Jack987 je napisao/la:
Pa sve je to ista dezinformirajuća, manipulatistička ista banda... jedino ne kužim pa kako to još neki "puše"?!? Ovakve očite dezinformacije ne mogu zasljepiti više niti male bebe... a možda se pripremaju na nešto "žešće", npr. malo "mijenjanja" stvari sa viših nivoa... mislim na 4D.
Počela su neka mješanja realiteta u zadnje vrijeme... neznam, ali dešavaju se dosta čudne stvari... opisali smo par njih u temi o čudnim dešavanjima...
Izgleda da im i više nije toliko bitno da i dalje sve drže u tajnosti... pa ionako je granica realiteta već jako blizu ( koliko po udaljenosti, toliko i po frekvenciji ), pa im i nije važno da toliko sakriju stvari. Ljudi ionako neće preko noći shvatiti što se dešava, pa ako i vide piramidu, neće shvatiti što to, u stvari, sve znači...

Nazalost,prijatelju,kao sto lepo rece u jednom tvom postu,pusili su,puse i pusice…..
Ja sam se prilicno iznenadio,kad sam poceo da se zanimam za “alternativnu arheologiju”,koliko je to vazna karika u lancu svakojakih zavera s kojima nas drze u neznanju.Da li zbog geopolit.ciljeva,da li nesto sire ili vaznije,ovo traje oduvek.
U prethodnom postu sam naveo citat iz starijeg posta,o onim glinenim plocicama koje potvrdjuju: postojanje razvijene civilizacije na ovim prostorima jos pre 6000god,
Postojanje saznanja da je Bog jedan,da je Sve Jedno,da ne ponavljam ponovo,to je zataskano i zanemareno od zvanicne arheologije,te plocice su otkopane PRE NEKOLIKO DECENIJA,ja napiso na forum pre 7 meseci,ali ni dan danas,o tome niko nista.
A kopa se.U tom postu spomenuh i jedan arheoloski lokalitet koji ima 8nivoa,8 perioda kroz vekove,sa gradom i hramovima na istom mestu,ali nema se para, pa dosli pre nekih10tak god, ameri,dali par miliona dolara,kao mi cemo pomoci da se izkopa,kopali,kopali ,odneli sto im treba i otisli,posle dosli francuzi,i oni dali koji mil.eura,kopali,uzeli sta im treba,usput istrazivali i neke pecine (koje su, vidi slucaja,u blizini onih energetskih tacaka i hramova koje sam pominjao ranije)rekli tamo nema nista,a u mojoj drzavi nema ni institucije ni opreme za takva istrazivanja pecina,pa ajde da im verujemo,hehehe…:twisted:
Da li ima neke veze to da je vecina slika onih nlo –a sto sam postao slikano u blizini tog lokaliteta,ko zna ,mozda….
Sad ce neko reci,pa dobro,plocice su maleeeee,piramida je velika,bla,bla…nece valjda…
E hoce.
Procitah galaksijin intervju,onaj primer sa stotinama piramida u Kini je odlican,ja ga upotrebim ponekad,cisto da vidim koliko su ljudi “sirokog pogleda”,na stranu nekolicina onih koji znaju za te piramide,trebate cuti te odgovore i upisat se od smeha koliko je ljudska ignorantnost bezgranicna.Evo ovde cu samo jedan primer:
Bivsi kolega iz firme(pre 4 god),bio na medenom mesecu u Egipat,video piramide,i dva meseca,kad u pauzi odemo na kafu,te piramide ovolike,te onolike,i dosadi vise,pa mu ja ispricam o piramidama u Kini,i da ih ima pun k..ac,i da su vece itd. I pazi njegov odgovor:”Ma nije moguce,da ima piramida u Kini,PA BILO BI U PONUDI TURISTICKIH AGENCIJA,NEMA SANSE,TAKVU PRILIKU ZA PROFIT PROPUSTITI,NEMOGUCE I TACKA.
Eto,toliko o sirokim pogledima,van licnih pretpostavki,predrasuda,motiva i interesa….
Cudno je i to,sto poneko i oseti vaznost svega toga,ali posle par dana se malo ili niceg iz tog razgovora ne seca,obrisu mu,ili se uspava,ili ga uspavaju otrovima u hrani,vodi,vazduhu,implanti,cipovi,sta li

,i opet jovo nanovo....SIZIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
I svi kao sve znaju,i sve je jasno,pa cak i ovde na forumu,ma da,znam ja za plocice i to,a ipak sve ide po starom,
deca vam i dalje uce laznu istoriju,kao nije bilo nikoga i niceg na Balkanu,ostalo nesto malo Ilira,i onda dosli sofisticirani i visokorazvijeni Sloveni i pocela civilizacija,ma daj,
LJUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,OPASULJITE SE SADA I OVDE,POSLE CE BITI KASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav,Natalandza