Citat:
Ako misliš da bilje moći zvuči manje zlokobno od "droge", ako misliš da te to distancira od nekih nepoželjnih tumačenja i ako misliš da ćeš tako zvučat više cool i šamanski, to je tvoja stvar i tvoj oblik samozavaravanja. Nemam ništa protiv.
Pa za mene je to jednostavno bilje,.. i to je to... a cega je to oblik, nemam pojma..
Citat:
Strašno? I je i nije. Samo narkomanstvo po sebi ne mora bit strašno na način da se postane protuha. Jel to strašno? Za mene definitivno jest. Koncept kupovanja sreće u prahu nosi neke sasvim nove izazove u život kojih ljudi uopće nisu svjesni. Samo jako rijetki pojedinci su spremni na taj sukob. Znam da ti misliš i da si ti među njima no datura bi ti mogla pokazat jesi li u pravu ili ne.
Pa imas vrlo bogatih ljudi koji vucu prah, nisu protuhe, a pase im vjerovatno i mogu si priustiti to uzivanje,... njihova stvar... saki bedak ima svoje veselje...
Pa datura ce mi pokazat, prekrasna biljcica, lepo je samo sjedit kraj nje i posmatrat ju a kamo li nekaj drugo,...
Citat:
I moj djed je umro od ciroze jetre. Mora da je i on konzumirao daturu. Jetra se obnavlja, i kosti zarastaju no ipak ih nećeš ić lomit bezveze, jeltako?
Pa bit ce onda
previse necega da je konzumiro,.. nije se stigla obnoviti, na zalost...
Citat:
Ne budali. Čeka tebe još puno iznenađenja. Neka, učit ćeš.
Pa naravno, to mi je jasno, ... iz bilo kojeg kuta gledanja,... covjek se rodi glup i umre glup...
Citat:
Jel to tvoje ... osobno mišljenje?
Ništa ti ne treba osim ovog što imaš u glavi i načina na koji to preslažeš. Ostalo su priče i samozavaravanja. Vjeruj meni. Ja znam.
Znaci ti mozes onda pomaknut skupnu u polozaj sanjanja ko od sale, koda ruku dignes.... ...sa ovim sto imas u glavi,...

i fino sve nestane....
Citat:
Još jedno od tvojih izabranih osobnih mišljenja u koje si čvrsto odlučio povjerovat jer misliš da je to OK. Jednom ćeš shvatit da je to sve sranje i da ne postoji stvarnost osim one koju ti za sebe svjesno ili nesvjesno odabereš, a ti upravo izabireš svoju. Jednom al još ne. Još nije vrijeme. Neka. Bit će zabavno promatrat raskorak tvoje izabrane stvarnosti ili tonala i apsolutne stvarnosti ili naguala. Piši ovdje kako teče eksperiment.
Pa jer to moje zeljeno misljenje iskreno neznam, mozda i je, samo znam kaj je don Huan o tome reko Kastanedi, i ja se toga drzim, to mi je smjernica...pa onda sam sebi bacim neko zeljenjo misljenje i onda mi se to poklopi kad procitam u knjigi .... i tako...
Sam cini mi se da necu tu izlagati iskustvo o tome, taj eksperiment....
Jer, nema smisla pisati to medju ljudima koji to isto nisu iskusili.....