Evoga, polako stižemo nekamo...
Dakle, ništa nije predodredjeno da se desi baš u našem kakodakažem nazovi univerzumu. Podvlačim ništa. Uopšte ne treba da stigne val, uopšte ne treba da se nešto desi 2012. godine.
Sad smo opet kod kasiopejaca. ja sam več malo stariji, mnogo sam pročitao knjiga, pola interneta znam več napamet, hehe. Kod nas, blizu, kod Metlike ima mnogo jehovih priča, kako mi zovemo, vi valjda kažete svjedoka. Evo, oni su več u nekoliko navrata na Gorjancima pravili čamce, da se spase od sigurnog potopa. Normalno, potop se nije desio, ali njima to nije dokaz, da sa njihovim prorocima nešto ne valja, nego je to dokaz milosti njihovog svevišjeg.
Isto se može desiti i sa kasiopejom. Uzmimo, da se do 2013.g. ništa ne desi, Amerika još postoji i ni traga o nekom valu. Šta čemo tad, pronači nešto novo, popraviti interpretaciju...
Ja osobno mislim, da su ljudi, koji "kanaliziraju" poruke ekscentrici, koji nemaju sve na broju. Takodje znam, da ovdje, medju nama na forumu ima mnogo onih, koji misle suprotno. Isto je sa katoličkom i ostalim crkvama, i svi me osudjuju, da ne vidim prst ispred nosa, posle pokušaja argumentirane debate sve završi na ignoranciji, a ja se baš želim malo svadjati oko toga, jer mislim, da se stvara samo nove jedna religija, ništa više.
Da se razumemo, ja ne želim nikome mjenjati uvjerenja, ni kad bi imao tu moč, ali se jako volim oko toga svadjati i nagovarati, pa raspalite...
Pozdrav!
|