Sada je: pet maj 02, 2025 10:34 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Predskazanja
PostPostano: ned dec 25, 2005 10:27 am 
Član foruma

G a l a k s i j a. c o m
Eksperimentalne Čaneling Seanse
Izvod iz seanse: 9 Januar 2005
03-2005
(Seansu su izveli članovi QFS grupe; kontakt: kasiopejci)
Izdvajam:

...P: Da li će se američka ekonomija srušiti ove godine?

O: Bez ikakave sumnje.

(…)

Ima još 5 dana, da se sruši. U protivnom..... :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 11:12 am 
Administrator

U međuvremenu je bio jedan update što se tog pitanja tiče, mada i bez Kasiopejaca postoji dosta indikacija da u Americi uskoro može lako doći do ekonomskog kolapsa:

20 Oct 2005

[...]
Q: (General laughter) (J) How are we shaping up on the potential economic collapse before the end of the year? Is it still on the cards?

A: It’s looking good isn’t it? Even Bill Gates is bailing.

Q: (J) Okay.

A: Might wait until after Christmas but…?
[...]

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 12:24 pm 
Član foruma

hehe
Još to da vidim...

Nego, ima možda netko pohranjena koja predskazanja iz prošle godine za 2005, pa da vidimo, što se obistinilo a što nije... :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 12:34 pm 
Administrator

Ako su predskazanja ono što tebe interesuje, onda si na pogrešnom mjestu.

Možda ne bi bilo loše da se obratiš - Mari Gatari?!?

Pozdrav!

P.S. Kažu da je ona precizna 100%

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 12:52 pm 
Član foruma

Ok, shvačam, gatati smeju samo kasiopejci.

Pozdrav :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 10:03 pm 
Administrator

Ma gatanje je banana.

U svakom pojedinom trenutku koji mi možemo percipirati, dešavaju se bezbrojna događanja koja utjeću na našu budućnost, ali i prošlost ( ma koliko god je ovo još teško za shvatiti većini ljudi ).

Ti možeš u jednom trenutku vremena/prostora dati neko "gatanje", ali se ono uopće ne mora dogoditi, pa čak iako su u tom trenutku, možda i jako velike šanse. NITKO ne može 100% odrediti tok holograma ( našeg univerzuma ), jer ima bezbroj faktora koji utječu na čitavu "igru". Pa ni "Svemogući Bruce" ( film ), niti Kasiopejci. Bilo tko, pa makar i baba Gatara, može pogoditi stvar, ali i ne mora.

I, mislim da je jako glupo osloniti se na nečija proročanstva, jer se to UVIJEK dogodi, ali možda u nekom drugom REALITETU. A recimo, mi se ne nađemo u tom realitetu slučajem toka univerzuma, pa to se u našem realitetu NE DESI, ali to definitivno ne znači da se "negdje drugdje" ( čitaj: u nekom drugom realitetu ) nije desilo.

Dakle proročanstva i gatanja su uvijek: banana split sa Coca-Cola pićem. Nikad neznaš kad ćeš na wc.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 10:29 pm 
Član foruma

morskow je napisao/la:
Ok, shvačam, gatati smeju samo kasiopejci.

Poanta je u tome da budućnost nije fiksna i određena... Čak ni Kasiopejci i Whatevervejci nisu u stanju biti uvijek skroz precizni jer ako dolazi do globalne promjene svijesti (koja kreće od one individualne), sve mjenja na stvari i stvari se ponovo moraju isčitati iz drugačijeg konteksta. Tako se događalo da i vidoviti ljudi nisu uvijek bili u potpunosti u pravu, koji inače nisu imali problema sa puno većim stvarima, upravo iz tih razloga...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 10:49 pm 
Član foruma

Evoga, polako stižemo nekamo...

Dakle, ništa nije predodredjeno da se desi baš u našem kakodakažem nazovi univerzumu. Podvlačim ništa. Uopšte ne treba da stigne val, uopšte ne treba da se nešto desi 2012. godine.

Sad smo opet kod kasiopejaca. ja sam več malo stariji, mnogo sam pročitao knjiga, pola interneta znam več napamet, hehe. Kod nas, blizu, kod Metlike ima mnogo jehovih priča, kako mi zovemo, vi valjda kažete svjedoka. Evo, oni su več u nekoliko navrata na Gorjancima pravili čamce, da se spase od sigurnog potopa. Normalno, potop se nije desio, ali njima to nije dokaz, da sa njihovim prorocima nešto ne valja, nego je to dokaz milosti njihovog svevišjeg.

Isto se može desiti i sa kasiopejom. Uzmimo, da se do 2013.g. ništa ne desi, Amerika još postoji i ni traga o nekom valu. Šta čemo tad, pronači nešto novo, popraviti interpretaciju...

Ja osobno mislim, da su ljudi, koji "kanaliziraju" poruke ekscentrici, koji nemaju sve na broju. Takodje znam, da ovdje, medju nama na forumu ima mnogo onih, koji misle suprotno. Isto je sa katoličkom i ostalim crkvama, i svi me osudjuju, da ne vidim prst ispred nosa, posle pokušaja argumentirane debate sve završi na ignoranciji, a ja se baš želim malo svadjati oko toga, jer mislim, da se stvara samo nove jedna religija, ništa više.

Da se razumemo, ja ne želim nikome mjenjati uvjerenja, ni kad bi imao tu moč, ali se jako volim oko toga svadjati i nagovarati, pa raspalite...

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 25, 2005 10:52 pm 
Član foruma

Ukratko:

"Ne postoji knjiga istine."

"Na putu ka istini čovjek može napraviti samo dvije greške. Da ne prođe cijelim putem, ili - da ni ne krene"
Buda

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 1:07 pm 
Član foruma

Citat:
Ma gatanje je banana.

Potpisujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 9:18 pm 
Član foruma

Ma niste shvatili.
Oni koji vode ekonomiju budno prate šta Kasiopejci govore i kad su videli da im predstoji propast učinili su sve da do toga ne dođe.
Predskazanje nekog budućeg događaja važi samo dok s-vest o njemu ne dopre do onih činilaca koji teba da odrade taj događaj. Onda kada informacija dođe do njih, tada više neće da se se ostvari.
Predodređene stvari se odigravaju samo nesvesno. Kada nastupi svest o dešavanju, sve se menja. Nastaje nova perspektiva dešavanja. Zato je svest činilac koji menja budućnost.
Otuda paradoks: postoje proročanstva čije smo tačnosti postali svesni tek kada su se ispunila, znači odvijala su se nesvesno. S druge strane, ne ostvaruju se sva ona proročanstva o kojima smo odmah obavešteni. Svest o njima je poremetila njihovo ostvarenje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 26, 2005 10:11 pm 
Administrator

Osobno bih bio NAJSRETNIJI da se 2012. ili već koje godine ne DOGODI NIŠTA od ovog o čemu nas mnogi upozoravaju, pričaju ili osjećaju da će doći. Da ne bude nikakvih NEGATIVNOSTI kojih je obilje opisivano na internetu i drugdje.

Dakle - da se ne dese neke katastrofe i slično za ljudsku civilizaciju i sve entitete nižih denziteta na Zemlji.

Ono - mir i dobro za sve.

Ali očito svijet baš i ne ide u tom pravcu ( kao što se iz svega može i vidjeti ), pa je malo vjerojatan neki Happy End, ili da ga uopće nema ili da ipak neka pozitiva prevlada.

Gdje ima dima -( ima ima )- i vatre. :idea:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 27, 2005 1:17 pm 
Član foruma

Ili što bi se reklo u Šumadiji"Može da bidne al ne mora da znači"

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 27, 2005 3:01 pm 
Član foruma

Ništa se ne mora dogoditi naravno...

Ali NEŠTO će se uvijek događati hehe...
Na nama je da vidimo što, i da djelujemo u skladu (ili neskladu) s tim.

Meni je sama ta eshatologijska spika oko fiksnog datuma smiješna, ali ono, nek' vjeruje tko u šta hoće, možda baš ja nisam "u pravu". Iako mislim da oko ovoga ipak je veća vjerojatnost da jesam. :)

Ali to što nešto neće biti točnog datuma ne znači da u ovom ili onom obliku ne može rastegnuto se dogoditi, možda u kraćem, možda u duljem roku. E to nisam reko da je nemoguće. :P

Što mi daje ideju da otvorim jednu temu, ali možda još nije vrijeme (tnnnn)...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 27, 2005 6:59 pm 
Član foruma

E, sad moram na drugu stranu. Po mom mišljenju, baš su Nostradamusove kako mi kažemo "prerokbe" razumljive tek nakon što se dese. I jako zavise od interpretacije...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 27, 2005 7:26 pm 
Član foruma

Ah ti Kasiopejci,

Kad će nam malo početi pričati o Horusu i njegovoj ekipi (he,he)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 27, 2005 11:52 pm 
Administrator

Citat:
I jako zavise od interpretacije...

Ovo je najbitnije za shvatiti!!! Bravo, Morskow! =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 29, 2005 10:47 pm 
Član foruma

Da li će se nešto konkretno desiti baš 2012. godine ili ne uopšte nije bitno. Mi znamo da kasiopejci nerado govore o događajima po našem računanju vremena, u stvari oni i ne govore ni o kakvom vremenu jer to je za njih potpuno nerazumljivo i nepotrebno. Mi svi u sebi možemo osjetiti da se nešto "užasno veliko" približava a hoće li to biti 2012. ili 3012. godine nema nikakve veze. Desiće se nešto potpuno "prirodno" i mi bi smo to trebali dočekati potpuno smireni i koncentrisani (hehe lakše reći nego izvesti) kao što poslije svake noći dočekujemo novo jutro, a svi svake noći znamo da će ono svanuti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 30, 2005 3:45 am 
Član foruma

Ja sam masu puta pokusao KT shvatiti samo ko kvalitetan SF roman, a sve teorije o Lizzijima i ostalima samo kao nabildani Star Trek ili X Files ( Visitorse nisam gledao :) ) , no nakon svega par sekundi vratio sam se u normalu ( ili nenormalu :D ). Ukratko, volio bi sebe uvjerit da je sve to samo plaha relativizacija kozmickih i duhovnih dimenzija, ali nekako mi ne ide :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 30, 2005 9:35 am 
Član foruma

Zato što duboko u sebi osjećaš šta je prava istina, i još znači da si već toliko izgradio svoju svijest da možeš to da osjetiš, ne može svako. Pogledaj samo ljude oko sebe, većina njih stvarno nema pojma šta se dešava. Oni su, znači, na nekom početnom putu izgrađivanja svoje svijesti, jednostavno još im nije došlo na red da razmišljaju o ovim stvarima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.