ou hm
tek sad sam pogledao opet ovaj topic nakon podosta vremena...
pa nije bas da mi se da detaljno, ali suma sumarum dodje ti na isto kao kada se "jako dobro osjecas" tj kad si s energijom u zelenom i spavas kao beba.
ako ju pusis prije spavanja, potones brzo i relativno nekontrolirano, a ako ju sameljes pa natrpas u prazne kapsule (5-6 ili 7) onda je sve sporije, slicno situaciji kad se napusis travuljage pa ne mozes zaspat. ako te zanimaju "susreti sa entitetima" (ili "produljeni" REM), onda je to dobar izbor. jos bi dodao-sto vise straha, to vise "entiteta".
ako te oche unutrasnji dijalog, bolje ju je popusit.
takodjer, nije bas da ces imati lucidan san od cz, ako ga ne znas imati i bez nje, niti su snovi ludji ili pametniji. da su detaljniji, to da, tj vise toga ostane u sjecanju. koji je fizioloski razlog toga, jos nisam uspio isceprkati, ne racunam "vecu dostupnost energije" kao znanstveni odgovor
drugo jutro si onakav kako si si napravio da budes, tj ako si dan prije imao dovoljan unos tekucine, i ako si pazio s hranom ( suhe smokve u tea time su zakon), i ako si zaspao u 22h, nije nikakav problem biti na poslu u 8 ujutro. 3 dcl vode prije spavanja obavezno, ili imas diesel budjenje.
najzanimljivije rezulzate sam imao kada sam mjesec dana prije spavanja slusao "brain sync-secret ground" biulnearni program (od alfe do delte) pa onda koristio cz, ali i bez nje je bolje sanjanje ako mjesec dana zivis disciplinirano i po nekom planu.
sa tim "promjenama frekvencije mozga" pomocu ipoda i slusalica imam vec dosta iskustva od prije, i u kombinaciji sa raznim stimulansima, pa mogu rec da to sa svim pali, i sklizak je teren, tj mozda se i nije za zajebavat, al tko bi ga znao.
ako se najedes mortadele i popijes pivu, pa odigras 2h omiljenu igicu, podrignes, popusis dream herb i onda odes spavat, zali boze para.
sve u svemu, vise mi je koristila da se pokrenem na neke akcije (vjezbanje, disciplina) nego sto ima magicne moci.
a mozda je u tome njena magija?
da zakljucim, "dreamers blend" je bolji i jaci, ali uz sve gore navedeno. ako zelis samo neke blesave slike (volim ih tako zvati da ne zaglavim u njihovom proucavanju) i malo paranoicnih susreta, onda preporucam "jack herer" weed i neko psihodelicno sranje od muzike
plus, sve je to za kurac, ako si papak