A štaš neko to shvaća kao new age ili taka sranja a ja to shvaćam drugačije i gledam sa onoga stajališta realnosti u kojoj živimo.
To za mene nije neka sekta ili neš sl već da ljudi trebaju dobiti te informacije na znanje je svi znamo da debelo nešto nije u redu a to vidimo iz svih ovih zavjera od kojih je neke apsurdno nazivati zavjerama jer to su činjenice.
Svijet kakav nas okružuje je jedno veliko zlo i to ljudi po meni trebaju da znaju a ne svrstavati sve u neki koš new age nego treba pogledti realnost a ona je da nas lažu jer da nas ne lažu lijepo bi neka bilo koja institucija javno izašla i rekla istinu da npr možemo liječiti sve bolesti.
Meni je to dovoljno kao dokaz da se radi o velikom aparatu zla kojeg ne zaobilaze niti jedna institucija koja danas javno djeluje. Ako je crkva ta prava po meni bi ona trebala izaći sa tim informacijama da su ljudi manipulirani i da su vrijedniji i moćniji nego što misle. Ali ona nije ta jer je i ona dio aparata.
Evo recimo jeli bolje da ljudi znaju da se mogu liječiti besplatno srebrom, mms-om, solarnom jogom, urinom, i ostalim alternativnim načinima ili po tebi to i dalje treba sakrivati.
Ja pod tim smatram teoriju buđenja a ne neki new age pokret ili kako ga već nazivaju i zaboli me neka stvar za new age jer meni je bitno to znanje koje će mi pomoći kao i ostalima.
Ovo su realne brojke i tako ih i treba doživljavati. A sad što se neko oslanja na neka duhovna buđenja i vođenja to je svakom privatna stvar.
Problem je u tome što se masa stvari stavlja u isti koš a to je npr: ne možeš kasiopejce staviti u isti koš sa današnjom realnosti da se mogu liječiti sve bolesti ili da smo manipulirani putem medija.
I naravno usporedbe su beskonačne.
Treba znati razlikovati jedno od drugog a ne sve trpati pod new age
Postoje dokazane stvari koje drastično mogu promjenuti život čovjeku ale se sakrivaju vrlo dobro i što to predstavlja new age.