Sada je: pet nov 01, 2024 12:02 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 458 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Moja iskustva sa letačima i anorganskim bićima
PostPostano: sub okt 23, 2010 11:37 am 
Član foruma

...koji nije prosao kroz kontejner,ne moze da prica o njemu...ja se nisam rodio pametan.to ide s vremenom.
pre nisam posmatrao svet kao sad.sutra mozda necu da gledam kao danas.a ko zna sta ce da bude sutra?
sutra nek misli na sutra.ima leka za danas.e sad jos da pocnem o spasitelju...bio jednom jedan...ili dvojica...
ma kakve to veze ima.u matematici je veoma bitno definisati sve nepoznate x.jer onda moze da se izracuna rezultat.ja samo resavam jednu nepoznatu,a matematicari ce da dodju do rezultatata.ih,sta ti mislis da sam ja tolko pametan da budem matematicar.samo jedno x,prijatelju...ima jos puno,puno da se racuna...nadam se,
da cemo svi da dozivimo resavanje jednacine.da, bilo je to programiranje,rekao sam to vec pre.ne moras da se uzrujavas zbog toga...ima ovde ljudi koji jos uvek gledaju crno-belo.kako da izadju iz takvog nacina posmatranja,ako ne na prostim primerima drugih...

Vrh

PostPostano: sub okt 23, 2010 12:03 pm 
Moderator

Ne uzrujavam se ja, samo pitam jesi li iskren, bilo bi mi drago da jesi.

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 6:34 am 
Član foruma

ej,nisam ja s.zamalo da budem,zato i pricam o tome.sta mislis o sledecem,lici na montazu
ali ja se nekako secam tog sranja,ne bas cisto,tako da nisam siguran sto posto.
http://www.youtube.com/watch?v=Od4aF9_Yy1Y 1.15min.

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 6:40 pm 
Moderator

Intrigantno, može biti montaža, ali ako i je montaža ima veze sa sirovijim gledanjem na svijet i ne mora imati nikakve veze sa reptilima.

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 7:24 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ne uzrujavam se ja, samo pitam jesi li iskren, bilo bi mi drago da jesi.

A kako iskrenost uopce dokazati preko foruma?? :D

Vrh

PostPostano: ned okt 24, 2010 7:29 pm 
Moderator

Nikako, zato i pitam čovjeka da mi on kaže. :)

To mnogo znači ako kaže da je iskren, ali i ja se pitam čega to mnogo, valjda da priča iz sebe. :roll:

Vrh

PostPostano: pet okt 29, 2010 6:42 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Nikako, zato i pitam čovjeka da mi on kaže. :)

To mnogo znači ako kaže da je iskren, ali i ja se pitam čega to mnogo, valjda da priča iz sebe. :roll:

=; valjda je opasno.interesanta razrada magije pokreta.
http://www.youtube.com/watch?v=_g4vZnGw ... re=related
...bez muke nema nauke. :hello2:

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 7:14 am 
Član foruma

pre nekih petnaestak godina me je priroda posla navela u jedan manastir u srbiji,duboko u unutrasnjosti.
posto je taj objekat malo dalje,ostali smo ja i ostali radnici da prespavamo u dvoristu manastira,u kolima.
inace,crkva je posvecena bogorodici.prilicno stara,datira iz 14-15 veka.skromno sredjena,sa velikim manastirskim dvoristem po nicemu se ne izdvaja ni od jedne druge u tom kraju.ja nisam zaista nasao za
shodno da udjem preko dana tamo,i onako bio sam religijski neopredeljen,kao i vecina stanovnisva u centralnoj srbiji.i tako,odemo na spavanje,a negde iza ponoci,posto tad zaista nisam bio u stanju da se astralno kontrolisem,neka sila me izvuce iz tela i uvede u crkvu.unutra me je neko cekao.jedan kaludjer,
duh,je lebdeo u crkvi i uopste nije bio iznenadjen sto me vidi.poceo nesto da mi prica,pokazuje kako sam
punooo gresan,zasto nisam usao u crkvu,i da mi preti,nekim piskavim tonom.tad me je napao,tako brzo
da nisam imao vremena ni da reagujem,sa svih strana,oko mene,na mene,brzo,kao vrtlog,cini mi se.pitanje
mi je ostalo na usnama...sta ti je bre.bilo kako bilo,nadjem se u telu,sav iscrpljen,pogledam kolegu spava
pored mene na sedistu stojadina,nema covek pojma.i tako ja sam sebe uverim da je to samo jedan ruzan san...

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 7:28 am 
Član foruma

i vremeno zaboravim taj,kao imnoge dogadjaje u svetu koji se ne vidi.ali ne lezi,vraze.godine 2004
sam bio pocascen plavim nevidljivim zrakom,u to vreme racionalni um,nije ni trazio neko objasnjenje.
da to je to,rekoh,to mene bog cuva,ljut je sto nisam bio vernik,ajd da pokusam da budem.uz to,
dodje mi i nekoliko prosvetljujucih snova,i ja zagrizo ko som.poceo da obilazim manastire,da se molim,
da molim za neki oprostaj.uz sve to,i ljudi iz objektivne realnosti su me slucajno,da,navodili na taj put.
znate ono neka glupa pitanja,kao npr. pa sta si uradio,pa jel si procitao pismo,a sve to zakovu par
lokalnih vidovitih zorki iz mog kraja.a ja.izmanipulisan do kraja,poceo sam da se primam ko
saucesce,boga ti.i onda se desilo,da posle jedne molitve,osetim radost u grudima,koja prevazilazi sve
ovosvetsko vidljivo.nesto sto je veliko,ogromno,osecaj srece,stvarno lepo,majke mi.tu mi je bio kraj.
nastavim tako po manastirima,to je trajalo dve god. odmah da kazem,mislim taj trip.i dodjem u onaj
manastir sa pocetka price.imao sam i podrsku sve vreme,avijacija je bila uvek da nacrta neki x,da mi
da do znanja da je tu,valjda,ja nisam obracao paznju na to u to vreme...

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 7:39 am 
Član foruma

kad sam onako utripovan usao u taj manastir,prvo klasicno sa strahopostovanjem izljubim ikone,koliko
god da ima tamo,pomolim se za oprostaj,i onako sludjen pogledam unaokolo.e tad sam poceo da se
pitam odakle meni sve ovo poznato.pogledam na pod,a ono jedan grob,sa imenom kaludjera na njemu.
joj,nista me ne bi cudilo da je to bio isti onaj koji me je rasturio u proslosti.osetio sam neki cudan osecaj,kao
jezu,ali program ili moja uobrazilja je bila i suvise jaka da bi odreagovao na pravi nacin.ma ja poznajem,ovog
tipa u grobu,ali ne interesuje me odakle.u programu,nema mesta za virus.da se pomolim ja bogu opet.
i tad pocese da govore ikone oko mene,bio sam sam unutra,nista ih nisam razumeo,ali sa strahopostovanjem,
sam pao na kolena,valjda sam umislio da mi bog govori nesto.nisam ja nista konkretno cuo,samo neke duboke glasove,ali to je bilo dovoljno...program je nastavio da radi svoj posao.

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 8:05 am 
Član foruma

i tako je i bilo nadalje.postao sam stalker.ali za razliku od njega,imao sam veliku pomoc od jedne
osobe koja je ocigledno znala o cemu se radi.i vukla prave poteze.nije partija izgubljena uvek kako
nam se cini.pravi sahovski velemajstori poteze vuku na kraju kad je partija iz perspektive zrtve
izgubljena.ja jesam izgubio bitku,ali mi nismo izgubili rat.e bilo kako bilo,izdrzao sam dovoljno dugo
da kontrolori izgube strpljenje,i da predju na konkretnije metode ubedjivanja.ovde,u fizickom svetu.
e meni su ti dogadjaji koji su se dogodili u stvarnosti bili okidac,koji me je vratio,iz gadnog rano-hriscanskog
tripa.samo znanje da bog ne koristi oruzje,i da ne tera nikog nista na silu,je bilo dovoljno da pocnem da
postavljam pitanja...a kad covek pocne da postavlja prava pitanja...kasnije,u fazi deprogamiranja,valjda,
nemam pojma kako se to zove,sam se setio tog kaludjera sa pocetka price,i nekako sam znao njegov
zivot,mozda je i to program nekih malo vecih bica.setio sam se i dogadjaja iz manastira,a u to vreme su
se napadi intezivirali,da sam prakticno i vidjao neka leteca bica oko mene...o njima drugi put.

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 9:21 am 
Moderator

Da li je taj kaluđer bio reptil? Možda si ga i vidio u tom žabolikom izdanju?
Znao sam i ja viđati reptile i imam osjećaj da ih strašno mnogo viđam ali ne mogu do tih sjećanja.
Jednom sam se osvjestio kad nisam trebao i vidio sam ga, zapravo jedva sam shvatio što gledam jer je to bila uobičajena radnja za kakve se ne preispituje što je predamnom jer je to ono nešto normalno, svakodnevno, nikakvo čudo.
To moje iskustvo samo po sebi nije imalo nikakvi neugodan ili svadljiv okus, nego više osjećaj dugogodišne komunikacije i to duboke sa mnogo razumjevanja van riječi.

Možeš li dati nešto više konteksta oko plave zrake? To bi onako po osjećaju trebalo biti u vezi sa drugim civilizacijama, ne reptilskim.

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 2:28 pm 
Član foruma

e ta plava zraka je vise figurativno receno.recimo skup svih dogadjaja u datom momentu,da te navedu da
pomislis da si odjednom postao nesto vise od onoga sto jesi.ma nisam ja jedini,poznajem jos najmanje 20-tak osoba sa slicnim simptomima,a i ovde videh da se ljudi dosta izjasnjavaju u tom kontekstu.nesto lepo,odjednom,prosvetljenje...e tako ja definisem plavi nevidljivi zrak.verovatno da ima veze sa drugim
civilizacijama.
sto se kaludjera tice ja sam ga video kao covecijeg duha,nije se pretvorio u nista neobicno,a ono sto sam saznao o njemu,umro u 19 veku,tako pise na grobu,a od onog sto mi je na neobjasnjen nacin prikazano,
ne bih da polemisem jer nemam poverenja vise u te multi-dimenzionalne fore.
o reptilima stvarno znam malo,jesam vidjao neka cudna stvorenja-albino,ali to je sve bilo u snovima,tako
da moze da bude i projekcija.mogu da te pitam kako su izgledala ta bica koja si ti sretao?bela,ljudske visine,bez kose,sa nekom smesnom facom,da kao zabe,lepo si rekao.i na kom nivou si komunicirao s njima
jel to bila spoznaja,da znas o cemu se radi,ili blokada da ne pocnes da postavljas nezgodna pitanja
recimo kao ovakvo pitanje.ko ste vi?odakle dolazite?sta zelite od mene?jeste li me koristili za nesto bez mog znanja?jeste li vi dobri ili losi prema nama?
ja nemam pojma kakva su ta bica u stvari,i da li su to uopste reptili?ne moramo svako bice koje vidimo
po opisu americkih pisaca da proglasavamo i etiketiramo.mozda oni i nisu losi kao sto ameri pricaju.mozda jesu losi,ali za njih ne za nas.znaci sve zavisi iz koje perspektive gledamo.zato te i pitam jer treba razmisljati u svim smerovima.pozz

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 5:44 pm 
Moderator

Kužim Karađorđe, treba se osloboditi vaganja dobra i zla cijelo vrijeme, sve je to relativno.

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 6:07 pm 
Član foruma

Albino žaboliki, Ciakari?

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 6:43 pm 
Član foruma

ajd prevedi,leba ti...

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 7:09 pm 
Član foruma

karadjordje je napisao/la:
ajd prevedi,leba ti...

:D

Postoji rasa albino "reptila" tj dracosa i zovu se Ciakari. Oni su inače vladajuća kasta svih reptila, te su izvor mnogo znanja, no kontakt s njima može biti dvosjekli mač ako ne poznaješ sebe, jer recimo da znaju tražiti onolko kolko i daju.

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 10:26 pm 
Član foruma

na srecu izbegao sam kontakt s njima.setio sam se,pise u nekoj knjizi o njima,i video sam fotke,blizu,
ali opet drugacije.ja sam ih oduvek smatrao za dobre zbog bele boje,kazem kakvi ovo beli djavoli.ej,
nemaju rep,za razliku od svojih crnih rodjaka.bas cudno...njih sam samo u snovima vidjao,par puta.
vise zla mi uradili ovi crni nego ovi beli.ili mi je mozda obrisana memorija...

Vrh

PostPostano: pon nov 15, 2010 10:32 am 
Član foruma

Ha gle, nitko ne zna tvoja iskustva bolje od tebe. Ako se nečega ne sjećaš, ne mora ti nužno biti obrisana memorija. Nekih se iskustva koja se dese u povišenim stanjima svijesti čovjek jednostavno ne može sjetiti nit ih shvatiti dok ne skupi dovoljno svjesnosti i znanja. Snovi često djeluju baš na tom principu, nešto sanjaš, tek nakon par godina ako radiš na sebi, shvatiš što su tvoji snovi značili.
Zato nemoj osuđivati Ciakare dok ne shvatiš prirodu tvoje veze s njima, jer oni se nikome bezveze ne javljaju, pogotovo ne toplokrvnima. Što se crnih tiče, ako mislimo na isto, njihova uloga je da nas tlače i postavljaju nam svojevrsne izazove, testove. Što manje žuči osjećaš prema njima, to ćeš lakše izlazit s na kraj s njihovim spačkama.

Vrh

PostPostano: pon nov 15, 2010 1:27 pm 
Moderator

Crno je često i boja tišine, to jest nedostatak bilo čega, to jest ispunjenost do vrha samom golom sviješću, to jest samim sobom. :glasses7:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 458 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.