Sada je: sub maj 03, 2025 1:10 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: ned okt 10, 2010 7:55 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
white deer je napisao/la:
Pa nisam primjetio da radije ucis, vec se drzis svojeg ko pijan plota.

Prepoznajem se u mnogocemu.

To mi govori onaj koji ne vidi dalje od knjiga, nije li to ironično :)

Heh, pa vidis to je tvoje razmisljanje kojeg se drziz ko pijan plota.

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 8:01 pm 
Član foruma

Pa čuj, da si mi dao elemenata za neko drugo razmišljanje, onda bi ga možda i promjenio. Ali od kad te se sjećam sa foruma pod ovim nickom, što god nisi mogao provariti bi kontrirao sa knjigama...

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 8:20 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Pa čuj, da si mi dao elemenata za neko drugo razmišljanje, onda bi ga možda i promjenio. Ali od kad te se sjećam sa foruma pod ovim nickom, što god nisi mogao provariti bi kontrirao sa knjigama...

Pa zasto bi ti uopce davao elemente za razmisljanje.
Moras raditi na sebi a ne na meni.

Pa knjige su izvor svega, nemogu ja nesto iz svoje glave komentirati ako je covjek DH koji je bio 1000x svjesniji od mene sve ljepo ispricao. Ko sam uopce ja da iz svoje glave cupam stvari koje su mozda tocne a mozda i nisu.

Kod tebe je recimo obrnuta prica jer najvaznija su ti tvoja iskustva koja su mozda tocna a mozda i umjetna a nije ti bitno kaj je tamo reko DH jer tvoja svesnost je ogromna naspram njegove.

Al ok, ti sam znas sta je najbolje za tebe.

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 8:29 pm 
Član foruma

Pa zasto bi ti uopce davao elemente za razmisljanje.
Moras raditi na sebi a ne na meni.

Pa knjige su izvor svega, nemogu ja nesto iz svoje glave komentirati ako je covjek DH koji je bio 1000x svjesniji od mene sve ljepo ispricao. Ko sam uopce ja da iz svoje glave cupam stvari koje su mozda tocne a mozda i nisu.

Kod tebe je recimo obrnuta prica jer najvaznija su ti tvoja iskustva koja su mozda tocna a mozda i umjetna a nije ti bitno kaj je tamo reko DH jer tvoja svesnost je ogromna naspram njegove.

Al ok, ti sam znas sta je najbolje za tebe.

Ah, fino izvrneš razgovor. Ako mi ne želiš davati elemenata za novo mišljenje, onda nemoj ni blatiti staro. U pravu si moram raditi na sebi. Isto to i ti moraš, a ne raditi na knjigama. Don Juan nije predao svoje znanje da bi ga uzeli zdravo za gotovo, nego da bi radili na sebi i provjerili ono što nam je dao. Jednostavno uspoređujem svoja iskustva sa onim što piše u knjigama. Ako to ne radim neću se nikad maknuti od običnog čitaoca. Nisam nikad rekao da sam svjesniji od Juana, niti to mislim. Svojim iskustvom samo pokušavam potvrditi ono što je Juan iznio. Možda ne koristim iste riječi za to, ali riječi i onako nisu bitne. Nadam se da razumiješ što hoću reći.

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 8:35 pm 
Moderator

Pa koliko kužim DH nije bio knjiga, bio je čovjek.
Carlosove knjige su putopis o tome što su oni radili + neka kičma tog pogleda na svijet i nisu izvor nego "slaganje" za mnoge stvari.

A ako ćemo se tući knjigama i uspoređivati čije su knjige jače, telefonski imenik je mrcina.

Štovatelji knjiga i osoba su u naguzalnom sistemu a ne u nagualnom. :)

Problem je i u tumačenju pročitanog, tako da knjiga opet nije izvor, nego zamučen izvor, zato Torres i kaže da je neki viši stupanj obrazovanja bitan, čisto radi veće šanse za čitanja s razumjevanjem.

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 11:06 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:
Jednostavno uspoređujem svoja iskustva sa onim što piše u knjigama. Ako to ne radim neću se nikad maknuti od običnog čitaoca.

Pa to svi radimo. Sluzimo se tim knjigama i usporedjujemo svoja iskustva sa napisanim tamo.
Ko god je poceo ziviti to znanje vise nikad nije niti ce biti obican citaoc.
Obicni citaoci kad procitaju tu knjigu zaklope ju i ne shvacaju to ozbilnjo.

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 11:09 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Problem je i u tumačenju pročitanog, tako da knjiga opet nije izvor, nego zamučen izvor, zato Torres i kaže da je neki viši stupanj obrazovanja bitan, čisto radi veće šanse za čitanja s razumjevanjem.

Bitan je visi stupanj energetske razine da bi se cisto razumjelo.

Vrh

PostPostano: ned okt 10, 2010 11:48 pm 
Moderator

Da, zato ti ne razumiješ.

Unutar razine u kojoj si sad, ti si pun.
Ali patetično je tu ostati i likovati, treba na novu razinu gdje ćeš biti opet mali mali, porazi taj strah da budeš čisti početnik i noob.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 9:26 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Da, zato ti ne razumiješ.

Unutar razine u kojoj si sad, ti si pun.
Ali patetično je tu ostati i likovati, treba na novu razinu gdje ćeš biti opet mali mali, porazi taj strah da budeš čisti početnik i noob.

Ja sam uvijek pocetnik pa mozda zato ne razumijem vas vraceve.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 10:35 am 
Član foruma

Pa to svi radimo. Sluzimo se tim knjigama i usporedjujemo svoja iskustva sa napisanim tamo.
Ko god je poceo ziviti to znanje vise nikad nije niti ce biti obican citaoc.
Obicni citaoci kad procitaju tu knjigu zaklope ju i ne shvacaju to ozbilnjo.

Pa fino, ajde da vidim to tvoje iskustvo. Kad god o nečem raspravljamo ti daješ neke plošne izjave temeljene na onome što si pročitao. Kad ti netko ospori izjavu kažeš da tako piše u knjigama! Zašto ne se ne pozivaš na to svoje iskustvo s kojim uspoređuješ knjige.

Nemoj se ljutiti White Deer, ali meni se čini da se ti nisi maknuo od običnog čitaoca, nešto bujnije mašte i velikih želja.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 10:42 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Pa fino, ajde da vidim to tvoje iskustvo. Kad god o nečem raspravljamo ti daješ neke plošne izjave temeljene na onome što si pročitao. Kad ti netko ospori izjavu kažeš da tako piše u knjigama! Zašto ne se ne pozivaš na to svoje iskustvo s kojim uspoređuješ knjige.

Nemoj se ljutiti White Deer, ali meni se čini da se ti nisi maknuo od običnog čitaoca, nešto bujnije mašte i velikih želja.

Pa pricali smo o dvojniku.
Reko sam da se moje iskustvo poklapa sa onim kaj pise u Torresu. ( ako na to mislis )

Ne ljutim se, imam zelje i bujnu mastu i nisam se maknuo od obicnog citaoca, zaklopio sam knjige i posvetio sam se Isusu.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 10:52 am 
Član foruma

Pa pricali smo o dvojniku.
Reko sam da se moje iskustvo poklapa sa onim kaj pise u Torresu. ( ako na to mislis )

Ne ljutim se, imam zelje i bujnu mastu i nisam se maknuo od obicnog citaoca, zaklopio sam knjige i posvetio sam se Isusu.

Pa dobro, ali rađe mi objasni svoje viđenje, svoje iskustvo, kako si ti vidio dvojnika, odakle ti znanje o njemu, nego da mi kažeš pročitaj si Torresa. To mi nije od koristi, to mogu i sam. Ja oću čuti što si ti vidio.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 11:01 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Pa dobro, ali rađe mi objasni svoje viđenje, svoje iskustvo, kako si ti vidio dvojnika, odakle ti znanje o njemu, nego da mi kažeš pročitaj si Torresa. To mi nije od koristi, to mogu i sam. Ja oću čuti što si ti vidio.

Ja to nemogu u rijeci pretvoriti posto nemam dovoljno energije za to tako da procitaj Torresa i tamo ti je opisano isto takvo vidjenje kao sto je bilo i moje.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 11:07 am 
Član foruma

Ja to nemogu u rijeci pretvoriti posto nemam dovoljno energije za to tako da procitaj Torresa i tamo ti je opisano isto takvo vidjenje kao sto je bilo i moje.

Hvala, ali ne hvala. Ni jedno viđenje nije indentično, svako iskustvo je osobno. Nema dva ista viđenja, osim ako osobe ne vide zajedno. Da niste ti i Carlos zajedno vidjeli?

Btw slažem se s tobom ti nemaš ni energije ni moći da išta uopće pojmiš, a kamoli pretvoriš u riječi.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 11:15 am 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Hvala, ali ne hvala. Ni jedno viđenje nije indentično, svako iskustvo je osobno. Nema dva ista viđenja, osim ako osobe ne vide zajedno. Da niste ti i Carlos zajedno vidjeli?

Btw slažem se s tobom ti nemaš ni energije ni moći da išta uopće pojmiš, a kamoli pretvoriš u riječi.

No i sta bi ti onda i znacilo da ti ja nesto pretvorim u rijeci i ispricam kad se vec u startu neces slagati sa time i izokretat ces kako tvom razumu pase.

Reko sam ti da se moje spoznaja da je samo jedan drugi poklapa sa onim iz knjiga.

Nemam energije pogotovo da ju trosim na to da svoja vidjenja tebi objasnjavam.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 11:17 am 
Član foruma

Bdw. Sjenko, dal ti imas energije?

Ako imas upotrijebi ju na pravu stvar, pocni raditi TENSEGRITY

:hello2:

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 11:21 am 
Član foruma

No i sta bi ti onda i znacilo da ti ja nesto pretvorim u rijeci i ispricam kad se vec u startu neces slagati sa time i izokretat ces kako tvom razumu pase.

Reko sam ti da se moje spoznaja da je samo jedan drugi poklapa sa onim iz knjiga.

Nemam energije pogotovo da ju trosim na to da svoja vidjenja tebi objasnjavam.

Nemoj mi govoriti šta ću ja napraviti sa onim što mi ti kažeš. Želim da mi objasniš jer me zanima, ako ništa da preispitam svoje, ali pošto odbijaš, jedino što mi preostaje jest da zaključim da ti nisi ništa vidio. U tvojim riječima nema moći, tvoj post ne zrači snagom, energija je kod tebe statiča. Jedino energetski "živo" što ti imaš je tvoj satir, ali zbog njega ti obrazi jesu tako rumeni, a riječi podrugljive.

Btw tens neću raditi ni za živu glavu, ne želim se nasukati u svijetu ljudi buba, ta mi vještačka energija ne treba.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 11:59 am 
Moderator

Idem se ja ubiti. Ta praznina u wd je strašnija od one vani.

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 12:37 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Idem se ja ubiti. Ta praznina u wd je strašnija od one vani.

:)

Vrh

PostPostano: pon okt 11, 2010 2:01 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Btw tens neću raditi ni za živu glavu, ne želim se nasukati u svijetu ljudi buba, ta mi vještačka energija ne treba.

usrdno bih molio pojasnjenje ovog djela posta, najezio sam se kada sam ga procitao. sinoc dok sam zaspivao od nekuda su prema meni poceli lezerno shetuckati nekakvi pauci velicine kutije za cipele br. 46, i nisu nestajali na uobicajeno "ajde mrs nestani dosadan si" . zbunio sam se i prije neg sam odlucio sta bi sad, stvorila su se braca sismisi oko mene i poceli jesti pauke kako je koji dosao preblizu. to me je smirilo pa sam mirno zaspao snom pravednika.

jel ima to veze s ovim sto si napisao? ako nema daj svejedno pojasni, nemoj da ti bude zao energije, pomozi bratu na putu maglovitom :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.