hehehehe legolase,
upravo sam i ja imao vrlo sličnu ideju na pameti donedavno, samo što sam odložio sprovođenje, pa i predlaganje uopće prije svega....
no, ja sam recimo imao na pameti printanje par prvih poglavlja iz nove Om-ove teme o nesporazumima kroz svijest grupe na papir-dva (možda malo veći papiri) kao npr. neka vrst letka i tako da ako je netko zainteresiran bi imao ponuđeno na kraju link na temu za nastavak čitanja, i linkove na druge srodne sajtove ovih tematika...
ideja je bila da bi svatko zainteresiran za sprovođenje ovakve akcije imao pri sebi velik-velik broj odštampanih letaka i išlo bi se u noćne akcije bacanja letaka po gradu (svatko u svome mjestu)... pa kako bog da.
no s vremenom sam odustao od nečega takvoga... jebiga, kada uzmeš puno toga u obzir, pitaš se jel nešto tako ima smisla uopće gledajući šire... recimo da se odazvalo puno ljudi za takvu akciju i recimo da je hrvatska uspješno "pokrivena", kakva je hrvatska naspram svijeta? zrno maka
a koliko uopće ljudi se zna koristiti računarom da bi došao do ovakvih stranica?
pitanje je koliko bi uopće pokazalo istinski interes za nešto takvo, a i dali bi to bilo na zdravlje ili ne svemu ovome... a neka eventualna tajna društva i njihovi planovi? i svakakve druge stvari?.... samo treba pogledati u kakvom svijetu živimo i kakvo je stanje i to također uzeti u obzir... a i lokalne prilike također...
valja imati na umu da je ovo sve više-manje ko neki underground, većinom nepoznato širim masama i šta bi eventualno bilo da se ovo sve "popularizira"? još kada bi se ameri dovatili toga, još bi se sve ovo iskomercijaliziralo i eto ti ga na!
valja vrlo dobro razmisliti o nekoj takvoj akciji u svakom slučaju i svemu što bi (i što nebi) proizašlo iz toga, i koliko bi to išlo na zdravlje u jednu ruku, a koliko ne u drugu ruku; pa sve to staviti na vagu, i vidjeti jel to ima nekoga smisla ili se može ići nekom drugom linijom (svakom problemu, situaciji ili bilo čemu drugome se može pristupiti na mnogobrojne načine, pa i to uzeti u razmatranje! na primjer, kolos nešto kuva sa nekim udrugama pa ćemo vidjeti
).
živjeli!