Prle:
samo da apdejtujem;
Joca se na kratko probudio iz ne-rada i dok sam ja trknuo po kafu,
Tihi je mamurnog Jocu pokushao odobrovoljiti preprichavshi mu onu reklamu o
Venish Rekapitulaciji i pranju usranih gaca omiljenog naguala
nije se ni osmehnuo,toliko je mrzovoljan( Tihi kaze da je Joca obichno takav kad nece da se bakce sa sitnom boranijom i folirantima jer zna da prave psihopate tek dolaze

)
Joca je samo napomenuo da ta -
Analiza o najboljoj tehnici pranja usranih nagualovih gaca
ide i dublje ,
komparacijom tehnika :
Shta je bolje:
Venish Rekapitulacija
ili
WC-papir Traganje
u kome svaki perforacijom podeljeni papiric
ima vrednost jednog nika,
tako da neki lik sa vishe nikova moze da sam sebi "pokrije" i obilnija zaseravanja,a nekad da vishkom listica-nikova zagovna i neki drugi lik-nik-papiric
Tihi je upotrebio sve poznate Sve je Jedno varijacije koje je pokupio iz nemog znanja da Jocu ubedi da se konachno i jednom lichno ovde obrati i prokomentarishe ove nove analize i komparacije ,ali ga je Joca grubo odjebo i samo ostavio ovaj link na kome je video zapis drugog dela ove Analize:
http://www.youtube.com/watch?v=Hp2fxQncJFM#
u dubokomislenom i iscrpnom materijalu su posebno dobro istaknuti kljuchni momenti koje bih ovde rado izdvojio:
- pravdanje tragacha za organizovano podmukle hajke pri operacijama tipa
S.Dz.p.S.S.T.(Svim Dzukelama po Svim Sumnjivim Tipovima)
"Mi smo velika porodica,i stalno se neko usere"
( veoma providan pokushaj da se pozivanjem na MI ,kao kolektiva,grupe ratnika,koja je velika,da legitimitet postupcima daljeg zaseravanja,kao ne bi on bio toliko dzubre ali kad je grupa velika,a vecinom su djeca i nejach pa ce ih uljez(da nije te nekolicine dovoljno mocnih da te napade uljeza primete ,a uz to i predovoljno hrabrih da te napade i spreche)
onako zasrane, naivne i glupe zavesti,oteti i odvojiti od grupe i ratnichkog puta,i ono MI postane sve manje dok se ne svede na jedan,t.j. jednu -samovaznost
-pravdanje tragacha za sva zaseravanja:
" JA znam da WC-papir
(Traganje) unishtava moju guzicu
(nabijajuci svu masu u moju Samovaznost) ,al' ja nemam drugog izbora"
(hoce da kaze da On samo provodi Nameru Duha) t.j. ne samo da nije on kriv nego se eto i junachki zrtvuje izlazuci se opasnostima da bi spasio grupu,jer ako nece on ko ce
onda,mora se Duh poslushati
///
ima tu josh dosta bitnih detalja,ali najbolje da svako odgleda video prezentaciju do kraja
i sam za sebe zakljuchi da li se slaze sa poslednjom tvrdnjom anketirane ratnice koja veliku prednost daje
Venish Rekapitulaciji u odnosu na
Guz-papir Traganje
ili kako je ona to u odushevljenju slikovito srochila:
" Od sada cu samo u gace da serem
"