Samo nocu, kad svi/sve utihne, onda cujem ton niske frekvencije. Eh, da li su to necije masine ili masina i odakle to ne znam, tesko je reci. desavalo mi se da padne recimo drvena drska od metle i lupi od plocice, e tada mi se jako povisi to zujanje sa vrlo visokim tonovima...drugo nista nisam primjetila. sa cime bih ti to usporedila je ako si ikad podesavala radio kada nije na stanici, pa kako okreces ono dugme dok trazis stanicu, pa se cuju jaci ili slabiji "valovi" zajedno sa onim "snijegom" (sustanjem), ali je vecinom to vrlo visoki "tanki" zvuk. Kad u nekom momentu znas da ne mozes pobjeci od tog zvuka, to te stalno prati, onda sam se nekako naucila ne obracati paznju, jer nikakvo drugo rjesenje nisam pronasla.
Imala sam jednu tesku nocnu moru mozda prije 15-ak ili 20 godina, ono bas sam osjetila je neko tesko zlo i najradje se ne volim ni sjetiti. Najupecatljivije cega se sjecam kada sam otvorila oci, a spavala sam odmah ispod prozora, kao da je neki crni dim pobjegao, nije imalo miris, ali imalo je oblik crnog dima. Tada sam programirala kristal da se ta zloca pribliziti ne moze....nikada do tada nisam to radila i nikada poslije ali sam tad toliko bila ljuta, da sam istrazivala na internetu sve sta sam znala i tada mi je to uspjelo, jer nikad vise se to nije vratilo. Meni je dobar san toliko vazan i mirna noc i "ne diraj lava dok spava".
Znalo mi se desiti da se iz cista mira probudim, tako "od nicega"i samo osluskujem, preslisavam samu sebe zasto sam se probudila, ne znam . Nisam osjetila niti strah, niti sta lose. Sto se tice zivih osoba, imam senzibilitet kada mi neko smeta, a jadan covjek/zena...nista mi napravio nije, ali meni neopisivo zbog necega smeta. To me prati jos odavno, iz mladih dana.
Kod mene mobil nema pravo pristupa spavacoj sobi, niti TV (kojeg godinama nemam), niti kompjuter. Spavaca soba je samo za spavanje. Toliko puta mi se znao isprazniti mobil, jer ja njega rijetko koristim, jer lose vidim i radje koristim kompjuter, nego mobil. Nista mi se od aparata nije vise palilo od onda, tako da mi je to i dalje ostala zagonetka.Nemam nikakvih drugih paranormalnih pojava, sve sto sam i imala mozes iscitati iz mojih prijasnjih javljanja, sada zivim prilicno mirnim zivotom, a sve oko mene je nemirno
Kupila sam sebi 3 zvucne viljuske (od 128,256 i 512 Hz) eksperimentisem i vrlo mi gode, smiruju me.
Mislila sam da niko vise ne ulazi na galaksiju i moram ti reci da si me iznenadila svojim javljanjem