Sada je: sub maj 03, 2025 3:57 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: kontrola nad kucanskim aparatima
PostPostano: pon sep 02, 2024 9:22 am 
Član foruma

Sinoc lezim i jos nisam uspjela zaspati, ukljuci se svjetlo na klima uredjaju i cuje se zvuk kad se plastika otvara (odakle puse zrak). Upravljac od klime je objesen na zidu, odmah iznad mene i mahinalno pritisnem da se iskljuci, razmisljajuci kako to da se samo od sebe ukljuci. Tad je bas klima posla izbacivati zrak i opet pritisnem da se ugasi. Lezala sam tako u cudu, razmisljajuci sta se dogodilo, a onda se na balkonu ukljucilo svjetlo unutar bubnja iz ves masine i obasjalo cijeli prostor. Sad sam tek ostala u cudu, jer mi se u kuci nikada nista nije samo od sebe palilo ili gasilo, i jedino sta sam smislila jeste da zatvorim struju u cijeloj kuci. Mislim...bas me naljutilo, sta to znaci da ja u svojoj kuci nemam kontrolu nad aparatima, ali priznajem i da sam osjetila strah...kao da se neko/nesto sa mnom igra. ne vjerujem u vanzemaljce, sta oni mene imaju traziti, ja sam niko i nista, nemaju od mene nista...mislim ako mi se tako hoce predstaviti, neka odu odmah u tri krasne, nisam ni za kakve igrarije. nisam se ni prosvijetlila, pa da po kuci palim i gasim aparate... Jedino sta mi pada na pamet da se neko...nekako igra sa frekvencijama...nista pametnije nisam mogla smisliti. Interesuje me, ima li jos neko da mu se ovo dogodilo? Pomislila sam, sta da sam spavala, i da ovo nisam vidjela, znaci aparati se "sami od sebe" mogu ukljucivati. sta to sve treba da znaci???

Vrh

Naslov: Re: kontrola nad kucanskim aparatima
PostPostano: čet feb 27, 2025 9:14 pm 
Početnik

Imala sam takvo neobično iskustvo 2018.g. i sad nedavno sa autom. 2018.g bila sam sama u kući svog oca i imala sam relativno teško stresno razdoblje jer kao da su me napale zle sile i bilo je tu zaista svega no da skratim u bit priče... Ležala sam u krevetu, misli su me morile i odjedanput upali se tablet koji je stajao na stolu sam od sebe i upali pjesmu iz moje playliste Love frequency. Tablet nije bio prikopačan na struju. Sa autom je bio slučaj da se autostop sam upalio iako je ugašen otkako sam preuzela auto cca 2 tjedna. Možda postoji neko racionalno objašnjenje za tvoj slučaj poput pada napona struje pa se upalila klima sama od sebe kao i u mom slučaju sa autom (možda se sam resetira) a možda su nam to svojevrsne poruke i znakovi. Problem je ili nije to što sam svjedočila puno nadnaravnih pojava od djetinjstva do danas koje bi se današnjim narativnom teško objasnile a vjerojatno si i ti sama prošla ili prolaziš isto. Osobno imam dosta blokada u memoriji iz djetinjstva radi preživljenih trauma pa se repressed memories jave tu i tamo i to nakon godina i godina zaborava. Ne znam imaš li problem zujanja u ušima ili ponekad čuješ nešto poput signala. Jesi li hipersenzitivna? Osjećaš li ljude? Vibracije? Atmosferu?

Sent from my 2312DRAABG using Tapatalk

Vrh

PostPostano: sub mar 01, 2025 8:23 pm 
Član foruma

Zujanje u usima imam godinama, vec sam se naucila i najbolje to podnosim ako ne pridajem znacaj. Ako me pitas kad sam zadnji put bila, a da mi ne zuje usi, vise se ne sjecam kad je to bilo...mozda kad sam bila u svojim 30-tim, znaci sada sam u 60-tim. Zasto sve ovo povezujes sa hipersenzitivnoscu...ili kako si dosla do ovih pitanja?
:hello2:

Vrh

PostPostano: sub mar 01, 2025 9:18 pm 
Početnik

Pitam te sve ono što se meni događa. To zujanje je relativno nečujno kao u pozadini iliti nešto poput radijskog kanala otvorenog ali nema programa? Događa li ti se da ponekad čuješ kao određenu frekvenciju ili ton? Ne znam kako bi to opisala drugačije. Jel ti se desilo da kad npr o nečemu razmišljaš odjednom čuješ taj ton u lijevom ili desnom uhu? Meni se znalo desiti da me pogodi frekvencija i imala sam osjećaj da ću oglušiti od udara. Drugi tonovi znaju biti i ugodni, neki piskutavi, širok je spektar. Istražujem i tražim ljude koji prolaze kroz slično.

Danas ujutro sam se probudila u 6 h i baterija na mobu se skroz ispraznila. Prikopčam to govno na struju ali ne radi. Kao da je krepao mob a star tek 3,4 mjeseca. Pojavi se zelenkasti ekran i kao neka mrlja na ekranu. Inaće kada sam bila pod napadom zlih sila već od ranije sam primjetila da mi u tim momentima i mob reagira jer elektronika je osjetljiva i naprosto mob pošandrca. Napišem ti ja Jesus prstom preko ekrana kad ono mob se nakon par sekundi počeo puniti a dotad ništa :D
Ako ti je nelagodno javno pisati možemo preko private (opcija) a ako nije možemo nastaviti i ovdje meni je svejedno. Puno toga sam vidjela,doživjela i preživjela. Ja imam 4 banke okruglo.
Koliko često se elektronika oko tebe čudno ponaša? Pratiš li tok svojih misli tada? Koje paranormalne pojave si svjedočila i ako si svjedočila?

Vrh

PostPostano: sub mar 01, 2025 10:39 pm 
Član foruma

Samo nocu, kad svi/sve utihne, onda cujem ton niske frekvencije. Eh, da li su to necije masine ili masina i odakle to ne znam, tesko je reci. desavalo mi se da padne recimo drvena drska od metle i lupi od plocice, e tada mi se jako povisi to zujanje sa vrlo visokim tonovima...drugo nista nisam primjetila. sa cime bih ti to usporedila je ako si ikad podesavala radio kada nije na stanici, pa kako okreces ono dugme dok trazis stanicu, pa se cuju jaci ili slabiji "valovi" zajedno sa onim "snijegom" (sustanjem), ali je vecinom to vrlo visoki "tanki" zvuk. Kad u nekom momentu znas da ne mozes pobjeci od tog zvuka, to te stalno prati, onda sam se nekako naucila ne obracati paznju, jer nikakvo drugo rjesenje nisam pronasla.
Imala sam jednu tesku nocnu moru mozda prije 15-ak ili 20 godina, ono bas sam osjetila je neko tesko zlo i najradje se ne volim ni sjetiti. Najupecatljivije cega se sjecam kada sam otvorila oci, a spavala sam odmah ispod prozora, kao da je neki crni dim pobjegao, nije imalo miris, ali imalo je oblik crnog dima. Tada sam programirala kristal da se ta zloca pribliziti ne moze....nikada do tada nisam to radila i nikada poslije ali sam tad toliko bila ljuta, da sam istrazivala na internetu sve sta sam znala i tada mi je to uspjelo, jer nikad vise se to nije vratilo. Meni je dobar san toliko vazan i mirna noc i "ne diraj lava dok spava".
Znalo mi se desiti da se iz cista mira probudim, tako "od nicega"i samo osluskujem, preslisavam samu sebe zasto sam se probudila, ne znam . Nisam osjetila niti strah, niti sta lose. Sto se tice zivih osoba, imam senzibilitet kada mi neko smeta, a jadan covjek/zena...nista mi napravio nije, ali meni neopisivo zbog necega smeta. To me prati jos odavno, iz mladih dana.
Kod mene mobil nema pravo pristupa spavacoj sobi, niti TV (kojeg godinama nemam), niti kompjuter. Spavaca soba je samo za spavanje. Toliko puta mi se znao isprazniti mobil, jer ja njega rijetko koristim, jer lose vidim i radje koristim kompjuter, nego mobil. Nista mi se od aparata nije vise palilo od onda, tako da mi je to i dalje ostala zagonetka.Nemam nikakvih drugih paranormalnih pojava, sve sto sam i imala mozes iscitati iz mojih prijasnjih javljanja, sada zivim prilicno mirnim zivotom, a sve oko mene je nemirno :lol:
Kupila sam sebi 3 zvucne viljuske (od 128,256 i 512 Hz) eksperimentisem i vrlo mi gode, smiruju me.
Mislila sam da niko vise ne ulazi na galaksiju i moram ti reci da si me iznenadila svojim javljanjem
:hello2:

Vrh

PostPostano: ned mar 02, 2025 12:35 am 
Početnik

Mislim da taj šum ne dolazi izvana koji čuješ. Pozabaviti ću se sa tim kada dođe vrijeme za to. Što se buđenja tiće tu smo slične. Kako koji dan, razno doba noći. Spomenula si da misliš da se netko igra frekvencijama. Na što si mislila?

Valja imati stabilan um kao neprobojnu utvrdu i ne dozvoliti vanjskim utjecajima manipulaciju misli bilo putem riječi, slika, zvukova, glazbe... Fokus usmjeriti na svjetlost i dobro. (Pišem sebi)

Došla sam na forum malo prozujati kao pčelica. Volim preletiti ljudsku misao. Proberem što mi odgovara a što ne to odbacim. Srce mi je putokaz u smislu ako ne rezonira riječ sa mojim hercom to ne puštam u sebe. Svaki dan sam sve bolja u razabiranju :D

I da čudi me što je forum nekako praznjikav, iskreno očekivala sam puno više zbivanja i razmjene informacija. Brži protok informacija i više aktivnosti :) Možda je uzrok tome zaključan forum pa oni koji bi se i htjeli pridružiti ne mogu. Ljudska svijest se razvija i nije stalna i svaki dan imamo nove spoznaje i učimo u hodu. Mladi ljudi pogotovo su puni novih i drugačijih percepcija i pogleda na život dok stariji imaju neku konstantu i mudrost. Objedinjavanjem znanja i razabiranjem ispravnosti tu rastemo svi skupa.

Vrh

PostPostano: ned mar 02, 2025 12:44 pm 
Član foruma

Kada sam spomenula kao da se neko igra frekvencijama, tada sam imala osjecaj kao da neko stoji sa nekom masinom, pa bira na koji ce se kucanski aparat nakaciti, sto ne znaci da se to desilo, samo je takav osjecaj bio.
nekada je forum bio vrlo posjecivan i sadrzi mnosto bogatog materijala za citanje, a vremenom su se ljudi umorili (vjerovatno). ono sta sam naucila i bilo je sve na jednom mjestu, nezamjenjivo je. Ja ne znam je li zakljucan forum (vjerovatno to treba odrzavati, pa mozda zato)ali to ne smanjuje vrijednost clanaka, svi koji su se ukljucili u objavljivanje, stvarno je vrijedno i na maternjem jeziku....evo ja sam 22 godine u Izraelu i radije idem citati na maternjem nego na hebrejskom ili engleskom. Treba volja i puno vremena, a tu je sve skupljeno na jednom mjestu. I ja sam citala samo sto mene interesuje i onda kada te nesto zaintrigira, trazis i na engleskom ili koji god drugi jezik da razumijes, ali ovdje je jako bogata baza :love9: :love3:

Vrh

PostPostano: ned mar 02, 2025 3:14 pm 
Početnik

levia je napisao/la:
Kada sam spomenula kao da se neko igra frekvencijama, tada sam imala osjecaj kao da neko stoji sa nekom masinom, pa bira na koji ce se kucanski aparat nakaciti, sto ne znaci da se to desilo, samo je takav osjecaj bio.
nekada je forum bio vrlo posjecivan i sadrzi mnosto bogatog materijala za citanje, a vremenom su se ljudi umorili (vjerovatno). ono sta sam naucila i bilo je sve na jednom mjestu, nezamjenjivo je. Ja ne znam je li zakljucan forum (vjerovatno to treba odrzavati, pa mozda zato)ali to ne smanjuje vrijednost clanaka, svi koji su se ukljucili u objavljivanje, stvarno je vrijedno i na maternjem jeziku....evo ja sam 22 godine u Izraelu i radije idem citati na maternjem nego na hebrejskom ili engleskom. Treba volja i puno vremena, a tu je sve skupljeno na jednom mjestu. I ja sam citala samo sto mene interesuje i onda kada te nesto zaintrigira, trazis i na engleskom ili koji god drugi jezik da razumijes, ali ovdje je jako bogata baza :love9: :love3:

Ne znam jesi li načula išta o "targeted individual".
U Izraelu ... cool još čitaš hebrejski wow Sounds interesting :) pošalji neke fotkice flore i faune :D

Vrh

PostPostano: ned mar 02, 2025 5:05 pm 
Član foruma

Slusaj, od kada se desio 07/10, veliki dio gradjana Izraela se osjeca da je ciljan i da ih vlada ubija, siluje, tjera iz kuca i progoni. Ipak, ne osjecaju se tako svi, jer jos uvijek ne mogu u to povjerovati, ali do sada niko iz vojnog i politickog predstavnistva nije odgovarao ni za jednog otetog,ubijenog, silovanog gradjanina. Mnogi tvrde da su iz shabak-a (izraelska obavjestajna sluzba) ucestvovali pojedinci u akciji 07/10, ali neka vrijeme pokaze ko je to bio. Dvije bebe obitelji Bibas koje su otete sa majkom, (sve troje ubijeni), njihov otac javno tvrdi da ih je ubio Izrael, ne Hamas. Ljudi su toliko lakovjerni da nikako ne mogu cak ni pomisliti da ih direktno vlada proganja, izgleda da mnogi "pelcovani" vjeruju vladi, mada medju njima ima mnogo ostecenih od pelca, i ima i dobar broj prezivjelih koji su se pokajali sto su pruzili rame za pelc . Inace, pogadjas da se svi pelcovani digitalno prate. A i mi cemo biti praceni, jer smo morali napraviti digitalnu ID i digitalni pasos....uostalom kao svugdje gdje vlada duboka drzava. Tako da targeted individuals su postali svi gradjani kroz drzavne institucije. Ima gdje djecu otimaju roditeljima, ako u skoli ili vrticima smatraju da se roditelji ne ophode ispravo (recimo dijete ne pojede cijeli sendvic i sada dokazi da si se ispravno ponasao prema njemu), ako odes u bolnicu, odmah te pelcuju ako nisi pelcovan, tako da mi nikako ne idemo ni doktoru, ni u bolnicu. Od 10-og mjeseca ove godine AI ce kaznjavati prestupe u voznji, ljudi nece imati pravo na zalbe advokata, sve ce se dogadjati preko interneta. AI te tuzi i AI ti sudi. Eto to je ukratko o svemu sto je cool ovdje kod nas, mada ima toga jos, ali ovo je samo orjentacije radi... Ja sam stalno mislila kako ce se ljudi pobuniti i shvatiti o cemu se radi, ali ovdje su zaglupljeni prirodno, mada ih u manjini ima koji su odmah jos od pocetka kovida sve prozreli i razumjeli o cemu se radi. Nikad nesto ne mozes 100% tvrditi, ali ipak smatram da postoje sanse da mali broj ljudi negdje i nekako uradi ispravan korak i da ce za one koji prezive ipak biti neke buducnosti, mozda nece biti u bogatstvui izobilju, jer mnogo cega ce falliti, ali ce znati kako da se nose i zive u tom svijetu. Ja za godinu ulazim u 7-mo desetljece i imala sam neki zivot, pa kakav god da je bio. Ne znam kakav ce zivot imati moja unuka ili sva djeca koja se uspiju roditi. Malo tmurno, zar ne... :occasion5:

Vrh

PostPostano: pon mar 03, 2025 11:59 am 
Početnik

Nekome je tmurno dok nekom sunce sja. Zavisi gdje ti je fokus i u šta gledaš. Shvatila sam kroz tok života da promjenim perspektivu kada naletim na tamu jer ono u što gledam to nekako i napajam energijom. Stoga radije gledam u sunce i plavo nebo jer to me čini sretnom.

Dakako svatko neka gleda gdje hoće i uzda se u kog god hoće. Ja imam svoj put, svoju viziju i hodam u svjetlosti.

Vjera, nada i ljubav a ljubav kao najveća. Zapališ svijeću u tamnoj sobi i ta mala svijeća obasja cijelu sobu koliko je svjetlost jača od tame.

Ako ti je oko svijetlo cijelo tijelo će ti biti svijetlo.

Svjetlost u tami svijetli i tama ga se ne dotiče.

Tako i ja svijetlim i tama nema utjecaja na mene.

Peace :)

Vrh

PostPostano: pon mar 03, 2025 3:14 pm 
Član foruma

Iako sam prosla nas zadnji nesretni rat prilicno dobro (u odnosu na druge), cini se da mi je ocvrsnuo "imunitet"na ratne strahote, naravno ne moze se ravnodusno gledati kako su iseljavali ljude iz kuca i pretvarali taj teren u vojnu zonu....preko godinu dana. Moja kcer je sa dvomjesecnom bebom i muzem pobjegla i od tada nisu vidjeli svoj dom. Uspjeli su uzeti psa, a macak je nekud lutao kad su bjezali, pa su ga uspjeli pronaci preko vojnika rezervista, pa je macak nakon par mjeseci dosao sa djevojkom koja je tamo sluzila vojsku i od tada pa do sad nemaju stalno mjesto boravka.Promijenili su 5 domova, od toga sad su drugi put u inostranstvu, jer zele da im kcer ne raste u stalnom seljenju i bojaznima gdje ce raketa pasti. Nemam za sta plakati, niti biti tuzna, oni su pobjegli i cak macka izvukli. kako su druge obitelji prosle, mogu samo biti sretna. Ali, kaze moja kci, da je od svoje trece godine zivota bila izbjeglica i sada ponovo od 2023-ce. Ono kad je imala 3 godine, tad smo mi pobjegli iz Yuge, a sada ona sa bebom i muzem je izbjeglica u inostranstvu. Otisli su kad je unucica napunila godinu...eto taj prvi rodjendan smo zajedno proslavili i ko zna kako ce biti....mozda se vrate polovinom ove godine, ako sta duboka drzava ne zakuha ovdje...pa nece moci ni tad. Moramo biti razdvojeni, a zivot prolazi. Ipak smatram da ne gledam toliko tmurno koliko se to tebi ucinilo. Volimo se preko interneta, pricamo, smijemo, gledamo, ali ne mozemo se stvarno zagrliti, niti ikoga od njih mogu poljubiti. "zaprijetila " sam da ce unuka dobiti najvise poljubaca od svih i sada cekamo muz i ja kada ce se to dogoditi. :hello2: :kiss:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 11 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.