Zanimljivo,meni je isto kremacija bolja,ali zapitao sam se jel možda moguće da je svrha sahranjivanja lažna zbog toga što se duša preminuloga veže za ovaj svijet i teže joj je zbog tog običaja koji je usađen u ljudsku podsvijest,kremacija mi se čini najhumanije,jer ljudi se previše vežu za tijela,osobu i tako toj duši otežavaju,štoviše usudio bi se reći da joj čak i štete,a ni neznajući to.
Pogledajte samo groblja,sve te posjete,emocionalno vezivanje za umrlu osobu,jel moguće da to utječe negativno na osobu koja je umrla,meni je uvijek smiješno kada ljudi plaču na pogrebima (ma koliko se to činilo nekima ludo),ne razumiju da je ta osoba itekako živa i na boljem mjestu nego ovaj hebeni svijet,pogledam sve te kršćane svi plaču,nikada ne žele zaboraviti osobu,vežu se za nju,iskreno to mi nije normalno,isti ti vjeruju u vječnost duše,a kada im netko umre nose crno cijeli život,to oblačenje u crno vam je savršen primjer jednog programa,ljudi vide da netko nosi crno onda idu svi,jer time pokazuju da im je netko umro
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
,svaki dan posjećuju grob,uvijek se sjećaju prošlosti i s time se još bacaju u dublji san.
Meni sahranjivanje nema nikakvog smisla,ali baš nikakvog,glupi običaj koji šteti pogotovo ljudima kojima je netko umro,samo pogledajte te ljude nakon nekoliko godina,takvo programiranje nisam u životu vidio,počnu se obraćati,počnu vjerovati,ne razmišljaju uopće,a s time su sebe bacili u još dublju iluziju,a s druge strane kremacija ili spaljivanje tijela je ono što bi trebali svi raditi.
Problem je u toj programiranosti i lažima,spaljivanje tijela je dobro,ali većina ljudi to nerazumije,nemože to zamisliti,žele grob i do smrti će dolaziti na taj grob koji simbolizira prošlost.
Znači kremacija

,a sahranjivanje-groblje-grob