Sada je: sub maj 03, 2025 10:23 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 6:46 pm 
Član foruma

STALKER je napisao/la:
Sara sa Livade:
Citat:
ono što sam osjetila je vrlo jaka toplina i žarenje u tom predjelu prsa, a kasnije i oko pupka. da li je to ok i nekome poznato?

Praktično pitanje:
ako pri rekapitulaciji moramo udisati i izdisati snažno da sve puca, kako to učiniti pravilno a da bude samo iz trbuha. Da li se izdiše kroz usta a udiše na nos. Da li će se od siline disanja pomaknutu centar iz trbuha u glavu?

Super! =D> Toplina i žarenje znače da pravilno radiš ove postupke. Toplota i žarenje se javljaju kada probudimo i aktiviramo bilo koji energetski centar! To je oganj ljubavi ili u hrišćanskoj tradiciji - sveti duh!Uspavane energije se bude i drago mi je da si brzo uspela u tome. To je verovatno radi toga jer si se već duže vremena bavila meditacijama pa ti je bila potrebna samo mala korekcija da bi došla do glavne stvari - do buđenja i aktiviranja srca i volje. (pupka). Završna faza čišćenja od paklenih programa i energija bi bila da usmerimo taj oganj u energetski centar na temenu glave ili krunsku čakru gde se krije implantat-strana instalacija. Vatra će tu instalaciju istetrati iz tog centra i mi će mo ući u čist um. To je čišćenje uma! Čišćenje srca si već naučila.

Prilikom rekap. se diše na nos a pokrete glave i disanje vodi sila iz pupka-volja. Silina izdisaja treba biti u skladu sa silinom emocije koju izduvavamo iz sebe. Dakle ako je negativna emocija jaka i izdisaj je jak, a ako je je intenzitet slab izdisaj je slabiji, ali pustite telo da samo reguliše snagu i dinamiku izvođenja.Telo zna samo od sebe, samo ga treba pustiti tako što će mo isključiti unutrašnji dijalog.

Centar svesti se neće pomaknuti iz stomaka i srca, ako zadržimo u srcu ljubav a u pupku posebnu vrstu energetskog besa, neke vrste nervoze, slično osećaju kad nas neko dugo vremena kinji i muči a mi trpimo i ćutimo, pa se onda jednog dana naljutimo, tresnemo šakom o sto i kažemo: "E, sad je dosta!" i preduzmemo nešto po cenu smrti! To je nepokolebljiva namera, hladni i žestoki bes protiv ropstva svesti, protiv svih lanaca i ograničenja svesti, spremnost da se umre za slobodu. Ljudi koji slede ovu indijansku tradiciju koju prenosi Kastaneda nisu babe već žestoki ratnici, tj. borci, i oni znaju da se centar snage i komandovanja energijom nalazi u oblasti pupka i zato se trude da taj centar aktiviraju i podstaknu jer je to jedini način da preuzmu poptpunu kontrolu nad svojim bićem.

A aktiviranje i podsticanje se doživljava kao oganj i toplina.

Hrabro! :wink: :)

Link ka postu: KLIK

Da li je neko primetio ovaj Stalkerov post? Sve prsti sa cakrama i njihovim budjenjem/aktivacijom! Na toj stranici se takodje istice znacaj disanja i paznje.

Zasto ratnici slabo pricaju o cakrama, paznji i disanju? :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 06, 2008 11:16 pm 
Član foruma

:) oj!

evo malo mog iskustva...

moje budjenje iz sna u sna je bilo toliko realno da sam isla piskit cak LOL na wc, pa sam skuzila hej wtf zvuk je cudan, kad sam otisla u susjednu sobu provjerit jel ima koga i shvatila da nema nikoga sam shvatila da je san. Budila sam se iznova u svojoj sobi i svaki put sam mislila da sam se probudila... bio je to san od desetak budjennja na istom mjestu... nakraju mi je do*izdilo i rekla sam si hebemu skocit cu kroz balkon da vidim sta ce bit... zatrcala sam se i odjednom me je stresla jaka struja kako sam skocila... tad sam se probudila u svojem tjelu ali se nisam mogla pomaknut ni otvorit oci... mislila sam da sam pala u komu pa sam se jako uplasila. Vikala sam upomoc i pokusavala se pomaci ali nisam uspjela... tada u jednom trenutku sam ipak uspjela i to je zavrsilo kao skakanje iz kreveta u snu :mrgreen: ... to su bili moji pocetci lucidnih, ali tada nisam znala sto je sve to pa sam umirala od straha svai put kad bi isla spavat. Sve je jednako kruto kao i ovdje - razlike u realnosti nema...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 07, 2008 9:26 pm 
Član foruma

drama:d
slična iskustva kod mene. jedne noći sam bio full umoran i samo sam htio leći a kada sam lego zaspo sam prelako i onda prvi san . sanjam da sam se usto i da idem hodnikom do dnevnog boravka.onda sam u dnevnom boravku vidio braću i oca i skonto sam da je san ali sam se vrlo brzo rasplinuo , točbije propao u pod.onda opet se budim idem kroz hodnik , ovaj put , putem sretnem oca koji ide spavati uvijek u to vrijeme , prije moje braće, pozdravim ga i nastavim u dnevni boravak.i počenm pričat s braćom full nešto čudno , mislim da smo pričali o bojanju uskršnjih pisanica a ono bilo ljeto^^.i opet sam skonto da sanjam i automatski s eopet budim u krevetu. ali sada već imam taj osjećaj sijesnosti. pa se odmah pitam je li opet ovo san . i pogledam u papuče koje stoje pored mog kreveta i gledam šta će biti ,i papuče izmaglile doslovno i onda se budim zauprave.zanimljiva stvar da sam sanjao i prolazak vremena i događaje koje se događaju točno u to vrijeme u snu. valjda navika. i još da sam bio full umoran , čak mislim da me glava bolila te nisam imao snage za unutrašnji razgovor .možda zato su isnovi bili realniji i svijesniji:p

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 25, 2008 2:51 am 
Član foruma

Kromp je napisao/la:
Zasto ratnici slabo pricaju o cakrama, paznji i disanju? :twisted:

Pa, ratnici pricaju o paznji, ovde se sve i radi o paznji...ili mislis ne pricaju na ovom forumu..?

O cakrama ne pricaju, jer te stvari nisu toliko bitne, kada si na svom energetskom vrhuncu, sve se odvija samo od sebe..cakre su samo eneretski centri, nema sta specijalno da se prica o tome sto vec nije receno ovde ili onde..to su manje-vise nebitne stvari, osim ako nekoga bas zanimaju detalji.

O disanju, isto nema sta specijalno da se prica kada je osoba u punoj svesti, zato pretpostavljam ne pricaju.

U sustini, kad si ratnik, nema previse stvari o kojima pricas, mozda je to najbolji odgovor na tvoje pitanje...
Sve sto si nabrojao su uglavnom sporedne stvari u smislu price, izuzev paznje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 06, 2009 10:16 pm 
Član foruma

sjemenka je napisao/la:
...nego reci ti meni jel imas kakvu tehniku za zene?
mene je nesto blokiralo - svjesnost mi se slabo odrzava i uopce mi se to ne svidja :evil: (nadam se da nisu godine u pitanju :( )

Kromp je napisao/la:
U ovom postu mozes da skines knjigu - Njegovanje zenske seksualne energije kroz Tao (by Mantak Chia & Maneewan Chia). Tu se opisujuju taoisticke prakticne tehnike kako se kod zena kultivise/neguje zenska seksualnost sa ciljem "berbe svesnosti" kroz seksualnu energiju. Jedna od tehnika je "disanje jajnicima", za razliku od muskarac gde se "dise jajima".

sjemenka je napisao/la:
a onda procitajte i ovo vezano za tensegrity

http://www.sustainedaction.org/Explorat ... ystems.htm

Sjemenka, na ovom zadnjem linku sto si postavila, ako si primetila, pise:

Taisha is to move energy along the midline of her body from her vagina, over her back, her head and further down to her vagina again.
This is called "Small Circulation" or the "Microcosmic Orbit." It's a very common and basic qigong exercise.
slika
Taoist. Used to clear energy blockages, to smooth the energy flow. (You do not have to do it naked.)
The training of the Small Circulation is actually a bit more elaborate than described here and is not without danger.

Ove tehnike imas detaljno opisano u knjizi koju sam ti preporucio - Njegovanje zenske seksualne energije kroz Tao. Gotovo identicna mikrokosmicka orbita vazi i za muskarce.

@ navigator
I to sto kazes, bzv da se zanimamo sporednim stvarima. :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 27, 2009 9:32 am 
Član foruma

cesto sanjam da letim,zadnji put sam se ganjao s nekim tipom po noci,on je mene ganjao ustvari,ne znam jel bila igra il ozbiljno samo znam da sam letio ko munja i zaobilazio krovove kuca i kojesta.Sta da me stigo? :S

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 27, 2009 7:47 pm 
Moderator

nocty je napisao/la:
cesto sanjam da letim,zadnji put sam se ganjao s nekim tipom po noci,on je mene ganjao ustvari,ne znam jel bila igra il ozbiljno samo znam da sam letio ko munja i zaobilazio krovove kuca i kojesta.Sta da me stigo? :S

A kako izgledaš u snu? Ko neki mladić tamnije kose?

I kako je izgledao taj koji te ganjao?

Znam se ja nekad iz čiste zabave ganjati okolo. Zabavlja me ta divljina u meni koju osjetim kad letim pa samo letim i isprobavam brzinu i manevre.

Ali to dođe kad dođe, spontano.

Ako nešto znaći bio sam nedavno preko atlantika i mnogo letio. Kad sam se vračao, morao sam u warp brzinu, jer nemaš se gdje odmoriti....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 7:33 am 
Član foruma

prisjetih se bi i jedna cura tu crne kose ,tvoj opis je odprilike tacan.pozz :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 1:05 pm 
Moderator

nocty je napisao/la:
prisjetih se bi i jedna cura tu crne kose ,tvoj opis je odprilike tacan.pozz :)

Hm, hebemu ja sam nekad i cura, a da tog nisam ni svjestan u snu.
Vitka cura tamne kose do ramena. U Trapericama može biti.

Hahahahah, smiješno i ludo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 2:26 pm 
Moderator

A jel imaš neki ritual prije nego poletiš? Ko da izmoliš nešto?
Mislim da taj raširi ruke, pogne glavu, izgovori nešto tiho i digne se u zrak.

Sa takvim sam letio i imao dojam da je neki indijanac po krvi.

Evo tu je san:
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?p=53157#53157

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 3:32 pm 
Član foruma

hahaha,znam za ostrvo do kojeg sam doso a i znam da nije bilo udaljeno mnogo od tog grada ili sela (relativno gledajuci )... opet opisujes moje karakteristike :) jednom sam letio samo kroz nebo veoma veoma brzo i kad sam se probudio bolila me glava da sam moro 4 aspirina popit da me smiri.Nije don juan dzaga govorio da je vrana idealna :) hehe ... e kad se sjetim samo onih dana kad se treba poletit pa tuc muc hoce nece...sad mnogo lakse ide ,mada sam daleko od perfekcije,to gore dole je jako zabavno ,narocito ako izbjegavas krovove haha...pozz i safety first :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 4:17 pm 
Moderator

Ma nemaš brige, probaj udariti u tlo ili kuču.
Najbolje u tlo, samo ćeš se zatalasati i mir, ništa ti neće biti.
Ko da si udario u svoju mentalnu zavjesu.
Zabavno je i udariti punom brzinom u tlo. Samo pufffffffff.

A jesmo li kad ispisivali neke znakove po zidu? I tako nekako nešto rješavali - komunicirali?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 28, 2009 6:11 pm 
Član foruma

e tog se ne sjecam :| kad sam upozno i naso svoju srodnu dusu dodavali smo neke kutije jedno drugom u mraku ,te je ona kasnije sanjala da sam je vodio kroz plaiv doom u teshkentu i vodeci je za ruku uz stepenice govorio sam da mislim da su mi predaci odatle,cudnije od fatnazije :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 10:47 pm 
Član foruma

Ja često sanjam, dok moja djevojka skoro pa uopće ne sanja.

Često sam joj probao prije spavanja sugesivno programirati da sanja, i primjetio sam da što češće prije spavanja razgovaramo o snovima, ona je tih dana sanjala.

Probao sam i sebe prije spavanja programirati da u sanjanju postanem svjestan (lucidno sanjanje) pomoću tehnike Zvjezdane staze ali očito nisam uspio. Također izgleda da više sanjam ako prije spavanja vježbam jogu ili meditaciju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 23, 2009 3:22 pm 
Član foruma

Uf ja sam danas imo opake snove, al realne, pune raznih poznatih ljudi,..

:-)

Vrh

Naslov: s
PostPostano: uto feb 24, 2009 12:15 am 
Član foruma

evo je vec jedno 2 tjedna iz dana u dan sanjam stalno. da me neki ljudi napadaju,probijaju macem,ranjavaju iz pistolja....

Vrh

Naslov: Re: s
PostPostano: sri jul 29, 2009 8:35 pm 
Član foruma

Danas mi ženska u dućanu priča da je noću hvata neki strah, da osjeti neko prisustvo. Da osjeti trnce po cijelom tijelu. Da joj se to događa neko vrijeme i to više puta. Da ju je neku noć nešto kao zgrabilo oko vrata i držalo čvrsto. To je jebeni anorganac, to sam 99,99% siguran. Pitanje - što hoće anorganac od ženske koja ima 50 godina i troje djece i nikakva sanjalačko-šamanska iskustva. Barem vjerujem da ih nema.

Naravno nisam joj mogao prići direktno i/ili razgovarat otvoreno no dok su joj babe savjetovale da uplati misu ja sam joj samo rekao da mu odriješito kaže "dosta!". Nevoljko se složila da će pokušati pa da će mi drugi dan reć rezultat. Pokušat ću joj i natuknut da mu nesmije pridavat nikakvu pozornost. Te dvije stvari obično daju efekta.

Vrh

Naslov: Re: Umetnost Sanjanja
PostPostano: sri nov 18, 2009 1:45 pm 
Član foruma

Ovdaje svi imaju ono što se zove "jaki i jasni snovi",ali to nema veze sa tehnikom sanjanja drevnih Tolteka.Prva stvar da bih se moglo postiči "pravo sanjanje" mora postojeti nepokolebljiva namjera da se nešto sanja( u knjizi su to ruke).Tek kad se uspije sanjati namjeravano postigli smo referentnu točku osiješćivanja običnog sna.Tad trebamo bacati kratke letimične poglede na okolinu i uvije vraćati pogled na svoje ruke.Bez ovakvog početka,svi snovi su samo snovi i ništa više

Vrh

PostPostano: sri nov 18, 2009 2:58 pm 
Član foruma

ako donkarlos tako kaze onda mora da je tako :-"

Vrh

PostPostano: sri nov 18, 2009 6:15 pm 
Član foruma

donkarlos je napisao/la:
Ovdaje svi imaju ono što se zove "jaki i jasni snovi",ali to nema veze sa tehnikom sanjanja drevnih Tolteka.Prva stvar da bih se moglo postiči "pravo sanjanje" mora postojeti nepokolebljiva namjera da se nešto sanja( u knjizi su to ruke).Tek kad se uspije sanjati namjeravano postigli smo referentnu točku osiješćivanja običnog sna.Tad trebamo bacati kratke letimične poglede na okolinu i uvije vraćati pogled na svoje ruke.Bez ovakvog početka,svi snovi su samo snovi i ništa više

I jesi li ti to uspjeo u snovima, postici tu prvu tocku osvjescivanja sna.
Opisi nam malo ako si uspio.

:thumbup:

:-)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.