Sada je: uto maj 06, 2025 5:35 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 2:09 am 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
(Neki dan ja ručam , kad ono uskočila mi u glavu misao šta bih ja radio da sam u big brother kući. Big brother niti gledam nit me zanima, a ta misao mi je došla tako nenadano , tako nepovezana sa bilo čime da sam odmah znao da nije moja i stao se smijati. Smijao sam se letaču, a smijem mu se i sada , pa neka se uvrijedi, možda i njemu naraste samovažnost :mrgreen: )

Svaka cast!Nastavi da se smejes letacevim mislima!Bas je smesan!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 2:18 am 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
charmer_forever , što bude kada se postigne cilj?
Tada službeno postajemo vidovnjaci ili?

Baš čitam knjigu Aktivna strana beskraja i tu piše da treba doći do točke loma kako bi se zaustavio svijet.Odnosno da treba zadržati stanje unutrašnje tišine dok se ne zaustavi svijet.
Piše da ne treba svakome isto vremena da dođe do točke loma, da to zavisi od nadarenosti pojedine osobe. Da nekima treba 5 minuta , a nekima pola sata.ako je šta krivo , ispravljaj :wink:

I mene to zanima,sta je to?Meni se npr. stalno desava da svet cujem i vidim kao da dolazi kroz gust vazduh,kao onaj vazduh iznad vatre kad treperi,i sve mi je nekako daleko i divno... :D
Ljudi pricaju,ja ne cujem...a neke ljude totalno moja svest pretvori u taj leprsavi vazduh,oni npr.stoje pored mene a ja cak nemam ni osecaj da su tu(to sto ih ne vidim i ne cujem ne znaci da nisu tu,ali kad nemam osecaj,znaci da stvarno nisu tu-totalno iskljucenje).Ne znam da li ovo ima ikakve veze sa tom tackom loma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 2:20 am 
Član foruma

Svaki sekund unutrasnje tisine je bitan!Ratnik kada krene sa ulascima u tisinu to su jako kratki periodi vremena...On se bori zestoko da periodi tisine traju sto duze..I onda to ide sve lakse,ali posto ne moze da izdrzi svih 24 sata desavaju se i krize...
Ne bih ovde pisao o neprijatnostima koje se tu pojavljuju vec bih samo o velikoj sreci koja prati tisinu.U svakom slucaju ratnik je borac koji je resio da se nosi sa svime sto mu se nadje na putu i nema odstupanja.
He he...Ja nisam stigao do kraja puta,nisam ni blizu /niti sam o tome govorio niti sebi pripisivao/,ali sam resen da se borim svim srcem ne razmisljajuci pritom sta ce samnom biti....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 12:20 pm 
Član foruma

Ljudi!Evo sta mi se jutros desilo(u 4,uvek je u 4).Dosli su mi letaci,prvo sam ih jako osetila,i kao i uvek do sada,skrila sam se ispod cebeta.MIslim,pre nisam znala sta je to,ali svejedno sam se skrivala.Sad mi je puno lakse kad znam da su to letaci....grrrr.Sve u svemu,ja bila ispod cebeta,i onda sam pomislila,pa ja sam zena nagual,u meni je duh.I onda sam se otkrila i pogledala svakog od njih pogledom iz tisine sa snagom iz srca i materice-i odjednom pocela sam mnogo jako da vibriram cela,bukvalno me je vibracija tresla.Osetila sam da pokusavaju bukvalo silom da uteruju misli u mene,razna pitanja,najobicnija-ne bi li me naveli na razmisljanje,ali nisam odustala!Gledala sam ih tako,i onda su napokon otisli.Zatim sam spokojno zaspala.Ali iskreno,mnogo mi je stasnije bilo skrivanje ispod cebeta,nego suocavanje sa njima.Pozdrav ratnici!
:love5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 2:59 pm 
Član foruma

Ako cemo zaista vjerovati Kastanedi onda niko nebi trebao da ima dvojbe kad postaje neukusan,kad ga je letac napustio,jer je to najstrasniji dan u zivotu.Opet je na pocetku i izlozen tuzi iz srca beskraja.

Imam rodjaka koji je bio odlican beogradski student,astronomiju i astrologiju ima u malom prstu i ima sirine za ovakve stvari pa sam mu poslao toresovu knjigu.On je odgovorio da malo ko normalan moze slijediti nesto takvo.Ja razumijem njegov odmak jer je potrosio puno energije da se snadje u bijelom svijetu,dodje do drzavljanstva,otvori privatni posao i jos da uspjeva odrzati korak sa stalnim napretkom koji mora pratiti da bi bio u spici djelatnosti koju obavlja (medicina).
Pricao mi je da je imao pacijenta koji je boravio sest mjeseci u americi kod D.Copre kojeg je gotovo svakodnevno vidjao.
U tih sest mjeseci kaze da se je samo jednom osmijehnuo i to valjda slusajno,mozda su se sudarili glavama na vratima.
Ispada da je D.C. indijac,doktor medicine koji je napisao gomilu knjiga,bio Klintonov savjetnik,ima svoje radionice po americi i europi,ustaje u 5 ujutro i nikad se ne smije.

Mozda je on neukusan,vjerovatno, ali za to treba imati petlju!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 8:27 pm 
Član foruma

Citat:
jedno pitanje svima na forumu ?

Koliko vas na forumu je imalo vidjenje ORLA?
Ako mozete opisati to vidjenje, tko ga je imao.

Dragan

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 8:45 pm 
Član foruma

Marija:) je napisao/la:
[color=yellow]Sve u svemu,ja bila ispod cebeta,i onda sam pomislila,pa ja sam zena nagual,u meni je duh

Ma mozes biti i ispod kamena, letaci su svugde. Nema tog cebeta koje ce te spasiti. Nema veze tko je nagual a tko nije, ratnik nagual od ratnika se razlikuje samo po energetskoj strukturi tj. moze pre da dozivi nemo znanje ako zna kako doc do toga, samo mu je znanje pre dostupno i nista vise. Ako nezna, djabe mu je bit nagual ako se nezna aktivisat. Dosta puta se ratnik koji nije nagual aktivise pre nekog ratnika naguala, jer ga je netko poducio kako doci do nemog znanja. Taj netko je uglavnom nagual koji je vec duboko u znanju koji je vec davno aktivisan. Ratnik i ratnik nagual su skroz u jednakoj poziciji ako oba barataju nemim znanjem, nema razlike medju njima.

Dragan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 25, 2007 7:17 am 
Član foruma

Dragan:˝ Koliko vas na forumu je imalo vidjenje ORLA? ˝
Nisam mislio ništa napisati, jer nisam vidovnjak. No, pred jutro, u lucidnom snu, dok sam letio preko mora sjetio sam se vašeg posta.
U većini mojih snova more je prisutan element. Dosta vremena bilo me strah uroniti u njega. Kada sam to učinio doživio sam ga kao energiju. Da li je to Orao?

U nekoliko lucidnih snova vidio sam ˝Sunce˝ i iz sna bih izletio nezemaljski sretan.
Par puta sam vidio čovjeka, divljeg, duge kose, vrlo mršavog za svakodnevne standarde, ali strahovito mišićavog, punog žestine, neopisivih očiju. Kratko: divlji bog, čovjek-životinja.
Da li su ovo sanjanja ljudskog kalupa?

Desi mi se, sve češće i češće, da pomislim na nekoga i da on neposredno nakon toga uđe u prostoriju.

Vas osjećam kao borca u širokom stavu, Charmera kao lakonogog čovjeka, vrlo pokretljivog, Marvina kao kuglu topline zaklonjenu maskom cinizma. Kada sam vidio prvi Marijin post, misao mi je bila: moćna, ali potpuno neuravnotežena. Bit će frke. Stalkera osjećam kao podvojenu, mutnu i moćnu kuglu. Ovakvi osjećaji jednostavno prođu kroz mene, nisu produkt razmišljanja.

Kada se zagledam u neke od površina predmeta iznad njih vidim strujanje. Izgleda kao vrlo fina kiša. Što je to?

Budući da nikada nisam susreo nekoga tko prakticira ovo ili slično učenje, ovaj forum mi je, uz knjige, jedini izvor tumačenja. Pa bih bio vrlo zahvalan na komentarima i uputama za daljnji rad.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 25, 2007 9:08 am 
Član foruma

Citat:
Kada se zagledam u neke od površina predmeta iznad njih vidim strujanje. Izgleda kao vrlo fina kiša. Što je to?

Je li to strujanje samo u sferi predmeta ili ga ima u cijelom zraku i jesi li išta osjetio za mene zanima me?
hvala :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 25, 2007 8:18 pm 
Član foruma

Norma_I:
Citat:
Imam rodjaka koji je bio odlican beogradski student,astronomiju i astrologiju ima u malom prstu i ima sirine za ovakve stvari pa sam mu poslao toresovu knjigu.On je odgovorio da malo ko normalan moze slijediti nesto takvo.Ja razumijem njegov odmak jer je potrosio puno energije da se snadje u bijelom svijetu,dodje do drzavljanstva,otvori privatni posao i jos da uspjeva odrzati korak sa stalnim napretkom koji mora pratiti da bi bio u spici djelatnosti koju obavlja (medicina).
Pricao mi je da je imao pacijenta koji je boravio sest mjeseci u americi kod D.Copre kojeg je gotovo svakodnevno vidjao.
U tih sest mjeseci kaze da se je samo jednom osmijehnuo i to valjda slusajno,mozda su se sudarili glavama na vratima.
Ispada da je D.C. indijac,doktor medicine koji je napisao gomilu knjiga,bio Klintonov savjetnik,ima svoje radionice po americi i europi,ustaje u 5 ujutro i nikad se ne smije.

1.Beogradski student je bez obzira na svoj intelekt pod totalnom dominacijom uma letaca sto ga onemogucava da gleda stvari sa suprotne strane /zato mu je sve to i nenormalno sto je ratnicima normalno/
2.Doktor o kome govoris najverovatnije nije pravi ratnik ili nije to uopste.Pravi Ratnik nikada nece raditi za ljude kao sto su Hitler,Klinton ili Musolini /koji su vrhunski i najveci predstavnici uma letaca/ osim ako to nije iz nekog cilja...
3.Sto se tice smejanja ni to nije merodavno.Ratnik moze biti iznutra nasmejan a spolja odavati sliku ozbiljnog coveka.Um letaca je krut i ozbiljan ali ipak dopusti ljudima da se smeju.

Dragan Pedisic:
Citat:
Ratnik i ratnik nagual su skroz u jednakoj poziciji ako oba barataju nemim znanjem, nema razlike medju njima.

Ovo je veoma vazno znati kako nas letaci nebi hvatali u zamke samovaznosti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 25, 2007 11:47 pm 
Moderator

-Nix- je napisao/la:
Citat:

Je li to strujanje samo u sferi predmeta ili ga ima u cijelom zraku i jesi li išta osjetio za mene zanima me?
hvala :mrgreen:

To se nazire da materijalni svijet izvire iz energetskog to jest DUHA!
Svugdje ima strujanja, strujanja se protežu kroz cijeli svijet ko da je proziran.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 26, 2007 12:28 am 
Član foruma

-
Citat:
Nix- je napisao:
Citira:

hvala

To se nazire da materijalni svijet izvire iz energetskog to jest DUHA!
Svugdje ima strujanja, strujanja se protežu kroz cijeli svijet ko da je proziran.

Ako iz tisine usresredjeno pogledate prostor okolo fizickog tela bilo kog ljudskog bica a zajedno sa fizickim telom videcete sivkastu masu nalik magli!Vremenom sve vise...
PS.
Nemaju samo sveci na ikonama ono pored glave...vec svi...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 26, 2007 12:39 pm 
Član foruma

Mozda sam po nekima napravio gresku i u startu spario Kastanedu sa piramidama ali to je moj pogled na svijet,sve je povezano.Jednom sam se zakacio sa jednom osobom koja je tvrdila da Kastaneda zagovara droge,ima neku komunu u pustinji i tome slicno.
Za mene je to bilo neprihvatljivo jer se nije uklapalo nikako sa mojim poimanjem Kastanede a pogotovo da bi neko bio toliko naivan i preko droga pokusao na precac nesto postici.
Danas realnije sagledavam zivot i mogu zamisliti razne zivotne situacije i motive da se neko prikloni bilo cemu zbog bilo cega.
Cesto mislim o sljedbenicima raznih ideologija koje su propale a opet su zaludile milione ljudi i tako reci bile njihov zivot.
Tako da sam u stanju preispitivati i svoj pogled na Kastanedu i ici u krajnost da se odreknem Kastanede u ime Kastanede,moje moguce utopije(vitaminola).

Don Huan je rekao da je moc zavodljivosti prve paznje velik izazov i pravim ratnicima a o pustolovnosti druge paznje i njenim neodoljivim carima da se i ne govori.
Iz toga proizilazi da je bolje biti informirani pesimist nego neinformirani optimist.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 26, 2007 3:41 pm 
Član foruma

Ratnikova najvažnija osobina je da je on borac,i njegov svijet je ratište, bez borbe ratnik nije ono što jest. Ratnik je ratnik samo dok je borbe i on živi za borbu, jer jedino je ona važna.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 26, 2007 10:56 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
Ratnikova najvažnija osobina je da je on borac,i njegov svijet je ratište, bez borbe ratnik nije ono što jest. Ratnik je ratnik samo dok je borbe i on živi za borbu, jer jedino je ona važna.

Nije tako !!!
Ratnik se bori za slobodu, posle toga je sretan da nema vise borbe.
Jedino je sloboda vazna !

Dragan

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 1:37 pm 
Član foruma

Borba,ratnik i oko toga je vjerovatno samo nacin da se ukaze da se istinsko opazanje desava pod uvjetima krajnje napregnutosti.Zestine!

Ako se prati necije price one uglavnom sadrze zestinu dozivljaja i kao takve ostaju trajno u sjecanju.Ratne price,ljubavne..........ali nikako ono sto spada pod dosadu svakodnevnih ponavljanja.

Borba nije borba,ratnik nije ratnik,kastanedino ucenje nije kastanedino ucenje,Orao nije Orao u klasicnom smislu.To su valjda postapalice koje nam sluze u pocetku a kasnije se to odbacuje.

Marx je rekao da covijek sa nostalgijom gleda na svoju proslost ali se je stidi istovremeno.To podrazumjeva da napreduje!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 1:39 pm 
Član foruma

dragane, što je po tebi , sloboda?
što ratnik postaje kada prestane da se bori?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 6:09 pm 
Član foruma

STALKER je napisao/la:
... Ali tom prilikom sam video da si ti tzv. stari vidovnjak. Moćni vidovnjak koji nažalost nosi u svojoj glavi implant, tj. samovažnost. Dakle mračni čarobnjak.

...A masu gluposti koju si do sad napisao o "Kastanedinom delu" neću ni spominjati jer svako ko malo bolje poznaje Kastanedine knjige može primetiti koliko je tvoje nepoznavanje materije. Pa tek skretanje u neka druga učenja, suprotma od tradicije koju iznosi Kastaneda.

Uzgred, taj znak rukom koji pravi mračni lik na tvom avataru nije pravilan jer palac štrči prema van umesto da je sastavljen sa ostalim prstima. Tako deformisan položaj ima značenje zarobljavanja svesti drugih ljudi i koriste ga crnomagijaši da bi drugima nametnuli svoju volju.

Još jedna stvar: Ukoliko ne prestaneš da iskrivljuješ stvari koje je Kastaneda govorio i nastaviš da se izlupavaš i NAMERNO unosiš konfuziju i zabunu među učesnike rasprave koji nedovoljno poznaju ovu tematiku, bićeš smesta i bez daljeg objašnjavanja udaljen s foruma uprkos crnomagijaškom avataru koji si postavio...

ha. evo ga. tanaaa. [-( čekao sam da neko iskusniji potvrdi ono što sam od početka nekako "znao".

nadam se da je sada svima jasnije zašto sam onako, u startu, nasrnuo na čovjeka "ni krivog ni dužnog".

mada, priznajem da sam zbog onog arjinog posta / taisha je ipak autoritet !/ zamalo posumnjao u moju intuiciju.

on je spoljašnju sličnost tih pokreta/ lukavo izbjegavši komentare na njene postove /samo iskoristio da učvrsti svoje početne pozicije i tako stekao... te koje je stekao. da nije on, neko bi drugi. neka su srećni jedni drugima.

ono malo razumljivog /nama običnim smrtnicima/ što je napisao, jeste prikriveni psihomagijski napad sa ciljem da umanji ili razbije, koliko toliko kompaktnu energiju ovog foruma.

eto. kad neće niko drugi :oops: sam sebi napisah odu \:D/

:rofl

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 6:12 pm 
Član foruma

uff :-k

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 7:32 pm 
Član foruma

Stalkeru kad vec sa sigurnoscu tvrdis da ce virus ove planete biti izbrisan, pitao bih te tko ce to sve uciniti?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.