Norma_I:
Citat:
Imam rodjaka koji je bio odlican beogradski student,astronomiju i astrologiju ima u malom prstu i ima sirine za ovakve stvari pa sam mu poslao toresovu knjigu.On je odgovorio da malo ko normalan moze slijediti nesto takvo.Ja razumijem njegov odmak jer je potrosio puno energije da se snadje u bijelom svijetu,dodje do drzavljanstva,otvori privatni posao i jos da uspjeva odrzati korak sa stalnim napretkom koji mora pratiti da bi bio u spici djelatnosti koju obavlja (medicina).
Pricao mi je da je imao pacijenta koji je boravio sest mjeseci u americi kod D.Copre kojeg je gotovo svakodnevno vidjao.
U tih sest mjeseci kaze da se je samo jednom osmijehnuo i to valjda slusajno,mozda su se sudarili glavama na vratima.
Ispada da je D.C. indijac,doktor medicine koji je napisao gomilu knjiga,bio Klintonov savjetnik,ima svoje radionice po americi i europi,ustaje u 5 ujutro i nikad se ne smije.
1.Beogradski student je bez obzira na svoj intelekt pod totalnom dominacijom uma letaca sto ga onemogucava da gleda stvari sa suprotne strane /zato mu je sve to i nenormalno sto je ratnicima normalno/
2.Doktor o kome govoris najverovatnije nije pravi ratnik ili nije to uopste.Pravi Ratnik nikada nece raditi za ljude kao sto su Hitler,Klinton ili Musolini /koji su vrhunski i najveci predstavnici uma letaca/ osim ako to nije iz nekog cilja...
3.Sto se tice smejanja ni to nije merodavno.Ratnik moze biti iznutra nasmejan a spolja odavati sliku ozbiljnog coveka.Um letaca je krut i ozbiljan ali ipak dopusti ljudima da se smeju.
Dragan Pedisic:
Citat:
Ratnik i ratnik nagual su skroz u jednakoj poziciji ako oba barataju nemim znanjem, nema razlike medju njima.
Ovo je veoma vazno znati kako nas letaci nebi hvatali u zamke samovaznosti.