gavranius je napisao/la:
Jedva čekam i tvoj ostala iskustva da čitam. Slab je odziv ljudi s foruma, valjda su se pomirili s tim da su samo čvrst komad.

Drago mi je da si ti jos uvjek aktivan na forumu, imam osjecaj da je forum zamro nije vise kao nekad. Nisam se nadao da ce mi neko quotat post to sam onako napisao iz rekapitulacije.
Nisam ni ja aktivan konzument ikakvih supstanci, no htio sam probati pa vidis i sam kolko sam iskusan u tome dok ljudi jednu dvije cvaknu ja sam 14, no dobro da jesam jer da nisam nebih to dozivio. No ne radite to nece se nikom svidjeti takav sok koji nema nekog iskustva i bez toga.
Jednom kad sam dosao u sumu, nisam nista konzumirao nista do tensegritija, radio sam onu seriju prvu di je lobster strike. Bio sam na sred sume radio bas lobster strike, i kad me katalputiralo iz tjela bio sam na sekundu iznad sume mozda 1 m vrhove drveca sam vidio sa svih strana u 360 stupnjeva, svojim energetskim tjelom. U sekundi me vratilo nazat. To se dogodilo odprilike, jesen, u satima prije sumraka.
Uvjek sam shvatao da je forum mjesto gdje ljudi razmjenjuju iskustva koja su dozivjeli u vezi knjiga. Pa eto mozda se svi vrate, pa sad napokon mozemo pricati neoptereceno o svemu.