Patokratska elita ide svojim putem, koristeci se tim energijama, njima, dobro poznatim, od davnina. Mene licno, to ne dotice. To je njihov put, njihova orijentacija, opredeljenje. I naravno, nije na odmet, biti upoznat i sa tom stranom medalje.
Ono na cega se trebamo fokusirati, je
nas put. I mi mozemo, te iste energije, pametno iskoristiti. Okrenuti se ka
sebi. Ka unutra.
Ko se tom procesu od srca posveti, neminovno je, da, posto se radi o dubokom unutrasnjem prociscavanju, bude udaran sa svih strana. Programi rade svoje, emocije u sluzbi uma, um u sluzbi ega, a ego- se ne da. Jaka volja, svesna usmerenost ka cilju- i sve kroz cega, u tom procesu mora da se prodje- neka bude. Doci ce i proci ce. Ako znamo sta radimo, trebalo bi da znamo i sta mozemo da ocekujemo. Bice tu i momenata kada se oslonac izmakne, i to je za ocekivati, i to je znak da radimo pravu stvar. Razbijemo se, i to u takvoj meri da ne znamo vise ni ko smo, ni sta smo. Ali ako zadrzimo fokus, distanciramo se od sporednih dramskih efekata, izvuci cemo se, za kratko vreme. U toku samo jednog dana, mozemo uraditi, ogroman posao. I to je, jedan od nacina, na koji mi mozemo uzivati u blagodetima tih novih energija, koje, ustvari, kulminiraju, odn. najjacu snagu imaju oko 26.-27.6..
Ne znam kako vi svi stojite sa fizickim telom, ali meni je potpuno jasno, jer sam osetila na svojoj kozi, sta znaci kada telo, um i duh nisu povezani. Vibracije koje dolaze spolja, uskladjuju se sa unutrasnjim, hteli mi to ili ne. To je prirodan proces, koji je ovih dana, uleteo u turbo mod. Odredjenim fizickim vezbama telu mozemo pomoci. Jer, i njega moramo osvestiti. U tu svrhu, ja koristim jogu. Efekti su trenutni. Vraca se fokus, svesnost se siri, ,
jaca tacka oslonca. Dolazi do akumuliranja energije, koja je neophodna za dalji tok celog procesa.
Mogu samo da predpostavim, koristeci se cistom logikom, da oni koji zive u strahu, mrznji, strepnji, oni koji ferceraju na niskim vibracijama, ce se ovih dana naci u cudu, jer upravo to sve ce otpasti, a oni ce se, zbunjeni, suociti sa svojim praznim srcima.
A onima drugima, puno uspeha u radu!