Citat:
promatrač je napisao/la:
[
quote]Ma ja sam se šalio Tihomire ono za tišinu, ti si u tišini!
Eh, vidis, trudim se biti sto vise mogu, to mi je nekako postala okupacija, nacin zivota,..
Kod mene je situacija takva da se nalazim vise u tisini nego u blebetanju u glavi, okrenulo mi se, kuzis......e sad, dal mi to entitet daje, svaka mu cast, uci me da budem u tisini....
...mada kolko znam iz knjiga, papastrumf je rekao da ih na taj nacin sjebavamo, gasimo njihovu instalaciju i njihov razum,.... vec svi, sami znamo iz knjiga, on se vraca al nam je sve lakse sjebavati ga, gasiti,... neki mogu duze neki krace....itd
Citat:
Napisao sam ono o obrazovanju kao vlastito iskustvo, komentiram Toresa.
To što si se ti toliko zakačio za to, to je tvoja volja.
Torres mi je jedna od drazih knjiga, mada ta tvrdnja ovisi o dosta toga, u svakom slucaju super je zavrsiti neko obrazovanje i tu nauciti stosta toga sto uce a i vise, ovo o cemu ti pricas,... mada, druga su vremena, nekad je to bilo mozda i bitno, svi znamo kakva je bila svjest ljudi kad je izisla prva 286tica i u danasnje vrijeme,....
Upozo sam neke ljude, mlade ljude, koji jos nisu krenuli na vise obrazovanje ili nisu niti isli a svjest i energija im je nevjerovatna,...kuze Kastanedine knjige da je to strava i bez faksova....
Mada don Huan i njegovi predhodnici po koljenima nisu bili na faksovima tako da je to relativna stvar za jedno takvo ucenje...
Puno ljudi prejde i zivoti faks, di se nauci profinjenosti i istancanosti vise nego sto bi dosta njih naucilo na faksu....
Citat:
A jesi našo negdje u knjigama da treba preuzeti odgovornost za svoje postupke?
Jesam, naravno, put u išlan - preuzimanje odgovornosti... na tu odgovornost mislis,...il?
Citat:
Normalno da te neće zahebavati nikakav entitet dok je sve po njegovom! I onda si u tišini.... bezbrižan.
Čak te i koji put isčupa u ITI da vidiš kak si močan, HOHOHOHO.
Mocan?! Pa nema tu nikakve moci ?! Tu je samo ljepota da spoznas ko si u stvari, da budes svjetlece bice kao sto uistinu jesi,.. i to je to...
Pa, ima zajebancija, al sve je manje, pokusaja napada na koje sam nekako prestao reagirati,.... a znas zasto,...?! Zato jer ne pricam u glavi, ne vrtim monolog, a to ih opako jebe i buni....