je jako čudno da tema pokreta koja je tako "VELIKA" nije bila spominjana u više nego jednoj ili dvije rečenice u prvom kompletu knjiga.

To je naknadno prikrpano i pretvoreno u sveto pismo.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 5:38 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:

usrdno bih molio pojasnjenje ovog djela posta, najezio sam se kada sam ga procitao. sinoc dok sam zaspivao od nekuda su prema meni poceli lezerno shetuckati nekakvi pauci velicine kutije za cipele br. 46, i nisu nestajali na uobicajeno "ajde mrs nestani dosadan si" . zbunio sam se i prije neg sam odlucio sta bi sad, stvorila su se braca sismisi oko mene i poceli jesti pauke kako je koji dosao preblizu. to me je smirilo pa sam mirno zaspao snom pravednika.

jel ima to veze s ovim sto si napisao? ako nema daj svejedno pojasni, nemoj da ti bude zao energije, pomozi bratu na putu maglovitom :D

Poznati su mi ti pauci, vidio sam nešto slično u jednom lucidnom. Izgledalo je kao mješavina pauka, skakavca i škorpiona, stajalo je na otvorenom prozoru moje sobe (koje je inače prije spavanja bio zatvoren :) ) te mi se spremalo skočiti na glavu dok ga nisam napao. Nakon toga je skočilo sa prozora, pretvorilo se u sjenu i odletilo. Doduše mislim da to nema veze sa ovim o tensu, bar ne direktno. Insektoidi su zanimljiva bića kako god, pogotovo način na koji skupljaju informacije, nekom vrstom mimikrije iz koje je, vjerujem i nastao tens kakav poznajemo.

Što se samog tensa tiče već sam pisao dosta o tome pa mi se sad iskreno neda ponovno pisati jer je opširna tema, sorry. Dat ću ti link pa ako ti nešto nije jasno pitaj :)

viewtopic.php?p=79943#p79943 Tu počinje i proteže se još na koju stranu.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 5:41 pm 
Moderator

Čitao sam negdje da pauci nisu iz iste skupine bića otkud su insektoidi tipa Mantisa.
Pauci su više iz svijeta reptila donešeni.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 5:51 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Čitao sam negdje da pauci nisu iz iste skupine bića otkud su insektoidi tipa Mantisa.
Pauci si više iz svijeta reptila donešeni.

U stvari u pravu si, oni su arahnidi, ne insektoidi. Imaju vibru kao mix između reptilskog i insektoidnog.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 7:39 pm 
Član foruma

e hvala šedi, ovo sam pričitao nekada, ali kak veli susjeda štefica; "nisi sinek imal dovoljno energije da skopčaš, ne?"
nemam naknadnih pitanja, jer vjerovatno nitko nema točan odgovor koji vrijedi za sve.
meni je kod tih vježbi osječaj da su one napravljene točno s nekim ciljem, možda i za točno određen tip svijesti. to mi je ok, ali ja ne znam za koji tip i zašto, i to mi nije ok.
osim toga, volim fizičko vježbanje i odan sam mu čitav život, ali ove vježbe su nešto posebno, ništa mi se toliko neda kao raditi njih.
također, napune me strujom, ali inače sam onako iskonski agresivna osoba, i uz vježbanje sam jednostavno nemoguć, nekako brutalan. ne koljem, ali misli su mi strašne.

plus sve to, od kad znam za kastanjedu, prisutno je i ovo što si napisao;
Citat:
Čitao sam sve, samo mi se čini da je Carlos odabrao drugačiji put nakon što je Don Juan otišao.

meni se, još i više, taj karlito često čini kao pičkica bez "onog nečeg" da krene ipak svom snagom nekud, pa šta bude bude, jebiga. znam takvih ljudi, napravit će fantastične stvari, ali prepoznaš da su to ipak u konačnici napravili zato što im tata nije dolazio na bejzbol utakmice dok su bili mali, i više nikada ne žele biti mali.

neznam kolko to ima veze s vježbama, ali da su tako bitne mogli smo za njih saznati i ranije.

šta vi onda vježbate?
ja imam samo neku svoju jogu, koja uopče nije joga nego neki strečing koji radim još od doba kada sam trenirao neke sportove, i s godinama i znanjem sam u to uklapao što mi je pasalo. ponekad me za 15 min potpuno vrate iz mrtvih, mislim, jako su mi moćne, ali nema nekog sustava. samo radim, dišem i uživam. poslje mogu što god hoću. :blob:

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 7:45 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pauci su više iz svijeta reptila donešeni.

e a kaj misliš da bi mogli bit ovi šišmiši? ja si uvjek mislim da sam ih sam proizveo kao neku dječju zaštitu, i da su tako rasli i razvijali se sa mnom. iako, ne sjećam se da sam ikada imao takvu ideju, samo su došli i ispunili me sigurnošču u nekim "čudnim" situacijama.
nisam baš nikada ni pokušao to saznati, da budem iskren, smatrao sam ih dosta živopisnom uobrazijom. :?

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 7:53 pm 
Moderator

Kako bi opisao energiju od koje su ti šišmiši?

Glatka, zrnata? Slatka, hladna? Kužim da imaš povjerenja u to pa onda nije strašna.
Možeš li sebe umočiti u tu energiju i da ti prija?
Može biti da si im ti dao obličje, ali i ne mora, ne znam.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 8:32 pm 
Član foruma

:mrgreen: Kad smo već kod buba, Dreamways o Plavom izvidniku...

From what I have seen energetically of Castaneda's blue scout, along with what the inorganic beings told me,
this person had pretty much a non-humanoid origin,
its mother was some kind of bug creature which is a kind I've only seen once
when the IBs showed me how it laid an egg in the energy body of the Earth
and it hatched to manifest or inhabit this woman Patricia.
The creature died when she died, and I believe that it was responsible for her suicide,
as the human side of anyone does not kill itself of its own accord.
Although she was a blue scout, she was not like any other blue scout on Earth,
nor like anyone for that matter. The IBs said that there are people like this
who really are unique, whereas most people just think they are.
I'm not really sure what Carlos meant by saving her, in his book.
I think that maybe he offered the creature a safe harbor in exchange for knowledge or energy.
Maybe Carlos and Carol summoned this being to Earth somehow, but it looked as if it
was a random thing that she ended up here.
The being appeared very powerful to me, so I still don't understand why it died when it did.
The whole thing is just so strange that it makes the rest of inorganic dreaming seem normal.

Zelenko, obzirom da imaš tako lijep odnos sa šišmišima,
moguće da je to jedna od tvojih totem životinja :D

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 8:49 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Kako bi opisao energiju od koje su ti šišmiši?

Glatka, zrnata? Slatka, hladna? Kužim da imaš povjerenja u to pa onda nije strašna.
Možeš li sebe umočiti u tu energiju i da ti prija?
Može biti da si im ti dao obličje, ali i ne mora, ne znam.

pa, kožnato glatka i topla. uopče ni ne doživim to kao energiju, nego kao bića. nema umakanja, ni spajanja. i nekako sam u tim trenucima zlurado vesel, kao;"a vidi šta ja imam he he he", kao kad dovedeš starijeg brata pred školu kad te neki stariji mulac maltretira. :D
možda sam kljakav po pitanju osjećanja energije, pa ti ne mogu odgovorit? osječam se nekako u tim trenucima kao da sam u svom čoporu. nije da se osječam potpuno zaštičeno i nedodirljivo, ali znam da neću biti ostavljen. eto to osjećam :dontknow:

nisam nikada razmišljao da bi bio totem, taj termin nisam pravo ni usvojio još.
ali da ih crtam, rezbarim, pa čak i tetoviram po prijateljima u srednjoj školi, to da :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.