Evo da i ja nesto konstruktivno pridodam.
Mrktrb, vidim da dosta toga shvacas i percipiras no bez obzira sto to znas, naglasit cu da zivis u svijetu illuminata. Pod time ne zelim reci to u doslovnomo smislu vec u smislu da svi mi imamo njihov mozak a ne nas. Obicno kad nisi siguran tipa ovako:
Ako se pitas dali si indigo, jesi indigo.
Ako se pitas ides li u dobrom smijeru, stvarno i ides.
Ako se pitas nesto 20-to i to isto te zastrasuje ili ti stvara osjecaj nelagode obicno onaj koji zelis da jesi u tom momentu stvarno i jesi.
Prvo sto bis stvarno trebao shvatit jest da ne postoje losi putevi. Postoji primitivni mozak koji tako razmislja. Svaki put tu je jer ga moramo proc. Kad si svjestan tog puta, preuzimas veliku odgovornost al bas i je u tome problem...
Znas ono kad nesto stvarno zelis bas suprotno ti se desi a kad si chill out, kad te to zanima ali opet i ne toliko vec si flegmatican bas to sto zelis se desi pa se onda pitas i "gundjas" vidis sad kad to ne zelim , bas sad sam to dobio.
Moras pustit da stvari idu svojim tokom. Sto ih prije pustis, oprostis sam sebi te zavolis sve sto si do sada imao u zivotu i sto ti jesi sada i ovaj momenat zivot ce ti se okrenut 200 na sat ako vec i nije generalno ( sto smatram da jest jer se pitas svasta ) no znaj da je najbolji lijek prestat se pitat. Ovo je jako tezak koncept za shvatit jer se trebas prestat pitat i pocet zahtijevat stvari te pustit da se stvari same od sebe dese.
Ne nisi ti lud, s obzirom na to da sam i ja prosao neko odredjeno ludilo moram rec da je vrlo velika mogucnost toga da ti u ovom momentu pocinjes shvacat stvari. Pocinjes koristit desnu polovicu mozga a lijeva te zajebava reklo bi se. Logika ti se siri, mudrost ti se povecava tj. mozak ti mutira.
Sto prije shvatis ne tko si ti, sta i zasto si ti tu, dali postoje vanzemaljci ili ne, kako ih vidjet, kako stvorit sve sada i ovaj momenat itd... vec
1.)
Da je ljubav sve sto jest jer je sve tu energija i ako mrzis jedan komadic energije mrzis i sebe a sebe mrzit nije way out vec way in u pakao di su i ostali.
2.)
Da je balans naj bitnija stvar od svega. Sve sto postoji, sve sto je postojalo ili ce postojat u odrazu na tebe i to sto si ti bio, sto ces ti biti ili itko drugi na ovoj planeti, nista ti ne smije smetat. Doslovce kad netko nekoga ubije to ti nesmije ni mrvicu zasmetat. Moras stat gledat na vanjstinu tj. kako netko kaze ili sta je on rekao ili sta je svijet rekao ili on je losiji ili bolji od mene. To se takodjer zove zivljenje 'zivota' preko drugih osoba. Zato ako netko nekog ubije, to nije tvoj problem vec njegov. Desilo se, over tocka. Da si bio tamo i mogao nesto poduzet to je drugi par rukava.
Netko ce rec da je tu ogromna doza OPS-a no nije. To je samo pustanje ljudi da budu ono sto jesu. Da ih se pusti da se izrazavaju. Da svi tako rade, nitko nikog nebi ubio. Tu i je problem matrix-a jer kao sto sam rekao, ljudi na svasta gledaju. To treba izbacit iz svakodnevnice.
3.)
Pozitivno gledanje na svijet ali ne i odbacivanje negative. Dapace, izbalansiraj isto da budu doslovce iste ali odaberi pozitivan pogled na sve tako da u sebi znas da postoji i negativan kad zatreba.
Ima tu jos dosta toga no ovo naj bitnije sto je meni pomoglo u svemu sam napisao. Vrlo je bitno znaci stat i prestat mislit. Mislit, pricat, filozofirat bez da nesto radis nema ucinka. Znaci radje sanjaj i pricaj dok sanjas. Zivi svijet maste tj. ono sto je za tebe masta i isto ce ti se ostvarit ako to istinski zazelis no ne istog momenta vec ce ipak trebat neko vrijeme da se otvoris.
Ako nisi gledao the secret, preporucujem ti ga takodjer.
I da dodam, zajebi zavjere. Ne zivi u negativi. Prestani gledat televiziju, slusat radio, citat novine dokle god se kompletno ne regeneriras u pozitivno bice. Inace ces se gubit pa se izgubit pa ce ti nesto opet neki dio aktivirat pa ces se vratit i tako tko zna koliko puta dokle se ne izbalansiras da si uvjek pozitivan no matter what. Meni je trebalo za to dosta dugo.
Najbitnija stvar jest stat na noge, prestat mislit da si drugaciji od ostalih vec isto sto i svi drugi, pocet volit sve oko sebe i jednostavno zivjet zivot.
Nakon nekog vremena, kraceg ili duzeg, "Magija" starta i moram ti rec da je osjecaj prejeben.
Aragorn je napisao/la:
P: Dobro. Jedan od osjeæaja kojeg sam iskusila je taj da sam imala obrve nabijene toliko negativnom energijom i doživljajima u 3. denzitetu, i kasnije sam pomislila da mi je svega dosta u apsolutnom smislu, i jedan je od primarnih motivacija kod želje pronalaženja izlaska iz ove zamke u kojoj jesmo. Želim van iz toga. Da li je to dio te "prirode", kako ste ju vi nazvali?
O: Da. Kad vi vidite uzaludnost ogranièenja života 3. denziteta, to znaèi da ste spremni za napredovanje. Primjetite one koji se valjaju u njemu.
Aragon, ako smijem iskomentirao bi nesto.. Well nema te pa I quess da smijem lol
Ovo sto sam boldao tj. kas odgovor rekao bi da je to vrlo vrlo dvosmislen odgovor te da isti ide direkt i pravo u OPS.
Zivjet sa ocekivanjima, sa zeljom odlaska ca negdje na bolje samo te switch-a u 4D OPS ili naj vjerovatnije 3D OPS.
Ako ista osoba zeli u OPD, to gore nije put ka tome vec bjezanje od odgovornosti. Odlika OPD-a jest da se za neke stvari ipak treba stavit svoju grbacu te indirektno pomoc drugima dok se ova transformacija ne zavrsi pa makar ista ne bude zavrsena dok mi budemo zivi. OPD-ovci su defakto katalizatori te je nasa odgovornost da negativu pretvaramo u pozitivu tj. transformiramo u pozitivu.
Znam da si htjeo to drugacije rec, samo komentiram kaZovce
I'm out
p.s. lol Jack pogledaj sat kad smo postali ti i ja comment

Od svih bash to lol

( 12 . 37 = 1+2+3+7 = 13 = 1+3 = 4

hahaha! )