Sada je: sub maj 03, 2025 4:35 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet nov 14, 2008 4:38 pm 
Moderator

demiurge je napisao/la:
jak si mi ti ratnik, samo provodiš vrijeme na chatu :mrgreen:

Pa da, čisto sranje od ratnika, radim s ljudima na osobnoj razini.
Trebao bih gađati kopljima bizone valjda za hranu ... i ostatak dana žvakati kaktuse u pustinji mašući rukama i nogama.
Možda da stavim ipak sunčane naočale u pustinji ako je dozvoljeno?

Ili da se sakrijem od bilo kakvih kontakata sa ljudima, sakrijem se u najmračniji ormar u stanu i tamo provedem ostatak života u strahu od ljudi?

Na što si ciljao?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 14, 2008 8:56 pm 
Član foruma

ne znam na šta, recimo: ja buljim u sport 24 sata na dan pa mora da sam sportaš il tako neš :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 14, 2008 9:39 pm 
Moderator

demiurge je napisao/la:
ne znam na šta, recimo: ja buljim u sport 24 sata na dan pa mora da sam sportaš il tako neš :mrgreen:

Ali što ti imaš sa tim što sam ja ili nisam? Što će ti to?
Zašto pratiš druge ljude što jesu ili nisu?
Mislim da bi trebali raspravljati o drugim stvarima, a ne stavljati etikete na nekog.
Uspoređuješ sebe i druge i uspoređuješ tko je bolji, ili bi te veselilo da je netko lošiji, a ti boji... ili makar da je toliko loš ko i ti?

Mući te željno razmišljanje?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 14, 2008 9:45 pm 
Član foruma

demiurge , kako se to bude ratnik? jesi li ti ratnik?
ako jesi de podjeli ratnička iskustva i taktike sa braćom ratnicima
pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 9:11 am 
Član foruma

definitivno nisam, ali niste ni vi. željno razmišljanje me muči oduvijek. znaš ti kako se postaje ratnikom samo ne želiš to priznati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 1:46 pm 
Član foruma

demiurge je napisao/la:
definitivno nisam, ali niste ni vi. željno razmišljanje me muči oduvijek. znaš ti kako se postaje ratnikom samo ne želiš to priznati.

eto,lepo momak kaze da nije ratnik,
chemu zezanje i sve ostalo,
barem je iskren,
kad bi na ovoj temi bilo vishe Iskrenosti
a manje prepucavanja i podjebavanja ko je ratnik a ko nije
ko je veci ratnik a ko manji i slichne gluposti
mozda bi se ova tema i dala izchupati iz blata jalovosti
vec je i vrabcima na grani jasno
da ova tema nije okupljlishte ratnika
vec okupljlishte onih koji vole,
al' mnoooooogo vole
da slushaju priche o ratnicima
valjda se bolje osecaju samo sa Sobom
chitajuci da se eto tamo negde neko bori za neshto
pa i za njih
dok oni gledaju TV :mrgreen:

promatrač je napisao/la:

Ali što ti imaš sa tim što sam ja ili nisam? Što će ti to?
Zašto pratiš druge ljude što jesu ili nisu?

bice da mu se uchinilo(zeljno razmishljanje :wink: ) da vidi parkiran Betmobil na ulazu u forum pa se obradovao da se Spasitelj/Mesija/Nagual/Miki Maus vratio da i njega izbavi,pa sad istrazuje :mrgreen: ko je ovde Betmen :mrgreen:

Citat:
Mislim da bi trebali raspravljati o drugim stvarima, a ne stavljati etikete na nekog.
Uspoređuješ sebe i druge i uspoređuješ tko je bolji, ili bi te veselilo da je netko lošiji, a ti boji... ili makar da je toliko loš ko i ti?

da,ta je pesma na ovoj temi omiljeni refren,
u zadnje vreme se pesma zaboravila pa se samo chuje disharmonichno jaukanje hora,koji ionako od te pesme zna samo refren :mrgreen:

demiurge je napisao/la:

i to vrhunski :mrgreen:

:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 1:48 pm 
Moderator

Uf hebemu, nat, zašto pišeš postove kad i ja? :roll:

@demiurge

Dobro, nismo mi ratnici ...

Nego kako tumačiš onaj chat koji sam stavio?
Mući te tematika u tom chatu pa nećeš komentirati ili nešto takvo?

Misliš da su ratnice vani ali ne chataju i ne pričaju...
ili da su bar 4x rijeđe, ili se nešto dešava sa spolovima?
Možda imaju takvu šutljivu fazu i promatraju?

Ono što sam primjetio na sebi je da sam postao živa kontracepcija. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 6:29 pm 
Član foruma

ne tumačim ja ništa samo konstatiram da nitko ovdje nije ratnik (barem ne kako je to opisano kroz lik dj-a u knjigama dotičnog autora) ali svi su zato lajavi na jeziku i slušaju i izvlače rečenice iz knjige iz konteksta tumačeći ih na željeni način i samo bježe od od pravog smisla ratnika a to je izgubiti ljudski oblik. zato je najlakše svaku moguću stvar opisanu u knjizi okarakterizirati kao reptila, sivca ili slično jer nam oni jedino održavaju sliku našeg svijeta, svijeta jasnih oblika, a bezobličnog zla se bojimo jer je ono upravo to, u svojoj suštini bezoblično. ionako su svi ti sukobi koji se događaju izvan i unutar nas odraz dva neusuglašena uma i univerzalne dualnosti. no lakše je biti fokusiran na pojedine stvari nego sagleadati cjelokupnu sliku, tako zapadni um funkcionira.
a sad se vratimo našim svakodnevnom tehničkom zatvoru zvano osobno računalo, odrazu naših osobnih ograničenja koje tako volimo i mrzimo istovremeno.

evo, željno razmišljanje na djelu, letim, letim :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 15, 2008 7:00 pm 
Moderator

Eh demiurge, skačeš sam sebi u usta, jako usko vidiš, a spominješ krupnu sliku.
Toliko usko da ne mogu ni početi pisati što i kako, ionako moraš sam....

Što je bitno zapadni um - istočni um .... ?
Sve isto, lažni svijetovi koje smo sami stvorili.
Kompjutor, tramvaj, ulica, govornica, um .... opet sve isto, razni aspekti tonala.
Sukobi - ne sukobi, izvan nas, u nama ... opet sve isto - Tonal.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 16, 2008 10:25 am 
Član foruma

apsolutno točno, ali neda mi se pisati o svemu tome. znam ja da je sve iluzija, ali svejedno nema koristi od buljenja u ekran i čitanja knjiga do besvijesti ako ništa ne primjenjuješ praktično. ali svejedno ima nekih pravila po kojima treba igrati ako želiš nešto postići (tako se stvara neka harmonija i red), da nije tako ja bih sada mogao biti vrhunski skijaš, guru, akaunt meneđer, ratnik, nagual itd. samo s jednom pomisli na to a trenutno ne obitavam u takvoj stvarnosti, već u kao što je to einstein rekao: čvrstoj iluziji. al, dobro, ne da mi se više pričati o tome pa neću više ni u kakvoj raspravi sudjelovati na temu. da sam pametan ne bih se ni javljao :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 16, 2008 1:39 pm 
Moderator

Evo moram ti priznati da razmišljaš baš umom zapadnog čovjeka, no ništa zato, sam si rekao da nisi ratnik i gotovo. :)

Za mene je nerad svijeta vrhunsko postignuće, kako prestati podržavati stvaranje svijeta koji percipiramo.
Harmonija i red u životu se tad zgužvaju i ostaje dugogodišnje "ludilo" i napadi sa svih strana.
Tad tek treba uvesti rad bez očekivanja "kontrolirano ludilo" da bi se uopće preživjelo, i onda ako ne dođe harmonija i red što da radim?
U takvom svijetu koji se zgužvao živiš i ispada ko da živiš na minskom polju, u ratu....

I sad ako sam još vezan za komp po skoro cijele dane poslovno, zato da imam za hranu, onda nisam ni ratnik. #-o
Jooooj, idem se sad ispružiti na pod (ipak ću si staviti laptop kraj sebe) i čekati da krepam. :help:

Šalim se Demiurge, nemam ja ništa protiv tebe, hvala što me napadaš.
Imam te pri srcu. :love12: :love11:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 17, 2008 10:30 am 
Član foruma

Prle:
samo da apdejtujem;

Joca se na kratko probudio iz ne-rada i dok sam ja trknuo po kafu,
Tihi je mamurnog Jocu pokushao odobrovoljiti preprichavshi mu onu reklamu o Venish Rekapitulaciji i pranju usranih gaca omiljenog naguala :wink:
nije se ni osmehnuo,toliko je mrzovoljan( Tihi kaze da je Joca obichno takav kad nece da se bakce sa sitnom boranijom i folirantima jer zna da prave psihopate tek dolaze :twisted: )

Joca je samo napomenuo da ta -

Analiza o najboljoj tehnici pranja usranih nagualovih gaca
ide i dublje ,

komparacijom tehnika :

Shta je bolje:

Venish Rekapitulacija
ili
WC-papir Traganje
u kome svaki perforacijom podeljeni papiric
ima vrednost jednog nika,
tako da neki lik sa vishe nikova moze da sam sebi "pokrije" i obilnija zaseravanja,a nekad da vishkom listica-nikova zagovna i neki drugi lik-nik-papiric

Tihi je upotrebio sve poznate Sve je Jedno varijacije koje je pokupio iz nemog znanja da Jocu ubedi da se konachno i jednom lichno ovde obrati i prokomentarishe ove nove analize i komparacije ,ali ga je Joca grubo odjebo i samo ostavio ovaj link na kome je video zapis drugog dela ove Analize:
http://www.youtube.com/watch?v=Hp2fxQncJFM#
u dubokomislenom i iscrpnom materijalu su posebno dobro istaknuti kljuchni momenti koje bih ovde rado izdvojio:

- pravdanje tragacha za organizovano podmukle hajke pri operacijama tipa S.Dz.p.S.S.T.(Svim Dzukelama po Svim Sumnjivim Tipovima)
"Mi smo velika porodica,i stalno se neko usere"
( veoma providan pokushaj da se pozivanjem na MI ,kao kolektiva,grupe ratnika,koja je velika,da legitimitet postupcima daljeg zaseravanja,kao ne bi on bio toliko dzubre ali kad je grupa velika,a vecinom su djeca i nejach pa ce ih uljez(da nije te nekolicine dovoljno mocnih da te napade uljeza primete ,a uz to i predovoljno hrabrih da te napade i spreche)
onako zasrane, naivne i glupe zavesti,oteti i odvojiti od grupe i ratnichkog puta,i ono MI postane sve manje dok se ne svede na jedan,t.j. jednu -samovaznost

-pravdanje tragacha za sva zaseravanja:
" JA znam da WC-papir (Traganje) unishtava moju guzicu(nabijajuci svu masu u moju Samovaznost) ,al' ja nemam drugog izbora" (hoce da kaze da On samo provodi Nameru Duha) t.j. ne samo da nije on kriv nego se eto i junachki zrtvuje izlazuci se opasnostima da bi spasio grupu,jer ako nece on ko ce
onda,mora se Duh poslushati

///

ima tu josh dosta bitnih detalja,ali najbolje da svako odgleda video prezentaciju do kraja
i sam za sebe zakljuchi da li se slaze sa poslednjom tvrdnjom anketirane ratnice koja veliku prednost daje Venish Rekapitulaciji u odnosu na Guz-papir Traganje
ili kako je ona to u odushevljenju slikovito srochila:
" Od sada cu samo u gace da serem :!: "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 17, 2008 11:12 am 
Član foruma

nat je napisao/la:
[b]

može prevod ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 17, 2008 2:12 pm 
Moderator

nat je napisao/la:
....
sam za sebe zakljuchi da li se slaze sa poslednjom tvrdnjom anketirane ratnice koja veliku prednost daje Venish Rekapitulaciji u odnosu na Guz-papir Traganje
ili kako je ona to u odushevljenju slikovito srochila:
" Od sada cu samo u gace da serem :!: "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Znači tu su ratnice!
Tako treba, nakon nužde br. 2 koja i nije bila nužna u tom obliku, svoje prljave gace pokazati celom svetu.
I Svi oni koji su mi će zato dalje br. 2 u gaće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 17, 2008 5:06 pm 
Član foruma

:lol:
nat sviđa mi se tvoj smisao za humor
:thumbup:

Vrh

Naslov: mali tiranin
PostPostano: pon nov 17, 2008 6:10 pm 
Član foruma

dojmila me don Juanova priča o njegovom malom tiraninu (vlasniku plantaže)
i vidio sam takve osobe i u svom životu i životima bliskih ljudi...
zanimaju me vaša iskustva u takvim odnosima...možda neki savjet...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 17, 2008 7:52 pm 
Početnik

Sitni i krupni mucitelji postoje, ali neki ljudi koji su citali CC se previse vezuju za celu tu pricu i onda kao dopustaju da ih ovi i dalje muce(sefovi, komsije, partneri i sl...)
Misljenja sam da je to glupost...
Treba raskrinkati te parazite, a sopstveni razvoj uraditi na neki konkretniji, brzi i duhovniji nacin...

Vrh

Naslov: Re: mali tiranin
PostPostano: pon nov 17, 2008 10:28 pm 
Moderator

extranoize je napisao/la:
dojmila me don Juanova priča o njegovom malom tiraninu (vlasniku plantaže)
i vidio sam takve osobe i u svom životu i životima bliskih ljudi...
zanimaju me vaša iskustva u takvim odnosima...možda neki savjet...

Zakuvajte im kašu i dopustite im da se sami zajebu u koracima.
Često ne treba ni ništa puno kuvati, samo malo odrediti smer, lagano kao povetarac.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 10, 2008 10:00 pm 
Moderator

Došlo do mene u umreženom radu malo nešto o onom vječitom jazu između reinkarnacije i Castanedijanaca.

Moguće je da u stvari nema jaza.

Svi smo pročitali da su naša tijela u energetskom svijetu - čahure.
I čahure se prilikom smrti raspadaju, sva naša pamćenja i identitet završi u kljunu onog "zloćestog" orla.
I zaista, gotovo je s nama i našim identitetom.

No postavlja se pitanje, odakle potiće svijest i što je to duša?
Nekako po svemu sudeći naša svijest ne potiće iz čahure nego izvire izvana, valjda od orla.
Čahura je "samo" TV po kojem svijest šalta programe, a naši svijetovi tek TV program.

Pa onda ako svijest dopire od orla, i kako pretpostavljam svatko predstavlja fragment orlove svijesti (onoliko velik fragment koliko si to može dopustiti a da se ne spali isti tren ili onoliko koliko se ne skriva sam od sebe)....
Što to umire? Da li svijest? Čini se da ne! Gubi se identitet.
Da li je taj fragment "sve je jedno" svijesti - ono - duša?
Postoji li onda ipak reinkarnacija? A čahure su tek isto tako kao i fizička tijela ograničena, privremena tvorevina....

No opet, ako je to blisko istini, nije to nikakav spas... opet ista stvar ko i prije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 13, 2008 5:26 pm 
Član foruma

ja mislim da je Orao=Svijest=Cjelokupna kreacija
mi smo fragmenti te svijesti i nakon smrti se vraćamo Orlu (cjelini) i opet se "rađamo"...ono što umire je tijelo i ličnost, valjda se i čahura raspada...a mi smo nepromijenjena svijest koja onda seli u novo tijelo i novu čahuru i dobiva ličnost...i tako dok ne naučimo sve...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.