bad.ass je napisao/la:
jednom dawno (prije par mjeseci) nekom cudnom energijom su mi neka slowa na laptopu prestala funkcionirati. e sad, posto sam morao improwizirati odlucio sam se na zamjenu slowa v->w. iako sam kupio nowu tipkownicu koju koristim sa laptopom (no i ne kada sam u krewetu sa laptopom), nawika je ostala.
najweci problem sam doziwio kada sam od nekakwih negatiwnih entiteta poceo dobiwati prijetece poruke/obawijesti/"shale" da prestanem korsititi slowo w jer ih ubijam. meni je zao ako sam nekog od njih ili mozda cak obicno (ljudsko) bice lisio owozemaljskog/wanzemaljskog ziwota dok sam ih (nenamjerno) mucio slowom "W", ali sta je tu je. u nadi da zbog toga ne dodjem na zao glas, owim putem was obawjestawam da ja slawno "w" nestalo! jos ce se tu i tamo pojawljiwati dok sam u krewetu (bez tipkownice, sta mogu) ili dok pisem "william" ali nadam se da wise nece biti toliko zrtawa. ok, ako su u pitanju bili neki negatiwni entiteti - neka ih!
u nadi da cu uskoro kupiti netbook s kojim cu elegantno (i bez strahowanja da koga lisim ziwota) moci koristiti moj woljeni forum, swe was srdacno pozdrawljam.
dakle Veliki pozdraV!

rech ubija,to se zna

:
"Nash Alamo"
slovo ne ubija,pa makar to bilo V i to duplo W
shto je vishe kleveta i lazi
to mi je
duplo V miliji i drazi
knjigu ne chini jedno slovo
kao shto bitku ne chini jedan metak,
ali je uvek jedno slovo prvo
i jedno je slovo poslednje u knjizi;