Arbitrium Liberum je napisao/la:
sjemenka je napisao/la:
napisane rijeci su kao stare fotografije.. nekad ih imas potrebu spalit jer si u tranziciji u drugu osobu. Ja podrzavam brisanje profila i postova ukoliko nisu prvi post (tema)...
Ali, ako si u tranziciji u drugu osobu to bi znacilo da znas sve o osobi koja si bila. Sto bi znacilo i da je razumes i prihvatas. Pa da li bi onda imala potrebu da unistavas staro? Ili mozda imas zelju da se promenis, pa mislis da ce unistavanje starog a bez shvatanja istog da tu pomogne? Ili jednostavno eto "traznitiras" u drugu osobu pa unistavas staru, sto se najcesce zove sizofrenija.
Ne mislim bas ti, nego bilo ko.
pa cuj ja kad si mjenjam licnost mjenjam si boju kose, stil odjevanja, mjenjam nick itd. To ja osobno radim, jedako kao sto i brisem svu povijest koju sam imala sa drugim ljudima - To ti se zove NEVEZANOST - mozes zvat sizofrenija LOL

(kako god tvojoj licnosti godi da druge omalovazavas jer nisu isti kao ti

), znaci BRISES si osobnu povijest. E sad slicno je rekapitulaciji - samo sto se zbilja moras rijesiti sve proslosti - Zasto? pa recimo da te proslost moze kocit i vracat na stare obrasce.
neki ljudi vole cijeli zivot biti jedno, drugi pak se vole transformirati i mjenjati z osobe u osobu, kad se zavrsi sa jednim djelom zivota i zavrsenom lekcijom postajes druga osoba... i tako u nedogled...
To je necija licnost isto kao sto ti imas svoju, a nije na nama da se sudi.l Ako je na forumu PRIJE REGISTRACIJE navedeno da ne smijes mjenjati ili brisati svoje postove, onda je vas cin opravdan - AKO NIJE NAVEDENO - onda vas cin nije nista drugaciji od bilo kojeg politickog poretka (hierarhija PIRAMIDE) ....
Tako da IMHO meni je malo licemjerno pricati o razbijanju sustava kad ste isti koji ga provode samo u drugom sektoru... NHF naravno