Eto, fino jucer popodne zaspim, sanjam da sam u nekoj birtiji neki tulum, kad odjedamput se sjetim eh da, letaci, vibrirajuca sila ! San je bio tolko jak da sam mislio da ne sanjam, znaci nisam se probudio u snu i sjetio se "ah da to je san" vec sam stvarno mislio da je java.
Posto sam se nalazio u snu a skupna mi bijase poprilicno opustena, kao sto rekoh ja mislio da je java, pa se sjetim vibrirajuce sile. Reko ajd da probam se malo tresti, kad odjedamput pocne drhtanje, vibracija, mocna, jaka, setala se gore dolje po cahuri, bio sam je svjestan i rekoh sebi ajd da ju usmjerim gore na implant pa da ju zadrzim tamo sto duze.
Usmjerih ju ja na tjeme nekako kao da sam cjeli ja bio na tjemenu, al STOP !!! Na tjemenu mi bilo nesto ovalno, ko krasta, velika krasta, zarascena, velicine muske ruka i pravilno ovalno. Reko ja sebi vibrirajuci snazno, u jebote, implant, znaci to je taj kurac, guro ja to guro vibracijom, al nikako da ga izbijem !!!
Uzelo mi to sve puno snage, imo sam osjecaj da sam tri sata vibriro, ma da je sigurno bilo ko zna, mozda minuta, tri, pet...ili cak manje.
Posto nisam mogao izbiti implant, vratio ja vibraciju po citavom tjelu, onako jos malo sam se drmuckao, dok vise nisam imo snage i lagano je, polagano, nestajala.
Tako probudih se ja, sjecajuci se svakog detalja, osjeco sam se fantastico spoznajuci na javi sta mi se dogadjalo u sanjanju. Cjeli dan sam bio smiren, nisam prico u glavi kao i inace, al oval puta mi nije bilo ni nikakvih uleta ko sto zan biti, nikakvih bezveznih, pjesmica reklama, koje mi ulecu u tisinu, koju stalno odrzavam gaseci svjesno te ulete.
Navece sam se tako fino osjeco, lezim, tjelo do ibera opusteno, gotovo ga nisam osjeco da postoji, nekaj pre dobro. Tu noc mi se nista znacajno dalje nije dogadjalo, cak me bilo malo i strah ponoviti cijelu pricu, jer cini mi se da en. tjielo ponovo nije spremno za to.
Neznam, imam osjecaj koda ce mi se to stalno dogadjati, koda me ta sila pocela uzimati pod svoje, nadam se da i bude da se makne vise taj sugavi implant, vec je vrijeme.

Eh, da, prije toga nisam imo nikakve posebne tretmane, jeo sam svinjetinu, pio pivu i sexao se !!