nat kaže da je predpostavka majka zajeba

ali kako nemamo ništa drugo,iz onog što imamo moramo izvuči maksimum.
Ako želim utvrditi nekakvu vrijednost brzinu,težinu,straost,...i ne vjerujem jednome uređaju isprobat ću više puta sa više uređaja na više načina.
Sad,ako mi je uskustvo pokazalo da na određenome terenu ili vrsti tla određeni uređaj ne pokazuje točno,neću mjeriti s njime.To je pretpostavka i mogući zajeb.
Citat:
To je zato što se fosilni ostaci mogu jedino datirati radiokarbon metodom. A radiokarbon metoda (ne samo zbog inherentne manjkavosti neznanstvene pretpostavke takvih metoda uopće) bi pokazala da su ti ostaci zapravo puno puno mlađi. Ne samo ostaci, već i tlo, da je datirano radiokarbon metodom, bilo bi također puno mlađe.
Uopće me ne interesira jeli onaj tekst istinit ili ne,ali ti ne govoriš istinu,možda misliš da govoriš ali nije tako.Zašto bi ispitivanje ugljikom pokazalo da je mlađe?Možda zato jer se takva ispitavanja vrše do maksimalne starosti 50000 godina?
Kao što je netko uvidio,ispitivanjem ugljikom ima svoje granice,a do tog se saznanja trebalo stići.Dali su se događali krivi zaključci,jesu naravno!Kad bi barem mi tako lagano mijenjali svoja uvjeranja i gledali svakim danom objektivnije.
Kao što sam na početku rekao kako nemamo ništa drugo,iz onog što imamo moramo izvuči maksimum.Moramo se snalaziti s prepostavkama i na temelju njih donositi zaključke.Zato vjerojatno i ima toliko načina utvrđivanja starosti kroz više grana znanosti,uređaja,itd..
Recimo jedna od predpostavki je kazaljka goriva u autu,jeli vam točna,pokazuje li dobro?Da,bilo bi najbolje uzeti fleks i izrezati rezevar pa da vidimo.

Možda će mi šef tad vjerovati(P.S.-moj mi nebi ni tad povjerovao,ako bi i vidio nebi priznao

)
Ili,ma da,puno je lakše reči,to je stvorio Bog.Tvoj je trud uzaludan,nikad me nećeš uvjeriti u to što pronađeš jer ne vjerujem u tvoje metode.