Sada je: sub maj 10, 2025 7:19 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 403 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 7:30 pm 
Član foruma

Hm, dao si odgovor u kojem ništa nisi odgovorio.

Zar je tako teško na suvislo pitanje dati i suvisli odgovor?

Na jedno od prethodnih pitanja...

Citat:
Postoji li netko tko je zaista izradio Joe cell?

odgovorio si...

Citat:
Ima nas nekoliko

Iz toga sam shvatio da si i ti jedan od "nas nekoliko" tko je složio Joe Cell.

Međutim, ono što sam pitao nije bilo dali je netko složio Joe Cell kao takvu jer iz svih nacrta sa neta se ne vidi da je to neki preveliki kunst ako se ima malo materijala, alata i dobre volje.

Moje pitanje je bilo dali je netko sa tako složenom ćeliom i pokrenuo motor???

Sad, ako si već složio ćeliju, ono što bi (po meni) bio suvisli odgovor je A) da, sa složenom ćelijom sam pokrenuo motor ili B) ne, sa složenom ćelijom nisam uspio pokrenuti motor.
Jednostavno, zar ne?

A što se tiće MIB-ova, osobno mislim da oni iz 4D koji nam iz svojih interesa vrše otmice duše te stavljaju implantante za očitanja aure i monitoring i slične pizdarije, tima vjerojatno nije ni problem naći/vidjeti orgonske anomalije ovdje u 3D. Mi smo im tu ionako kao na dlanu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 8:07 pm 
Član foruma

Da si stvarno pročitao prijašnje postove imao bi sve odgovore. Pošto želiš sve na brzinu - ajd da skratimo...

Izradio sam dve različite ćelije. Ja i nekoliko drugih. Jedan je ćeliju čak montirao u auto.

Nijedna ćelija ne radi. Zašto? Nacrti su iscrpni, ima mnogo tutoriala na netu. Ali... Kobajagi...Da bi ćelija radila, treba je dovesti u odgovarajuču fazu po koracima. E, taj poslednji korak je najveća tajna u galaksiji. I u video tutorijalima kažu samozvani free-energy stručnjaci da oni znaju tajnu ali nesmiju reć. Pa si onda ti misli.

Citat:
Međutim, ono što sam pitao nije bilo dali je netko složio Joe Cell kao takvu jer iz svih nacrta sa neta se ne vidi da je to neki preveliki kunst ako se ima malo materijala, alata i dobre volje.

Hehe, kad stvar ne radi, pa pitaš "zašto, pa sve sam propisno napravio?" onda češ dobiti odgovore u stilu:
- Materijal nije dovoljno dobar
- Nisi demagnetizirao material
- Razmaci nisu pravi
- Izolatori ne izoliraju
- Voda nije dobra
- Imaš kiselinsku ćeliju
- Imaš alkalnu ...
- U potsvijesti ti nečeš da proradi
- Susjed ti je psihološki vampir
- Nemaš dovoljno stabiliziran napon
- Nemaš pravu frekvenciju
- Temperatura nije prava
- Preblizu su dalekovodi i mobitel

Zadovoljan?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 10:53 pm 
Član foruma

Hvala na konkretnom odgovoru.

Drago mi je i da moj način na koji sam postavio pitanje (suvislo/nesuvislo) nisi uzeo za loše jer mi to svakako nije bila primisao. Jednostavno, volim jasan odgovor (ako ga je moguče dobiti) i to je sve. :wink:

Što se tiče čitanja prijašnjih postova, u pravu si da ih nisam pročitao sve jer je nezgoda što sam trenutno spojen modemski pa mi je vrijeme pomalo problem, no, valjda će drugi mjesec "flat rate" :mrgreen: pa će se to rješiti i ja neću uljetati sa pitanjem prije nego pročitam kompletan topic.

Ipak, smatram da moje pitanje mogu ostaviti otvorenim za sve druge članove foruma koje zanima Joe Cell.

Da li je netko (sa foruma) uspio pomoću Joe Cell pokrenuti motor ili je bar u najgorem slučaju vidio na svoje oči da to radi? :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 30, 2007 11:10 pm 
Član foruma

Ajd više iskemijajte taj pogon na tu energiju , preskupo mi je da se više vozikam na benzin.

:D :wink:

Vrh

Naslov: Experementary guide for construcion of Joe cell
PostPostano: uto nov 13, 2007 9:54 am 
Početnik

Moze li mi netko reci dali ova gore navedena knjiga postoji prevedena na naš jezik? Ja sam je poceo prevoditi, pa da ne gubim dragocijeno vrijeme ako vec postoji prevedena.

I moze li mi netko reci, da ja sam napravio Joe Cell, postavio je u auto i auto radi?

Hvala na svim buducim odgovorima

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 15, 2007 2:30 pm 
Početnik

neznam sta da kazem, nisam bas citavu temu procitao, ali prvih par stranica je nesto obecavalo, i kad sam ostale preskocio i procitao zadnje dvije - malo razocarenje.
dali su to zablude , dali su to manipulacije nama koji nebismo da se manipulise sa nama?
dajte ljudi, rjesite ako ikako mozete, vi sto ste poceli prije dajte nama poticaj da se ukljucimo u te experimente,
ako ima ikakva mogucnost da otvorimo nekakav interni fond u koji bi svak uplatio po koji euro , da bi se pomoglo entuzijastima koji bi sa nama podjelili konkretna iskustva.
puno srece razbijacima mitova

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 16, 2007 3:37 pm 
Početnik

gorštak je napisao/la:
neznam sta da kazem, nisam bas citavu temu procitao, ali prvih par stranica je nesto obecavalo, i kad sam ostale preskocio i procitao zadnje dvije - malo razocarenje.
dali su to zablude , dali su to manipulacije nama koji nebismo da se manipulise sa nama?
dajte ljudi, rjesite ako ikako mozete, vi sto ste poceli prije dajte nama poticaj da se ukljucimo u te experimente,
ako ima ikakva mogucnost da otvorimo nekakav interni fond u koji bi svak uplatio po koji euro , da bi se pomoglo entuzijastima koji bi sa nama podjelili konkretna iskustva.
puno srece razbijacima mitova

po mome misljenju nije potreban fond jer djelovi ionako nisu skupi, potrebno je samo cvrsto vjerovanje da funkcionira, dobra vlja i malo truda...
ja sam trenutno u fazi prevođenja knjige Experimetary Guide jer ne želim da imam iznenađenja u radu, jer nisam dobro shvatio citajuci na engleskom, a kad to rijesim bacam se na posao i kad proradi svi cete znati :)

Po mome misljenju postoje dvije vrste ljudi - oni koji ne moraju vidjeti da bi vjerovali i oni koji moraju vidjeti da bi vjerovali, ojacajte svoju vjeru i vjerujte na neviđeno- "čuda" će se početi događati...

Za mene tu nema nista cudno i nepoznato, problem je jedino u mojim uvjerenjima koji eventualno nekada znaju pobiti teoriju ćelije, al siguran sam da ću i to riješiti :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 23, 2007 12:25 pm 
Početnik

neznam sta da ti kazem,
vjerujem u to da konvencionalni izvori energije nemogu biti i jedini izvori, vjerujem da postojeci energetski lobiji rade sve da zaustave razvoj alternativne tj. besplatnog izvora energije , pogotovo kucne izrade kao sto je ova celija.
ali citajuci ovaj forum naisao sam na podatak da u australiji vec oko 10000 pojedinaca vozi auto na celiju, to vec nije mali broj,
konstrukcija celije nije komplikovana da ne kazem da je jednostavna, dosta vas je pokusalo da napravi, i konstrukcijski mislim da su uspijeli, ali nisu postigli pokretanje automobila ili nekog drugog stroja na energiju iz celije.
nesto ne stima, sta ?
podneblje, ili jednostavno ,sto bi mi u bosni rekli , drugacija hava ( zrak), neznam! svaki dan dolazim na ovaj forum da vidim ima li ista novo, ipak je vec par godina proslo od pokretanja ideje na forumu, spreman sam pomoci koliko mogu, skromno , ali sam ipak spreman pomoci svim entuzijastima koji vjeruju u ovo.
razmjenjujte misljenja, podizite pozitivnu energiju, borimo se protiv vjetrenjaca,
pozdrav svima i pisite ako ima nekih pomaka, treba biti uporan

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 04, 2007 11:26 am 
Početnik

pa gdje je ba zapelo?
ima li ikakvih novih rezultata?
javljajte se, dijelite informacije

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 04, 2007 2:08 pm 
Početnik

gorštak je napisao/la:
pa gdje je ba zapelo?
ima li ikakvih novih rezultata?
javljajte se, dijelite informacije

he he ja jos cekam materijal, trebao bih ga dobiti u roku 2 tjedna pa cemo miksati :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 09, 2007 11:08 am 
Početnik

PO Zrdrav
Tek pre dva dana sam ukapirao da na forumu ima za Joe cell i veoma sam obradovan time. Mene takodje interesuje puno i imam dosta nacrta filmova i ostalih stvari iako jos nisam sklopio celiju posto jos ne mogu naci materijal.
Ovih dana skupljam delove za Orgonski top i imam skoro sve osim nekih sitnica koje cu nabaviti tokom sledece nedelje
Imam neke ideje koje mogu naci primenu u lecenju orgonskom energijot, a posto celija emitira orgon onda to moze da se iskombinira. Mozda za sada ne mozemo da pokrenemo motor, ali mozemo sebi pomoci da budemo malo vise zivotniji.
Svi su se usmerili na to da pokrenu kola i to je u redu ali to nije jedina primena orgona.
Pozdravljam vas i molim za komentare u vezi ove ideje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 09, 2007 1:31 pm 
Član foruma

Gogo, samo naprijed!

Istražuj, eksperimentiraj!

I ne zaboravi nas izvjestit o rezultatima!!! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 2:30 pm 
Početnik

Kako mogu doci do takvih nacrta ako si spreman podjeliti ih samnom :)

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 4:01 pm 
Član foruma

zero cost joe cell; princip je tu pa tko voli nek izvoli :D
http://www.youtube.com/watch?v=SDXv-Rj8tks

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 8:49 pm 
Početnik

meni osobno je poznata izgradnja na gorenavedeni nacin (u filmu) ali ne daje zadovoljavajuće rezultate - slaba je, ipak treba biti deblji metal - snaga je jaca, ja bi iduci tjedan trebao dobiti materijal pa cemo vidjeti :)
opel astra ima da leti :)

nego zenima me dali se netko igrao s elektro motorima, odnosno tocnije "fuelless" motor koji radi uz pomoć precizno postavljenih magnetskih polja koja ga konstantno vrte a da ne trosi nista struje (htjeo bih si stvarati besplatno struju da smanjim režije :) )

i da ako nekog zanima sto je orgon, malo proucite sto je chi energija koju svi svaki dan koristimo i shvatiti cete da je isto sto i orgon, i ako dovoljno psihicki ojacamo mozemo stvarati i usmjeravati orgon gdje i koliko zelimo bez ikakvih uređaja.

Kao dobar početak preporučujem vam da pručite reiki, thai chi, feng shui i ono osnovno jogu, meditaciju i vizualizaciju

ljep pozdrav :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 15, 2007 9:02 pm 
Početnik

Odgovor aamonu i svima koje interesuje dalji rad sa orgonskom energijotm
Uradio sam orgonski top, ali sa nekim mojim izmenama.
Uzeo sam 6 bakarnih cevi precnika 18mm X 2metara
To nije nista novo, novina je u tome sto sam u plasticnoj kanti umesto zeljezne ili neke druge piljevine na dnu stavio kalem od bakarne zice koji je motan u smeru obrnutom od skazaljke na satu. U centru kalema stavio sam magnet od zvucnika koji je u centru imao rupu. U rupi sam stavio kristale tri komada i nizam stavio smolu ili nesto drugo vec tako postavio bakarne cevi i na vrhu plasticne kante od iverice kao poklopac iz kojeg izviru cevi. Posto nije mogao stajati ispravno vezao sam top koncem na jednu granu tresnje. Nakon sat vremena kada sam prisao topu osetio se prilicno jak miris ozona. Sad ne znam jel to ozon ili orgon ali to i nije bitno. Isto vece top stam stavio u prostoriji u kojoj sam sedeo. Celo vece osecao se jak miris ozona ili orgona. Sutyradan ujutru kada sam usao u prostoriju, nije bilo vise tog mirisa. Izvadio sam top opet nadvor i miris se nije pojavio vise, ali u blizini topa je neka svezina, kao da je hladnije. Ta svezina se oseca na nekoliko metara od topa.
Ima jos nekih stvari ali ne znam dali je to interesantno za vas i da bi bio kraci ovde zavrsavam za sada
PO zdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 16, 2007 1:37 am 
Član foruma

Zanimljivo... hmm.. i sam bi trebo možda neku kontrapciju sastavit :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 16, 2007 10:51 pm 
Početnik

Idemo dalje
Juce sam uzeo dve spakle, da tacno dve spakle od Inoxa i jednim strafom sam povezao da budu na nekom odstojanju od nekoliko santimetara.
Onda sam ih stavio u posudu s vodom u koju sam stavio malo octa i to ono koje sam nasao u kuhinji (mislim da je od kombuhe).
Voda je filtrirana
Onda sam prikljucio 12 volti i pocela da izlazi penja.
ne znam dali je ovo orgon ali penja svakako jeste,
Sto je najvaznije na ampermetru sam izmerio samo 40 ma a posle nekog vremena nisam ni mogao ustanoviti dali tece struja.
Znam da kada bih stavio malo morske soli povecala bi se struja ali nisam siguran u proizvod od soli posto je natrium hlorid
Imam i drugih stvari ali korak po korak idemo dalje
PO zdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 01, 2008 6:49 pm 
Član foruma

Ovo je samo deo obimnijeg clanka koji sam nasao na netu pa ga navodim iz cisto bezbednostnih razloga .Jer eksperimetisanje moze biti i opasno pa se mora i o tome povesti racuna.

Potrebno upozoriti i na opasnosti opisane naprave.
Nije u pitanju samo kredibilitet i razum osobe, nego se radi se o tome što ovo proizvodi velike količine plina praskavca koji zapaljen detonira i može izrešetati osobu gelerima ćelije. Onaj tko je posvjedočio detonaciji većih količina plina praskavca dobro zna kako je to upečatljiv događaj.
Ako je kome do elektrolize vode i igranja s vodikom i kisikom, treba napraviti uređaj koji dopušta odvajanje plinova. Praskavac nije za igru.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 01, 2008 11:14 pm 
Član foruma

Sonic Fusion
.. Po mome misljenju postoje dvije vrste ljudi -
oni koji ne moraju vidjeti da bi vjerovali i oni koji moraju vidjeti da bi
vjerovali, ojacajte svoju vjeru i vjerujte na neviđeno- "čuda" će se početi
događati... Za mene tu nema nista cudno i nepoznato, problem je jedino u
mojim uvjerenjima koji eventualno nekada znaju pobiti teoriju ćelije,
al siguran sam da ću i to riješiti ..

Evo ja spadam u one koji veruju i ono sto nisu nikad videli.
Verujem u cuda i krajnje sam optimistican, neko bi rekao da
sam "naivan". Vera je moja jaka osobina, na koju se ponosim :)

gorštak
.. razmjenjujte misljenja, podizite pozitivnu energiju, borimo se protiv
vjetrenjaca, pozdrav svima i pisite ako ima nekih pomaka, treba biti
uporan ..

Da, u pravu si.. podozomo pozitivnu energiju.. Ja i moja braca cemo po
svaku cenu da napravimo Joe cell, i ima da proradi, jer ako moze tamo
neki "kengur" :) u Australiji da se voza na Orgon, e mocicemo i mi,
i dok ne uspemo, pokusavacemo. Meni se takodje i svidjaju orgonski
topovi, i HHG-ovi, postali su mi jako simpaticni, samo sto mi nedostaje
kristal da napravim poneki, bez brige, cim imam prilike dobavljam kristale.

Napravio sam neki HHG, al bez pravih kristala, sa nekim kamenjem iz
njive, lici kao na neki kristal, al dal je stvarno? I bilo nekih simptoma,
dva put nestala struja tokom noci, u nasem selu, znaci 29.jan.2008,
i 30.jan.2008, al za ovaj drugi dan mi rekao brat, ja sam spavao.

Gogo
Imam neke ideje koje mogu naci primenu u lecenju orgonskom energijot,
a posto celija emitira orgon onda to moze da se iskombinira.
Mozda za sada ne mozemo da pokrenemo motor, ali mozemo sebi
pomoci da budemo malo vise zivotniji.
Svi su se usmerili na to da pokrenu kola i to je u redu ali to nije jedina
primena orgona. Pozdravljam vas i molim za komentare u vezi ove ideje.

Kakva to ideja u vezi lecenja? Zanima me! Ja sam i prema lecenju
usmeren (religije i nauke su moja hobi/profesionalna zanimanja)
A kola, to onako.. experimenti, i usteda zbog preskupog benzina :)

Sonic Fusion
.. i da ako nekog zanima sto je orgon, malo proucite sto je chi energija
koju svi svaki dan koristimo i shvatiti cete da je isto sto i orgon,
i ako dovoljno psihicki ojacamo mozemo stvarati i usmjeravati orgon
gdje i koliko zelimo bez ikakvih uređaja. Kao dobar početak
preporučujem vam da pručite reiki, thai chi, feng shui i ono osnovno jogu,
meditaciju i vizualizaciju ..

Da, neki kazu da je to i Prana, slazem se stim, neki kazu (i sam Reich)
da je Orgon vitalna sexualna energija. Swami Chidananda kaze da se
celo nase telo sastoji od te energije, i na nama je da je usmerimo u
neku korist. Substanca zivotne sile je sexualnog oblika, a moze da se konvertuje u razlicite svrhe i energije...

Gogo
...Onda sam prikljucio 12 volti i pocela da izlazi penja.
ne znam dali je ovo orgon ali penja svakako jeste, ...

I to da, na video-ima prikazuju da kada se zapeni da je to znak aktivacije
Orgonse energije u celiji.

Pozdrav svima! 8-)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 403 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.